Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Μαρ 2025, 12:20
Πάντως το 2002 υπήρχε τέτοια άνοδος γιατί έβαλαν χοντροκομμένα όλα τα θύματα του γιατρού harold shipman, να φανταστώ αν τον παίξει κι αυτόν λευκός θα υπάρχει πρόβλημα.
In January 2001, Chris Gregg, a senior West Yorkshire Police detective, was selected to lead an investigation into 22 of the West Yorkshire deaths.[46] Following this, The Shipman Inquiry, submitted in July 2002, concluded that he had killed at least 218 of his patients between 1975 and 1998, during which time he practised in Todmorden (1974–1975) and Hyde (1977–1998). Janet Smith, the judge who submitted the report, admitted that many more deaths of a suspicious nature could not be definitively ascribed to Shipman. Most of his victims were elderly women in good health.[1]
In her sixth and final report, issued on 24 January 2005, Smith reported that she believed that Shipman had killed three patients, and she had serious suspicions about four further deaths, including that of a four-year-old girl, during the early stage of his medical career at Pontefract General Infirmary. In total, 459 people died while under his care between 1971 and 1998, but it is uncertain how many of those were murder victims, as he was often the only doctor to certify a death. Smith's estimate of Shipman's total victim count over that 27-year period was 250.[1][47]
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
gassim έγραψε: 24 Μαρ 2025, 15:49
H σειρά είναι καταπληκτική, δεν βασίζεται σε συγκεκριμένα πραγματικά γεγονότα και το χρώμα των πρωταγωνιστών δεν παίζει κανένα ρόλο.
Δεν ξέρω γι'αυτη την σειρά διότι δεν την έχω δει αλλά γενικά το νετφλιξ κάνει προπαγάνδα και όποιος δεν το βλέπει είναι είτε βλάκας, είτε ηλίθιος.
Στην σειρά Bodies (η οποία είναι καλή) θέλω κάποιος να μου περιγράψει τους 4 ντετέκτιβ των διαφορετικών περιόδων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
H σειρά είναι καταπληκτική, δεν βασίζεται σε συγκεκριμένα πραγματικά γεγονότα και το χρώμα των πρωταγωνιστών δεν παίζει κανένα ρόλο.
Δεν ξέρω γι'αυτη την σειρά διότι δεν την έχω δει αλλά γενικά το νετφλιξ κάνει προπαγάνδα και όποιος δεν το βλέπει είναι είτε βλάκας, είτε ηλίθιος.
Στην σειρά Bodies (η οποία είναι καλή) θέλω κάποιος να μου περιγράψει τους 4 ντετέκτιβ των διαφορετικών περιόδων.
To bodies το βαρέθηκα, γιατί είπε αυτά που είπε και το dark.
Δεν το έχω δει το bodies αλλά στην συγκεκριμένη σειρά για την οποία συζητάμε δεν γίνεται καμία προπαγάνδα.
Vardos έγραψε: 22 Μαρ 2025, 11:50
Το Netflix φτιάχνει σειρά για ανήλικο δολοφόνο στην Βρετανία.
Πάνω βλέπετε τον αληθινό δολοφόνο.
Κάτω βλέπετε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον δολοφόνο στην σειρά...
Μπορεί να κάνουν τον Δία, τον Αχιλλέα και πόσους άλλους λευκούς από την ιστορία της Ευρώπης μαύρους. Αλλά ο μαύρος δολοφόνος θα αλλάξει και θα γίνει λευκός, γιατί προς Θεού δεν πρέπει να έχουμε μαύρους δολοφόνους.
Έχω ακυρώσει την συνδρομή εδώ και χρόνια. Μόλις κατάλαβα πως είναι μια πλατφόρμα προπαγάνδας της κριτικής θεωρίας και προώθησης της woke προπαγάνδας σταμάτησα να την χρηματοδοτώ.Δεν θα χάσει φυσικά από μένα αλλά έχω ήσυχη την συνείδηση μου.