Γενικώς πάντως έχει την πλάκα του ως φαινόμενο, πράγμα που αμβλύνει την πραγματικά πολεμική διάθεση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
Αλλά είπαμε, ψυχολογικές ανάγκες είναι αυτές. Το πότε τα μολοτοφόρα ουγκανοειδή το εκλαμβάνουν ως θεμιτή και πότε ως αθέμιτη προσέγγιση, είναι ένα άλλο πονεμένο θέμα.
Γενικώς πάντως έχει την πλάκα του ως φαινόμενο, πράγμα που αμβλύνει την πραγματικά πολεμική διάθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τέλος πάντων, εμένα το θέμα μου στο νήμα ειναι αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι από ψυχολογική ανάγκη.
Έχεις εσύ Γυφτάκι αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο ή θέλεις να σχολιάσεις κάτι γι αυτό? Ειδικά για την ερώτησή μου, οτι πολλοί μπαίνουν σε μανούρα επειδή χρειάζονται την μανούρα για ψυχολογικούς λόγους, επειδή έτσι νοιώθουν οτι έχουν τον έλεγχο?
Δεν ρωτάω επιτακτικά οτι πρέπει να το κάνεις, επειδή δείχνεις ενδιαφέρον για το νήμα (εκτος αν είδες φως και μπήκες, οκ, το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές αυτό σε νήματα που βαριέμαι να διαβάσω, λολ)
Έχεις εσύ Γυφτάκι αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο ή θέλεις να σχολιάσεις κάτι γι αυτό? Ειδικά για την ερώτησή μου, οτι πολλοί μπαίνουν σε μανούρα επειδή χρειάζονται την μανούρα για ψυχολογικούς λόγους, επειδή έτσι νοιώθουν οτι έχουν τον έλεγχο?
Δεν ρωτάω επιτακτικά οτι πρέπει να το κάνεις, επειδή δείχνεις ενδιαφέρον για το νήμα (εκτος αν είδες φως και μπήκες, οκ, το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές αυτό σε νήματα που βαριέμαι να διαβάσω, λολ)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα πρόσθετα ότι η σειριακή πολεμική διάθεση από αφελείς γιωτάδες, συνήθως προκαλεί μία σχεδόν προστατευτική τάση για όσους φλούφληδες βρίσκονται σε φάση προσωπικής ή ιδεολογικής προστασίας των άσωτων παίδων τους, ένεκα προφύλαξης των δικών τους εφαρμοσμένων ή ανάρμοστων προσωπικών κονέ.
Είναι κι αυτή η κατανόηση μια χριστιανική προσέγγιση, αιρετική ή μη.
Ο χριστιανισμός σώζει τον αντιχριστιανικό κόζμο, ρεμάλια. Όταν το καταλάβετε, θα είναι πολύ αργά.
Είναι κι αυτή η κατανόηση μια χριστιανική προσέγγιση, αιρετική ή μη.
Ο χριστιανισμός σώζει τον αντιχριστιανικό κόζμο, ρεμάλια. Όταν το καταλάβετε, θα είναι πολύ αργά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Saturn έγραψε: 16 Μαρ 2025, 17:47 Τέλος πάντων, εμένα το θέμα μου στο νήμα ειναι αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι από ψυχολογική ανάγκη.
Ναι έχω .. Στο 1ο μου σχόλιο κιόλας πριν 2 χρόνια όταν ζήτησα λινκ για κάποια είδηση ..Άντε γαμήσου νουδουλικό σκουπίδι '' από μαδουραίο.. Στο 1ο σχόλιο στο φόρουμ ..
Ο μαδουραίος ήταν και είναι η πχορουμική πολιτική και κοινωνική έκφραση της καλλιτεχνίζουσας απόδοσης των προχώ πσυχούλων του πχώρου, του ψυχολογικού πυρήνα της Αντίστασης.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:04Saturn έγραψε: 16 Μαρ 2025, 17:47 Τέλος πάντων, εμένα το θέμα μου στο νήμα ειναι αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι από ψυχολογική ανάγκη.
Ναι έχω .. Στο 1ο μου σχόλιο κιόλας πριν 2 χρόνια όταν ζήτησα λινκ για κάποια είδηση ..Άντε γαμήσου νουδουλικό σκουπίδι '' από μαδουραίο.. Στο 1ο σχόλιο στο φόρουμ ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Μαρ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή, με αυτό που λες θες να πεις οτι ο Μαδουραίος έχει ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο και μπαίνει σε μανούρα εξακολουθητικώς?
Οκ, αλλά έτσι όπως το αναφέρεις, ακούγεται κάπως κουκουρούκου.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Πίσω απο μια οθόνη κ με την ανωνυμία του ο κάθε άρρωστος κάνει παιχνίδι..Κάνεις αναφορά ,δεν τρέχει τίποτα ,συνεχίστε ,ούτε κίτρινη κάρτα. Αν βρίσεις φεύγεις γιατί μερικοί μερικοί ,ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε , έχουν ασυλία .
Καλά μη το λες, παίζει και η κυρπαντελίδικη προσέγγιση της βρισιάς σε μάνες χρηστών.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:12 Και τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Πίσω απο μια οθόνη κ με την ανωνυμία του ο κάθε άρρωστος κάνει παιχνίδι..Κάνεις αναφορά ,δεν τρέχει τίποτα ,συνεχίστε ,ούτε κίτρινη κάρτα. Αν βρίσεις φεύγεις γιατί μερικοί μερικοί ,ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε , έχουν ασυλία .
Οτιδήποτε άλλο επιτρέπεται.
Εγώ πάντως, ποτέ δεν κατάλαβα μέχρι στιγμής για ποιο ποστ μπαναρίστηκαν χρήστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Μαρ 2025, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Saturn έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:12 Δηλαδή, με αυτό που λες θες να πεις οτι ο Μαδουραίος έχει ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο και μπαίνει σε μανούρα εξακολουθητικώς?
Δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για τον μαδουραίο ,δεν είναι του νήματος τούτου.. Και ναι εξακολουθητικώς το κάνει.. Ρώτησες αν μου έτυχε ποτέ και απάντησα ότι ναι απο το 1ο μου σχόλιο μου έτυχε .. Και φυσικά πολλές φορές απο τότε οπότε δεν είδα φως και μπήκα όπως αγενώς λες..
Δεν το είπα καθόλου αγενώς, ίσα ίσα που είπα οτι το έχω κάνει κι εγώ, θες να σου φέρω λινκ που το έχω παραδεχτεί κι όλας?!
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:15Καλά μη το λες, παίζει και η κυρπαντελίδικη προσέγγιση της βρισιάς σε μάνες χρηστών.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:12 Και τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Πίσω απο μια οθόνη κ με την ανωνυμία του ο κάθε άρρωστος κάνει παιχνίδι..Κάνεις αναφορά ,δεν τρέχει τίποτα ,συνεχίστε ,ούτε κίτρινη κάρτα. Αν βρίσεις φεύγεις γιατί μερικοί μερικοί ,ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε , έχουν ασυλία .
Εγώ πάντως, ποτέ δεν κατάλαβα μέχρι στιγμής για ποιο ποστ μπαναρίστηκαν χρήστες.
Α, είναι και το βρίσιμο της μάνας που φέρνει μπανάρισμα
Έχουν δεν έχουν ασυλία, η άποψη για την περσόνα τους (πχορουμική ή μη) δεν αλλάζει.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:12 Και τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Πίσω απο μια οθόνη κ με την ανωνυμία του ο κάθε άρρωστος κάνει παιχνίδι..Κάνεις αναφορά ,δεν τρέχει τίποτα ,συνεχίστε ,ούτε κίτρινη κάρτα. Αν βρίσεις φεύγεις γιατί μερικοί μερικοί ,ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε , έχουν ασυλία .
Στην τελική, τί πιο εύκολο από το να μπει ο κάθε φλούφλης με άλλο νικ που διαγράφει ή τουλάχιστον έτσι νομίζει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι όλων των μανάδων, συνήθως ισχύει και για τις μάνες των δροσουλιτών.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:19ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:15Καλά μη το λες, παίζει και η κυρπαντελίδικη προσέγγιση της βρισιάς σε μάνες χρηστών.Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 18:12 Και τι μπορεί να γίνει δηλαδή; Πίσω απο μια οθόνη κ με την ανωνυμία του ο κάθε άρρωστος κάνει παιχνίδι..Κάνεις αναφορά ,δεν τρέχει τίποτα ,συνεχίστε ,ούτε κίτρινη κάρτα. Αν βρίσεις φεύγεις γιατί μερικοί μερικοί ,ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε , έχουν ασυλία .
Α, είναι και το βρίσιμο της μάνας που φέρνει μπανάρισμα![]()
Ενιγουέι, πονεμένη ιστορία τα πώς, πού, ποιος και γιατί, υπολήψεις και αποφάσεις θεσμικών δεν θίγουμε.
Είναι κι αυτό μια μορφή θρησκείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ήθελες να πεις για τον Μαδουραίο, αλλά ειπες (οκ, δεν έχω προβλημα με αυτό).
Το θέμα είναι οτι ενώ δεν αμφισβητώ την εμπειρια που μου λες (δεν έχω κανέναν λόγο και δεν παρακολουθώ -εξακολουθητικώς-τί γράφει ο Μαδουραίιος, καταλαβαίνω όμως οτι τοποθετείται στην αριστερή πολιτική σκηνή) , επίσης έχω καταλάβει οτι στο φόρουμ πολλοί πιστεύουν (δικαίως ή αδίκως) οτι καινούριοι χρήστες είναι συγκεκριμένοι παλαιοί. Και εκεί, δεν ξέρω τί μπορεί να παίζεται.
Και πάλι λέω, δεν δικαιολογώ τίποτα, απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να συνέβη , εφοσον μιλας για συγκεκριμένο άτομο με συγκεκριμένο παράδειγμα από τον παρόντα ιντερεντικό χώρο.
Τα υπόλοιπα περι ανωνυμίας, συμφωνώ
Και δεν είναι μόνο τα περι ανωνυμίας, είναι και πολλά άλλα οκ.
Το θέμα είναι οτι ενώ δεν αμφισβητώ την εμπειρια που μου λες (δεν έχω κανέναν λόγο και δεν παρακολουθώ -εξακολουθητικώς-τί γράφει ο Μαδουραίιος, καταλαβαίνω όμως οτι τοποθετείται στην αριστερή πολιτική σκηνή) , επίσης έχω καταλάβει οτι στο φόρουμ πολλοί πιστεύουν (δικαίως ή αδίκως) οτι καινούριοι χρήστες είναι συγκεκριμένοι παλαιοί. Και εκεί, δεν ξέρω τί μπορεί να παίζεται.
Και πάλι λέω, δεν δικαιολογώ τίποτα, απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να συνέβη , εφοσον μιλας για συγκεκριμένο άτομο με συγκεκριμένο παράδειγμα από τον παρόντα ιντερεντικό χώρο.
Τα υπόλοιπα περι ανωνυμίας, συμφωνώ
Και δεν είναι μόνο τα περι ανωνυμίας, είναι και πολλά άλλα οκ.
Και κάτι άλλο.
Αντιλαμβάνεται κάποιος την διαφορά της ψυχολογικής ανάγκης για πόλεμο στο ...πχόρουμ
από τη δυνατότητα ή συνειδητή θέληση του να πολεμήσει έστω και διαδικτυακά;
Έτσι από περιέργεια.
Κατά τα άλλα, ακόμη και το πεντικιούρ με στρασάκια, ψυχολογική πολεμική ανάγκη εντυπωσιασμού του οχτρού, είναι.
Σε κάποιους πιάνει.
Αντιλαμβάνεται κάποιος την διαφορά της ψυχολογικής ανάγκης για πόλεμο στο ...πχόρουμ
Έτσι από περιέργεια.
Κατά τα άλλα, ακόμη και το πεντικιούρ με στρασάκια, ψυχολογική πολεμική ανάγκη εντυπωσιασμού του οχτρού, είναι.
Σε κάποιους πιάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Μαρ 2025, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 1870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-