Imperium έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:34
Νομίζεις;
Έριχνε και ο Γκάντι κάτι σφαλιάρες, ιδίως αν επρόκειτο για εμετικά θέματα, σαν αυτό που πας να ξεπλύνεις. Άκου τους βιαστές σε γυναικείες φυλακές!
Ιδέα δεν έχεις τι λες.
Τον άλλον που σκότωσε την οικογένεια του δεν τον απελάσαν, γιατι θα του παραβίαζε το δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή!
Τέτοιες φάσεις στηρίζεις. Τουλάχιστον μην πας να σύρεις και τον φουκαρά τον Σοφοκλή στον βούρκο σου.
Όχι, δεν θα συμφωνούσε, ο,τι παραισθήσεις και να έχεις.
Δεν ξεπλένω τίποτα γιατί δεν είδα κάτι εμετικό ή κακοποιητικό. Είδα μια εφαρμογή που την χαρακτήρισα σαχλαμάρα επειδή βάζει όρους μόνο για γυναίκες. Τι θα πει καταφύγιο; Να προστατευτούν από τι; Από το ποστ ενός άντρα που επειδή είναι άντρας θα είναι και κακοποιητικό το ποστ; Εσύ εκεί είπες ειρωνικά
"Ναι βρε παιδί κάτι αηδίες σαν καταφύγια γυναικών, που να μην επιτρέπουν να μπαίνει ο κάθε πουτσαράς να της δέρνει. Ακούς εκεί!"
Μπήκε και τις έδειρε; ήταν οι προθέσεις εκ του πονηρού; Τι ξέρεις και δεν μου λες και με αφήνεις στο σκοτάδι;
Μετά, γιατί πρέπει για ένα θέμα που είπα τη γνώμη μου να φορτωθώ όλα αυτά που λες για βιαστή σε γυναικεία φυλακή και για φονιά που δεν τον απέλασαν; Τι σχέση έχουν οι τρεις αυτές περιπτώσεις. Αν είναι έτσι γιατί νομίζεις ότι έχεις δίκιο εσύ που υποστηρίζεις τους ναζί που σκοτώναν εβρραίους; Είναι ντροπή να κλέβουν τα αφεντικά τις υπερωρίες των εργατών; Δηλαδή τι μου λες; να καταστρέψουμε τη φύση για να κονομήσει η εταιρεία εξόρυξης μεταλλευμάτων; Ε όχι ρε φίλε! Είναι ντροπή να υποβαθμίζεις την παιδεία για να φέρεις ιδιωτικά πανεπιστήμια όπυ θα σπουδάζουν μόνο οι πλούσιοι. Αυτούς υποστηρίζεις και αυτά λες.
Πως σου φάνηκε; Συνεπέστατη επιχειρηματολογία ε;
Ο Σοφοκλής δεν ήταν εξωγήινος. Πάνω στο πνεύμα της εποχής δημιούργησε. και αυτό το πνεύμα χτίστηκε ξεκινώντας από το έργο του Ομήρου.
Το θέμα όμως είναι άλλο. Ότι
δεν μπορείς να αντέξεις διαφωνία όταν βλέπεις ότι κλονίζεται η θέση σου από την επιχειρηματολογία αυτή. Δεν μπορεί να ακούς μία γνώμη και να λες μετά αυτό
Αναμένω με ποπκόρν τον βιασμό της τρυφερής Αρχαιοελληνικής κωλοτρυπιδούλας σου απο τους woke Τούρκους, που τόσες φορές έχεις καταφέρθηκες εναντίον τους με απαράδεχτες ρατσιστικές διακρίσεις. Μη σου πώ οτι σκέφτομαι να κάνω και καταγγελία στον Φιλανδέζικο ΜΚΟ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν βλέπω καλές τις προοπτικές σου στο Δικαστήριο.
Κλασική χουντο-τζημερική χρυσαυγιτιά. Εγώ δεν θα παρασυρθώ σε αυτό το επίπεδο.
Και είναι μεγάλη υποκρισία από όλους του είδους σου, να λέτε ότι κόπτεστε για την ορθότητα, την τιμιότητα, αλλά και τα ασφάλεια των γυναικών, φέρνοντας για παράδειγμα τα αθλήματα των γυναικών όπου συμμετέχουν άντρες και κερδίζουν τα μετάλλια, ή τα αποδυτήρια όπου οι τραβεστές θα κάνουν μάτι και πωπω! τι πάθανε οι κακόμοιρες οι γυναίκες φάνηκε το βρακί τους και μπήκε μέσα 200 ευρώ η αξιοπρέπεια τους.
Ότι είστε τα άτομα που σέβεστε τις γυναίκες. Έλα τώρα.
Ξεκάθαρα έχετε κόμπλεξ με όσους εξεγείρονται γιατί νιώθετε ότι καλείστε κι εσείς και φοβάστε να το κάνετε. Δεν σας καλεί κανένας μωρέ. Καθήστε εκεί που είστε.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.