!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
marabou

Re: Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:57
marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:26
jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:20 Οι γυναίκες του Μπουκόφσκι
Θεουλης ο αλκοολας, γελούσα όλη την ώρα
Η εξιδανίκευση της παρακμής ως διέξοδος από τα ψυχολογικά κενά που σου δημιουργούνται από έλλειψη οράματος που τη σειρά του υφίσταται λόγω σκουπιδο-καταναλωτικού πολιτισμού και κουλτούρας του περιτυλίγματος.
Ήταν καλός για τη γενιά των γονιών μου. Σήμερα δεν θα συγκινούσε κανέναν νέο.
Συμφωνώ
Ε καλά την γενιά μόνο γκάζι δεν του αρέσουνε τα φρένα και εγώ πανω του χορευω μακαρένα προφανώς δεν την συγκινεί η παρακμη του Μπουκ
Οι νέοι σήμερα έμαθαν καθώς έβγαιναν στον κόσμο , τα μνημόνια και τη δυναμική των κινημάτων και την αλλαγή. Ειδικά στην Ελλάδα που έφεραν αριστερά κάτι που δεν έγινε πουθενά στον κόσμο ήταν πολύ καλή περίπτωση. Σεβασμός στο τι μπορεί να κάνει η νεολαία και κάθε νεολαία. Είναι κάπως μίζερο να απαιτούν οι παλιότεροι από τους νεώτερους να αποτελούν φόντο για τα οράματά τους για τα οποία δεν δούλεψαν κιόλας. Απλά τα έστησαν άκριτα και αυθαίρετα και είναι συνυφασμένα με φτωχή πραγματικότητα που έζησαν αυτοί οι μπαρμπάδες.
Σεβασμός λοιπόν και όχι άστοχες κρίσεις λόγω βαρεμάρας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Οι νέοι σήμερα ψηφίζουν το 20%, συνέχισε
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:07
Επιθετικόν ύφος; Σας διαβεβαιώ οτι είμαι σκέτος Γκάντι.
Αυτό δεν είναι Γκάντι

viewtopic.php?f=94&t=59988&start=30#p3875623
Νομίζεις;

Έριχνε και ο Γκάντι κάτι σφαλιάρες, ιδίως αν επρόκειτο για εμετικά θέματα, σαν αυτό που πας να ξεπλύνεις. Άκου τους βιαστές σε γυναικείες φυλακές!
Ιδέα δεν έχεις τι λες.
Τον άλλον που σκότωσε την οικογένεια του δεν τον απελάσαν, γιατι θα του παραβίαζε το δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή!
Τέτοιες φάσεις στηρίζεις. Τουλάχιστον μην πας να σύρεις και τον φουκαρά τον Σοφοκλή στον βούρκο σου.
Όχι, δεν θα συμφωνούσε, ο,τι παραισθήσεις και να έχεις.
Imperium

jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:57
marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:26
jason0 έγραψε: 04 Μαρ 2025, 02:20 Οι γυναίκες του Μπουκόφσκι
Θεουλης ο αλκοολας, γελούσα όλη την ώρα
Η εξιδανίκευση της παρακμής ως διέξοδος από τα ψυχολογικά κενά που σου δημιουργούνται από έλλειψη οράματος που τη σειρά του υφίσταται λόγω σκουπιδο-καταναλωτικού πολιτισμού και κουλτούρας του περιτυλίγματος.
Ήταν καλός για τη γενιά των γονιών μου. Σήμερα δεν θα συγκινούσε κανέναν νέο.
Συμφωνώ
Ε καλά την γενιά μόνο γκάζι δεν του αρέσουνε τα φρένα και εγώ πανω του χορευω μακαρένα προφανώς δεν την συγκινεί η παρακμη του Μπουκ
Η αλήθεια είναι οτι ένα καλό γέλιο πάντα λυτρώνει, ακόμη και εκεί που "δεν πρέπει".

Αλλα δεν γαμιούνται οι δεοντολογίες... :003:
Όχι οτι θα διάβαζα Μπουκοφσκι, αλλά χαλάλι του, αν έκανε κάποιον να γελάσει.
Imperium

marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:07 Απλά δεν κρίνουμε ένα ολόκληρο έπος με κριτήρια του όσο πιο σήμερα γίνεται και όσο πιο εδώ γίνεται και βασικά όσο πιο εγώ μέσα στη φάση χωμένος.
Μας λέει ο τυπος που θεωρεί τον Σοφοκλή πατέρα του non-binary :003:

Κάπου εδώ διαπιστώνω οτι ούτε εσύ δεν ακούς αυτά που λες. (για το καλό σου ελπίζω να μην τα ακούει και κανας άλλος)
Μία διαρκής περιγραφή της ζωής είναι που την παρουσιάζει ως μια ατελείωτη τραγωδία και όλοι είναι ο εγκλωβισμένοι στις περιστάσεις τους.
Είμαι σίγουρος οτι έτσι ακριβώς το βλέπαν και οι αρχαίοι!
Αχ καλε, κοίτα πώς η Ιλιάδα μας κάνει να διαπιστώνουμε οτι είμαστε εγκλωβισμένοι στις περιστάσεις μας! :str8jack:
(Είσαι να πάμε να καθαρίσουμε τους Μηλίους;)
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ιμπεριουμ γράψε μια λίστα με τις συμφορές που δημιούργησε η Ιλιάδα να εξερευνήσουμε πως θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν τα τομάρια, οι αρχαίοι κιναιδοι, διάβαζαν Οδύσσεια. Κάτι που πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι, χωρίς την προπαγάνδα του Ιλιαδομηρου, αντί για πελοποννησιακό πόλεμο, θα είχαμε ανακαλύψει τις κρουαζιέρες νωρίτερα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
marabou

Imperium έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:34
marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:07
Επιθετικόν ύφος; Σας διαβεβαιώ οτι είμαι σκέτος Γκάντι.
Αυτό δεν είναι Γκάντι

viewtopic.php?f=94&t=59988&start=30#p3875623
Νομίζεις;

Έριχνε και ο Γκάντι κάτι σφαλιάρες, ιδίως αν επρόκειτο για εμετικά θέματα, σαν αυτό που πας να ξεπλύνεις. Άκου τους βιαστές σε γυναικείες φυλακές!
Ιδέα δεν έχεις τι λες.
Τον άλλον που σκότωσε την οικογένεια του δεν τον απελάσαν, γιατι θα του παραβίαζε το δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή!
Τέτοιες φάσεις στηρίζεις. Τουλάχιστον μην πας να σύρεις και τον φουκαρά τον Σοφοκλή στον βούρκο σου.
Όχι, δεν θα συμφωνούσε, ο,τι παραισθήσεις και να έχεις.
Δεν ξεπλένω τίποτα γιατί δεν είδα κάτι εμετικό ή κακοποιητικό. Είδα μια εφαρμογή που την χαρακτήρισα σαχλαμάρα επειδή βάζει όρους μόνο για γυναίκες. Τι θα πει καταφύγιο; Να προστατευτούν από τι; Από το ποστ ενός άντρα που επειδή είναι άντρας θα είναι και κακοποιητικό το ποστ; Εσύ εκεί είπες ειρωνικά

"Ναι βρε παιδί κάτι αηδίες σαν καταφύγια γυναικών, που να μην επιτρέπουν να μπαίνει ο κάθε πουτσαράς να της δέρνει. Ακούς εκεί!"

Μπήκε και τις έδειρε; ήταν οι προθέσεις εκ του πονηρού; Τι ξέρεις και δεν μου λες και με αφήνεις στο σκοτάδι;

Μετά, γιατί πρέπει για ένα θέμα που είπα τη γνώμη μου να φορτωθώ όλα αυτά που λες για βιαστή σε γυναικεία φυλακή και για φονιά που δεν τον απέλασαν; Τι σχέση έχουν οι τρεις αυτές περιπτώσεις. Αν είναι έτσι γιατί νομίζεις ότι έχεις δίκιο εσύ που υποστηρίζεις τους ναζί που σκοτώναν εβρραίους; Είναι ντροπή να κλέβουν τα αφεντικά τις υπερωρίες των εργατών; Δηλαδή τι μου λες; να καταστρέψουμε τη φύση για να κονομήσει η εταιρεία εξόρυξης μεταλλευμάτων; Ε όχι ρε φίλε! Είναι ντροπή να υποβαθμίζεις την παιδεία για να φέρεις ιδιωτικά πανεπιστήμια όπυ θα σπουδάζουν μόνο οι πλούσιοι. Αυτούς υποστηρίζεις και αυτά λες.

Πως σου φάνηκε; Συνεπέστατη επιχειρηματολογία ε;

Ο Σοφοκλής δεν ήταν εξωγήινος. Πάνω στο πνεύμα της εποχής δημιούργησε. και αυτό το πνεύμα χτίστηκε ξεκινώντας από το έργο του Ομήρου.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Ότι δεν μπορείς να αντέξεις διαφωνία όταν βλέπεις ότι κλονίζεται η θέση σου από την επιχειρηματολογία αυτή. Δεν μπορεί να ακούς μία γνώμη και να λες μετά αυτό
Αναμένω με ποπκόρν τον βιασμό της τρυφερής Αρχαιοελληνικής κωλοτρυπιδούλας σου απο τους woke Τούρκους, που τόσες φορές έχεις καταφέρθηκες εναντίον τους με απαράδεχτες ρατσιστικές διακρίσεις. Μη σου πώ οτι σκέφτομαι να κάνω και καταγγελία στον Φιλανδέζικο ΜΚΟ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν βλέπω καλές τις προοπτικές σου στο Δικαστήριο.
Κλασική χουντο-τζημερική χρυσαυγιτιά. Εγώ δεν θα παρασυρθώ σε αυτό το επίπεδο.

Και είναι μεγάλη υποκρισία από όλους του είδους σου, να λέτε ότι κόπτεστε για την ορθότητα, την τιμιότητα, αλλά και τα ασφάλεια των γυναικών, φέρνοντας για παράδειγμα τα αθλήματα των γυναικών όπου συμμετέχουν άντρες και κερδίζουν τα μετάλλια, ή τα αποδυτήρια όπου οι τραβεστές θα κάνουν μάτι και πωπω! τι πάθανε οι κακόμοιρες οι γυναίκες φάνηκε το βρακί τους και μπήκε μέσα 200 ευρώ η αξιοπρέπεια τους.
Ότι είστε τα άτομα που σέβεστε τις γυναίκες. Έλα τώρα.
Ξεκάθαρα έχετε κόμπλεξ με όσους εξεγείρονται γιατί νιώθετε ότι καλείστε κι εσείς και φοβάστε να το κάνετε. Δεν σας καλεί κανένας μωρέ. Καθήστε εκεί που είστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marabou την 04 Μαρ 2025, 16:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
marabou

Imperium έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:53
marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 03:07 Απλά δεν κρίνουμε ένα ολόκληρο έπος με κριτήρια του όσο πιο σήμερα γίνεται και όσο πιο εδώ γίνεται και βασικά όσο πιο εγώ μέσα στη φάση χωμένος.
Μας λέει ο τυπος που θεωρεί τον Σοφοκλή πατέρα του non-binary :003:

Κάπου εδώ διαπιστώνω οτι ούτε εσύ δεν ακούς αυτά που λες. (για το καλό σου ελπίζω να μην τα ακούει και κανας άλλος)
Μία διαρκής περιγραφή της ζωής είναι που την παρουσιάζει ως μια ατελείωτη τραγωδία και όλοι είναι ο εγκλωβισμένοι στις περιστάσεις τους.
Είμαι σίγουρος οτι έτσι ακριβώς το βλέπαν και οι αρχαίοι!
Αχ καλε, κοίτα πώς η Ιλιάδα μας κάνει να διαπιστώνουμε οτι είμαστε εγκλωβισμένοι στις περιστάσεις μας! :str8jack:
(Είσαι να πάμε να καθαρίσουμε τους Μηλίους;)
Εσένα είπα non-binary όχι τον Σοφοκλή. Αλλά που να καταλάβεις και που να κάνεις δεύτερη σκέψη άμα έχει βουητό στην αντίληψή σου;
Είπες Η έκφρασις μου είναι κοσμιωτάτη, μαμζελ.
και σου απάντησα στο ίδιο ύφος - όπως έκανα και με τον Σαρπ που έβαλε εικόνα με βαμμένα νύχια νιώθοντας σπουδαίος επειδή είναι ικανός να τη λέει
Έστρωσε δρόμο στον Σοφοκλή και σε φιλοσοφικά ρεύματα, νον μπαϊναρι γιούζερ.
.

Βλέπεις έχει κόμμα. Που σημαίνει ότι είπα ό,τι είπα σε σένα.

Αν κάθε φορά που σε κολλάω στον τοίχο ή εγώ ή οποιοσδήποτε και νιώθεις μία φούντωση, μία διέγερση του θυμικού,
αφήσεις τον εαυτό σου λίγα δευτερόλεπτα και δεν αντιδράσεις σπασμωδικά όπως όταν νιώθουμε κίνδυνο ότι πεθαίνουμε, θα αισθανθείς κάτι σαν ξεροκατάπιωμα στο λαιμό, θα πάρεις μία ανάσα αναστεναγματικού τύπου, και οι παλμοί θα ξεκινήσουν να πέφτουν πάλι να έρθουν στα ίσια. Ο εγκέφαλος θα δει ότι δεν πέθανες. Ότι υπάρχει ακόμα και ότι έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο να αναδιοργανωθείς και να προχωρήσεις. Νέες συνάψεις θα γίνουν μόνο και μόνο από αυτό το σκηνικό. Θα είναι αυτό που λέμε ότι το δούλεψες μέσα σου. Θα γίνεις πιο πλούσιος στις λειτουργίες σου και πιο έξυπνος. Κάντο μια φορά. Βούλωσε το και αναλογίσου, αντί να αντιδράσεις αυτόματα όπως πάντα. Θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Γιαννης- μελβουρνη έγραψε: 26 Φεβ 2025, 13:45
Bazoomba έγραψε: 26 Φεβ 2025, 13:37
Γιαννης- μελβουρνη έγραψε: 26 Φεβ 2025, 13:36

Θα προτιμούσες να τα έγραφα στα αγγλικά η με ορθογραφικά λάθη;
Ναι.
Αρα το προβλιμα σου δεν ειναι αν η σκεψεις μου ειναι δικες μου, αλλα αν ειναι σοστα διατυπομενες.

Δυλαδη, θα προτημουσες να δισκολευεσε να τις διαβαζεις, απλως και μονο για να νιοθεις οτι ειναι “αφθεντικες”;

Η ουσια βρισκετε στο περιεχομενω, οχι στα λαθοι. Αν αυτο που λεω στεκι, γιατη να σε ενοχλι το πως το γραφο;
Υπάρχει και αυτό. Το ChatGTP βγάζει μάτι πάντως. :-?
http://speech.ilsp.gr/greeklish/
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2025, 07:44 Ιμπεριουμ γράψε μια λίστα με τις συμφορές που δημιούργησε η Ιλιάδα να εξερευνήσουμε πως θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν τα τομάρια, οι αρχαίοι κιναιδοι, διάβαζαν Οδύσσεια. Κάτι που πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι, χωρίς την προπαγάνδα του Ιλιαδομηρου, αντί για πελοποννησιακό πόλεμο, θα είχαμε ανακαλύψει τις κρουαζιέρες νωρίτερα.
Υποψιάζομαι ότι δεν του αρέσει επειδή είναι τελείως γουοκιστικη. Έχει πρωταγωνιστή έναν διεμφυλικό, ενώ οι μισοί ήρωες είναι μέσα για λόγους DEI.
Z
Άβαταρ μέλους
marabou

Η Ιλιάδα.

Ένα βαθιά φιλοσοφικό έργο που δεν είναι τυχαία στον πάνθεον της πνευματικότητας. Είναι γεμάτη ηθικά διλήμματα, μεταφυσικά ερωτήματα και στοχασμό πάνω στη φύση του ανθρώπου, του πολέμου, της μοίρας και των θεών, των ψυχικών διεργασιών, των εξουσιών, των κοινωνιών και ό,τι άλλο κι αν βάλουμε θα είμαστε μέσα.

Δεν είναι πολεμικό έπος. Στοχάζεται πάνω σε μεγάλα υπαρξιακά και ηθικά ερωτήματα που απασχολούσαν τους Έλληνες που με τη σειρά τους διαμόρφωσαν τη φιλοσοφία αργότερα.
Αν πιάσουμε το δίλημμα του Αχιλλέα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για σπουδή πάνω στην ελεύθερη βούληση συναρτήσει της μοίρας. Να ζήσει κανονικά και να φτάσει σε μεγάλη ηλικία αλλά να μην τον θυμάται κανένας ή να πολεμήσει και να τον θυμούνται για πάντα. Και δεν μένουμε εδώ που αυτό το δίλημμα μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σεναριακό ορόσημο για να προχωρήσει το εμπορικό μας προϊόν. Ξεδιπλώνουμε ένα σωρό καταστάσεις της ψυχής και της σκέψης για να φτάσουμε σε μαι απόφαση. Αξίζει να μην χαρώ πολλά ζωής για την υστεροφημία μου που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ψώνισμα στο φινάλε; Θα είμαι εδώ να απολαμβάνω τη δόξα;
Αλλά από την άλλη, όσα χρόνια και να ζήσω, είναι ζωή αυτό; Αν σβήσω ικανοποιείται το αρχέγονο υπαρξιακό πρόβλημα του ανθρώπου - αυτό της αιωνιότητας; Είναι ζωή μία απλή επιβίωση χωρίς δόξα; και να πως ξεπηδάει αργότερα ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας.
Παρόλα αυτά, αποδεχόμενοι τη μοίρα, μπορούμε να κάνουμε επιλογές. Δεν είμαστε ρομπότ που ακολουθάμε μία πορεία χωρίς ενδιαφέρον αφού ξέρουμε το τέλος και είναι βαρετή. Επιλέγουμε αρετές. Κι αν δεν μπορούμε αλλιώς, τουλάχιστον δεχόμαστε τη μοίρα μας με αξιοπρέπεια. να πως θα ξεπηδήσει επίσης ο Στωικισμός.

Ολόκληρο το έπος, δεν εξιδανικεύει το πόλεμο. Τον παρουσιάζει ως μία τραγωδία δείχνοντας τη φρίκη που προκαλεί. όταν παρομοιάζεται ο Αχιλλέας σαν τον λύκο που ορμάει, μας λέει εμμέσως ότι ο πόλεμος κάνει τον άνθρωπο ζώο.
Ωστόσο αυτό το ζώο, θα βιώσει το μεγαλείο του ανθρωπισμού όταν ο Πρίαμος θα ζητήσει τον γιο του για να τον κηδέψει με κανονικότητα. αξίες δηλαδή που ακόμα και μέσα στον πόλεμο επικρατούν και νικούν.
Η Ιλιάδα δεν είναι μία ιστορία πολέμου. ξαναλέω ότι είναι ένα έργο πλούσιο που δεν μένει στο πρώτο πλάνο. Όλοι μα όλοι βιώνουν τις διαφορετικές καταστάσεις τους οι οποίες όλες μαζί συνθέτουν μία πραγματικότητα και η κοινωνική ζωή προχωράει.
Τι περισσότερο να δώσει στο ανθρώπινο πνεύμα ένας δημιουργός;
Imperium

Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2025, 07:44 Ιμπεριουμ γράψε μια λίστα με τις συμφορές που δημιούργησε η Ιλιάδα να εξερευνήσουμε πως θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν τα τομάρια, οι αρχαίοι κιναιδοι, διάβαζαν Οδύσσεια.
Α, το πρόσεξες και εσύ; Όλο για κιναιδους έγραψα, την χαζομάρα και την καταδίκη σε απελπιστικές επιλογές δεν την ανέφερα ούτε μια φορά
Κάτι που πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι, χωρίς την προπαγάνδα του Ιλιαδομηρου, αντί για πελοποννησιακό πόλεμο, θα είχαμε ανακαλύψει τις κρουαζιέρες νωρίτερα.
Το αμφισβητείς κι όλας; :c020:

Να μου πεις ακόμα δεν τις έχετε ανακαλύψει τις "κρουαζιέρες", κατα πώς φαίνεται οπότε δεν έχετε μέτρο σύγκρισης. Τζαμπα πήγε να τα εξηγήσει ο άμοιρος Καβάφης.
Imperium

Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2025, 09:21 Υποψιάζομαι ότι δεν του αρέσει επειδή είναι τελείως γουοκιστικη. Έχει πρωταγωνιστή έναν διεμφυλικό, ενώ οι μισοί ήρωες είναι μέσα για λόγους DEI.
Ε, ρε Μήτσο, πιο προσεκτικά κι απ τον Bazoomba με διάβασες.

Είδες τι εμμονή με το woke; Σε ολάκερο το σεντόνι που ανέβασα την ανέφερα, ερμ, ου, ακριβώς μηδεν φορές.

Εξ άλλου τι ανακατέβεσαι; Είχε στείλει κι η Ζαχάρω κάποιον ηρώα που αναφέρεται στην "Ηλειάδα", και μου θίχθηκες;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Περιμένουμε ακόμα να μας γράψεις την αιτιακή σύνδεση της παρακμής του αρχαιοελληνικού πολιτισμού με την σύνταξη της Ιλιάδας μιση χιλιετία νωρίτερα. Κρεμομαστε από τα δάκτυλα σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Imperium

Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2025, 12:17 Περιμένουμε ακόμα να μας γράψεις την αιτιακή σύνδεση της παρακμής του αρχαιοελληνικού πολιτισμού με την σύνταξη της Ιλιάδας μιση χιλιετία νωρίτερα. Κρεμομαστε από τα δάκτυλα σου.
Αν δεν καταλαβαίνεις την επίδραση ενος κειμένου που για (πάνω από) μισή χιλιετία αποτελεί τον αποκλειστικό κατηχητισμό ενος πολιτισμού, ο,τι και να γράψω θα είναι περιττό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”