!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Και πως θα σε καταλάβουνε εάν απο το σπιτι με υπολογιστή και μtorrent κατεβάζεις μια σειρά; Ο πάροχος της σύνδεσης τον οποίο πληρώνεις θα σε καρφώσει; Εγώ χθες κατέβασα το Downfall, τη γνωστή ταινία με τον Χίτλερ.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Αλιόσα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:09 Και πως θα σε καταλάβουνε εάν απο το σπιτι με υπολογιστή και μtorrent κατεβάζεις μια σειρά; Ο πάροχος της σύνδεσης τον οποίο πληρώνεις θα σε καρφώσει;
Στα Ευρωπας έτσι κάνουν. :e040:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Meanwhile σε ένα νήμα λίγο παραπέρα. :lol:
Zundapp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:44 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

marabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:57 Αυτό το νομοσχέδιο είναι στην ουσία μια ακόμη προσπάθεια ελέγχου και τιμωρίας των πολιτών, αντί να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος.
Αντί να δημιουργήσουν ένα δίκαιο και προσιτό σύστημα πρόσβασης στον πολιτισμό, βάζουν πρόστιμα στους απλούς χρήστες, ποινικοποιώντας ακόμα και την απλή θέαση.
Δεν μπορείς να ζητάς από κάποιον να πληρώνει 5 διαφορετικές συνδρομές για να δει ό,τι του αρέσει, όταν ο μέσος μισθός δεν το επιτρέπει. Και αν η κυβέρνηση νοιάζεται τόσο για την πειρατεία, τότε γιατί δεν πιέζει τις πλατφόρμες να κάνουν το περιεχόμενο πιο οικονομικά προσιτό και προσβάσιμο;
Το πρόβλημα δεν είναι οι χρήστες. Είναι ένα άδικο σύστημα που τιμωρεί τη φτώχεια αντί να προσφέρει λύσεις.
Ναι βρε, όλοι οι φτωχοί πολίτες διψούν για πολιτισμική επιμόρφωση :lol: στα πειρατικά.

Κατά τα άλλα, είναι ακριβώς οι ίδιοι που κλαίγονται για τα καλλιτεχνικά και πνευματικά δικαιώματα των εργαζόμενων στο χώρο που επιχειρούν πειρατεία. Ηθοποιών, κομπάρσων, σεναριογράφων, τεχνικών, μεταφραστών κλπ

Κατά τα άλλα, το ερτφλιξ της δημόσιας τηλεόρασης, συνεχίζει να είναι δωρεάν και έχει ευρύτατο φάσμα επιλογών.

Γιατί τόσος καημός για τα χολυγουντιανού τύπου κανάλια που είναι φερέφωνα του καπιταλισμού;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

marabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:27
vantono έγραψε: 18 Φεβ 2025, 15:03 Καλά σας κάνει η βάβω και σας γλενταει ομως.
Έλα τώρα, νετφλιξ με ένα 10ρικο το μήνα, κοσμοτε τβ σίνεμα και ντοκιμαντερ πακ με 12, ερτφλιξ δωρεάν, εδεγαμνιέστελεωγω, τι άλλο θέλετε να βλέπετε, όλοι του ΗΒΟ μου γίνατε ξαφνικά? :102:
Εγώ με κάτω από 25€ βλέπω κυριολεκτικά ο,τι θέλω. Δεν έχω χρειαστεί κάτι που να θέλω να δω και να μην το έχω βρει. Ούτε καν κατεβάζω πλέον.
Για τις πολύ καινουριες ταινίες, πάω σινεμά κανονικό.

Αθλητικά εις την πούτσαν μας, να σας κόψει το γκωλο όσο παει! Μόνο εθνικες διοργανώσεις να μεταδίδονται δωρεάν :102:
Κι αφού το κάνεις εσύ έτσι να το κάνουν ολοι
Θα μπορούσαν :102:
Δεν ειμαι Νιάρχος εγω, ενας ταπεινος (οχι και τόσο) ποπολάρος ειμαι κατα βαθος σαν τους περισσότερους, μην κρίνετε απο τα πολυτελή ενδύματα με τις μεγαλες στάμπες μου :102:
Τοσα χρονια στηριζα κι εγω την πειρατεία με τη (σωστή) δικαιολογια των "κακων συνδρομητικών που εχουν τις τιμές στο θεό και κλαίγονται για την πειρατεία αλλά τιμές δεν ριχνουν". Πλεον αυτο αρχίζει να μην ισχυει.

Μεχρι πριν καμιά 5ετία, ηθελες κοντά στο 50αρικο/μηνα για ενα πακετο σωστής συνδρομητικής. Και αυτη την τιμη, εχω την εντυπωση με μόνο σινεμά ή μονο αθλητικά. Για ολοκληρωμένο πακέτο ήθελες νεφρό.
Οι εποχές ευτυχώς αλλάζουν :102:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

vantono έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:06
nowhere έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:45 πως λέγεται κάποιος που πληρώνει 25 ευρώ και βλέπει διαφημίσεις?
:smt017
για τα ελ συνδρομητικά λέω
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:56
Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:38
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:29
Τι σημασία έχει αυτό;
Έχει σημασία επειδή η μαφία που λέγεται νδ αντιμετωπίζει τον Έλληνα σαν Ολλανδό ενώ ο μισθός και το κράτος πρόνοιας είναι τριτοκοσμικός.

Το Ελληνικό κράτος τα θέλει όλα αλλά παρέχει ούτε το 2%. Κάτι σαν Οθωμανούς άρχοντες που έβαζαν φόρους και πρόστιμα επειδή απλά μπορούν.
Ποιο κράτος πρόνοιας; Τι μαλακίες τσαμπουνάς;
Αυτή είναι νομοθεσία, της ΕΕ μεταξύ άλλων, που επιβλήθηκε από τα λόμπι των πολυεθνικών.
Ευρωπαϊκοί κανονισμοί υπάρχου και για τα τρένα όπου κάθε μέλος της ΕΕ πρέπει να τηρεί αλλά η κυβέρνηση σας συστηματικά αγνοεί με αποτέλεσμα 57 νεκρούς.
Να τηρούμε ό,τι λέει η Ευρώπη μόνο όχι όταν σας συμφέρει νεοδημοκράτες.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Polaris3 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:17

Έχει σημασία επειδή η μαφία που λέγεται νδ αντιμετωπίζει τον Έλληνα σαν Ολλανδό ενώ ο μισθός και το κράτος πρόνοιας είναι τριτοκοσμικός.

Το Ελληνικό κράτος τα θέλει όλα αλλά παρέχει ούτε το 2%. Κάτι σαν Οθωμανούς άρχοντες που έβαζαν φόρους και πρόστιμα επειδή απλά μπορούν.
Αυτή είναι νομοθεσία, της ΕΕ μεταξύ άλλων, που επιβλήθηκε από τα λόμπι των πολυεθνικών.
Ευρωπαϊκοί κανονισμοί υπάρχου και για τα τρένα όπου κάθε μέλος της ΕΕ πρέπει να τηρεί αλλά η κυβέρνηση σας συστηματικά αγνοεί με αποτέλεσμα 57 νεκρούς.
Κρύβε λόγια γιατί βλέπω τον ΓΓ να κατεβάζει θεωρία πως για τα Τέμπη φταίνε οι τορεντάδες που δεν πληρώνουν συνδρομητικά και δεν παίρνει το κράτος το ΦΠΑ για να κάνει τα τραίνα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Όλο μαλακίες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Polaris3

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:22
Όλο μαλακίες

Δεν σου άρεσε νεοδημοκράτη μπάρμπα ? Η μαμά Ευρώπη τα λέει, όχι εγώ που είμαι ανθελληνικό κομμούνι.

Αλλά έτσι είσαστε οι νεοδημοκράτες, πάντα ό,τι σας συμφέρει. Η Ευρώπη μας λέει να κόψουμε συντάξεις, τι να κάνουμε, η Ευρώπη ζητάει πρόστιμο στα τορεντς αλλά κάνετε την πάπια σε άλλα ζητήματα όπως κανονισμούς για ασφάλεια σιδηροδρόμων.

Με φωνή Άδωνι : Πανηγυρίζουμε επειδή πάμε δώδεκα φορές καλύτερα από το Βέλγιο !
Κατώτατο ημερομίσθιο Βελγίου: 12 ευρώ
Ελλάδα : 5 ευρώ :smt038
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Δεν θυμαμαι έλεγε στο προεκλογικο προγραμμα της ΝΔ οτι θα βαζει προστιμα σε οσους κατεβαζουν ταινιες κλπ?

Αυτη ειναι η "Δημοκρατια" ενα απογευμα κατι αργοσχολοι σαν τη θεια αυτη και τον σπυρο ψηφιζουν οτι θελουνε χωρις οι πολιτες να εχουν τον παραμικρο λογο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Polaris3

GoBzi έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:21
Κρύβε λόγια γιατί βλέπω τον ΓΓ να κατεβάζει θεωρία πως για τα Τέμπη φταίνε οι τορεντάδες που δεν πληρώνουν συνδρομητικά και δεν παίρνει το κράτος το ΦΠΑ για να κάνει τα τραίνα.
Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα.

Τα ελληνικά τρένα δεν είχαν τροχούς : Εγώ φταίω, είδα πειρατικά τη δεύτερη σεζον του rings of power.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα. :smt005:

Κατά τ' άλλα σκ@τά στο νέο μέτρο που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα. Κλαψ, λυγμ. :a040:
Άβαταρ μέλους
Polaris3

Jimmy81 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:36 Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα. :smt005:

Κατά τ' άλλα σκ@τά στο νέο μέτρο που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα. Κλαψ, λυγμ. :a040:
Λύση υπάρχει : Δεν πληρώνεις νοίκι ή ρεύμα και βλέπεις τις ταινίες του Λίνο.

Έλεος, τα θέλετε όλα δικα σας εσείς οι μη νομοταγείς πολίτες 🙄
Για αυτό πάμε σκατά σαν χώρα, τον παίζετε με πειρατικές τσόντες :fp:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Jimmy81 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:36 Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα. :smt005:

Μπουμερίζεις :102:
Μου θυμίζεις τον πατέρα μου που ζητάει απεγνωσμένα τον επαγγελματία του Μπελμοντό, ενω το νετφλιξ (που του εχω δωσει προσβαση να βλεπει κι αυτος) εχει άλλες 5 ταινιες του Μπελμοντό και άλλες 25 του Ντελόν, και η κοσμοτε σίνεμα (που εχει κι απ'αυτήν) εχει άλλες 30 ταινίες του Ντελόν και άλλες 10 του Μπελμοντό.

Κι εγώ θελω τρίο με την Ανα Ντε Αρμας και τη Σίντνυ Σουίνι πύτοι μου, αλλά δεν τα μπορούμε όλα σε αυτη τη ζωή, τι να κανουμε :102:
Εχω βολευτεί με μία μισό λέβελ κατώτερή τους και μου ειναι αρκετή :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”