Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έλειπα όλη μέρα και τώρα που γύρισα τι να δω? Όλες οι ομοφοβικές κρυφο-πουστάρες μπήκαν στο θρεντ μου και άρχισαν να κοροϊδεύουν...παω στοίχημα ότι ΟΛΟΙ σας θα πληρώνατε για να πάρετε πίπα από αυτον εδώ τον άντρα (ο οποιος είναι πολύ πιο όμορφος από το 99.9% των Ελληνίδων)
Δεν βλεπω να φουσκωνει τιποτα παντως.I would proceed with caution.
Αν δεν πατησω στο λινκ θα μεινει για παντα γενους θηλυκου.Τον ηπιες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έλειπα όλη μέρα και τώρα που γύρισα τι να δω? Όλες οι ομοφοβικές κρυφο-πουστάρες μπήκαν στο θρεντ μου και άρχισαν να κοροϊδεύουν...παω στοίχημα ότι ΟΛΟΙ σας θα πληρώνατε για να πάρετε πίπα από αυτον εδώ τον άντρα (ο οποιος είναι πολύ πιο όμορφος από το 99.9% των Ελληνίδων)
Δεν βλεπω να φουσκωνει τιποτα παντως.I would proceed with caution.
Ε αυτό με τα αγγλικά κόφτε το, έχει παραγίνει.
Ηνάφ. εξάλλου τι είμαστε εμείς; μαλάκες που ακολουθάμε τους κανόνες;
Τζούλια να σε ρωτήσω ρε μλκ κάτι.
Αν έλεγες ξέρω γω πχ σήμερα τον έπαιξα μόνη μου με τι θα εννοούσες ότι έπαιξες, με την σφουγγαρίστρα για με τον κουβά; ρωτάω από ομοφοβικό ενδιαφέρον κυρίως σήμερα, γάμησε την την έρευνα.
Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 21:56
Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Και δεν βρίσκεις βαρετή τη ζωή χωρίς αιδοιολειξία;
Δεν πιστεύω να απαιτείς κάτι τέτοιο από τις σχέσεις σου, ε;
Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 21:56
Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Κλασσική ξενέρωτη γκόμενα που "ευνουχίζει" τον σύντροφο της, και άμα φαει κέρατο κλαίει πως όλοι οι άντρες είναι γουρούνια