!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Τραμπ να καταλάβουν οι ΗΠΑ τη Γάζα για να μείνουν οι...world people
Re: Πρόταση Τραμπ να καταλάβουν οι ΗΠΑ τη Γάζα για να μείνουν οι...world people
Η χαμας βρε φελλε με τις πλατες του ισραηλ μεγαλωσε
Αυτοι θελανε να εχουν εναν τετοιο αστειο αντιπαλο που πεταει στρακαστρουκες
Αυτοι θελανε να εχουν εναν τετοιο αστειο αντιπαλο που πεταει στρακαστρουκες
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εγω θα του στείλω πρωτος μήνυμα στο X να μας παρει! Θα του πω, Προεδρε μη μας ξεχνας εμας ειναι και η αγαπημένη μας βαση εδω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 05 Φεβ 2025, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:21Αυτός ο "μουρλός" προσπαθεί να φέρει ειρήνη. Για ποια ησυχία μιλάς ακριβώς; Υπάρχει ησυχία στην Παλαιστίνη; Όχι. Αυτό προσπαθεί να φέρει ο Τραμπ. Όλα αυτά που δηλώνει, τα δηλώνει για να συμμαζέψει την Χαμάς. Να ξέρει ότι εαν επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά σφαγές σνα την 7/10, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες και ότι αυτός δεν αστειεύεται.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:15Ο τύπος είναι μουρλός. Μπαίνει σε σκέψεις για μια περιοχή που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, για να μας αραδιάσει, το ''υγρό'' του όνειρο. Ας φτιάξει πρωτίστως το δικό του μπουρδέλο και ας αφήσει τους έτερους λαούς στην ησυχία τους. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ήταν ανέκαθεν σοβαρή. Αν γουστάρει να την κάνει Κυανή Ακτή, μένει να δούμε τις συνέπειες. Δεν τα βάζεις εύκολα με τους Άραβες. Αυτό να το έχεις στα υπ'όψιν.Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:07
Αυτός ο "μαλάκας" προσπαθεί να φέρει την ειρήνη χαλιναγωγόντας με πατέντες διάφορους πολεμοχαρείς παρανοϊκούς. Όλα αυτά που λέει είναι για να συμμαζευτεί η Χαμάς. Να ξέρει ότι εαν επαναλάβει επίθεση, θα υπάρξουν πολύ αρνητικές συνέπειες.
Έχετε γαλουχηθεί η Χαμάς να κάνει επιθέσεις, το Ισραήλ να απαντά, να ακολουθεί σύγκρουση κι εσείς να κατηγορείτε τους "φονιάδες των λαών Αμερικάνους". Μια κατάσταση πέρα βρέχει. Αυτό προσπαθεί να διορθώσει ο Τραμπ.
Αυτός ο μουρλός θέλει να επεμβαίνει ωσάν ''Πλανητάρχης'' και αδέκαστος κριτής των πάντων. Άκουσε. Υπάρχουν κάποια πράγματα, που απλά δεν λύνονται. Οι λαοί αυτοί δεν το επιθυμούν Για δικούς τους λόγους. Ξαναλέω, δεν βγάζεις άκρη εκεί κάτω Παίζουν ολόδικά τους συμφέροντα, που δεν αφορούν κανέναν.
Το μπολνταρισμένο το θεωρώ ταμπέλιασμα που δεν θά'πρεπε να υφίσταται. Ειδικά για την πάρτη μου. Αλλά τόσο σου κόβει. Η ειδοποιός διαφορά με μένα είναι πως συμπονώ και αντιλαμβάνομαι το δράμα των ανθρώπων εκεί κάτω, γενικότερα. Οπότε άν με ξαναταμπελιάσεις δίχως λόγο, θα σε βρίσω αισχρά. Και δεν το επιθυμώ. Το λύσαμε νομίζω αγορίνα. _
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Golden Age
Αυτός ο άνθρωπος θέλει να επιλύσει τα διεθνή προβλήματα και να φέρει ειρήνη. Είναι κακό αυτό; Γιατί τον κατηγορείς; Είναι προτιμότερο να σκοτώνονται οι άλλοι απο το να παρέμβουν οι "κακοί Αμερικάνοι" για να φέρουν ειρήνη; Ειρήνη προσπαθεί να φέρει, δεν κάνει πόλεμο όπως οι προκάτοχοί του. Να σταματήσει τον πόλεμο προσπαθεί.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:29Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:21Αυτός ο "μουρλός" προσπαθεί να φέρει ειρήνη. Για ποια ησυχία μιλάς ακριβώς; Υπάρχει ησυχία στην Παλαιστίνη; Όχι. Αυτό προσπαθεί να φέρει ο Τραμπ. Όλα αυτά που δηλώνει, τα δηλώνει για να συμμαζέψει την Χαμάς. Να ξέρει ότι εαν επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά σφαγές σνα την 7/10, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες και ότι αυτός δεν αστειεύεται.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:15
Ο τύπος είναι μουρλός. Μπαίνει σε σκέψεις για μια περιοχή που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, για να μας αραδιάσει, το ''υγρό'' του όνειρο. Ας φτιάξει πρωτίστως το δικό του μπουρδέλο και ας αφήσει τους έτερους λαούς στην ησυχία τους. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ήταν ανέκαθεν σοβαρή. Αν γουστάρει να την κάνει Κυανή Ακτή, μένει να δούμε τις συνέπειες. Δεν τα βάζεις εύκολα με τους Άραβες. Αυτό να το έχεις στα υπ'όψιν.
Έχετε γαλουχηθεί η Χαμάς να κάνει επιθέσεις, το Ισραήλ να απαντά, να ακολουθεί σύγκρουση κι εσείς να κατηγορείτε τους "φονιάδες των λαών Αμερικάνους". Μια κατάσταση πέρα βρέχει. Αυτό προσπαθεί να διορθώσει ο Τραμπ.
Αυτός ο μουρλός θέλει να επεμβαίνει ωσάν ''Πλανητάρχης'' και αδέκαστος κριτής των πάντων. Άκουσε. Υπάρχουν κάποια πράγματα, που απλά δεν λύνονται. Οι λαοί αυτοί δεν το επιθυμούν Για δικούς τους λόγους. Ξαναλέω, δεν βγάζεις άκρη εκεί κάτω Παίζουν ολόδικά τους συμφέροντα, που δεν αφορούν κανέναν.
Το μπολνταρισμένο το θεωρώ ταμπέλιασμα που δεν θά'πρεπε να υφίσταται. Ειδικά για την πάρτη μου. Αλλά τόσο σου κόβει. Η ειδοποιός διαφορά με μένα είναι πως συμπονώ και αντιλαμβάνομαι το δράμα των ανθρώπων εκεί κάτω, γενικότερα. Οπότε άν με ξαναταμπελιάσεις δίχως λόγο, θα σε βρίσω αισχρά. Και δεν το επιθυμώ. Το λύσαμε νομίζω αγορίνα. _
Δεν ταμπελιάζω. Πολιτική ανάγνωση γραφομένων κάνω. Έχω μάθει πλέον να καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται τα πολιτικά γεγονότα κάποιος και ποια τα πολιτικά ερεθίσματα που επιρρεάζουν την σκέψη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Φεβ 2025, 13:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τι να σας κανει εσας? Τις παραλιες σας θελει. Εσεις θα γινετε Cretareg καπου στην Αφρικη.panos291 έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:28Εγω θα του στείλω πρωτος μήνυμα στο X να μας παρει! Θα του πω, Προεδρε μη μας ξεχνας εμας ειναι και η αγαπημένη μας βαση εδω!![]()
- Λίνο Βεντούρα
Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:33Αυτός ο άνθρωπος θέλει να επιλύσει τα διεθνή προβλήματα και να φέρει ειρήνη. Είναι κακό αυτό; Γιατί τον κατηγορείς; Είναι προτιμότερο να σκοτώνονται οι άλλοι απο το να παρέμβουν οι "κακοί Αμερικάνοι" για να φέρουν ειρήνη; Ειρήνη προσπαθεί να φέρει, δεν κάνει πόλεμο όπως οι προκάτοχοί του. Να σταματήσει τον πόλεμο προσπαθεί.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:29Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:21
Αυτός ο "μουρλός" προσπαθεί να φέρει ειρήνη. Για ποια ησυχία μιλάς ακριβώς; Υπάρχει ησυχία στην Παλαιστίνη; Όχι. Αυτό προσπαθεί να φέρει ο Τραμπ. Όλα αυτά που δηλώνει, τα δηλώνει για να συμμαζέψει την Χαμάς. Να ξέρει ότι εαν επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά σφαγές σνα την 7/10, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες και ότι αυτός δεν αστειεύεται.
Δεν ταμπελιάζω. Πολιτική ανάγνωση γραφομένων κάνω. Έχω μάθει πλέον να καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται τα πολιτικά γεγονότα κάποιος και ποια τα πολιτικά ερεθίσματα που επιρρεάζουν την σκέψη του.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τη μια λενε να παιρνετε σοβαρα αυτα που λεει ο Προεδρος γιατι τα εννοει απολυτα, δεν ειναι τυπος που παιζει.
Την αλλη οτι απλά κανει καλαμπουρι και ''αστεϊσμους'' και δεν τα εννοει.
Την επόμενη οτι λεει το Χ αλλα εννοει το Ψ για να πετυχει το ΧΨ (3D Chess).
Τη μεθεπομενη οτι εννοει κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει.
Τωρα εχουμε περασει στο σταδιο των προληπτικων απειλων με αγαθους και ειρηνικους ομως σκοπους.
Πχ θα εξοντωσω ολους τους Ιρανους αν παθω τιποτα.
Παντως οτι και να πει, ποτε δεν κανει λαθος.
Την αλλη οτι απλά κανει καλαμπουρι και ''αστεϊσμους'' και δεν τα εννοει.
Την επόμενη οτι λεει το Χ αλλα εννοει το Ψ για να πετυχει το ΧΨ (3D Chess).
Τη μεθεπομενη οτι εννοει κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει.
Τωρα εχουμε περασει στο σταδιο των προληπτικων απειλων με αγαθους και ειρηνικους ομως σκοπους.
Πχ θα εξοντωσω ολους τους Ιρανους αν παθω τιποτα.
Παντως οτι και να πει, ποτε δεν κανει λαθος.
Άσε μας ρε Γκόλντεν που αντιλαμβάνεσαι κι όλας. Σε λίγο θα μου πεις οτι είσαι και μέσα στο μυαλό μου.Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:33Αυτός ο άνθρωπος θέλει να επιλύσει τα διεθνή προβλήματα και να φέρει ειρήνη. Είναι κακό αυτό; Γιατί τον κατηγορείς; Είναι προτιμότερο να σκοτώνονται οι άλλοι απο το να παρέμβουν οι "κακοί Αμερικάνοι" για να φέρουν ειρήνη; Ειρήνη προσπαθεί να φέρει, δεν κάνει πόλεμο όπως οι προκάτοχοί του. Να σταματήσει τον πόλεμο προσπαθεί.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:29Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:21
Αυτός ο "μουρλός" προσπαθεί να φέρει ειρήνη. Για ποια ησυχία μιλάς ακριβώς; Υπάρχει ησυχία στην Παλαιστίνη; Όχι. Αυτό προσπαθεί να φέρει ο Τραμπ. Όλα αυτά που δηλώνει, τα δηλώνει για να συμμαζέψει την Χαμάς. Να ξέρει ότι εαν επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά σφαγές σνα την 7/10, θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες και ότι αυτός δεν αστειεύεται.
Τα υπόλοιπα, ασχολίαστα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Dwarven Blacksmith
Λες να συνειδητοποιεί ότι απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στη Μοσάντ;
- Καραμελίτσα
Ωραία, να έχουμε καλές σχέσεις με τον Τραμπ να μας δώσει καμιά πόλη στη Γάζα. Π.χ. την αρχαιοελληνική Βηθελία.
Z
Αν έκανε καποιος την ιδια προταση για τους εβραιους θα ηταν "Αντισημιτικο"
Τωρα που αφορουσε αλλους ηταν απλα τριτη
Τωρα που αφορουσε αλλους ηταν απλα τριτη
Μαλακίες. Ως συνήθως.Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:17Ο οποίος όπως σου είπα, βάζει χαλινάρι στην Χαμάς. Εαν έχεις άλλο τρόπο να βάλεις χαλινάρι στην Χαμάς, κάποιον άλλο τρόπο να τη ψαρώσεις και να την τρομοκρατήσεις ώστε να μην επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά σφαγές σαν την 7η Οκτωβρίου, μπορείς να τους προτείνεις. Τί προτείνεις; Να...διαπραγματευτείς μαζί της την "επίλυση του Παλαιστινιακού";Ναύτης έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:10Παιδάκι μου, εδώ δεν μιλάμε για τον Τζήμερο να λέει χοντρομαλακίες με το ζεμπίλι κι ο κόσμος να γελάει και να του κάνει πλάκα, εδώ μιλάμε για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.Golden Age έγραψε: 05 Φεβ 2025, 13:06
Αμέσως να ψαρώσετε. Ο Τραμπ ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Χαλινάρι στην Χαμάς προσπαθεί να βάλει για να μην επαναλάβει επιθέσεις και ειδικά επιθέσεις σαν την 7/10. Αυτή είναι η όλη ιστορία. Εξού και οι διάφορες δηλώσεις του για την Γάζα, είτε αυτή, είτε η προηγούμενη όπου πρότεινε μετεγκατάσταση των Παλαιστινίων. Την Χαμάς προσπαθεί να σταματήσει, με την προειδοιποίηση ότι εαν κάνει κάτι ξανά, θα υπάρξουν συνέπειες.Είναι γνωστό ότι έτσι θα σταματήσει πολύ...
-
stergiosbik
Υπάρχει η λύση για τις πετσετοκεφαλες κατσαρίδες αν ενοχληθουν και λέγεται πυρηνική βόμβα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2025, 08:28Και κάτι δις μουσουλμάνων να φανταστώ .![]()
Μπράβο στον Τραμπ δε λέω, από εκεί που δεν ασχολιόταν κάνεις. Θα γίνεις της κολάσεως .![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 85 Απαντήσεις
- 1958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 26 Απαντήσεις