αυτήν δεξιά την κόβω για πολύ τελειωμένη προσωπικά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να την χαίρεστε την Αφρουλα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Να την χαίρεστε την Αφρουλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 31 Ιαν 2025, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ εύκολα βρήκα αυτό: https://energypress.gr/news/belopoylos- ... das-kyproygeorgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:22Όπως ήδη έγραψα δεν εχω ιδέα αν καν ισχύειGreen Dragon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:15Έχεις link γι' αυτήν την θέση του Βελόπουλου;georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 10:43 Επειδη δεν τα παρακολουθώ![]()
ισχύσει αυτό που λέει το σιχαμερό ΝΔτρολ για τον ισόθεο Βελό;![]()
![]()
Και οι θέσεις του Βελο ειναι χαώδεις.....φάσκει και αντιφάσκει ασταμάτητα
σιγά μην χάσω το χρόνο μου να σκαλίζω τι ισχύει και τι όχι
Ας μας ενημερώσει ο Αρίστος για αυτό![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
2x 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 31 Ιαν 2025, 11:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΔεκτονGreen Dragon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:25Πολύ εύκολα βρήκα αυτό: https://energypress.gr/news/belopoylos- ... das-kyproygeorgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:22Όπως ήδη έγραψα δεν εχω ιδέα αν καν ισχύει
Αν απ τον 3ο του 2023 που ειναι το λινκ, δεν έχει πει και κάτι εξ ολοκλήρου αντίθετο......γιατι Βελοπουλος ειναι αυτός
δεν εχω πρόβλημα να δεχτώ πω αυτό που έγραψε το τρολ ειναι συνειδητό ψέμα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Κωλοτουμπα έκανε. Εδώ όσα δηλωνε αρχικά:georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:36ΔεκτονGreen Dragon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:25Πολύ εύκολα βρήκα αυτό: https://energypress.gr/news/belopoylos- ... das-kyproygeorgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:22
Όπως ήδη έγραψα δεν εχω ιδέα αν καν ισχύει
![]()
Αν απ τον 3ο του 2023 που ειναι το λινκ, δεν έχει πει και κάτι εξ ολοκλήρου αντίθετο......γιατι Βελοπουλος ειναι αυτός
δεν εχω πρόβλημα να δεχτώ πω αυτό που έγραψε το τρολ ειναι συνειδητό ψέμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Xμμμμμμ....όπως έγραψα και παραπάνω δεν το κατέχω το θέμα
Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα πως ο ισόθεος Βελο τρία χρονια πριν το 2023

έλεγε αυτό
Βελόπουλος: "Για να γίνει ο EastMed η Ελλάδα πρέπει να διαμελιστεί"
Αλλά όπως είπα.....δηλώνω ημιμαθής....που συχνά ειναι χειρότερο και από άσχετος
Ας μιλήσουν οι ειδικοί καλύτερα
Edit. με πρόλαβε για κλάσματα δευτερολέπτου ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=65
Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα πως ο ισόθεος Βελο τρία χρονια πριν το 2023

έλεγε αυτό
Βελόπουλος: "Για να γίνει ο EastMed η Ελλάδα πρέπει να διαμελιστεί"
Αλλά όπως είπα.....δηλώνω ημιμαθής....που συχνά ειναι χειρότερο και από άσχετος
Ας μιλήσουν οι ειδικοί καλύτερα
Edit. με πρόλαβε για κλάσματα δευτερολέπτου ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=65
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Mike Bassett
Φάτσες για βορειοκορεατικό στρατόπεδο επανεκπαίδευσης...
μια και τους πιανετε ολους στο βρωμοστομα ...δεν πιανετε και λιγο τις θεσεις του κασιδιαρη
να εχουμε να συγκρινουμε ;
να εχουμε να συγκρινουμε ;
Οχι ρε...μια χαρά ειναι η Φωτεινή

και σαν δημοσιογράφος στην ΕΡΤ επι συριζα

αλλά και σαν τραγουδίστρια
Μια χαρά ομάδα θα κάνουν με την Αφρουλα και τον memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 από μεθαυριο που θα πάνε να τα σπάνε στη Χιο
Spoiler
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
με την χατζηστεφανική έννοια το έγραψαgeorgebi έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:43Οχι ρε...μια χαρά ειναι η Φωτεινή
Spoiler
και σαν δημοσιογράφος στην ΕΡΤ επι συριζα
αλλά και σαν τραγουδίστρια
Μια χαρά ομάδα θα κάνουν με την Αφρουλα και τον memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 από μεθαυριο που θα πάνε να τα σπάνε στη Χιο
Είναι αυτή με την οποία αντικατέστησε ο Κούλογλου τη Μπήλιω.
- Golden Age
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 07:17ποια ειναι ; βαλε κατι να την δωGolden Age έγραψε: 31 Ιαν 2025, 00:37 Τελικά, αν δεν κάνει κόμμα η Ελένη Παπαδοπούλου, δεν υπάρχει προοπτική ούτε για αντιπολίτευση...
Ευτυχώς που δεν την ψήφισα στις ευρωεκλογές και ψήφισα Εθνικό Μέτωπο, τιμής ένεκεν ως το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα και ως ρομαντική νοσταλγία για τον παλιό μου χώρο.
Και είχα αποφασίσει να την ψηφίσω στις επόμενες εκλογές (αν δεν θα 'κανε μέχρι τότε κόμμα η Παπαδοπούλου). Τελικά, για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
Μια γεύση μπορείτε να πάρετε απο εδώ:
Κι εδώ η σελίδα της στο facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008020323341
Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης δε θα αντέξει τους κοινωνικούς κραδασμούς που έχουν προκαλέσει τα Τέμπη. Δε βγάζει Πάσχα.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 06:58 8% η φωνη λογικης που παει τουρμπο για 10% στις εθνικες εκλογες. οτι και να γραψει ο νηματοθετης ο Μητσοτακης ειναι πλεον φθαρμενο προιον.
δεν υπαρχει περιπτωση να παρει ουτε εναν πισω απο οσους εφυγαν απο το μαντρι τα τελευταια χρονια
Το πασόκ έχει εδραιωθεί στο 16%, ζαιοι/κκε είναι άχρηστα ναυάγια, οπότε η Αφρούλα πάει για 3η θέση.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Golden Age
Κάνει επερώτηση στην ευρωβουλή ενάντια σε εξορύξεις. Εδώ λέμε αμάν να γίνουν εξορύξεις, να εκμεταλλεύεται η χώρα τον ορυκτό της πλούτο, να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία και να γνωρίσουμε οικονομική ανάπτυξη.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 06:58 8% η φωνη λογικης που παει τουρμπο για 10% στις εθνικες εκλογες.
Φίλε μην τσιμπάς απο αντιδράσεις αριστερών και ρωσόφιλων που δημιουργούν κλίμα ενάντια στις εξορύξεις ή απο όσους τσιμπούν απο αυτούς. Οι δύο πρώτοι απλά κάνουν σαμποτάζ γιατί δεν θέλουν να δουν την χώρα να ορθοποδεί (οι μεν για να το εκμεταλλευτούν πολιτικά, οι δεύτεροι γιατί έτσι θέλει ο Πούτιν). Οι τρίτοι είναι απλά αφελείς που λόγω της άγνοιάς τους παρασύρονται απο την προπαγάνδα.
Η Λατινοπούλου βέβαια δεν πιστεύω ότι έχει πρόθεση να κάνει σαμποτάζ. Ούτε είναι ρωσόφιλη. Υποψιάζομαι διαπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα. Μάλλον κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν αυτοί στις εξορύξεις, έχουν θέμα με άλλους που εμπλέκονται σε αυτές και η Λατινοπούλου ανακατεύεται σε αυτό το παιχνίδι. Στην πράξη όμως κάνει και αυτήν σαμποτάζ. Ξέχωρα το ότι η διαπλοκή με επιχειρηματίες δεν είναι καλό πράγμα. Μπορεί να της εξασφαλίζει προβολή στα ΜΜΕ, αλλά κάπου παίρνουν και αυτοί ανταλλάγματα με προώθηση των συμφερόντων τους.
Για 'μένα Λατινοπούλου τέλος.-
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι βρε, την ξέρω, άλλο εννοούσα. Παραπομπές για το συγκεκριμένο ορυχείο να δω πόσο σημαντικό είναι (γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι διαγράφεις την Λατινοπούλου μόνο και μόνο γι' αυτό).Golden Age έγραψε: 31 Ιαν 2025, 13:01nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 07:17ποια ειναι ; βαλε κατι να την δωGolden Age έγραψε: 31 Ιαν 2025, 00:37 Τελικά, αν δεν κάνει κόμμα η Ελένη Παπαδοπούλου, δεν υπάρχει προοπτική ούτε για αντιπολίτευση...
Ευτυχώς που δεν την ψήφισα στις ευρωεκλογές και ψήφισα Εθνικό Μέτωπο, τιμής ένεκεν ως το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα και ως ρομαντική νοσταλγία για τον παλιό μου χώρο.
Και είχα αποφασίσει να την ψηφίσω στις επόμενες εκλογές (αν δεν θα 'κανε μέχρι τότε κόμμα η Παπαδοπούλου). Τελικά, για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
Μια γεύση μπορείτε να πάρετε απο εδώ:
Κι εδώ η σελίδα της στο facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008020323341
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-