δεν βλεπω καμια ανακοινωση του Ισραηλινου κρατους στο κειμενο που εβαλες ...zteo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:03https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr ... -tramp/ampΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ, Kann, ο Τραμπ φέρεται να έχει ενημερώσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, με τον οποίο θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πως θα υπογράψει άμεσα σχετικό διάταγμα για την άμεση επιστροφή των αμερικανικών δυνάμεων που βρίσκονται στην Συρία.
Δηλαδή ο Ντόναλντ λέει ότι το κράτος του Ισραήλ λέει ψέματα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχωρούν από την Συρία
Re: Αποχωρούν από την Συρία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το κρατικό κανάλι του Ισραήλ ποιανού απόψεις εκφράζει?nostromos έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:05δεν βλεπω καμια ανακοινωση του Ισραηλινου κρατους στο κειμενο που εβαλες ...zteo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:03https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr ... -tramp/ampΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ, Kann, ο Τραμπ φέρεται να έχει ενημερώσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, με τον οποίο θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πως θα υπογράψει άμεσα σχετικό διάταγμα για την άμεση επιστροφή των αμερικανικών δυνάμεων που βρίσκονται στην Συρία.
Δηλαδή ο Ντόναλντ λέει ότι το κράτος του Ισραήλ λέει ψέματα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν υπαρχει καμια επισημη ανακοινωση πουθενα ... μια παπαρια ενος δημοσιογραφου ειναι την οποια αναπαραγουν οι αντιτραμπικοι και οι φιλοτουρκοι χωρις διασταυρωση
https://twitter.com/ChristosChalki4/sta ... 5005437171
https://twitter.com/ChristosChalki4/sta ... 5005437171
αν ο Ισραηλινος δημοσιογραφος εχει δικιο την επομενη εβδομαδα οι ΗΠΑ θα αποσυρουν στρατο απο περιοχες των Κουρδων της Συριας ... συμφωνα με το ρεπορταζ
Δηλαδή μου λες ότι το υπουργείο τύπου του Ισραήλ ( ή όπως αλλιώς ονομάζεται) δεν ελέγχει τι λέει το κρατικό κανάλι.nostromos έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:16 αν ο Ισραηλινος δημοσιογραφος εχει δικιο την επομενη εβδομαδα οι ΗΠΑ θα αποσυρουν στρατο απο περιοχες των Κουρδων της Συριας ... συμφωνα με το ρεπορταζ
Θεωρείς το Ισραήλ κράτος μπουρδελο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τουρκικο μεσο 31.01.2025
οι Τουρκοι βαλανε τα δικα τους στο τελος
Αραβικο μεσο 30.01.2025
οι Αραβες μετεφεραν αυτουσια την δηλωση
https://www.aa.com.tr/en/americas/trump ... ia/3467516'I don't know who said that, but we'll make a determination on that,' Trump says on report of US troop withdrawal from Syria"
οι Τουρκοι βαλανε τα δικα τους στο τελος
Αραβικο μεσο 30.01.2025
https://m2.youm7.com/story/2025/1/30/%D ... 89/6866220Ο Τραμπ πρόσθεσε: «Δεν είπα ότι θα αποσύρω δυνάμεις από τη Συρία και δεν γνωρίζω την πηγή αυτών των αναφορών».
οι Αραβες μετεφεραν αυτουσια την δηλωση
ο μπαγλαμας απο το ΚΑΑΝ ηξερε καλυτερα απο τον Τραμπ ...
Nα εισαι καλα nostromos, μου εφτιαξες τη διαθεση, το τι ελεγαν οι αντιτραμπικοι στον ελληνικο τυπο ολη αυτη τη βδομαδα για πουληταρι των Κουρδων Τραμπ δεν λεγεται.
.
.
Τα πηρε ο πονος
τα κοντα πουτινα (κοντοπουτινακια) για τους κουρδους . το οτι οι ρωσσ στενοι αδελφικοι
συμμαχοι του ασαντ λακισαν επισης απ τη συρια ουτε λογος .
Το είχα προβλεψει γκαρντασια. Με διασκεδάζει να βλέπω τραμπικους να κάνουν απανωτές κωλοτουμπες για να δικαιολογησουν τα ψέματα του Ντόναλντ.zteo έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:51 Λοιπόν να βάλουμε μερικά πραγματάκια στην θέση τους.
1. Το ότι ανακοινώθηκε η αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών δεν σημαίνει ότι θα γίνει.
Ο Ντόναλντ είναι επαγγελματίας ψεύτης και ο ορισμός του αναξιοπιστου.
2. Εάν όντως φύγουν τότε η θα γίνει του χρησιμου ηλιθιου το καγκελο η θα μοιραστούν οι ζώνες επιρροής μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Το κρίσιμο για τους Κουρδους είναι να αποφασίσουν τι θέλουν διότι άλλη στρατηγική θέλει η ανεξαρτησία και άλλη η αυτονομία εντός Συρίας.
Πάντως βλέπω τον Ντόναλντ να κάνει πρόταση στους Κουρδους να μεταφερθούν στο Ιράν " προσωρινά" μέχρι να χτίσουν κάναν αγωγό εκει![]()
Διότι σε ένα αυταρχικό ναζιστικό κρατος όπως αυτό του Ισραήλ δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει μαλακιες ο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού. Εκεί όλα ελέγχονται εξονυχιστικά.
Οπότε αλλά λέει στους Ισραηλινους αλλά στους Τούρκους κτλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νon4me έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:59 Τα πηρε ο πονος![]()
![]()
τα κοντα πουτινα (κοντοπουτινακια) για τους κουρδους . το οτι οι ρωσσ στενοι αδελφικοι
Oι Κουρδοι εχασαν 15.000 ανθρωπους επι Ομπαμα ενω καποιες χιλιαδες Κουρδοπουλες κατεληξαν τοτε στα σκλαβοπαζαρα του ISIS.
Δεν ειδα να θεωρειτε τον Ομπαμα ατομο που ξεπουλησε τους Κουρδους.
Κανενα ξεπουλημενο μεγαλο διεθνες καναλι η εντυπο δεν του απεδιδε τοτε ευθυνες.
.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:29Νon4me έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:59 Τα πηρε ο πονος![]()
![]()
Oι Κουρδοι εχασαν 15.000 ανθρωπους επι Ομπαμα ενω καποιες χιλιαδες Κουρδοπουλες κατεληξαν τοτε στα σκλαβοπαζαρα του ISIS.
.
Δεν ξερω γιατι τα Τραμποφωνα θεωρουν οτι ο Τραμπακουλας θα κανει κατι διαφορετικο απο αυτο που εκανε το 2019. Προφανως ο Τραμπακουλας παιζει επικοινωνιακα παιχνιδια αλλα ισχυει οτι ειπε στα μουτρα του Νετανιαχου οτι θα αποσυρει τον στρατο απο την Συρια. Το αν θα το κανει, μενει να το δουμε. Ηλιθιοι παντως οσοι νομιζουνε οτι ο Τραμπ δεν εχει φιλοΤουρκικες τασεις την στιγμη που ο Ταγιπ ειναι κολητος του φιλος ηδη πριν γινει ο Τραμπ προεδρος
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εχω να ασχοληθω με την αμερικανικη πολιτικη σκηνη απο το 16 που υποστηριζα τραμπ επειδη απεναντι ειχε την κιλαρυ που την υποστηριζε ο πιθηκας , και εκραζα τον moby στην σελιδα του στο fb επειδη ηταν φερεφωνο της .Αρίστος έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:29Νon4me έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:59 Τα πηρε ο πονος![]()
![]()
.
Κοιτα αριστο 1 + 1 κανουν 2 . απο τη στιγμη που επεσε ο ασαντ και εφυγε και απο τη χωρα το να εμενε η αμερικη συρια ( ουτε οι ρωσσοι δεν μειναν ) δεν εβγαζε νοημα . (πολιτικα - στρατιωτικα - logistics οπως θες παρτο )
To 2019 o Tραμπ εμποδισε τον Ερντογαν να καταλαβει μεγαλες κουρδικες πολεις και του επετρεψε να καταλαβει κατι κουρδικα χωρια και μια κωμοπολη.
Αυτο απο το διεθνη νεοταξ τυπο θεωρηθηκε οτι ξεπουλησε τους Κουρδους ενω συνεβηκε ακριβως το αντιθετο: γλυτωσε τους Κουρδους απο μια εκστρατεια των Τουρκων που ειχαν σαν στοχο να καταλαβουν δεκαπλασια εδαφη.
.
Αυτο απο το διεθνη νεοταξ τυπο θεωρηθηκε οτι ξεπουλησε τους Κουρδους ενω συνεβηκε ακριβως το αντιθετο: γλυτωσε τους Κουρδους απο μια εκστρατεια των Τουρκων που ειχαν σαν στοχο να καταλαβουν δεκαπλασια εδαφη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-