Άσε μας βρε χεσμένο πάμπερ.Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:42εσκασε και η αλλη που γελουσε με την Καρυστιανου, ο georgebi και ο ΓΓ αργουν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιαν 2025, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
ο μαλάκας ο γγ γιατί λεει οτι το εχει ξανακούσει;
Που το άκουσες εντελώς ηλίθιε καθυστερημένε μου φίλε;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το πυροκλαστικο κύμα σου καίει τα πνευμόνια σαν τσιγαροχαρτο.Στύξ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:09Οι ¨τυχεροί¨ πρέπει να ήταν οι μισοί που πέθαναν ακαριαία εξαιτίας δεκάδων g ,συνεπεία σύνθλιψης.jackie Daniels έγραψε: 19 Ιαν 2025, 14:50δεν ελεγαν οτι ο θανατος ηταν ακαριαιος και δε το καταλαβαν καν ?
Οι υπόλοιποι κάηκαν απ΄το πυροκλαστικό κύμα ,για λίγα λεπτά και βασανιστικά.
Δεν διήρκεσε 3 λεπτά όλο αυτό.
Ο θάνατος έρχεται πολύ γρήγορα αλλά όχι τόσο γρήγορα ώστε να μην προλάβεις να συνειδητοποιήσεις ότι πεθαίνεις.
Βάλε και το σοκ των g της σύγκρουσης.
Δεν υπέφεραν σχεδόν καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 19 Ιαν 2025, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ναι αυτό γίνεται για να καταγγελθεί το έγκλημα που έκανε η κυβέρνηση. Απλά πράγματα. Κι εσείς βρίζετε αυτούς που καταγγέλουν αντί να σωπάσετε. μιλάμε για κτηνώδη συμπεριφορά. ντροπή σας.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 14:31 Παίζετε με το συναίσθημα και εκμεταλευεστε τον ανθρώπινο πόνο και την τραγωδία.
Είστε οι χειρότεροι όλων.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:45 ο μαλάκας ο γγ γιατί λεει οτι το εχει ξανακούσει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου αρέσει που δίνετε σημασία στις κουράδες που γράφουν τα μποτακια της νδ που όλη μέρα γλύφουν τον κώλο τον Κουλη.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:40 πολυ περίεργο ηχητικό, πώς γίνεται τον πρώτο καιρό να συζητούσαμε με τον ηλίθιο τον γγ αν υπάρχει πράγματι καποιος νεκρός απο φωτιά, όταν υπήρχε αυτό το ηχητικό; Για ενα χρόνο μας έλεγαν τα κανάλια οτι όλοι πέθαναν απο την σύγκρουση, η φωτιά δεν ειχε σχέση.
το είχε ακούσει κανείς αλλος, πέρα απο τον γγ που λέει οτι ειναι γνωστό;
Προφανώς οι ρώσοι βάζουν λάδια μηχανής στις κεφαλές.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτοί που κάηκαν ζωντανοί σε 800 -1000 βαθμούς; Δε νομίζω...Πτολεμαίος έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:47Το πυροκλαστικο κύμα σου καίει τα πνευμόνια σαν τσιγαροχαρτο.Στύξ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:09Οι ¨τυχεροί¨ πρέπει να ήταν οι μισοί που πέθαναν ακαριαία εξαιτίας δεκάδων g ,συνεπεία σύνθλιψης.jackie Daniels έγραψε: 19 Ιαν 2025, 14:50
δεν ελεγαν οτι ο θανατος ηταν ακαριαιος και δε το καταλαβαν καν ?
Οι υπόλοιποι κάηκαν απ΄το πυροκλαστικό κύμα ,για λίγα λεπτά και βασανιστικά.
Δεν διήρκεσε 3 λεπτά όλο αυτό.
Ο θάνατος έρχεται πολύ γρήγορα αλλά όχι τόσο γρήγορα ώστε να μην προλάβεις να συνειδητοποιήσεις ότι πεθαίνεις.
Βάλε και το σοκ των g της σύγκρουσης.
Δεν υπέφεραν σχεδόν καθόλου.
- Μαδουραίος
- Otto Weininger
Μου το δείχνεις;Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:27εσυ, ΕΣΥ οταν εγινε το γεγονοτο εγραψες ''κακη εξελιξη'' για την γαμωκυβερνησιςOtto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 14:31 Παίζετε με το συναίσθημα και εκμεταλευεστε τον ανθρώπινο πόνο και την τραγωδία.
μη μιλας για πονο ρε
το μπεργκερ σου και ξαπλα για νετφλιξ
Γιατί εγώ βρέθηκα σε κηδεία λόγω του συμβάντος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Εδώ παλιομαλάκα, όπως όλοι μας.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:45 ο μαλάκας ο γγ γιατί λεει οτι το εχει ξανακούσει;
https://www.documentonews.gr/article/di ... nto-video/
το αρνησε?????Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:58Μου το δείχνεις;Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:27εσυ, ΕΣΥ οταν εγινε το γεγονοτο εγραψες ''κακη εξελιξη'' για την γαμωκυβερνησιςOtto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 14:31 Παίζετε με το συναίσθημα και εκμεταλευεστε τον ανθρώπινο πόνο και την τραγωδία.
μη μιλας για πονο ρε
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Otto Weininger
Ναι.Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 19:01το αρνησε?????Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:58Μου το δείχνεις;Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:27
εσυ, ΕΣΥ οταν εγινε το γεγονοτο εγραψες ''κακη εξελιξη'' για την γαμωκυβερνησις
μη μιλας για πονο ρε
Δειξτο μου και αν έχω γράψει κάτι τέτοιο θα απολογηθώ δημοσίως.
Προτείνω λιγότερα λατινικά ερωτηματικά και περισσότερη προσοχή στα φωνήεντα.Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 19:01το αρνησε?????Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:58Μου το δείχνεις;Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:27
μη μιλας για πονο ρε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ανεκδιήγητο αυτό ανθρωπάκι πανηγύριζε με κάθε καινούργιο απανθρακωμένο άνθρωπο που ανακάλυπταν στο Μάτι και τώρα έχει το θράσος να μιλά για εκμετάλλευση νεκρών.Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 19:01το αρνησε?????Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:58Μου το δείχνεις;Zundapp έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:27
μη μιλας για πονο ρε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 1 Απαντήσεις