!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
Re: Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
Να δούμε πότε θα πάρουν πόδι και οι αριστεροι συντονιστές απο εδώ μέσα. @ElonMusk ακούει?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
]
Θα μετονομάσει τον Κόλπο του Μεξικού σε Κόλπο της Αμερικής!
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οι Αμερικάνοι είναι πολύ οριακά, έχουν θέμα με την διαχείριση τους χρέους και της τεράστιας οικονομικής φούσκας/πυραμίδας που έστησαν οι προηγούμενοι, οπότε για την διατήρηση της αυτοκρατορίας τους ψάχνονται άμεσα για επέκταση και έλεγχο επιπλέον πλουτοπαραγωγικών πηγών, κλασικός ιμπεριαλισμός. Αφού δεν έγινε η επέκταση στην Ουκρανία θα γίνει εκεί που είναι και πιο εύκολα. Όπως για παράδειγμα σε εμάς τους μαλάκες που προβλέπω να μας τρώνε τα κοιτάσματα.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:35 Για να τελειώνουμε με το ζήτημα της Γροιλανδίας. Από την στιγμή που θα εισβάλουν η ΗΠΑ οφείλει η Δανία άμεσα να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ.
Να ζητήσει την υποστήριξη της ΕΕ εάν την αρνηθούν άμεση αποχώρηση και από την ΕΕ.
Εάν δεν το κάνουν τότε ο λαός της πρέπει να εξεγέρσεις οδηγώντας την κυβέρνηση στα δικαστηρια για έσχατη προδοσία.
Οποία χώρα της ΕΕ αρνηθεί την αποχώρηση της από το ΝΑΤΟ θα θεωρηθεί ότι συμμετέχει στην εισβολή των ΗΠΑ στην Γροιλανδία.
Έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να είναι καλά στην υγεία του για να λέει τέτοιες μαλακιες.Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πιθανόν να έχει πάθει κάποιο εγκεφαλικό και να μας το κρύβουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο ένας προσάπτει όλες τις φτωχοσκατότρυπες, Ρουάντες και Τσιμπουτί και ο άλλος τη μεγαλύτερη πηγή πετρελαίου παγκοσμίως. Δυστυχως για τους αριστερούληδες, τα έβαλαν με τον εξυπνότερο άνθρωπο του κόσμου.
Καλά θα πάει και αυτό

Καλά θα πάει και αυτό
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Unique έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:59 Ο ένας προσάπτει όλες τις φτωχοσκατότρυπες, Ρουάντες και Τσιμπουτί και ο άλλος τη μεγαλύτερη πηγή πετρελαίου παγκοσμίως. Δυστυχως για τους αριστερούληδες, τα έβαλαν με τον εξυπνότερο άνθρωπο του κόσμου.
Καλά θα πάει και αυτό![]()
![]()
Σταμάτα μαλάκα, έχω γίνει ρόμπα στη δουλειά
Λυπήσου με!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εδώ απειλεί να επιτεθεί στρατιωτικά σε κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ (Δανία), να εισβάλλει στον Παναμά, να προσαρτήσει τον Καναδά (ειρηνικά λέει, αλλά ποιος ξέρει πώς θα ξυπνήσει αύριο το πρωί), αυτό μας πείραξε;Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πραγματικά, με τόσες υπέροχες ειδήσεις, αρνούμαι να έχω κοινωνική ζωή! Θέλω να είμαι μπροστά από μία οθόνη 24/7 και να συμμετέχω στο ντελίριο ενθουσιασμού που κερνάει ο άρχοντας!Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Κι εσύ ρε άρχοντα, μην τα πετάς όλα μαζεμένα. Πλησιάζουμε και τη μεσήλικη φάση, θα πάθουμε καμιά καρδιά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Εμένα μου ακούγεται σαν προειδοποιητικές βολές προς τους Μεξικανούς για να τους αναγκάσουν να προσχωρήσουν/υποταχθούν σε πολιτική/οικονομική συμμαχία.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:58Έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να είναι καλά στην υγεία του για να λέει τέτοιες μαλακιες.Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πιθανόν να έχει πάθει κάποιο εγκεφαλικό και να μας το κρύβουν.
- Καραμελίτσα
Και το gulf stream σε american stream, ώστε να πληρώνουν φόρο οι δυτικοευρωπαίοι που τους θερμαίνει.Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Z
Προειδοποιητικες βολές για ποιο θέμα?Pillars έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:06Εμένα μου ακούγεται σαν προειδοποιητικές βολές προς τους Μεξικανούς για να τους αναγκάσουν να προσχωρήσουν/υποταχθούν σε πολιτική/οικονομική συμμαχία.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:58Έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να είναι καλά στην υγεία του για να λέει τέτοιες μαλακιες.Beria έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:50 ]
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πιθανόν να έχει πάθει κάποιο εγκεφαλικό και να μας το κρύβουν.Από την στιγμή που είπε Παναμά και Γροιλανδία πιστεύεις θα άφηνε εντελώς απέξω το Μεξικό.
![]()
Εάν μιλάμε για το μεταναστευτικο στο οποίο δεν ευθύνεται η Μεξικάνικη κυβέρνηση και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όπως τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο Ντόναλντ μιας και το πρόβλημα υπερβαίνει τις δυνατότητες των κυβερνήσεων. Θα μπορούσε απλά να πάει σε συνομιλίες όπου θα βρισκόταν μία λύση περιορισμού. Τόσο απλά χωρίς τους Λουδοβικισμους του Ντόναλντ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Χριστιανός απο τα Lidlik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:10Ξέχασες το κυριότερο:zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
2. Κατάργηση κάθε παροχής δωρεάν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
6. Μείωση μισθών,συντάξεων και αύξηση των ορίων συνταξιοδοτησης.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
8. Δημιουργία νέου κώδικα λογοκρισίας για την τέχνη.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.
11. Έναρξη ΓΠΠ, όπου στη θέση των Εβραίων θα μπουν οι αριστεροί και οι ΛΟΑΤΚΙ. Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός της προσάρτησης της Γροιλανδίας. Εκεί θα στείλουμε όλους τους αριστερούς, τους ΛΟΑΤΚΙ και τους λοιπούς αντιφρονούντες όταν φανερώσουμε την κρυφή μας ατζέντα. Χρειαζόμαστε τα δικά μας Γκουλάνγκ.
Προειδοποίηση προς την νέα κυβέρνηση του Μεξικού να μην σταβοκοιτάζει καθόλου προς BRICS, δεν συμφωνώ αλλά αυτό είναι το πρώτο και κύριο.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:38Προειδοποιητικες βολές για ποιο θέμα?Pillars έγραψε: 08 Ιαν 2025, 12:06Εμένα μου ακούγεται σαν προειδοποιητικές βολές προς τους Μεξικανούς για να τους αναγκάσουν να προσχωρήσουν/υποταχθούν σε πολιτική/οικονομική συμμαχία.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:58
Έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να είναι καλά στην υγεία του για να λέει τέτοιες μαλακιες.
Πιθανόν να έχει πάθει κάποιο εγκεφαλικό και να μας το κρύβουν.Από την στιγμή που είπε Παναμά και Γροιλανδία πιστεύεις θα άφηνε εντελώς απέξω το Μεξικό.
![]()
Εάν μιλάμε για το μεταναστευτικο στο οποίο δεν ευθύνεται η Μεξικάνικη κυβέρνηση και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όπως τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο Ντόναλντ μιας και το πρόβλημα υπερβαίνει τις δυνατότητες των κυβερνήσεων. Θα μπορούσε απλά να πάει σε συνομιλίες όπου θα βρισκόταν μία λύση περιορισμού. Τόσο απλά χωρίς τους Λουδοβικισμους του Ντόναλντ.
Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν μας έλεγες πως ο Τραμπ είναι υπέρ την ειρήνης;Αρίστος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 06:20 Η τραμπικη Γιαλτα περιλαμβανει Γροιλανδια-Καναδα-Παναμα στην Αμερικη...
τα εδαφη της Σοβιετικης Ενωσης υπο τον ελεγχο της Ρωσιας..
και τη Μεση Ανατολη υπο τον ελεγχο Ισραηλ-Ελευθερου Κουρδισταν.
Το διεθνες δικαιο θα αντικατασταθει απο την αναδιανομη των ζωνων του πλανητη για λογους ασφαλειας και κτισιματος μιας νεας Pax.
.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-