!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

κατάργηση της δημοκρατίας είναι όταν κάποιος ασκεί κριτική στην πολιτική ηγεσία;
σε ωραία μονοπάτια οδεύουμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Γεωργιάδης κατά Μασκ/Τραμπ: Δεν θα καταργήσουμε τη Δημοκρατία για να κάνει ο καθένας τον χαβαλέ του

Η κάθε χώρα έχει την πολιτική της οντότητα, την πολιτική της ταυτότητα και την πολιτική της αυτονομία, δεν μπορεί κάποιος επειδή τυγχάνει να έχει μια πλατφόρμα και να έχει πολλά εκατομμύρια και καλές γνωριμίες να θέλει ξαφνικά να επηρεάζει πώς θα βγαίνει κυβέρνηση στην κάθε χώρα. Αρχίζει να γίνεται λίγο επικίνδυνο»,
https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... xavale-tou

φίλε μου Άδωνη, άλλαξε το "τυγχάνει να έχει μια πλατφόρμα" με το "τυγχάνει να έχει ένα τηλεοπτικό κανάλι"
όλα καλά τότε; η δημοκρατία δεν κινδυνεύει; :lol:
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:21
Η κάθε χώρα έχει την πολιτική της οντότητα, την πολιτική της ταυτότητα και την πολιτική της αυτονομία, δεν μπορεί κάποιος επειδή τυγχάνει να έχει μια πλατφόρμα και να έχει πολλά εκατομμύρια και καλές γνωριμίες να θέλει ξαφνικά να επηρεάζει πώς θα βγαίνει κυβέρνηση στην κάθε χώρα. Αρχίζει να γίνεται λίγο επικίνδυνο»,
https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... xavale-tou

φίλε μου Άδωνη, άλλαξε το "τυγχάνει να έχει μια πλατφόρμα" με το "τυγχάνει να έχει ένα τηλεοπτικό κανάλι"
όλα καλά τότε; η δημοκρατία δεν κινδυνεύει; :lol:
:goodpost:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

panos291 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:18
zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:17
panos291 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:11
O πρόεδρος του δεν κουναει το δάχτυλο σε Ουγγρους, Ρωσους, Πολωνους κλπ? Ο πρόεδρος του δεν μιλαγε υποτιμητικα για "τραμπισμους"? Γιατι τον ενοχλεί τωρα ο Μασκ?
Και λιγα λεει, κανονικά έπρεπε να περιλαβει και τον δικο μας.
Για τους Ούγγρους και για τους Πολωνούς έχει το δικαίωμα ελεου ΕΕ. Να μην μπαιναν θα έλεγα εγω
Για την Ρωσία το κάνει δημιουργώντας πρόβλημα στο εμπόριο της χώρας.
Κοίτα όταν το κάνεις είναι ωραίο νιώθεις δυνατός όταν στο κάνουν δεν σου αρέσει και είναι λογικό.
Α τα λεει λογω ΕΕ.. Και ο αλλος τα λεει λογω ΝΑΤΟ και ΟΗΕ.
Ας αποχωρήσουν από το ΝΑΤΟ τότε θα ήθελα εγώ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Piter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:51
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:47
Piter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:17
Απ' ό,τι φαίνεται, ο Μασκ απλά γράφοντας, άνοιξε την πόρτα του μαντριού και έχουν λαλήσει όλες οι πλευρές.
Αρκούσε να πει ο πρώτος ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και ξαφνικά αρχισνα όλοι να το βλέπουν
Αυτά που λέει ο Μασκ τώρα, τα έλεγαν και τα φώναζαν οι "ακραίοι" εδώ και 10 χρόνια.

Έπρεπε να εμφανιστεί ο Μασκ για να γίνουν ευρέως γνωστά.
Αυτά που λέει ο Μασκ τα έχουν πει οι ναζι και ακραίοι παλαβοί νεοφιλελέδες οπως ο Φριντμαν. Δεν λέει κάτι καινούργιο. Απλώς δείχνει το πραγματικό του ακροδεξιό πρόσωπο πλέον.

Είχε παραμυθιάσει κόσμο παλιότερα επειδή είχε χτίσει την περσόνα του καινοτόμου εφευρέτη ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας παπατζής που ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:08

:giggle:
Ο πστης ο γυμνοσάλιαγκας αλλάζει θέση πιο γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρα.
Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries »

Polaris3 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:25
Αυτά που λέει ο Μασκ τα έχουν πει οι ναζι και ακραίοι παλαβοί νεοφιλελέδες οπως ο Φριντμαν. Δεν λέει κάτι καινούργιο. Απλώς δείχνει το πραγματικό του ακροδεξιό πρόσωπο πλέον.

Είχε παραμυθιάσει κόσμο παλιότερα επειδή είχε χτίσει την περσόνα του καινοτόμου εφευρέτη ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας παπατζής που ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα.
Μαν μου, και μόνο που χρησιμοποιείς στην ίδια πρόταση το ναζί και το νεοφιλελέδες, δείχνει ότι ανήκεις στο 49% των λειτουργικά αναλφάβητων της χώρας.
Λογικά θα ψηφίζεις και κάποιο κόμμα της Αριστεράς.

Τα πλήρωσες τα τέλη κυκλοφορίας; Άμα χρειαστείς βοήθεια για τον ΕΝΦΙΑ, μη μου πεις.
:smt023
:wave:
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

παρεμπιπτόντως επειδή δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά ο γεωργιάδης, μπορεί κανείς να μου πει εν τάχει τι είπε/έκανε ο μασκ;
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

panos291 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:52
zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 18:07
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:18

Οσο μπορουσε να επεμβαινει ο Σοιμπλε στην Ευρωπη ετσι να μπορει και ο Μασκ.

Και ο Σοιμπλε ειχε θεσμικη θεση και ο Μαακ.

.
Μόνο που ο Σοιμπλε ήταν ένας εκλεγμένος υπουργός οικονομικών και έκανε παρεμβάσεις για την οικονομία των χωρών της ΕΕ μέσα στα συμβούλια υπουργών οικονομικών.
Το δικαίωμα των παρεμβασεων το έδωσες εσύ με το που αποδέχτηκες να γίνει η χώρα σου μέλος της ΕΕ.
Ο Ελον Μασκ είναι νομοτυπα διορισμενος υπερυπουργος της κυβέρνησης Τραμπ για την οικονομια χωρίς να έχουν δικαίωμα να τον ελέγξουν Κογκρεσο και Βουλή που παρεμβαίνει σε άλλες χώρες που ουδέποτε του δώσανε το δικαίωμα να παρέμβει με σκοπό να προκαλέσει αναταραχή και πραξικοπηματα σε αυτές τις χώρες.
Οτι θελει λεει ο Μασκ και δεν θα σας δωσει λογαριασμό. Εσυ στο τουιτερ και στο facebook και εδω μεσα και παντου, δεν παιρνεις θεση για οτι σου καπνισει? Ε ετσι κανει και αυτος.
:goodpost:
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Δεν υπάρχει πιο σιχαμένο αρχιδάκι που πήγε σαν frog από κόμμα σε κόμμα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

nemo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:26 αρχιζει σιγα σιγα ο πατ να στριβει δεξιοτερα
Όχι. Πάντα είχε μια συμπάθεια για την πλευρά Τραμπ.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:10
πατησιωτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:06
zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:49 Ο Μεντβέντεφ γράφει όλη μέρα στο twitter Free kasidiaris και ότι η κυβέρνηση πρέπει να πέσει να προκηρυχθούν εκλογές όπου πρέπει να κερδίσει ο Βελοπουλος.
Kαλά,το τι έχει ήδη γράψει ο Μεντβέντεφ στο twitter δεν λέγεται.Δεν ζητεί βέβαια να απελευθερωθεί κάποιος αλλά απειλεί συνέχεια με πυρηνικό πόλεμο. :D Και υποστηρίζει πολλά από τα κόμματα που υποστηρίζει ο Μασκ.
Ο Ντούγκιν έφτιαξε ολόκληρο κατάλογο.

https://twitter.com/ips1987/status/1876174766144627077

:smt005: :smt005:
Ναι ρε συ αλλά εδώ φωνάζετε ότι είναι παρέμβαση ( σωστά) κατά την γνώμη μου.
Στην περίπτωση του Μασκ γιατί το περνάτε στο ντούκου?
Οι ίδιοι που φωνάζουν για τη μια περόπτωση φωνάζουν και για την άλλη.
Κοίταξε, το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι αρνούνται σχεδόν όλοι να κρίνουν με απλά ίδια μέτρα και σταθμά.Ή είναι νόμιμο να μιλάς για κόμματα άλλων χωρών ή δεν είναι.Μέχρι τώρα όλοι το θεωρούσαν νόμιμο,ξαφνικά κάποιοι θίγονται τώρα.Ποιοί;αυτοί που είχαν πει για τον Τραμπ τα μύρια όσα ενώ δεν ήσαν Αμερικανοί. :D
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Piter de Vries έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:28
Polaris3 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:25

Μαν μου, και μόνο που χρησιμοποιείς στην ίδια πρόταση το ναζί και το νεοφιλελέδες, δείχνει ότι ανήκεις στο 49% των λειτουργικά αναλφάβητων της χώρας.
Λογικά θα ψηφίζεις και κάποιο κόμμα της Αριστεράς.

Τα πλήρωσες τα τέλη κυκλοφορίας; Άμα χρειαστείς βοήθεια για τον ΕΝΦΙΑ, μη μου πεις.
:smt023
:wave:
Αν είσαι άσχετος δε φταίω εγώ. Ο Μασκ έχει εκφράζει ναζιστικές ιδέες στο παρελθόν και είναι γνωστές οι θέσεις του σχετικά με το πως πρέπει να λειτουργεί μια οικονομία, ελάχιστο κράτος, αγνός καπιταλισμός που ο πιο άγριος θα επιβιώσει.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:32
nemo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 20:26 αρχιζει σιγα σιγα ο πατ να στριβει δεξιοτερα
Όχι. Πάντα είχε μια συμπάθεια για την πλευρά Τραμπ.
Απλά πολλοί δεν μπορούν να κρίνουν καταστάσεις βάσει αρχών.Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι εγώ θα υποστηρίξω τον Τραμπ εάν στα καλά καθούμενα εισβάλλει στη Γροιλανδία.Όταν τότε θα γράψω εναντίον του θα πουν ότι "πήγα αριστερά". :D
Επαναλαμβάνω ότι η κατηγορία κατά του Μασκ είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΗΤΕΡ. :D Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγραψα ότι ο Μασκ μπορεί να γράφει στο τουήτερ πάω δεξιά. :102:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Orion22 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 21:15 παραφράζοντας το αβαταρ του μπέρια

Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by WEF

θα φατε καλά
:smt005:

:blm:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”