...Αρίστος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:22 Iακχε επισης να γραφτεις σαν ανεργος στον ΟΑΕΔ και αφου συζητησεις με καποιον εργασιακο συμβουλο να δηλωσεις 3-4 ιδιοτητες που νομιζεις οτι εχεις προσοντα να δουλεψεις.
Θα δεχτεις τηλεφωνα, οχι συχνα, αραια και που θα σε ειδοποιουν απο τον ΟΑΕΔ, καποιες εταιρειες θα δειξουν ενδιαφερον.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψάχνω για δουλειά
Re: Ψάχνω για δουλειά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:24Τι blog ρε τύπε; 2025 έχουμε! Έχεις μείνει 20 χρόνια πίσω.Ίακχος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 16:20Αρίστος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 16:05 Αν πρεπει να μεινεις Ελλαδα και εχεις δημοσιογραφικες ικανοτητες...
ανοιξε μια τοπικη ιστοσελιδα ποικιλης υλης για τη Ραφηνα αφου πρωτα κανεις συμφωνια να σε υποστηριξει καποια τοπικη παραταξη.
Αν μπορεις να κλεινεις και διαφημισεις για την ιστοσελιδα μπορει και να βγαζεις καλο χαρτζιλικι σε συνδυασμο με αραλικι.
.
Τα έχω ξαναπεράσει αυτά το 2011 όταν καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών και έκλεισα το γραφείο μου. Γράφτηκα στα sites που είπαν τα παιδιά και έστειλα βιογραφικά παγκοσμίως εκτός από Αραβικές χώρες που δε γουστάρω την ποιότητα ζωής. Αυτό που βρήκα ήταν μια κακή δουλειά στη Νέα Ζηλανδία αλλά δεν ερχόταν η σύζυγος στο εξωτερικό και έτσι μείναμε Ελλάδα. Τώρα βέβαια υπάρχουν περισσότερες δουλειές κάτι μπορεί να βρω.
Στη Ραφήνα υπάρχει καλό τοπικό δημοσιογραφικο site δε με χωράει η αγορά. Θα κυνηγήσω πιο πολύ διεθνή, τεχνικά η αθλητικά θέματα σε εφημερίδες. Ίσως φτιάξω και μπλοκγκ στο μέλλον αν δε βρω τίποτα θα δείξει.
Γίνε φέτες, κάνε κανένα βιντεάκι με το τι τρως κάθε μέρα, γιατί οι έλξεις είναι μια απάτη, κανένα collaboration με τον Ορεινή Μέλισσα και τέτοια.
Στην τελική, κάνε βιντεάκια από την καθημερινότητα σου, όπως είναι τώρα και ανέβαζέ τα στα social media. Δείξε τα άγχη για τους ιατρούς, την ανεργία, τις σχέσεις σου, πόσο άργησε το λεωφορείο και τέτοια.
Αυτά πιάνουν ακόμα, αλλά ίσως για πολύ. Επένδυσε και σε bitcoin. Προλαβαίνεις, μάλλον.
ψαχνει συνεργατες ο teosty
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αναλογα τη δουλεια. εγω βρηκα στα 50, και την επομενη χρονια ηρθε συναδελφος 55. φετος θα ερθει ενας 23, να δουμε πως θα παει αυτο.Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 15:06Η ηλικία είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο, σχεδόν όλοι οι εργοδότες μόλις δουν βιογραφικό πάνω από 40 δεν το διαβάζουν καν. Λάθος κατ' εμέ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Αν ήταν 35 θα είχε ήδη βρει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 14:07Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά και σε άλλες εταιρίες, ξεκινώντας από αυτές που είναι πιο κοντά; Ακόμη και αν δεν ζητούν υπάλληλους.Ίακχος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 14:01
Ευχαριστώ φίλε ξέρω πως νοιάζεσαι
Μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά κσι θα στείλω. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί ζητάνε προϋπηρεσία σε τμήμα προμηθειών που δεν έχω. Θα δούμε αν το εννοουν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μου λένε γνωστοί ασε την Ελλαδα και ελα Γερμανία να δουλέψεις σε εργοστάσιο.
Βερολίνο.
Έχει κανείς εικόνα τι γίνεται Γερμανία;
Μου λένε για μισθό 1700....
Βερολίνο.
Στείλε emails μέσω ΤΕΕ σε όλους τους συναδέλφους ότι αναλαμβάνεις στατικές μελέτες, μόνο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σιγα τα λεφτα...για Γερμανια.taliban έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:42 Μου λένε γνωστοί ασε την Ελλαδα και ελα Γερμανία να δουλέψεις σε εργοστάσιο.
Βερολίνο.
Έχω κάνει διάφορες κινήσεις να δούμε πόσο θα αποδώσουν, και ναι μέσω ΤΕΕ είναι το βασικό.Lugozzi έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:48 Στείλε emails μέσω ΤΕΕ σε όλους τους συναδέλφους ότι αναλαμβάνεις στατικές μελέτες, μόνο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Για ανειδίκευτο εργάτη σε εργοστάσιο;
Έχω ακούσει ότι υπάρχει θέμα με τα σπίτια και όχι μόνο από θέμα τιμής...αλλά και να βρεις.
Ψήνομαι να πάω καμία βδομάδα πάνω σε γνωστό για να με κατατοπίσει...
-
stergiosbik
Aπο αυτά που ξερω είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο πια να βρεις δουλειά ως αορίστου χρόνου,ιδίως σε εργοστάσιο.taliban έγραψε: 07 Ιαν 2025, 18:22Για ανειδίκευτο εργάτη σε εργοστάσιο;
Έχω ακούσει ότι υπάρχει θέμα με τα σπίτια και όχι μόνο από θέμα τιμής...αλλά και να βρεις.
Ψήνομαι να πάω καμία βδομάδα πάνω σε γνωστό για να με κατατοπίσει...
Εδώ και κάποια χρόνια παίζει πολύ το καθεστώς "ενοικίασης" εργαζομένων.
Δηλαδή ανήκεις σε κάποιο γραφείο και αυτό σε στέλνει για δουλειά όπου χρειαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.
Μετά από λίγο καιρό σε σταματάει και σε στέλνει άλλου και πάει λέγοντας.
Δεν έχεις δηλαδή καμμία σταθερότητα αλλά ούτε και τις αμοιβές ενός κανονικού εργαζομένου.
Επίσης επειδή ακριβώς δεν θα έχεις μόνιμη σταθερή δουλειά θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σπίτι.
Χωρίς εξειδίκευση ή κάποιο καλό πτυχίο η Γερμανία δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.
Ψαξτο καλά πριν κινηθείς.
Bρεθηκε καμια δουλεια της προκοπης?
Μπα τίποτα. Η ηλικία μου και τα προβλήματα υγείας είναι ανασταλτικοί παράγοντες. Θα προσπαθήσω λίγο καιρό ακόμα κι αν δεν πετύχει ξαναγυρίζω στο ελεύθερο επάγγελμα και θα χρωστάω στην εφορία
Για call center το ψήνεις;
Σε φουλ 8ωρο πληρώνει κοντά στα 900€
Συν πλην...
To έχω προσπαθήσει στο παρελθόν. Είναι δύσκολο πρέπει να προσελκύσεις πελάτες αλλιώς δε σε κρατάνε. Και το μεσίτη έχω κάνει παλιά αλλά οι πελάτες όλο και βρίσκουν κόλπα να αποφύγουν να πληρώσουν και δεν ευωδοσεexiledd έγραψε: 18 Ιαν 2025, 23:47Για call center το ψήνεις;
Σε φουλ 8ωρο πληρώνει κοντά στα 900€
Συν πλην...
Έστειλες βιογραφικό στις εταιρείες που σου έγραψα; είναι από τις κορυφαίες στην χώρα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Στέλνω κάθε μέρα 2-3 βιογραφικά θα στείλω και εκεί ευχαριστώ.Σέρπικο έγραψε: 19 Ιαν 2025, 00:05 Έστειλες βιογραφικό στις εταιρείες που σου έγραψα; είναι από τις κορυφαίες στην χώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
-
- 6 Απαντήσεις