Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
Επίσης τι προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα και μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω πει και κόβεις φράσεις για να τα φέρεις στα μέτρα σου; Έχω αρχίσει να τα παίρνω.
Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
να ήταν μόνο ο πίθικος. Η σα είναι κάτι σαν την Ιταλία, είναι σε ένα γαλαξία φαρ φαρ αγουέι.Athina__P έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:18 Μίλησε κανείς στον Νορδερν για Σαουδική Αραβία;
ΛΑΛΑΛΑΛΑλλλλλαλαλαλαααααα...
![]()
ασε τους συριζαίους, εσένα ρωτάω, πώς κοιμάσαι το βράδυ αναρωτιέμαι. Δεν φταίω εγώ που νευριάζεις, ίσως είναι οι τύψεις.Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:19 Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
Επίσης τι προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα και μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω πει και κόβεις φράσεις για να τα φέρεις στα μέτρα σου; Έχω αρχίσει να τα παίρνω.
Aνοιξε νημα για την Σαουδικη Αραβια..εδω ειναι νημα για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Κινεζων πατερουληδων..Athina__P έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:18 Μίλησε κανείς στον Νορδερν για Σαουδική Αραβία;
ΛΑΛΑΛΑΛΑλλλλλαλαλαλαααααα...
![]()
enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:21ασε τους συριζαίους, εσένα ρωτάω, πώς κοιμάσαι το βράδυ αναρωτιέμαι. Δεν φταίω εγώ που νευριάζεις, ίσως είναι οι τύψεις.Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:19 Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
Επίσης τι προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα και μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω πει και κόβεις φράσεις για να τα φέρεις στα μέτρα σου; Έχω αρχίσει να τα παίρνω.![]()
Ολοι οι αυταρχικοι και οι δικτατορες με ενοχλουνε..δεν εχω γραψει πουθενα οτι υποστηριζω το καθεστως της Σαουδικης Αραβιας..Αντιθετα εχω πει χιλιες φορες οι ειμαι αντιθετος σε καθεστωτα μουλαδων..Athina__P έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:24 Εγώ δεν ανοίγω τέτοια νήματα, εσύ ανοίγεις και δεν σε ενοχλεί η Σαουδική Αραβία που κάνει παρόμοια, τώρα που το έφερε η κουβέντα; Πότε θα γίνει κίνημα στον ΟΗΕ για δαύτη;
Το βράδυ μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος λοιπόν. Θα δοκιμάσω και εγώ την αυθυποβολή.
αυτό στην κίνα είναι ένδειξη σεβασμού και υποταγής, το δέχομαι.
Μάλλον ο καιρός μας πέρασε. Εδώ βλέπεις την Αγγλία με μεγάλη παράδοση στην διπλωματία και βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς κανένα σχέδιο. Εγωϊσμοί, ανοησίες, καθυστερήσεις που είναι χαρακτηριστικές των δημοκρατικών πολιτευμάτων, πλεονεξία των δυτικών αστών και έξυπνοι χειρισμοί συν αποτελεσματικότητα από μεριάς Κινέζων και το αποτέλεσμα το βλέπεις.enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:15 Έχω, στην είπα, τους νιουκάρουμε ή αποδεχόμαστε οτι ο καιρός μας πέρασε, τα ρεπορτάζ με συναίσθημα και φαντασία τι σχέση έχουν όμως;
Να σας αραβωνιάσουμε κιόλας μιας και γύρισες την απάντηση που έδωσα στον κολλητό σου, να διαλέξετε ποιος θα είναι ο παθητικός. Το να με βγάλεις εκτός θέματος και να λες διάφορα άλλα για να πεις την εξυπνάδα σου δεν σε κάνει μάγκα να ξέρεις.
ο σόιμπλε το είπε τέλεια στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Η κίνα δεν είναι παιδική χαρά, ή σταματάμε το θέατρο με την δημοκρατία ή ο θεός βοηθός. Δεν σταματήσαμε.ST48410 έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:39 Ποια άλλη δημοκρατική προοδευτική χώρα βάζει 5ετή πλάνα και καταφέρνει να τα τηρεί στον βαθμό που το κάνει η Κίνα;
εργαλείο πάνα, όχι παιχνιδάκι.