Πες που να σπρώξουμε; nft μπαρμπαδακια ή πάλιωσε κι αυτό;;enterprise-psi έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:25 Από όλες τις επενδύσεις μου, τα σπίτια μου έχουν δώσει τα λιγότερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα αγοράζατε;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Τι θα αγοράζατε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ίδια λεφτά-ίδια τετραγωνικά, Μελβούρνη κέντρο με θέα το λιμάνι, δύο λεπτά απ'το καζίνο και από ό,τι θες να φας/πιείς/γαμήσεις.
https://www.realestate.com.au/property- ... -145913620
με τριπλούς μισθούς και φούσκα ακινήτων αυτά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ή στην τελική πάρε είκοσι τογιότα γιάρις και άνοιξε ρεντ α καρ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ναι οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:08Τι και; Από τη στιγμή που αναφέρεσαι στον Νέο Κόσμο ως Δουργούτι, να χρησιμοποιείς και τον ίδιο όρο για τα Κατσικάδικα.![]()
Έτσι για να κρατάμε τις παραδόσεις.
Αλλα ξαναρωτάω, και; Που το πρόβλημα;
Ναι αλλά Χριστούγεννα στην παραλία;Chilloutbuddy έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:21Ίδια λεφτά-ίδια τετραγωνικά, Μελβούρνη κέντρο με θέα το λιμάνι, δύο λεπτά απ'το καζίνο και από ό,τι θες να φας/πιείς/γαμήσεις.
με τριπλούς μισθούς και φούσκα ακινήτων αυτά.
και δεν ειναι μεζονέτα.
Ουτε εχει κοντά φρεντο εσπρέσσο με μαυρη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Και δεν τα ακουμπάς καλύτερα στη γενέτειρά μου, το Τσιρλονέρι (: Φρεαττύδα);
https://www.xe.gr/property/d/poliseis-k ... =859123856
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Στη γουβα του Βάβουλα όμως παίρνεις και φρέσκο και ρέστα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:58 Και δεν τα ακουμπάς καλύτερα στη γενέτειρά μου, το Τσιρλονέρι (: Φρεαττύδα);![]()
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αλλά είναι "γούβα", αγαπητέ...ενώ στο Τσιρλονέρι!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
τι είναι η γουβα στην τελική; Το Δουργούτι του πειραιά 
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Επ... είπαμε να μιλάμε κανονικά!
Πόρτο Δράκο, όχι Πειραιάς
Πόρτο Δράκο, όχι Πειραιάς
-
Νετο Γκουερινο
Στα μεσόγειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:21Που να βρεις οικόπεδο ρε συ;Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:19 επισης, αν εχεις το χαρτι, γιατι να παρεις, και οχι να χτισεις, να το κανεις και οπως γουσταρεις εσυ;
Σε τιμές που στην Θεσσαλονίκη δεν αγοράζεις ούτε τα πουρνάρια από τα οικόπεδα
Νταξ λέω να κοιτάξω και πιο δίπλα λίγο, στο βουρλοπόταμο.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτο το σπιτι στον Νεο Κοσμο θα το επαιρνα μονο αν το ειχε αγορασει ο φραπεζιτης και του το παιρνα σε πλειστηριασμο
Kαλά, μιλάμε έπαθα πλάκα με την παραλία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:15Στο πρώτο είσαι σε 40 λεπτά South Beach και σε 12 λεπτά Haulover Beach αν είσαι γυμνιστής.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:44 Νέο Κόσμο.
Με αυτοκίνητο ή μμμ είσαι σε χρόνο μηδέν στην παραλιακή, στο κέντρο και αν είσαι τυχερός έχεις όλη την Αθήνα στο πιάτο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και αν είχα 560, δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή.

Ενιγουέι, στη south μεριά της δκιας μας κοσμικιάς παραλιακής, παίζει καλύτερη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε σεις, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι είστε εκτός θέματος;Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:42Ναι οκ.
Αλλα ξαναρωτάω, και; Που το πρόβλημα;
Ναι αλλά Χριστούγεννα στην παραλία;Chilloutbuddy έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:21Ίδια λεφτά-ίδια τετραγωνικά, Μελβούρνη κέντρο με θέα το λιμάνι, δύο λεπτά απ'το καζίνο και από ό,τι θες να φας/πιείς/γαμήσεις.
με τριπλούς μισθούς και φούσκα ακινήτων αυτά.![]()
και δεν ειναι μεζονέτα.
Ουτε εχει κοντά φρεντο εσπρέσσο με μαυρη![]()
Βάζει ο Ερμής δύο επιλογές και λέει ο καθένας που αλλού θα έριχνε τα 55Ο κ.
Αν έπαιζε το θέμα στις πανελλήνιες θα γινόταν σφαγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μήπως εσυ εισαι λιγο εκτός θέματος;
Για να το εξηγήσω αναλυτικά μιας και δεν έγινε κατανοητό .
Το Miami ηταν απλά μια τυχαια επιλογή απο τις τόσες ανα τον κόσμο, ήταν μια επιλογή μιας πόλης εξαιρετικά πιο πλούσιας απο την Αθήνα, σε μια πιο δυνατή χώρα, με κατοίκους πολύ πιο δυνατούς οικονομικά και τιμές ίδιες με εδώ.
Δε θέλω να υποτιμήσω κάποιον που μένει στο Νέο Κόσμο και να τον πω μπαναλαρία αν κατάλαβες κάτι τέτοιο λανθασμένα. Στη θεση του νέου κόσμου ευκολα θα μπορεί να ηταν και το Παγκράτι ή ο Κολωνός, απλά ΕΤΥΧΕ να βρεθεί μπροστά μου αυτη η αγγελία που ζητάει 5200 ακατέβατα(εκτος και του πάω τα λεφτά σε σακούλα που τότε πάει στα 5000 το τετραγωνικό ) για μια περιοχή που το μόνο της όπλο είναι πως είναι κοντά στο κέντρο και όχι κοντά σε μετρό.
Θέλω να δείξω πως η αγορά ακινήτων στην Αθηνα για ακόμη μια φορά στηρίζεται στο ξέπλυμα και στην αρπαχτή, όπως έχει ξανασυμβεί πριν την κρίση. Είναι αφύσικο πόλεις όπως το Miami, η Βοστώνη, η Μελβούρνη να θέλουν αναλογικά πολύ λιγότερα χρήματα για αγορά καλύτερου και πιο εργονομικού σπιτιού.
Για να το εξηγήσω αναλυτικά μιας και δεν έγινε κατανοητό .
Το Miami ηταν απλά μια τυχαια επιλογή απο τις τόσες ανα τον κόσμο, ήταν μια επιλογή μιας πόλης εξαιρετικά πιο πλούσιας απο την Αθήνα, σε μια πιο δυνατή χώρα, με κατοίκους πολύ πιο δυνατούς οικονομικά και τιμές ίδιες με εδώ.
Δε θέλω να υποτιμήσω κάποιον που μένει στο Νέο Κόσμο και να τον πω μπαναλαρία αν κατάλαβες κάτι τέτοιο λανθασμένα. Στη θεση του νέου κόσμου ευκολα θα μπορεί να ηταν και το Παγκράτι ή ο Κολωνός, απλά ΕΤΥΧΕ να βρεθεί μπροστά μου αυτη η αγγελία που ζητάει 5200 ακατέβατα(εκτος και του πάω τα λεφτά σε σακούλα που τότε πάει στα 5000 το τετραγωνικό ) για μια περιοχή που το μόνο της όπλο είναι πως είναι κοντά στο κέντρο και όχι κοντά σε μετρό.
Θέλω να δείξω πως η αγορά ακινήτων στην Αθηνα για ακόμη μια φορά στηρίζεται στο ξέπλυμα και στην αρπαχτή, όπως έχει ξανασυμβεί πριν την κρίση. Είναι αφύσικο πόλεις όπως το Miami, η Βοστώνη, η Μελβούρνη να θέλουν αναλογικά πολύ λιγότερα χρήματα για αγορά καλύτερου και πιο εργονομικού σπιτιού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος