Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:20
student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:16
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06
Αρα
εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.
Βασικα
φταιω που ακουσα την κολλητη μου.
Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.
Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι
εκανα μαλακια.
Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
Επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι προτιμάει να χωρίσετε από το να διαλέξει τη ΜΑΛΑΚΙΑ! Το ΛΑΘΟΣ!!!!!
Μα πόσο εγωίστρια μαλάκω μπορεί να είσαι ρε φίλε? Αναγνωρίζεις μόνη σου ότι έχεις κάνει λάθος, μαλακία! Επειδή δεν έχεις τ αρχίδια να το αποδεχθείς έρχεσαι εδώ και ζητάς από εμάς να σου πούμε ότι είσαι ΜΑΛΑΚΩ. Σου το λέμε...και πάλι?
Απορείς και φρικάρεις πως ο άνθρωπος επέλεξε να χωρίσει από τη μαλακία και το λάθος.
ΥΓ. Μάγκας είναι. Όποιος υποκύπτει και προσκυνάει παραλογισμούς και παράνοιες είναι άξιος της μοίρας του. Κάπου υπάρχει κάποιο όριο στον παραλογισμό. Μακάρι να το καταλάβεις κάποια στιγμή γιατί αλλιώς είτε θα πέφτεις στον ίδιο τοίχο, είτε θα καταλήξεις με κάποιον απερίγραπτο μαλάκα που θα λέει ναι σε κάθε παραλογισμό σου
student μου, σε ευχαριστω. Πραγματικα.
Αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω.
Και δεν σε τρολλαρω. Αληθεια ευχαριστω για την απαντηση.
Ισα ισα, δεν μπορουσα να διανοηθω οτι εχω δικαιο. Γιατι αν ειχα δικαιο κ οντως εβαζε τον φιλο του πανω απο εμενα, θα ηταν κατι που δεν θα αντεχα.
Το οτι εχω αδικο κ ειμαι μια μαλακισμενη, μπορω ανετα να το διαχειριστω. Γι αυτο ανοιξα κ το νημα. Ηθελα να μου το τριψετε καταμουτρα το ποσο μαλακισμενη ειμαι. Δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν πειραζει, αλλα ειλικρινα με βοηθησες.
Τι δεν καταλαβαίνω μωρή τρελή μωρή ζουρλή...τυχαία δηλαδή στα γραψα? Λόττο?
Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό πως θα καταλάβεις ότι δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να φτάνεις να ζητάς να σε βρίσουν σ ένα φόρουμ αγνώστων για να επιβεβαιώσεις το ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Αυτό που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!
Την πρώτη θέση στη ζωή μας πρέπει να την έχουν ΑΞΙΕΣ! ΑΡΧΕΣ!
Το δίκαιο, το σωστό, η αλήθεια...από εκεί ξεκινάμε όχι από την πάρτη μας. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μας να σηκώσουμε το ζυγό, πρώτα απ όλα πρέπει να ανατιλαμβάνεται και αυτός ...αυτό. Τις αρχές, τις αξίες, όχι την πάρτη του. Μόνο έτσι μπορεί να έρθει ...καρπός.
Αν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα παραμερίσει το σωστό και το δίκαιο για εσένα, τάφο ανοίγεις στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι άλλους, έχοντας ηλικία, να σε βρίσουν για να αποδεχθείς ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, είσαι άδικη, δεν ζυγίζεις σωστά...όταν όλο σου το είναι σου το φωνάζει και συνομολογεί γι αυτό...πρέπει να μεγαλώσεις.
Έχεις βρει καλό και σωστό άνθρωπο. Ο εγωισμός σου όμως είναι ακόμα τεράστιος και κανείς καλός και σωστός άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί τόσο μεγάλο εγωισμό...συνεχώς...ειδικά όταν κάνει μαλακίες, λάθη.
Δεν έχεις πολύ χρόνο ακόμα να λειτουργείς έτσι...ή θ αλλάξεις ή θα πρέπει να πας ...γι άλλον...αναγκαστικά, από ελεύθερο βολέ!