!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:16 Μια φορα να μιλησεις σοβαρα, μια φορα…

Απλα δεν θελω να τον χασω… δεν καταλαβαινεις.

Ειναι αδικο…

Ποναω μεσα μου…
σε καταλαβαίνω.

:003: Ελα σορυ οκ, με καταλαβαίνεις.

Ελα παιδί μου, θα παει να παιξει λιγο να ηρεμήσει, να ηρεμήσεις και εσύ, θα ξερει οτι εχεις ερθει εδώ για τις σοφές μας συμβουλες οπότε εισαι σε καλα χέρια, και ολα θα πανε μια χαρά.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Το γατί ζει;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:20
student μου, σε ευχαριστω. Πραγματικα.

Αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω.

Και δεν σε τρολλαρω. Αληθεια ευχαριστω για την απαντηση.

Ισα ισα, δεν μπορουσα να διανοηθω οτι εχω δικαιο. Γιατι αν ειχα δικαιο κ οντως εβαζε τον φιλο του πανω απο εμενα, θα ηταν κατι που δεν θα αντεχα.

Το οτι εχω αδικο κ ειμαι μια μαλακισμενη, μπορω ανετα να το διαχειριστω. Γι αυτο ανοιξα κ το νημα. Ηθελα να μου το τριψετε καταμουτρα το ποσο μαλακισμενη ειμαι. Δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν πειραζει, αλλα ειλικρινα με βοηθησες.
:a040: :a040: Τρελό αυτό μαστίγωμα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Θα σε έβριζα αλλά δεν βρίζω γυναίκες. :lol:
Και γενικά τι θέμα είναι αυτό.
Σοβαρεψ.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Aitwlos έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:18 Γιατί ειδικά η γαλη όμως;
Επειδη ειναι σκληρη μαζι μου κ δεν χαϊδευρι αυτια, κ επειδη ξερω κ θελω να ακουω οτι ειμαι μαλακισμενη, ειδικα απο λογικους ανθρωπους. Επειδη αυτο με βοηθαει να ανοιξω τα ματια μου.

Και ναι ζει το γατι, για να ρωτας τοσο επιμονα ομως, μηπως ευχεσαι για το αντιθετο; ή μηπως εισαι τοσο κακος που ευχεσαι να ερθω μια μερα να πω οτι «εφυγε» ή ξερω γω τι αλλο για να βγαλεις κ αλλο δηλητηριο για μενα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:23
ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:21
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:11

Θα ησουν ενταξει ο συντροφος που ζεις μαζι του, και ενω υπαρχει προϊατορια με τον κολλητο κ εσυ προσπαθεις κ ο κολλητος ζητα συγγνωμη κ υποσχεται να σε σεβεται, μετα να σου λεει καταμουτρα μακρια κ αγαπημενοι; και ο συντροφος σου να συνεχιζει να κανει παρεα μαζι του;
Οχι δεν θα ήμουν ενταξει μιας κι εγώ ζω μαζί του και κοιμάμαι μαζί του και περνάω μαζί του τα οποία εύκολα ή δύσκολα.
Οκ, τοτε εσυ τι θα εκανες στη θεση μου;

Ο θεουλης student?
Η Γαλη;
Δεν θα χρειαζόταν καλή μου να τον βάλω να επιλέξει...
Ο άνδρας που αφήνει τον κολλητό του να έχει τέτοια αισθήματα για την σύντροφο του απλά δεν την εκτιμά και δεν την σέβεται..,
Μην το πάω και στην πατριαρχία...
Ο σύντροφος πάνω απ όλα σέβεται το ταίρι του και το προστατεύει απ όλους...κολλητούς γονείς συγγενείς...
Διαφορετικά δεν είναι συν τροφός ...απλά συνγκλινος...
Παρατηρητής...
Aitwlos

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:27
Aitwlos έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:18 Γιατί ειδικά η γαλη όμως;
Επειδη ειναι σκληρη μαζι μου κ δεν χαϊδευρι αυτια, κ επειδη ξερω κ θελω να ακουω οτι ειμαι μαλακισμενη, ειδικα απο λογικους ανθρωπους. Επειδη αυτο με βοηθαει να ανοιξω τα ματια μου.

Και ναι ζει το γατι, για να ρωτας τοσο επιμονα ομως, μηπως ευχεσαι για το αντιθετο; ή μηπως εισαι τοσο κακος που ευχεσαι να ερθω μια μερα να πω οτι «εφυγε» ή ξερω γω τι αλλο για να βγαλεις κ αλλο δηλητηριο για μενα;
Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε αυτή την φορά και ξεσπασες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:28

Οχι δεν θα ήμουν ενταξει μιας κι εγώ ζω μαζί του και κοιμάμαι μαζί του και περνάω μαζί του τα οποία εύκολα ή δύσκολα.

Ο θεουλης student?
Η Γαλη;
Ο άνδρας που αφήνει τον κολλητό του να έχει τέτοια αισθήματα για την σύντροφο του απλά δεν την εκτιμά και δεν την σέβεται..,
Ο σύντροφος πάνω απ όλα σέβεται το ταίρι του και το προστατεύει απ όλους...κολλητούς γονείς συγγενείς...
:bravo:
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Aitwlos

Τελικά μπορούμε να βρίσουμε;
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Όλοι είμαστε μοναδικοί ...άσε τι θα κάναμε εμείς...μιλα με τον εαυτό σου...
Είσαι οκ με αυτό εσυ;
Ξερεις αυτο τι σημαίνει για το μέλλον σας;
Παρατηρητής...
Casp

Ο θεουλης student?
Η Γαλη;
Δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου οτι επειδη καποιος εχει ενα χομπυ κ δεν θελει να πεταξει εντελως εναν φιλο που του σταθηκε, χωρις πια να του αναφερει τιποτα για μενα, ουτε σε εμενα για εκεινον, και αφου του μιλησει, σημαινει οτι δεν με σεβεται. Γιατι οπως ειπες, μαζι μου κοιμαται καθε μερα κ μαζι μου περναει τον περισσοτερο του χρονο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:32 Όλοι είμαστε μοναδικοί ...άσε τι θα κάναμε εμείς...μιλα με τον εαυτό σου...
Είσαι οκ με αυτό εσυ;
Ξερεις αυτο τι σημαίνει για το μέλλον σας;
Αν ημουν οκ δεν θα ημουνα εδω, γι αυτο και φτασαμε εδω που φτασαμε.

Οχι δεν ξερω τι σημαινει για το μελλον μας, ξερω απλα οτι καθε φορα που θα ακουω οτι ειναι μαζι του, θα υποφερω και θα προσπαθω να μην ξεσπαω.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:20
student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:16
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06
Spoiler
Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.

Βασικα φταιω που ακουσα την κολλητη μου.

Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.

Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)

Επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι προτιμάει να χωρίσετε από το να διαλέξει τη ΜΑΛΑΚΙΑ! Το ΛΑΘΟΣ!!!!!

Μα πόσο εγωίστρια μαλάκω μπορεί να είσαι ρε φίλε? Αναγνωρίζεις μόνη σου ότι έχεις κάνει λάθος, μαλακία! Επειδή δεν έχεις τ αρχίδια να το αποδεχθείς έρχεσαι εδώ και ζητάς από εμάς να σου πούμε ότι είσαι ΜΑΛΑΚΩ. Σου το λέμε...και πάλι?

Απορείς και φρικάρεις πως ο άνθρωπος επέλεξε να χωρίσει από τη μαλακία και το λάθος. :102:

ΥΓ. Μάγκας είναι. Όποιος υποκύπτει και προσκυνάει παραλογισμούς και παράνοιες είναι άξιος της μοίρας του. Κάπου υπάρχει κάποιο όριο στον παραλογισμό. Μακάρι να το καταλάβεις κάποια στιγμή γιατί αλλιώς είτε θα πέφτεις στον ίδιο τοίχο, είτε θα καταλήξεις με κάποιον απερίγραπτο μαλάκα που θα λέει ναι σε κάθε παραλογισμό σου
student μου, σε ευχαριστω. Πραγματικα.

Αυτο ακριβως περιμενα να ακουσω.

Και δεν σε τρολλαρω. Αληθεια ευχαριστω για την απαντηση.

Ισα ισα, δεν μπορουσα να διανοηθω οτι εχω δικαιο. Γιατι αν ειχα δικαιο κ οντως εβαζε τον φιλο του πανω απο εμενα, θα ηταν κατι που δεν θα αντεχα.

Το οτι εχω αδικο κ ειμαι μια μαλακισμενη, μπορω ανετα να το διαχειριστω. Γι αυτο ανοιξα κ το νημα. Ηθελα να μου το τριψετε καταμουτρα το ποσο μαλακισμενη ειμαι. Δεν καταλαβαινεις τι λεω, δεν πειραζει, αλλα ειλικρινα με βοηθησες.
Τι δεν καταλαβαίνω μωρή τρελή μωρή ζουρλή...τυχαία δηλαδή στα γραψα? Λόττο?
Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό πως θα καταλάβεις ότι δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να φτάνεις να ζητάς να σε βρίσουν σ ένα φόρουμ αγνώστων για να επιβεβαιώσεις το ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Αυτό που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

Την πρώτη θέση στη ζωή μας πρέπει να την έχουν ΑΞΙΕΣ! ΑΡΧΕΣ!

Το δίκαιο, το σωστό, η αλήθεια...από εκεί ξεκινάμε όχι από την πάρτη μας. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μας να σηκώσουμε το ζυγό, πρώτα απ όλα πρέπει να ανατιλαμβάνεται και αυτός ...αυτό. Τις αρχές, τις αξίες, όχι την πάρτη του. Μόνο έτσι μπορεί να έρθει ...καρπός.

Αν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα παραμερίσει το σωστό και το δίκαιο για εσένα, τάφο ανοίγεις στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι άλλους, έχοντας ηλικία, να σε βρίσουν για να αποδεχθείς ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, είσαι άδικη, δεν ζυγίζεις σωστά...όταν όλο σου το είναι σου το φωνάζει και συνομολογεί γι αυτό...πρέπει να μεγαλώσεις.

Έχεις βρει καλό και σωστό άνθρωπο. Ο εγωισμός σου όμως είναι ακόμα τεράστιος και κανείς καλός και σωστός άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί τόσο μεγάλο εγωισμό...συνεχώς...ειδικά όταν κάνει μαλακίες, λάθη.

Δεν έχεις πολύ χρόνο ακόμα να λειτουργείς έτσι...ή θ αλλάξεις ή θα πρέπει να πας ...γι άλλον...αναγκαστικά, από ελεύθερο βολέ!
Casp

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:24 Τελικά κορίτσι μου είσαι ανίατη περίπτωση...
Κάποια στιγμή εύχομαι να απεξαρτηθεις...
Αξίζεις περισσότερα.
Αυτό που θέλεις λοιπόν είναι να σου πούμε ότι μια χαρά έπραξε αυτός και σφάλλεις εσυ έτσι ώστε να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου και να συνεχίσεις...
Ε...καντο αλλά όλα συσσωρεύονται και κάποια στιγμή το μέσα σου θα κραυγάσει.
Μπαγια και καλή δύναμη .
Ηδη κραυγαζω, αλλα ναι, γι αυτο μπηκα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:33

Ο θεουλης student?
Η Γαλη;
Δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου οτι επειδη καποιος εχει ενα χομπυ κ δεν θελει να πεταξει εντελως εναν φιλο που του σταθηκε, χωρις πια να του αναφερει τιποτα για μενα, ουτε σε εμενα για εκεινον, και αφου του μιλησει, σημαινει οτι δεν με σεβεται. Γιατι οπως ειπες, μαζι μου κοιμαται καθε μερα κ μαζι μου περναει τον περισσοτερο του χρονο.
Κορίτσια, εσείς δεν θέλετε άντρες, θέλετε εκπαιδευμένους σκύλους. Έτερον εκάτερον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”