London Underground's history dates back to 1863 when the world's first underground railway, the Metropolitan Railway, opened between Paddington and Farringdon, serving six intermediate stations.
hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2024, 22:20
Ας δούμε και τι είναι τα προβλήματα που έφερε ο καλός μας seahawk:
built-in voice recognition (7.2 PP100); Android Auto/Apple CarPlay connectivity (5.5 PP100); built-in Bluetooth system connectivity (4.0 PP100); touchscreen/display screen difficult to use (4.0 PP100); not enough power plugs/USB ports (3.8 PP100); and navigation system inaccurate/outdated map (3.3 PP100)
Συγκρίνουμε το "δεν κινείται καθόλου ο συρμός" με "το αυτοκίνητό μου δεν έχει αρκετές USB και τα γράμματα της οθόνης αφής δεν είναι αρκετά ευδιάκριτα".
Tι μαλακιες γραφεις;
Δεν εφερα εγω εδω το παραδειγμα για τα αυτοκινητα.
Θα μου χρεωσεις συγκρισεις που δεν εκανα;
Απαντησα στην μαλακια οτι τα καινουργια αυτοκινητα δεν χαλανε.
Απάντησες με ένα στατιστικό που δεν λέει πουθενά για αυτοκίνητα που χαλάνε στις πρώτες 90 μέρες αλλά για προβλήματα που θεωρούν οι αγοραστές τους ότι έχουν και αυτά που παράθεσα είναι τα τοπ προβλήματα που παρατίθενται στην μελέτη. Ότι δηλαδή δεν έχουν αρκετές θύρες, οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης δεν είναι ανανεωμένοι στην τελευταία έκδοση και δεν τους αρέσουν τα γράμματα της οθόνης αφής.
Με λίγα λόγια βρήκες ένα ράντομ γραφικό για να απαντήσεις και για ακόμη μια φορά έφαγες πούτσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ο συρμος στο μετρο Θεσνικης ακινητοποιηθηκε λογο διακοπης στην ηλεκτροδοτηση
Τι ακριβως θελετε;
Να κινειται και χωρις ρευμα;Να βγαζει πανια και να κινειται με τον ανεμο;
SeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 23:10
Τι ακριβως θελετε;
Είχες φύγει για λίγο και τρόμαξα, μάλλον είχατε έκτακτη κλήση με τον team leader. Αυτό με το ρεύμα στο meeting σας το είπαν;
Τι ακριβως θελετε;
Τι ακριβως θελετε;
Είχες φύγει για λίγο και τρόμαξα, μάλλον είχατε έκτακτη κλήση με τον team leader. Αυτό με το ρεύμα στο meeting σας το είπαν;
ναι, του ειπαν να αφήσει τις μ@λ@κίες με τις βλάβες των Volvo και να βρεί άλλη γραμή
Τι ακριβως θελετε;
ναι, του ειπαν να αφήσει τις μ@λ@κίες με τις βλάβες των Volvo και να βρεί άλλη γραμή
Μπορεί να πέρασαν νερά απο την βροχή και να έπεσε η ασφάλεια, που είπες και εσυ.
Τι ακριβως θελετε;