!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2024, 00:39 Δεν είμαι όχι.
Ένιωθα μάλιστα μια μικρή ντροπή όταν ήμουν στας Ευρώπας και με ρώταγαν .
Απο δω και περα να λες ελληνοαυστραλος,γκουγλαρε και διαβασε για τα καγκουρο τα κοαλα και τον Κυργιο ομως,μην πιαστεις αδιαβαστος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Allah έγραψε: 13 Δεκ 2024, 21:41
Μαδουραίος έγραψε: 13 Δεκ 2024, 06:46 Μα δεν είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων οι ΝεοΕλ.Ειναι κράμα Οθωμανών, Αλβανών, Αιγυπτίων και Σλάβων.
... και Ελλήνων.

Άνευ σημασίας όμως. Ζεις στη χώρα τους, μιλάς την γλώσσα τους, κουβαλάς τα χούγια τους. Είσαι Έλληνας, θες δε θες. Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, φρόντισε τουλάχιστον να το απολαύσεις.
ελατε τωρα,ακομα αυτην την καραμελα! 2024 :lol:
ελληνες ειμαστε και γενετικα(αυτο αλλωστε δειχνουν τα dna tests,αλλα και η κοινη λογικη τουτεστιν τοσα μυρια ελληνες ζουσαν περιξ του αιγαιου και σε αυτο διαρκως,εξαλλου λογω σαριας οι μεικτοι γαμοι δεν επιτρεπονταν ),ελληνες και εξελληνισθεντες(στορι που κραταει απο την αρχαιοτητα,οχι απλα απο βυζαντιο),που αφομοιωθηκαν και αυτοι απο την υπερτερη κουλτουρα των ελληνων

προχωρουμε,μην κολαμε σε αυτα,εχειαλλαξει η κασσετα και θεωρωπως εχουμε βγει οριστικα αποτο τουνελ του εμφυλιου που γεννησε ολα αυτα τα φαινομενα σε μια εντονη ιδεολογικη φορτιση εθνικοφρονων vs εαμο.νομιζω και πολλα ιστορικα βιβλια ακριβως λογω αυτης της φορτισης,που καταντα μεροληψια θα περασουν στον καλαθο των αχρηστων της ιστοριας οσο περνανε τα χρονια(ηδη αρχιζει να φαινεται αυτο)

εξαλλου το να εχεις και ελ γενετικη καταγωγη δεν σημαινει πια και κατι ιδιαιτερο ,δεν ειναι το σπεσιαλ,που καποτε ισως και να ηταν.που παλιες γενιες νομιζαν πως ειναι.πλεον η κλασικη παιδεια βρισκεται υπο διωγμο παγκοσμιο.ο μεσοαστος της δυσης ισως να θεωρει πια σπουδαιοτερο εναν πανυψηλο ουρανοξυστη,απο την ακροπολη...αλλαζει τοσο ο κοσμος μας,με τρομερες ταχυτητες
αλλα εθνη θα εξαφανιστουν ή θα περασουν στο περιθωριο(διαφαινεται ενας κινδυνος για μας),αλλα μπορει να γινουν δυναμεις(π.χ τουρκια)
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Να συχναζεις ανατολικα,,που μας εχουν σε εκτιμηση
Ποιον ντραπηκες;μονο μην μου πεις αγγλογερμανο :-?
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Θα σας πω κάτι που μπορεί να είναι "επιστημονική φαντασία" μπορεί και να ΜΗΝ είναι. Υπάρχει πρόοδος στη διαστημική τεχνολογία σωστά? Σε 20-30 χρόνια μπορεί να έχουμε τα πρώτα διαστημόπλοια. Ικανά να αποικήσουν άλλους πλανήτες. Μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που κάθε πλούσια χώρα να μπορεί να έχει την δική της διαστημική αποστολή. Αν σας έλεγαν "Θα πάμε να αποικήσουμε έναν εξαιρετικό εξωπλανήτη" θα θέλατε να πάνε 1) Ελληνες? 2) Ευρωπαίοι? 3) Κάτοικοι απ' όλο το κόσμο?
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

20--- έγραψε: 14 Δεκ 2024, 05:25 Θα σας πω κάτι που μπορεί να είναι "επιστημονική φαντασία" μπορεί και να ΜΗΝ είναι. Υπάρχει πρόοδος στη διαστημική τεχνολογία σωστά? Σε 20-30 χρόνια μπορεί να έχουμε τα πρώτα διαστημόπλοια. Ικανά να αποικήσουν άλλους πλανήτες. Μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που κάθε πλούσια χώρα να μπορεί να έχει την δική της διαστημική αποστολή. Αν σας έλεγαν "Θα πάμε να αποικήσουμε έναν εξαιρετικό εξωπλανήτη" θα θέλατε να πάνε 1) Ελληνες? 2) Ευρωπαίοι? 3) Κάτοικοι απ' όλο το κόσμο?
Έλληνες για να μπορέσουν να συνεννοηθούν.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Περήφανος

Συνωνυμα : ο υπερφίαλος, ο αλαζόνας, ο φαντασμένος

Είστε υπερφίαλοι, αλαζόνες και φαντασμένοι που είστε Έλληνες; (λέμε τώρα!)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Σπύρος έγραψε: 14 Δεκ 2024, 06:34
20--- έγραψε: 14 Δεκ 2024, 05:25 Θα σας πω κάτι που μπορεί να είναι "επιστημονική φαντασία" μπορεί και να ΜΗΝ είναι. Υπάρχει πρόοδος στη διαστημική τεχνολογία σωστά? Σε 20-30 χρόνια μπορεί να έχουμε τα πρώτα διαστημόπλοια. Ικανά να αποικήσουν άλλους πλανήτες. Μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που κάθε πλούσια χώρα να μπορεί να έχει την δική της διαστημική αποστολή. Αν σας έλεγαν "Θα πάμε να αποικήσουμε έναν εξαιρετικό εξωπλανήτη" θα θέλατε να πάνε 1) Ελληνες? 2) Ευρωπαίοι? 3) Κάτοικοι απ' όλο το κόσμο?
Έλληνες για να μπορέσουν να συνεννοηθούν.
Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι αγαπητέ. Οχι μόνο για τους Ελληνες αλλά για κάθε λαό που διαθέτει μια κοινή κουλτούρα αγάπης και αλληλοκατανόησης.
Σαββάτιος
Phorum.gr user: Σαββάτιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαββάτιος »

Μαδουραίος έγραψε: 13 Δεκ 2024, 06:46 Μα δεν είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων οι ΝεοΕλ.Ειναι κράμα Οθωμανών, Αλβανών, Αιγυπτίων και Σλάβων.

ΥΓ.Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας αλλά Μακεδόνας.
Αν και η ελληνική γραμματεία εμπεριέχει αντικρουόμενες απόψεις για το αν οι Μακεδόνες ήταν μέρος των εθνοτικών Ελλήνων, οι Μακεδόνες ήταν βέβαια ελληνικό φύλο και την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου τουλάχιστον θεωρούνταν εθνοτικοί Έλληνες.
Ποιοί είναι αυτοί οι Οθωμανοί και ο Αιγύπτιοι πρόγονοι των Νεοελλήνων; Οι Νεοέλληνες κατάγονταν από Ρωμαίους, Βούλγαρους, Αλβανούς και Βλάχους όχι από «Οθωμανούς, Αλβανούς, Αιγύπτιους και Σλάβους»!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

GoBack έγραψε: 14 Δεκ 2024, 01:56
Απο δω και περα να λες ελληνοαυστραλος,γκουγλαρε και διαβασε για τα καγκουρο τα κοαλα και τον Κυργιο ομως,μην πιαστεις αδιαβαστος.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2024, 02:59

Να συχναζεις ανατολικα,,που μας εχουν σε εκτιμηση
Ποιον ντραπηκες;μονο μην μου πεις αγγλογερμανο :-?

Ισχύει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nemo έγραψε: 13 Δεκ 2024, 18:55
Ναύτης έγραψε: 13 Δεκ 2024, 10:03 Δεν μπορείς να είσαι υπερήφανος για μια τυχαιότητα. Υπερήφανος μπορεί να είναι κάποιος μόνο για τα προσωπικά του επιτεύγματα ή για τα επιτεύγματα μιας συλλογικότητας στην οποία μετέχει.
αλλη μα κουταμαρα απο σενα θα φωναξω τον enaon :011:
Τράβα ρε να παίξεις τον αδόλφο στην αυλή, πίου το χεράκι, και μην ανακατεύεσαι στις κουβέντες των ενηλίκων.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ναύτης έγραψε: 14 Δεκ 2024, 19:31
Ναύτης έγραψε: 13 Δεκ 2024, 10:03 Δεν μπορείς να είσαι υπερήφανος για μια τυχαιότητα. Υπερήφανος μπορεί να είναι κάποιος μόνο για τα προσωπικά του επιτεύγματα ή για τα επιτεύγματα μιας συλλογικότητας στην οποία μετέχει.
Τράβα ρε να παίξεις τον αδόλφο στην αυλή, πίου το χεράκι, και μην ανακατεύεσαι στις κουβέντες των ενηλίκων.
αν γεννηθει καποιος απο ελληνες γονεις δεν οφειλετε στην τυχη οπως λες
ναυτακο μου που μου θες και επεξηγηση μαζι με διορθωση
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nemo έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:06
Ναύτης έγραψε: 14 Δεκ 2024, 19:31
αν γεννηθει καποιος απο ελληνες γονεις δεν οφειλετε στην τυχη οπως λες
ναυτακο μου που μου θες και επεξηγηση μαζι με διορθωση
Πού οφείλεται ρε ναζομπούφε, στο πεπρωμένο; Τράβα ρε να δεις κάνα μικιμάου, που θες και κουβέντες.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2024, 02:01
ελληνες ειμαστε και γενετικα(αυτο αλλωστε δειχνουν τα dna tests,
Και τα MyHeritage tests αυτό δείχνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις