!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι ΔΕΝ τρωτε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: τι ΔΕΝ τρωτε
Πατσάς, γίδες, προβατίνες και λοιπά μπιχλοπαρακμιακά με 80% λιπος πανω τους
Απο οσπρια μόνο γίγαντες και φασόλια ΔΕΝ τρώω. Φασόλια μόνο αν ειναι κρύα, σε μορφη σαλάτας δηλαδη, τύπου μεξικάνα (τα κοκκινα) ή μαυρομάτικα με κομμένο ξηρό ή φρέσκο κρεμμύδι.
Σπαράγγια
Λαχανόρυζο (εν αντιθέσει με το σπανακόρυζο που του αλλάζω τον αδόξαστο)
Αγκινάρες δεν μ'αρέσουν αλλά αν τους ρίξεις εναν αρακά λεμονάτο απο δίπλα και λίγο μοσχαράκι οπως θυμαμαι οτι εκανε η μάνα μου κάποτε που ημουν πιο μικρός (το εφτιαξα προσφατα και μόνος μου και γάμησε), κατεβαινει κομπλέ.
Απο οσπρια μόνο γίγαντες και φασόλια ΔΕΝ τρώω. Φασόλια μόνο αν ειναι κρύα, σε μορφη σαλάτας δηλαδη, τύπου μεξικάνα (τα κοκκινα) ή μαυρομάτικα με κομμένο ξηρό ή φρέσκο κρεμμύδι.
Σπαράγγια
Αγκινάρες δεν μ'αρέσουν αλλά αν τους ρίξεις εναν αρακά λεμονάτο απο δίπλα και λίγο μοσχαράκι οπως θυμαμαι οτι εκανε η μάνα μου κάποτε που ημουν πιο μικρός (το εφτιαξα προσφατα και μόνος μου και γάμησε), κατεβαινει κομπλέ.
- taxalata xalasa
vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:06 Πατσάς, γίδες, προβατίνες και λοιπά μπιχλοπαρακμιακά με 80% λιπος πανω τους
Σπαράγγια
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- vantono
Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι?
Κατι άλλο που δεν τρώω (και θα ταίριαζε και στο ανπόπχιουλαρ οπίνιονζ αυτο που θα πω τωρα) ειναι το μπέικον.
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι?
Κατι άλλο που δεν τρώω (και θα ταίριαζε και στο ανπόπχιουλαρ οπίνιονζ αυτο που θα πω τωρα) ειναι το μπέικον.
- vantono
Απο φακές και ρεβύθια (τα άλλα όσπρια δηλαδη) μπορει να φαω και δευτερο πιατοZundapp έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:09vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:06 Πατσάς, γίδες, προβατίνες και λοιπά μπιχλοπαρακμιακά με 80% λιπος πανω τους
Σπαράγγια
Αγκινάρες δεν μ'αρέσουν αλλά αν τους ρίξεις εναν αρακά λεμονάτο απο δίπλα και λίγο μοσχαράκι οπως θυμαμαι οτι εκανε η μάνα μου κάποτε που ημουν πιο μικρός (το εφτιαξα προσφατα και μόνος μου και γάμησε), κατεβαινει κομπλέ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιδίως ροβίθχια, αν ειναι γάστρας, ειναι μεσα στο τοπ5 των αγαπημενων μου φαγητων.
Στο χωριό οταν παω τα φκιάνω ο ίδιος σε ξυλόφουρνο με ντομάτα και (συνταγή/ιδέα της πεθεράς) κόβομεν και λιγα μανιτάρια μεσα.
Επος!
ναι οι γιγαντες και τα φασολια ειναι το ιδιοvantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:23Απο φακές και ρεβύθια (τα άλλα όσπρια δηλαδη) μπορει να φαω και δευτερο πιατοZundapp έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:09vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:06 Πατσάς, γίδες, προβατίνες και λοιπά μπιχλοπαρακμιακά με 80% λιπος πανω τους
Σπαράγγια
Αγκινάρες δεν μ'αρέσουν αλλά αν τους ρίξεις εναν αρακά λεμονάτο απο δίπλα και λίγο μοσχαράκι οπως θυμαμαι οτι εκανε η μάνα μου κάποτε που ημουν πιο μικρός (το εφτιαξα προσφατα και μόνος μου και γάμησε), κατεβαινει κομπλέ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιδίως ροβίθχια, αν ειναι γάστρας, ειναι μεσα στο τοπ5 των αγαπημενων μου φαγητων.
Στο χωριό οταν παω τα φκιάνω ο ίδιος σε ξυλόφουρνο με ντομάτα και (συνταγή/ιδέα της πεθεράς) κόβομεν και λιγα μανιτάρια μεσα.
Επος!
εκει ηθελα να καταληξω
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- vantono
Θεωρητικά ναι.Zundapp έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:26ναι οι γιγαντες και τα φασολια ειναι το ιδιοvantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:23Απο φακές και ρεβύθια (τα άλλα όσπρια δηλαδη) μπορει να φαω και δευτερο πιατο![]()
Επος!
εκει ηθελα να καταληξω
Ξέρω πάντως άτομα που τρώνε μια χαρά φασόλια (φασολάδα) αλλά δεν μπορούν καθόλου τους γίγαντες.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μοσχάρι γάλακτος, γαλοπούλα, χοιρινό(εκτός από λουκάνικο ή μπέικον χωρίς χημικά), πούστικα κοτόπουλα και αυγά, φαγητά που έχουν καταστραφεί με καραμπαμπίστικη χρήση ντομάτας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Φακές, πατσά, αρνάκι, κατσικάκι, κοκορέτσι, προβατίνα, μπάμιες, αγκινάρες, χουρμάδες
Ας πούμε ότι είναι ένα "ενισχυμένο" μπριάμ.
"Τουρλού", σημαίνει ανάκατα: κολοκύθια, πατάτες, μελιτζάνες, κρεμμύδια, φασολάκια πράσινα, ενίοτε και αγκινάρες.
Από τα αγαπημένα μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τι ειναι τα πουστικα κοτοπουλα;Σπύρος έγραψε: 08 Δεκ 2024, 03:55 Μοσχάρι γάλακτος, γαλοπούλα, χοιρινό(εκτός από λουκάνικο ή μπέικον χωρίς χημικά), πούστικα κοτόπουλα και αυγά, φαγητά που έχουν καταστραφεί με καραμπαμπίστικη χρήση ντομάτας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το τουρλού είναι μπριαμ στην κατσαρόλα.vantono έγραψε: 08 Δεκ 2024, 02:10 Το τουρλου που λετε πολλοί οτι δεν τρώτε τί ειναι, το μπριάμ?
Ρε ειστε τελείως ανώμαλοι?![]()
Προσωπικά το μπριαμ μου αρέσει πολύ, το τουρλού καθόλου.
Αν δεν είσαι μουσουλμάνος , είσαι ΓΚΑΙΗ ντουλαπισιοςΚατι άλλο που δεν τρώω (και θα ταίριαζε και στο ανπόπχιουλαρ οπίνιονζ αυτο που θα πω τωρα) ειναι το μπέικον.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις