Πριν 14 χρόνια, όταν η μικροβιολόγος μου είπε ότι είμουν πια διαβητικός και ότι έιναι μια μόνιμη κατάσταση, θα το παλέψουμε με φάρμακα, παρακολούθηση κτλ., ελα να κάνουμε και μια γλυκοζιωμένη....ε κάνει και το "λάθος" να μου δώσει μιά κόλλα Α4 με πρόγραμμα διατροφής. Μόλις είδα τι έγραφε το χάρτί με έπιασε απελπισία, ήταν ακτιβώς οι ίδιες ντιρεκτίβες και συμβουλες τις οποίες προσπαθούσα να ακολουθήσω για να χάσω βάρος όλη την προηγούμενη μου ζωή. Έχανα βάρος αλλά τη "μπυροκοιλιά" (από γυμνάσιο, δεν έπινα) ποτέ, το βάρος πάντα επέστρεφε με λίγο επιπλέον κάθε φορά και απώλεια μυϊκής μάζας. Διαδίκτυο λοιπόν. Εκτός από τικ-τοκ, facebook, τσόντες,trolls και λοιπές μαλακίες, είναι ταυτόχρονα Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, όπου μπορείς να βρεις και να ερευνήσεις τα πάντα. Τρεις φράσεις μου έκαναν εντύπωση και έκανε κλικ στο μυαλό μου: Species appropriate Diet, Evolutionary based Nutrition και Hunter Gatherers.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 18:03 Υπάρχουν κάτι επεμβάσεις ιατρικές που απαιτούν αποφυγή τροφής αλλά ως εκεί, όχι μου το είπε ο τάδε ταλιμπανος στο ινδερνετ
Μετά από επίμονη έρευνα 1 εβδομάδας ( διάβασα σα να ξανέδινα εξετάσεις για εξάμηνο
2η : 110
3η : 88
4η : 79
Υγ, να γίνετε όλοι φυτοφάγοι για να γλιτώσετε από το κακό κόκκινο κρέας και το βουλωτικό ζωϊκό λίπος. Εάν έχετε γεμάτο καταψύκτη με προϊόντα κατάλληλα για ψήσε-φέρε, μην απελπίζεστε!!!!! Έχουν βγει τα καινούργια ζαρζαβατικά στον κήπο, ας ανταλλάξουμε!!!!!!!!!