θα βαλω και εγω τα δυνατά μου, θα γράφει και ο μπαζουμπα, καλά θα πάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Πρέπει ο ένας να έχει σημαιάκι Παλαιστίνης και ο άλλος Ισραήλ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Misty_Blue
Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ δήλωσα πως το βλέπω και θα το απολαύσω.aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:40Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:35 Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.![]()
![]()
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.Και άτομα που ταιριάζουμε μουσικά
![]()
Αν ήταν για του νόου ασ μπέτερ, είχαμε όλο το χρόνο και μέσα από το πχόρουμ.
Για τον σοσιαλισμό, τη νίκη αγωνιζόμαστε όλοι (ή σχεδόν όλοι).![]()
Αν κάποιοι-ες το βλέπουν ανταγωνιστικά θα πάρω ποπ κορν
To scare myself with my own desert places.
Μην ανησυχείς καθόλου. Και να λείπουν (που δεν λείπουν), εμείς θα βάλουμε την καλύτερή μας προσπάθεια να τα δημιουργήσουμε.Μπίστης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:43enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:41καλα καλα, το πρόβλημα με τα παιχνδια που εχουν νικητή ειναι οτι αρκει να τα ορίσει ως ανταγωνιστικά ένας χαμένος.
αλλα θεωρίες ειναι αυτα οκ, στην πράξη και να σκοτωθείτε λίγο δεν πειράζει, κανει καλό στην ακροαματικότητα![]()
![]()
Λείπουν εριστικά άτομα από το πάνελ, ελπίζω να φανούμε αντάξιοι
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν προσβλέπω σε μάχες, αλλά σε ευγενή άμιλλα.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:46Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ δήλωσα πως το βλέπω και θα το απολαύσω.aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:40Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:35 Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.![]()
![]()
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.Και άτομα που ταιριάζουμε μουσικά
![]()
Αν ήταν για του νόου ασ μπέτερ, είχαμε όλο το χρόνο και μέσα από το πχόρουμ.
Αν κάποιοι-ες το βλέπουν ανταγωνιστικά θα πάρω ποπ κορνκαι θ απολαύσω τις μάχες, μουσικές και μη.
![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:49Δεν προσβλέπω σε μάχες, αλλά σε ευγενή άμιλλα.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:46Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ δήλωσα πως το βλέπω και θα το απολαύσω.aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:40
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Αν ήταν για του νόου ασ μπέτερ, είχαμε όλο το χρόνο και μέσα από το πχόρουμ.
Αν κάποιοι-ες το βλέπουν ανταγωνιστικά θα πάρω ποπ κορνκαι θ απολαύσω τις μάχες, μουσικές και μη.
![]()
![]()
![]()
![]()
πέρα απο την μουσική πάντως δωστε σημασία και στον σχολιασμό νομιζω, ειναι μέσα μένιος, σιδ, νυχτα, κρίμα ειναι να γράψουν εκείνοι υπέροχα κείμενα και οι υπόλοιποι να μείνετε πισω στην εικόνα του θεατή. Απλά λεω.
- Misty_Blue
Βαθμολογούν κ οι θεατές;;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:56 πέρα απο την μουσική πάντως δωστε σημασία και στον σχολιασμό νομιζω, ειναι μέσα μένιος, σιδ, νυχτα, κρίμα ειναι να γράψουν εκείνοι υπέροχα σχόλια και οι υπόλοιποι να μείνετε πισω στην εικόνα του θεατή. Απλά λεω.
μα ειπες δεν εχει σημασία η βαθμολογία, το know ας μπέτερ εχει ειπες
μην σε αγχώνω όμως, εγω θελω απλα να κυλήσουν ολα ομαλά.
Έχω συναντήσει πολλών ειδών παίκτες:
Το πιο σπάνιο είδος είναι αυτοί που θέλουν να κερδίσουν ακόμα και βάζοντας κομμάτια που δεν τους αρέσουν. Απλά ψυχολογούν τους συμπαίκτες τους και υπολογίζουν τί θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς, ακόμα κι αν δεν αρέσει στους ίδιους.
Οι περισσότεροι βάζουν οπωσδήποτε κομμάτια που αρέσουν στους ίδιους, ακόμα κι αν δεν πηγαίνουν καλά. Προσπαθούν βέβαια να βάλουν κάτι που θα πάει καλά, αλλά δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στο πώς θα πάει φτάνει να αρέσει στους ίδιους.
Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν αγαπημένα τους κομμάτια αλλά όχι πολύ αγαπημένα, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πιθανότητα κάποιοι να κράξουν κάτι που αγαπάνε πολύ.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν αυτά που τους αρέσουν αδιαφορώντας εντελώς για την βαθμολογία, πχ υπάρχει κάποιος που παίζει εδώ και 15 χρόνια και είναι ευχαριστημένος, για να μην πω ότι το αποζητά κιόλας, με το να βγαίνει πάντα στις τελευταίες θέσεις.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν περίεργα πράγματα απλά και μόνο για να δουν αντιδράσεις. Πχ. το 4:33 ή το You Suffer ή 30λεπτα πειραματικά κομμάτια.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν κομμάτια που τους αρέσουν αλλά είναι εντελώς άσχετα με την κουλτούρα των παικτών που παίζουν. Πχ μπορεί να βάζει κάποιος ρεμπέτικα ή κλασική σε ένα παιχνίδι που είναι προφανές ότι κανείς δεν ακούει τέτοια.
Υπάρχουν κάποιοι που διαλέγουν ένα theme, πχ πολύ νέες κυκλοφορίες ή τραγούδια πριν το '50 ή latin ή οτιδήποτε άλλο.
Και φυσικά όλοι μπορεί να αλλάξουν στυλ και στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Οπότε δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο...
Το πιο σπάνιο είδος είναι αυτοί που θέλουν να κερδίσουν ακόμα και βάζοντας κομμάτια που δεν τους αρέσουν. Απλά ψυχολογούν τους συμπαίκτες τους και υπολογίζουν τί θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς, ακόμα κι αν δεν αρέσει στους ίδιους.
Οι περισσότεροι βάζουν οπωσδήποτε κομμάτια που αρέσουν στους ίδιους, ακόμα κι αν δεν πηγαίνουν καλά. Προσπαθούν βέβαια να βάλουν κάτι που θα πάει καλά, αλλά δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στο πώς θα πάει φτάνει να αρέσει στους ίδιους.
Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν αγαπημένα τους κομμάτια αλλά όχι πολύ αγαπημένα, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πιθανότητα κάποιοι να κράξουν κάτι που αγαπάνε πολύ.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν αυτά που τους αρέσουν αδιαφορώντας εντελώς για την βαθμολογία, πχ υπάρχει κάποιος που παίζει εδώ και 15 χρόνια και είναι ευχαριστημένος, για να μην πω ότι το αποζητά κιόλας, με το να βγαίνει πάντα στις τελευταίες θέσεις.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν περίεργα πράγματα απλά και μόνο για να δουν αντιδράσεις. Πχ. το 4:33 ή το You Suffer ή 30λεπτα πειραματικά κομμάτια.
Υπάρχουν αυτοί που βάζουν κομμάτια που τους αρέσουν αλλά είναι εντελώς άσχετα με την κουλτούρα των παικτών που παίζουν. Πχ μπορεί να βάζει κάποιος ρεμπέτικα ή κλασική σε ένα παιχνίδι που είναι προφανές ότι κανείς δεν ακούει τέτοια.
Υπάρχουν κάποιοι που διαλέγουν ένα theme, πχ πολύ νέες κυκλοφορίες ή τραγούδια πριν το '50 ή latin ή οτιδήποτε άλλο.
Και φυσικά όλοι μπορεί να αλλάξουν στυλ και στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Οπότε δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:57Βαθμολογούν κ οι θεατές;;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:56 πέρα απο την μουσική πάντως δωστε σημασία και στον σχολιασμό νομιζω, ειναι μέσα μένιος, σιδ, νυχτα, κρίμα ειναι να γράψουν εκείνοι υπέροχα σχόλια και οι υπόλοιποι να μείνετε πισω στην εικόνα του θεατή. Απλά λεω.
Επισης ρε αθεοφοβοι, ξεχασατε τον βουτυρουλη εκτος γιουροβιζιονηματος;
Εχει μπαστακωθει τωρα στα Ισραηλονηματα και εξηγει γιατι η τσαντα της κα Σινουαρ ειναι Χερμες. Ελεηστε μας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Misty_Blue
Πως κατάλαβες πως με ενδιαφέρει τόσο η βαθμολογία απο την ερώτησή μου;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:58μα ειπες δεν εχει σημασία η βαθμολογία, το know ας μπέτερ εχει ειπες![]()
Στη βαθμολογία κοινού θα πατώσω γιατί δεν το χω με σχολιασμό τραγουδιών-μουσικής..
Οπότε το λύσαμε κι αυτό
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Κι εγώ εννοείται θέλω να κερδίσω και να "παρασύρω" ψήφους προς τα εμένα.
Ήδη σημειώνω σε μπλοκάκι μελλοντικά τραγούδια να μην τα ξεχάσω. Των φρονίμων τα παιδιά...
Βέβαια το τι θα μπαίνει θα επηρεάζεται και από τις εξελίξεις των γύρων. Αλλά ας μην αποκαλύψω άλλα για τις στρατηγικές μου
Ήδη σημειώνω σε μπλοκάκι μελλοντικά τραγούδια να μην τα ξεχάσω. Των φρονίμων τα παιδιά...
Βέβαια το τι θα μπαίνει θα επηρεάζεται και από τις εξελίξεις των γύρων. Αλλά ας μην αποκαλύψω άλλα για τις στρατηγικές μου
πλάκα κανω, προσπαθώ να κανω ιντριγκα, επιτυχημένα νομιζω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 22:02 Πως κατάλαβες πως με ενδιαφέρει τόσο η βαθμολογία απο την ερώτησή μου;![]()
καλη επιτυχία
- Misty_Blue
Γι αυτό σου λέω πάρε μέρος, το χεις.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 22:06πλάκα κανω, προσπαθώ να κανω ιντριγκα, επιτυχημένα νομιζω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 22:02 Πως κατάλαβες πως με ενδιαφέρει τόσο η βαθμολογία απο την ερώτησή μου;![]()
καλη επιτυχία![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση