να βαλετε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Καλημέρα Νεμούλη. Άναψες το καντήλι εις μνήμην του Αδόλφου σήμερις; Ή άφησες τη μάπα του στο εικονοστάσι δίχως προσευχή;nemo έγραψε: 10 Οκτ 2024, 12:00 σιγανη σφαλιαρα του εριξε ..και σεις μιλατε για σκοτωμα!!δεν πατε καλα! και σας το λεω εγω ο φασιστας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Χρυσή αυγή Νέμο; Δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Λολ σας βάζει τα γυαλιά ο nemo...
Άλλος μιλάει για πάτημα στη μέση να μείνει σακάτης, κάποιος άλλος το βλέπει αυτό το call και το κάνει raise με σακάτεμα και πέταμα σε γουρούνια να τον φάνε, τρίτος μιλά για λιώσιμο κεφαλιού και κατούρημα πτώματος...
Και τόση ώρα μιλάμε για μια μπάτσα σε παιδί...
Που η λογική αντίδραση σε κάτι τέτοιο είναι μια γροθιά στο σαγόνι να μείνει σέκος, άλλωστε κανεις δε λέει να τη βγάλει καθαρή ο αληταράς...
Απλά δε βαράμε κανονιές για να σκοτώσουμε μύγες, αναλογικότητα στην αντίδρασή μας...
Παίζει πολύ μπούλινγκ, από πεθερικά, γυναίκα, αφεντικό για αρκετούς εδώ...
Η καταπιεσμένη οργή πάει σύννεφο...
Άλλος μιλάει για πάτημα στη μέση να μείνει σακάτης, κάποιος άλλος το βλέπει αυτό το call και το κάνει raise με σακάτεμα και πέταμα σε γουρούνια να τον φάνε, τρίτος μιλά για λιώσιμο κεφαλιού και κατούρημα πτώματος...
Που η λογική αντίδραση σε κάτι τέτοιο είναι μια γροθιά στο σαγόνι να μείνει σέκος, άλλωστε κανεις δε λέει να τη βγάλει καθαρή ο αληταράς...
Απλά δε βαράμε κανονιές για να σκοτώσουμε μύγες, αναλογικότητα στην αντίδρασή μας...
Εγω το ειπα αυτο και δε το παίρνω πίσω.exiledd έγραψε: 10 Οκτ 2024, 12:41 Λολ σας βάζει τα γυαλιά ο nemo...
Όποιος αγγίζει παιδί, πρέπει να έχει αυτή τη μοίρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σοβαρέψου Ερμή
Μιλάμε για μια σφαλιάρα στο παιδί δεν είναι ότι το έστειλε στο νοσοκομείο, μια ξεγυρισμένη μπουνιά νοκ αουτ στα μουτσούνια αρκεί.
Μιλάμε για μια σφαλιάρα στο παιδί δεν είναι ότι το έστειλε στο νοσοκομείο, μια ξεγυρισμένη μπουνιά νοκ αουτ στα μουτσούνια αρκεί.
Εγώ ξέρω μια δωδεκάχρονη τότε φίλη μου που στο σχολείο έφαγε ένα χαστούκι και από τότε τραυλίζει όχι πάντα αλλά την πιάνει ακόμα.
Όταν την πιάνει δεν μπορεί να σταυρώσει κουβέντα.
Δεν είναι ότι έπαθε κάτι από το χαστούκι είναι καθαρά ψυχολογικό.
Πόσο μάλλον ένα παιδάκι με συγγενείς μπροστά του την ώρα που τρώει το χαστούκι ,τι ανασφάλειες θα έχει.
Καμιά φορά τα ψυχολογικά προβλήματα είναι πολύ χειρότερα και πολλές φορές με ένα κάρο γιατρούς δεν λύνονται.
Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να πάθει ένα παιδάκι από τέτοιο επεισόδιο από τραυλισμό να το πιάνει δύσπνοια με πανικό , τικ στα μάτια μέχρι να γίνει φασίστας και οπαδός του Χίτλερ.
Δεν θα άφηνα κανένα κερατά να παίξει με την ψυχολογία του παιδιού μου.
Πόσο μάλλον ένα παιδάκι με συγγενείς μπροστά του την ώρα που τρώει το χαστούκι ,τι ανασφάλειες θα έχει.
Καμιά φορά τα ψυχολογικά προβλήματα είναι πολύ χειρότερα και πολλές φορές με ένα κάρο γιατρούς δεν λύνονται.
Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να πάθει ένα παιδάκι από τέτοιο επεισόδιο από τραυλισμό να το πιάνει δύσπνοια με πανικό , τικ στα μάτια μέχρι να γίνει φασίστας και οπαδός του Χίτλερ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
το θέμα δεν ειναι η μια σφαλιάρα , το θέμα είναι πως αυτός που το έκανε κάτι τέτοιο σε μωρό χωρίς λόγο, είναι εν δυνάμει φονιας, βιαστής κλπ κλπexiledd έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:43 Σοβαρέψου Ερμή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:52 Δεν θα άφηνα κανένα κερατά να παίξει με την ψυχολογία του παιδιού μου.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μια σφαλιαρα ηταν γιατι το πηρε ο αλλος (μαλλον παπουδες ειναι και οχι οι γονεις) και εφυγε ... ο τυπος αξιζει ανελεητο γαμησιexiledd έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:43 Σοβαρέψου Ερμή
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Νίκη, δεν είναι εύκολο για ένα παιδί που βιώνει κακοποίηση να σταθεί στα πόδια του εύκολα. Έχω ζήσει καταστάσεις άσχημες που δεν θα άφηνα ποτέ τα δικά μου παιδιά να τα δουν ούτε με το κυάλι. Το έχω ξαναπεί. Το ζητούμενο ειναι τι κάνεις όταν γίνεσαι εσύ γονέας. Προσωπικά ήμουν σκύλα μαύρη και δεν αφηνα να συμβούν πράγματα. Με τον λόγο κυρίως. Μια φορά σήκωσα χέρι στον μεγάλο. Τον χαστούκισα και δεν το μετάνιωσα. Τον μικρό τον έπιασα μια φορά απ'τα μαλλιά και τον μάζεψα από κάποιους τυχάρπαστους μπαχαλάκηδες.Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:52 Εγώ ξέρω μια δωδεκάχρονη τότε φίλη μου που στο σχολείο έφαγε ένα χαστούκι και από τότε τραυλίζει όχι πάντα αλλά την πιάνει ακόμα.
Τεσπα. Όταν γίνεσαι γονιός, μαθαίνεις. Τι στην ευχη; Ιδίως όταν έχεις φάει σκατά και δεν είχες κανέναν να σου πει μια γαμωκουβέντα.
Απ'την στιγμή που ''μάζεψα'' τα δικά μου κομμάτια και προχώρησα, δεν βρίσκω το λογο να μην παλέψω για δυο ανθρώπους που έχω φέρει στον κόσμο και έχω την ευθύνη τους. Πάντα με αγάπη άπλετη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σ' αυτό συμφωνώ. Το θέμα είναι να μη σου κάνει μήνυση για μη αναλογική αντίδραση το δίποδο αν του σπάσεις μύτη ή δόντια, ενώ το μικρό δεν είχε αντίστοιχες κακώσεις.exiledd έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:43 Σοβαρέψου Ερμή
Ή ακόμη και για μη συναινετική βιντεοσκόπηση του γεγονότος.
Η φάση γενικώς κινείται ήδη σε ένα παρανοϊκό νομικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εν τω μεταξύ στα σχόλια αυτού του τουιτ αναφέρεται πως ο δράστης φεύγοντας είπε "την επόμενη φορά θα σκοτώσω το παιδί σου".Ερμής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:36Ανάσκελα με τα χέρια στο κεφάλι και πάτημα δυνατο εκει που ενώνεται η λεκάνη με τη σπονδυλική στηλη.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:31 Λαθρομετανάστης απο το Εκουαδόρ το κοπρόσκυλο
Ισπανία: Οργή με 31χρονο παράνομο αλλοδαπό που χτύπησε παιδί ενός έτους στο καροτσάκι του!
Ο παράνομος μετανάστης πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και επιτέθηκε στο παιδί τους
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει πριν τελικά να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί που ήταν μέσα σε καροτσάκι.
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... -vinteo%2F
Μετά το χαστούκι ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν τελικά να συλληφθεί την Κυριακή.
Ένα από τα θύματά του ήταν ένας άνδρας 60 ετών ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση του 31χρονου.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... us-vinteo/
Ωραίος ρε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Communio Sancta
Του φοβισμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Πού ξέρεις σε τι καβγά μπαίνεις;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Το διευκρίνισες ξεκάθαρα.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:12Του φοβισμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Πού ξέρεις σε τι καβγά μπαίνεις;
Και αυτό ακριβώς βιώνουμε ως έννομη διαχείριση της ζωής του κάθε κατ' όνομα πολίτη, το να θεωρείται σωστό το να φοβάται ο έννομος πολίτης τον παραβατικό και όχι ο κάθε παραβατικός τον νόμο.
Αν κάνουμε όλοι ότι κοιμόμαστε, όλα θα πάνε καλύτερα...
Το ότι πηγαίνουν όλο και χειρότερα είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, την οποία είναι καλό να μην αναδεικνύουμε γιατί αυτά είναι μισαλλόδοξες και απαράδεκτες απόψεις για μία εύνομη πολιτεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Οκτ 2024, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 4511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-