Τωρα που ειπες κινεζικο, μεγιστη καραμπαμπικη συνηθεια το σουσι σε κινεζικο.Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:31 Επίσης υπάρχει φουλ καραμπαμπικο κινέζικο στα Φιλαδέλφεια το οποίο δεν έχει καν τσοπστικς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Re: Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Winter is coming
- Communio Sancta
Πριν κανά χρόνο μου έκανε το τραπέζι ο Μεγάλος μου σε ένα steak house. ως γαρνιτούρα μας φέρανε γκριλλάτα λαχανικά, που μοιάζαν με πουρέ σε σκληρότητα. Μου λέει, "πολύ νόστιμα" του λέω, είναι απαράδεκτα. Με κοίταξε με μεγάλια μάτια, τότε κατάλαβα πως και σε αυτήν την ηλικία πρέπει να λέω μαλακίες. Τέλος πάντων, του το αποζημίωσα με κάτι ξηγημένα κρασά που του χάρισα και του τα εξήγησα να κάνει φιγούρα στους τσομπάνηδες τους άλλους.Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:31Επίσης υπάρχει φουλ καραμπαμπικο κινέζικο στα Φιλαδέλφεια το οποίο δεν έχει καν τσοπστικς
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ. ΕΥΓΕ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Με πήγανε σε μεσημεριανό εργασίας σε steak house με ορεκτικό sushi. Συγγνώμη, φταίω, που βρίζω;Lestat έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:33Τωρα που ειπες κινεζικο, μεγιστη καραμπαμπικη συνηθεια το σουσι σε κινεζικο.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Δεν προσέχεις, δεν προσέχεις. Ειπώθηκε ήδη...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Καλά, πείτε μας κι εμάς ρε παιδιά, δεν είναι πμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:06Όχι, το ποστ ήταν κάτι σαν inside joke ειδικώς για τον Καράμπαμπα, ξέρει αυτός τι λέω.sharp έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:53ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:44 Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό για τον Καράμπαμπα είναι μακαρονάδα -και όχι αλ τέντε πάστα- με μπόλικο κιμά και χιονισμένη σαν κορυφή των χειμερινών Άλπεων.
Καραμπάμπικη αλλά διαχρονικώς ελκυστική αμαρτία.![]()
Για τα υπόλοιπα ων ουκ έστιν αριθμός, στο γενικότερο πλαίσιο, κανένα σχόλιο.Από το τυρί, ε; Το οποίο νομίζω ήταν κάτι σαν μυζήθρα.
![]()
- Communio Sancta
Πιθανώς να το αγνόησα όταν μου κάναν foul με φτύσιμο στο πρόσωπο, αλά Θανάσης Δημόπουλος.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Κρύβε λόγια ρε συ, προδίδεις ηλικίες...Communio Sancta έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:41Πιθανώς να το αγνόησα όταν μου κάναν foul με φτύσιμο στο πρόσωπο, αλά Θανάσης Δημόπουλος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Καναμε το τραπεζι σε στενους συγγενεις σε ενα απο τα καλυτερα ελληνικα εστιατορια με θαλασσινα (Πορτο Χελι) και δυο ατομα παρηγγειλαν μπιφτεκι με πατατες. Θα μου πεις πως γινεται να εχει τετοιο μαγαζι μπιφτεκι. Απο ο,τι φαινεται ειχε μεριμνησει για τετοιου ειδους καραμπαμπικες περιπτωσεις.Communio Sancta έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:38Με πήγανε σε μεσημεριανό εργασίας σε steak house με ορεκτικό sushi. Συγγνώμη, φταίω, που βρίζω;Lestat έγραψε: 07 Οκτ 2024, 00:33Τωρα που ειπες κινεζικο, μεγιστη καραμπαμπικη συνηθεια το σουσι σε κινεζικο.
Winter is coming
- taxalata xalasa
καλτσόν beefτέκι με gouda και μανιτάρια...
φαβελονοίκιος προχωκαραμπαμπισμός...
φαβελονοίκιος προχωκαραμπαμπισμός...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Τσιπουρες εννοειται,ΠΑΣΟΚ στο 40%,ουισκι
Και μερτσεντες να περιμενει με αναμμενη μηχανη
Και μερτσεντες να περιμενει με αναμμενη μηχανη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 07 Οκτ 2024, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
vantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:35Αυτη την εικονα τη βλεπεις και σημερα σε κατι underground ταβερνίδια στο κεντρο και Εξαρχεια, γεμάτα απο ατομα που ακουνε Χαρούλη, Μάλαμα, Ζαμάνη, φουστάνι και αέρας κάποια Κυριακή και νερό στη βάρκα μας.Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:42 Δηλαδή τώρα κάντε το εικόνα! Καφενές Τίγκα γεροντι-μασελα πάει σύννεφο και ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο παλαιό. Σκάει μύτη γκαρσόνι-ιδιοκτήτης με μουστάκι απαραίτητα και σερβίρει ρακές με μεζέδες. Στους μεζέδες γίγαντες! Έχω φτιαχτεί ήδη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 9 Απαντήσεις