!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαματες Βρετανικες παραλιες
-
Δημοκράτης
Re: Γαματες Βρετανικες παραλιες
Btw επειδή λες ο τρεις μπαρούφες, εννοείται ότι οι Πορτογαλικές θάλασσες είναι πολύ πιο κρύες από το Αιγαίο και το ιόνιο
απο χωριο ειμαι, μεταφρασις?Imperium έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:55Μάπα για land-yachting.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
ποτε δεν καταλαβα για ποιονα λογο ο κοσμος γουσταρει τρανες παραλιες
ενω μπορει να εχει αυτο πιχι
[img]https://i.postimg.cc/BnBmkqxS/Scre ... .png[/img]
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Λαντ-γιωτινγκ.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:59απο χωριο ειμαι, μεταφρασις?Imperium έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:55Μάπα για land-yachting.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
Ε, ΟΚ, αν πραγματικά προτιμάς κάποια Ελληνική παραλία απο ξερωγω, Αλγκαρβ ή Ναβαρε, τότε πάσο.Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:58 Btw επειδή λες ο τρεις μπαρούφες, εννοείται ότι οι Πορτογαλικές θάλασσες είναι πολύ πιο κρύες από το Αιγαίο και το ιόνιο
Το πιο δροσερό νερό ειναι και το ζητούμενο, αν θέλω κάτουρο πάω σε κανα τζακούζι
πινκ
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Δημοκράτης
Άνθρωπε μου λες υπερεπικες παπαριες . Υπάρχει λόγος που παραλίες όπως η Ελαφόνησος, το Πόρτο κατσίκι , τα φαλασαρνα, το ναυάγιο στην Ζάκυνθο και άλλες ψηφίζονται τέκτονας στις 10καλυτερες του κόσμουImperium έγραψε: 04 Οκτ 2024, 18:05Ε, ΟΚ, αν πραγματικά προτιμάς κάποια Ελληνική παραλία απο ξερωγω, Αλγκαρβ ή Ναβαρε, τότε πάσο.Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:58 Btw επειδή λες ο τρεις μπαρούφες, εννοείται ότι οι Πορτογαλικές θάλασσες είναι πολύ πιο κρύες από το Αιγαίο και το ιόνιο
Το πιο δροσερό νερό ειναι και το ζητούμενο, αν θέλω κάτουρο πάω σε κανα τζακούζι![]()
Και όχι ούτε το ιόνιο έχει πολύ ζεστά νερά, ούτε το Αιγαίο είναι κατουρο που λες
Είπαμε όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμασταρια
Τα Φαλάσαρνα όντως πανέμορφα, θυμίζουν κάτι από Βρετανική παραλία με την αγριάδα τους! Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, σόρυ δεν είναι του γούστου μου, ναυάγιο όνομα και πράμα. Πορτο κατσίκι, pur-leeze
, Ελαφόνησσο δεν έχω πάει, δεν ξέρω, αλλα απο φωτό μοιάζει μετριούτσικη-ΟΚ.
Ίσως να ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού, αλλά απ' την ανάποδη...
Μια παράνοια με τις @παραλίες τους@ όσο να 'ναι την έχουν οι Έλληνες.
Σημειωτέον, δεν μιλάω για ψαροντούφεκο, έτσι; Παραλίες συγκρίνουμε, και τις δραστηριότητες επ' αυτών.
Ίσως να ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού, αλλά απ' την ανάποδη...
Σημειωτέον, δεν μιλάω για ψαροντούφεκο, έτσι; Παραλίες συγκρίνουμε, και τις δραστηριότητες επ' αυτών.
Γιαννόπουλε, δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, έτσι;
Άκου Scilly Isles. Να θυμηθώ να πεχτάτω κάποια στιγμή το σ/κ, ακόμα ζέστη κάνει εκεί.
-
Δημοκράτης
Ναι ισχύει από την ανάποδηImperium έγραψε: 04 Οκτ 2024, 18:44 Τα Φαλάσαρνα όντως πανέμορφα, θυμίζουν κάτι από Βρετανική παραλία με την αγριάδα τους! Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, σόρυ δεν είναι του γούστου μου, ναυάγιο όνομα και πράμα. Πορτο κατσίκι, pur-leeze, Ελαφόνησσο δεν έχω πάει, δεν ξέρω, αλλα απο φωτό μοιάζει μετριούτσικη-ΟΚ.
Ίσως να ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού, αλλά απ' την ανάποδη...![]()
Ζηλεύω που δεν περνάω περισσότερο καιρό στην Αγγλία
Εγώ και όλα τα ταξιδιωτικά σαιτς ππυ ψηφίζουν παραλίες και δεν ψηφίζουν τις αγγλικές
Οι φωτο που παίζουν στο θέμα, δεν δείχνουν δραστηριότητες.Imperium έγραψε: 04 Οκτ 2024, 18:44 Τα Φαλάσαρνα όντως πανέμορφα, θυμίζουν κάτι από Βρετανική παραλία με την αγριάδα τους! Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, σόρυ δεν είναι του γούστου μου, ναυάγιο όνομα και πράμα. Πορτο κατσίκι, pur-leeze, Ελαφόνησσο δεν έχω πάει, δεν ξέρω, αλλα απο φωτό μοιάζει μετριούτσικη-ΟΚ.
Ίσως να ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού, αλλά απ' την ανάποδη...![]()
Το να θέλει κάποιος να πηγαίνει μόνον σε παραλίες πλήρεις υπηρεσιών για άραγμα, ποτό, φαγητό, θαλάσσια αθλήματα κλπ είναι απολύτως σεβαστό αλλά δεν εννοούν όλοι αυτό όταν αναφέρονται σε γαμάτες παραλίες.
Και ναι, η Ελλάδα έχει γαμάτες παραλίες, τόσο στα νησιά όσο και στις παραλιακές στεριανές περιοχές της και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρεθεί σε μικρό χρόνο σε αυτές.
Αλλά ακόμη και η πιο γαμάτη παραλία στις φωτο δεν είναι και τόσο γαμάτη σε φάση αιχμής. Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλές και αυτές αλλά μέχρι να κατεβείς εκεί κάτω σου βγαίνει η πίστη πολλές φορές. Εχουνε άθλια προσβαση.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
ενα μονοπατι ειναιΑλιόσα έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:12Καλές και αυτές αλλά μέχρι να κατεβείς εκεί κάτω σου βγαίνει η πίστη πολλές φορές. Εχουνε άθλια προσβαση.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
τωρα αμα ειναι να κουβαλησεις τα συμπεθερια με την προικα τους οκ
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Σε όσες αποκτούν εύκολη πρόσβαση γίνεται ο κακός χαμός σε σύντομο χρόνο.Αλιόσα έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:12Καλές και αυτές αλλά μέχρι να κατεβείς εκεί κάτω σου βγαίνει η πίστη πολλές φορές. Εχουνε άθλια προσβαση.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
Επ' ευκαιρία, από ποια περιοχή είναι η φωτο; Σκόπελο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Οκτ 2024, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η συγκακριμενη εχει τρια μονιμα κονακιαΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:16Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Σε όσες αποκτούν εύκολη πρόσβαση γίνεται ο κακός χαμός σε σύντομο χρόνο.Αλιόσα έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:12Καλές και αυτές αλλά μέχρι να κατεβείς εκεί κάτω σου βγαίνει η πίστη πολλές φορές. Εχουνε άθλια προσβαση.Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 17:49 κατι ασκετικο...
[img]https://i.postimg.cc/BnBmkqxS/Scre ... .png[/img]![]()
Επαναλαμβάνω το ερώτημα που δεν είδες.
Από ποια περιοχή είναι η φωτο; Σκόπελο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4568 Προβολές