!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεροντάκια μου, δυστυχώς.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Γεροντάκια μου, δυστυχώς.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αγαμες συνταξιουχες θυγατερες εχομε ακομα, πλας συνταξεις των 1500+ ευρω , και οχι λογω τροικας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη νέες αυξήσεις, οι οποίες κυμαίνονται από 5% έως 23% σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, μέσα στον Ιανουάριο. Δηλαδή το καπιταληστικο κράτος θα γεμίζει τα ταμεία με έμμεσους φόρους και οι επιχειρηματίες θα αυξάνουν το κέρδος τους.

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Garcia έγραψε: 25 Δεκ 2024, 18:54
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Δεκ 2024, 13:31
Θα τα φτιάξει ο μητσοτακης
Πηραν κατσικακι-αρνακι με καλαθι νοικοκυριου,ολα καλα για φετος με 7 ευρω αυξηση. :c020:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 23:24
Δημοκράτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 23:01 Αν τσεπωνεις 1300ε χωρίς να κάνεις τίποτα και ενώ έχεις πληρώσει εισφορές για 800 τότε οκ στα @@ μας το ότι θα χάσεις λίγα ευρώ
ο πλούτος στην ελλάδα αυξάνει επομένως πρέπει να αυξηθούν και οι συντάξεις
Πίπες. Συντάξεις ανάλογες των εισφορών και σε όποιον αρέσει. Αρκετά κερατιάτικα πλήρωσε η χώρα γιαντις πρωτοκολατζουδες και τους κλητήρες του μαλακαντρεα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Δεν θέλανε Γιαννίτση...κάποτε,θέλανε 2χιλιαρα,3χιλιαρα χωρίς να το αξίζουν και χωρίς τις ανάλογες εισφορές στο κράτος,σε καμία χώρα της δυτικής η ανατολικης Ευρώπης δεν υπήρχαν ανάλογου ύψους συντάξεις,εφάπαξ,σε ηλικίες 45,50,55,57 κλπ.

Γεροντακια μου,δυστυχώς ουρά στο ΑΤΜ,μπαρουφακι και 50αρικο σας άξιζε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nik_killthemall έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:53
Frappezitis έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:00 Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

Η κλοπή των Ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων δεν αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία.
«Έκλεψαν το ταμείο των συντάξεων για να βοηθήσουν τους πλούσιους τραπεζίτες φίλους τους»,
έγραφε η «Irish Daily Mirror» την επομένη της ανακοίνωσης της ιρλανδικής κυβέρνησης για την προσφυγή της χώρας στο «μηχανισμό» ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ…

Και από τα δικά μας, τι να πρωτοθυμηθούμε;

........

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι τα λεφτά των εργαζομένων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατατέθηκαν στις τράπεζες

το 1950 με αρνητικό επιτόκιο -7,6%,
το 1954 με αρνητικό επιτόκιο -11,1%,
το 1974 με αρνητικό επιτόκιο -21,8%,
το 1981 με αρνητικό επιτόκιο -13%,
το 1986 με αρνητικό επιτόκιο -8%,
το 1990 με αρνητικό επιτόκιο -2,4%.

Από αυτή και μόνο την (καθ’ όλα νόμιμη – με το νόμο 1611/1950 είχε γίνει) κομπίνα, το κράτος των Παπάγων, των Πλαστήρων, των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου λεηλάτησε, σε τιμές της δεκαετίας του 2000, περί τα 58 δισ. ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Οι εργάτες του ’50, του ’60, του ’70, από τους οποίους έκλεψαν τότε τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι οι σημερινοί συνταξιούχοι των 300, 400 και 500 ευρώ.
Πιπες ! Παταω πανω στο "πηγη" και δεν ανοιγει τιποτα ! :smt005:

Ποια ειναι η πηγη για αυτα τα αρνητικα επιτοκια ? Πως ακριβως προκυπτει το 58 δις ? Με μαθηματικα Μπογιοπουλου που δεν τον μαθανε στο δημοτικο πως αλλο πραγμα ειναι ο τοκος και αλλο το χρεωλυσιο ?

Οι εργατες του 1950 και του 1960 εχουν πεθανει ... ποσο θα τους πληρωνουνε οι εργατες του 2020 και εν ζωη και μετα θανατον ?

Μυθοπλασια της αριστερας που επειδη δεν μπορει να βρει δρακο που να ζει τα τελευταια 25 χρονια, επινοει δρακο του 1950 ...

Και για να τελειωνουμε με τα παραμυθια της αριστερης θρησκειας ψεματων (γιατι υπαρχει και η δεξια θρησκεια ψεματων), επειδη εσεις οι αριστεροι ειστε προβατα και μασατε καθε κουραδα που σας δινει ο τσοπανης σας, θα σας εξηγησω ΕΓΩ πως επινοουνται τα "αρνητικα επιτοκια" του μαλακα μπογιοπουλου που μας φερνεις σαν πηγη και θεσφατο βλακακο, και θα ανακαλυψεις πως μπροστα σου ειμαι πυρηνικος επιστημονας γιατι σκεφτομαι ενω εσυ απλα ενας ακομη πιστος ΔΕΝ σκεφτεται και πιστευει οτι παραμυθι κι αν του χωσει ο τσοπανης στο στομα.

Όσα θα γραψω θα σου φανουν σαν εξ αποκαλυψεως αληθεια, αλλα ειναι τα πολυ απλα μαθηματικα που οταν φοιτησες στο δημοτικο καταφερες και τα απεφυγες (και αυτο οι πολιτικοι το ξερουν γιαυτο σας δουλευουν ψιλο χαζι και καλα κανουν) :

Εδω μικρε βλακα η τραπεζα της Ελλαδος δίνει τα επιτοκια καταθεσεων απο το 1952 και μετα ! Και δινει τοσο τα επιτοκια καταθεσεων οσο και τα επιτοκια δανειων προς επιχειρησεις ! Προφανως πουθενα δεν υπαρχουν τα αρνητικα επιτοκια που λεει ο βλακας μυθοπλαστης που σπαμαρεις !

Ολα τα επιτοκια καταθεσεων ειναι καραθετικα και μαλιστα την δεκαετια του 70 γινονται και διψηφια δηλ. + 10 % !!!
Ενώ εδω βλέπεις τον πληθωρισμό όπως τον καταγραφει και πάλι η ΤτΕ απο το 1959 και μετά !

Οποτε τι κανει ο κομπογιανιτης μπογιοπουλος ! Παει και αφαιρει απο το επιτοκιο καταθεσεων τον πληθωρισμο και επειδη το πρωτο ειναι μικροτερο απο το δευτερο (οπως ακριβως και σημερα), λεει οτι να κυριοι αυτο ειναι το πραγματικο επιτοκιο με το οποιο τοκιζονταν οι εισφορες των εργαζομενων ! :smt005:

Και οκ καποιος θα περιμενε να το κανει αυτο ο κομπογιανιτης μπογιοπουλος με μεσους ορους δεκαετιων ! Ετσι π.χ. απο τα εξελοφυλλα βλεπεις πως το μεσο επιτοκιο τη δεκαετια του 70 ηταν 7,25% ο μεσος πληθωρισμος την δεκαετια του '70 ηταν 12,4% οποτε η διαφορα τους δινει -5,15% ! ΟΧΙ !

Επειδη ειναι μεγιστος αγυρτης και απατεωνας τι κανει ? Παει και κανει αυτην την αφαιρεση ειδικα το 1974 οταν ο πληθωρισμος επιασε μεγιστο 33% :smt005: ωστε η διαφορα επιτοκιου - πληθωρισμου να εκτοξευτει στο -21,8% αντι -5,15% που δεν κανει κροτο στο αμορφωτο κοινο του !!!

Για παραδειγμα σε ολη τη δεκαετια του '90 το μεσο επιτοκιο της ΤτΕ ηταν 13,83% και ο μεσος πληθωρισμος 11,1% η διαφορα τους βγαινει ΘΕΤΙΚΗ + 2,73% !! Αρα οι εισφορες των ταμειων τοκιζονταν με επιτοκιο 2,73% ΠΑΝΩ απο τον πληθωρισμο !
Ο μπογιοπουλος ομως σαν σωστος απατεωνας που ειναι αυτο θελει να το κρυψει οποτε επιλεγει χρονιά (1990) με μεγιστο πληθωρισμο δεκαετιας κι ετσι αντι για + 2,73% εφευρει το -2,4% !

Οξω απατεωνες παραμυθαδες :smt005:

Και για να τελειωσουμε με ολα αυτα τα παραμυθια και να ολοκληρωσω το σοδομισμα μου στο αριστερο κωλαρακι σου :

Ο μεσος πληθωρισμος απο το 1960 ως το 1999 ήταν 11,2 % ενώ τα μέσα επιτόκια της ΤτΕ στην ιδια περιοδο ηταν 10,1 % !!! Η πραγματικη λοιπον των απωλεια των εισφορων σε σχεση με τον πληθωρισμο ηταν -1,1 % και οχι ολα αυτα τα απατεωνιστικα διψηφια ποσοστα που γραφει ο αριστερος σας αγυρτης !

Και αυτο το -1,1% ειναι μια ακρως επιτυχημενη επιδοση οτι δηλ. το κρατος μεγενθυνε τις εισφορες των εργαζομενων για 40 χρονια τοσο πολυ κοντα στον τεραστιο πληθωρισμο της 40ετιας αυτης !!! (Σημερα για παραδειγμα οι προθεσμιακες καταθεσεις (οχι τα επιτοκια ταμιευτηριου) ειναι στο 1,5% και ο πληθωρισμος στο 3,5% δηλ. η διαφορα επιτοκιου - πληθωρισμου ειναι -2% !!)

Αρα οι απωλειες των εισφορων σε πραγματικη αξια αυτα τα 40 χρονια ήταν ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ολες αυτες τις δεκαετιες, δηλ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ !

Άρα τα 169 δις κρατικες επιχορηγησεις τη περιοδο 2000-2015 ΔΕΝ ηρθαν για να καλυψουν πλαστογραφημενες ΔΗΘΕΝ απωλειες των προηγουμενων ετων ! Ηταν καθαρο ελλειμμα που περιεγραψα πιο πανω το πως δημιουργηθηκε !

οι στρατιες με τα γεροντακια σας των 1300 ευρω ειναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !

Και ειστε τοσο στοκοι που δεν σταματατε ολο αυτο το συστημα εκπορνευσης των επομενων γενεων να το υπερασπιζεστε με καθε απατεωνια και σε καθε ευκαιρια !
Εδώ βλέπουμε το παράδοξο, ο χρήστης κιλδεμολ, να κάνει γκανκμπανκ το χρήστη φραπέ, μόνος του
. Δεν έμεινε τρύπα αγάμητη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

:smt005:

Ε ναι, εκεινη τη μερα ειχα αφυδατωθει
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Garcia

Και οι μικροομολογιουχοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο Βενιζέλο,αλλά πήραν τα @@ του.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

nik_killthemall έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:53
Frappezitis έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:00 Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

Η κλοπή των Ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων δεν αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία.
«Έκλεψαν το ταμείο των συντάξεων για να βοηθήσουν τους πλούσιους τραπεζίτες φίλους τους»,
έγραφε η «Irish Daily Mirror» την επομένη της ανακοίνωσης της ιρλανδικής κυβέρνησης για την προσφυγή της χώρας στο «μηχανισμό» ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ…

Και από τα δικά μας, τι να πρωτοθυμηθούμε;

........

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι τα λεφτά των εργαζομένων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατατέθηκαν στις τράπεζες

το 1950 με αρνητικό επιτόκιο -7,6%,
το 1954 με αρνητικό επιτόκιο -11,1%,
το 1974 με αρνητικό επιτόκιο -21,8%,
το 1981 με αρνητικό επιτόκιο -13%,
το 1986 με αρνητικό επιτόκιο -8%,
το 1990 με αρνητικό επιτόκιο -2,4%.

Από αυτή και μόνο την (καθ’ όλα νόμιμη – με το νόμο 1611/1950 είχε γίνει) κομπίνα, το κράτος των Παπάγων, των Πλαστήρων, των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου λεηλάτησε, σε τιμές της δεκαετίας του 2000, περί τα 58 δισ. ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Οι εργάτες του ’50, του ’60, του ’70, από τους οποίους έκλεψαν τότε τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι οι σημερινοί συνταξιούχοι των 300, 400 και 500 ευρώ.
Πιπες ! Παταω πανω στο "πηγη" και δεν ανοιγει τιποτα ! :smt005:

Ποια ειναι η πηγη για αυτα τα αρνητικα επιτοκια ? Πως ακριβως προκυπτει το 58 δις ? Με μαθηματικα Μπογιοπουλου που δεν τον μαθανε στο δημοτικο πως αλλο πραγμα ειναι ο τοκος και αλλο το χρεωλυσιο ?

Οι εργατες του 1950 και του 1960 εχουν πεθανει ... ποσο θα τους πληρωνουνε οι εργατες του 2020 και εν ζωη και μετα θανατον ?

Μυθοπλασια της αριστερας που επειδη δεν μπορει να βρει δρακο που να ζει τα τελευταια 25 χρονια, επινοει δρακο του 1950 ...

Και για να τελειωνουμε με τα παραμυθια της αριστερης θρησκειας ψεματων (γιατι υπαρχει και η δεξια θρησκεια ψεματων), επειδη εσεις οι αριστεροι ειστε προβατα και μασατε καθε κουραδα που σας δινει ο τσοπανης σας, θα σας εξηγησω ΕΓΩ πως επινοουνται τα "αρνητικα επιτοκια" του μαλακα μπογιοπουλου που μας φερνεις σαν πηγη και θεσφατο βλακακο, και θα ανακαλυψεις πως μπροστα σου ειμαι πυρηνικος επιστημονας γιατι σκεφτομαι ενω εσυ απλα ενας ακομη πιστος ΔΕΝ σκεφτεται και πιστευει οτι παραμυθι κι αν του χωσει ο τσοπανης στο στομα.

Όσα θα γραψω θα σου φανουν σαν εξ αποκαλυψεως αληθεια, αλλα ειναι τα πολυ απλα μαθηματικα που οταν φοιτησες στο δημοτικο καταφερες και τα απεφυγες (και αυτο οι πολιτικοι το ξερουν γιαυτο σας δουλευουν ψιλο χαζι και καλα κανουν) :

Εδω μικρε βλακα η τραπεζα της Ελλαδος δίνει τα επιτοκια καταθεσεων απο το 1952 και μετα ! Και δινει τοσο τα επιτοκια καταθεσεων οσο και τα επιτοκια δανειων προς επιχειρησεις ! Προφανως πουθενα δεν υπαρχουν τα αρνητικα επιτοκια που λεει ο βλακας μυθοπλαστης που σπαμαρεις !

Ολα τα επιτοκια καταθεσεων ειναι καραθετικα και μαλιστα την δεκαετια του 70 γινονται και διψηφια δηλ. + 10 % !!!
Ενώ εδω βλέπεις τον πληθωρισμό όπως τον καταγραφει και πάλι η ΤτΕ απο το 1959 και μετά !

Οποτε τι κανει ο κομπογιανιτης μπογιοπουλος ! Παει και αφαιρει απο το επιτοκιο καταθεσεων τον πληθωρισμο και επειδη το πρωτο ειναι μικροτερο απο το δευτερο (οπως ακριβως και σημερα), λεει οτι να κυριοι αυτο ειναι το πραγματικο επιτοκιο με το οποιο τοκιζονταν οι εισφορες των εργαζομενων ! :smt005:

Και οκ καποιος θα περιμενε να το κανει αυτο ο κομπογιανιτης μπογιοπουλος με μεσους ορους δεκαετιων ! Ετσι π.χ. απο τα εξελοφυλλα βλεπεις πως το μεσο επιτοκιο τη δεκαετια του 70 ηταν 7,25% ο μεσος πληθωρισμος την δεκαετια του '70 ηταν 12,4% οποτε η διαφορα τους δινει -5,15% ! ΟΧΙ !

Επειδη ειναι μεγιστος αγυρτης και απατεωνας τι κανει ? Παει και κανει αυτην την αφαιρεση ειδικα το 1974 οταν ο πληθωρισμος επιασε μεγιστο 33% :smt005: ωστε η διαφορα επιτοκιου - πληθωρισμου να εκτοξευτει στο -21,8% αντι -5,15% που δεν κανει κροτο στο αμορφωτο κοινο του !!!

Για παραδειγμα σε ολη τη δεκαετια του '90 το μεσο επιτοκιο της ΤτΕ ηταν 13,83% και ο μεσος πληθωρισμος 11,1% η διαφορα τους βγαινει ΘΕΤΙΚΗ + 2,73% !! Αρα οι εισφορες των ταμειων τοκιζονταν με επιτοκιο 2,73% ΠΑΝΩ απο τον πληθωρισμο !
Ο μπογιοπουλος ομως σαν σωστος απατεωνας που ειναι αυτο θελει να το κρυψει οποτε επιλεγει χρονιά (1990) με μεγιστο πληθωρισμο δεκαετιας κι ετσι αντι για + 2,73% εφευρει το -2,4% !

Οξω απατεωνες παραμυθαδες :smt005:

Και για να τελειωσουμε με ολα αυτα τα παραμυθια και να ολοκληρωσω το σοδομισμα μου στο αριστερο κωλαρακι σου :

Ο μεσος πληθωρισμος απο το 1960 ως το 1999 ήταν 11,2 % ενώ τα μέσα επιτόκια της ΤτΕ στην ιδια περιοδο ηταν 10,1 % !!! Η πραγματικη λοιπον των απωλεια των εισφορων σε σχεση με τον πληθωρισμο ηταν -1,1 % και οχι ολα αυτα τα απατεωνιστικα διψηφια ποσοστα που γραφει ο αριστερος σας αγυρτης !

Και αυτο το -1,1% ειναι μια ακρως επιτυχημενη επιδοση οτι δηλ. το κρατος μεγενθυνε τις εισφορες των εργαζομενων για 40 χρονια τοσο πολυ κοντα στον τεραστιο πληθωρισμο της 40ετιας αυτης !!! (Σημερα για παραδειγμα οι προθεσμιακες καταθεσεις (οχι τα επιτοκια ταμιευτηριου) ειναι στο 1,5% και ο πληθωρισμος στο 3,5% δηλ. η διαφορα επιτοκιου - πληθωρισμου ειναι -2% !!)

Αρα οι απωλειες των εισφορων σε πραγματικη αξια αυτα τα 40 χρονια ήταν ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ολες αυτες τις δεκαετιες, δηλ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ !

Άρα τα 169 δις κρατικες επιχορηγησεις τη περιοδο 2000-2015 ΔΕΝ ηρθαν για να καλυψουν πλαστογραφημενες ΔΗΘΕΝ απωλειες των προηγουμενων ετων ! Ηταν καθαρο ελλειμμα που περιεγραψα πιο πανω το πως δημιουργηθηκε !

οι στρατιες με τα γεροντακια σας των 1300 ευρω ειναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !

Και ειστε τοσο στοκοι που δεν σταματατε ολο αυτο το συστημα εκπορνευσης των επομενων γενεων να το υπερασπιζεστε με καθε απατεωνια και σε καθε ευκαιρια !
Ναι ρε μαν καλά τα γράφεις αλλά μην ξεχνάς ότι σιμά κοντά τα Γιάνν εεε η σύνταξη.
Να σε δω να παλεύεις να ζεις, κι εγω μαζί με σένα, όπως όλη η γενιά μας, με 200-300 κατοστάρικα συνολική σύνταξη (γιατί με τους μνημονιακούς - μεταμνημονιακούς μισθούς μας δεν παίζει καλύτερο yield από τις εισφορές μας),και να υποστηρίζεις τα ίδια και θα σε παραδεχτώ...

Εμένα με τρομάζει τα μάλα αυτό το σενάριο καθώς τα bets δεν είναι off, ότι δε θα πεθάνω φτωχός με 200 κατοστάρικα σύνταξη που θα κράτα βία 5-7 μερες...

Εκτός αν τη δω crypto-bro τη φάση, κάνω την καλή και γίνω...
Πάσο τότε...
Άβαταρ μέλους
Garcia

Φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. :003:
Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger »

Οι ανόητοι που παριστάνουν τους έξυπνους, αντί να στραφούν και να φτυσουν τους εκάστοτε πολιτικούς που διέλυσαν το κράτος, βρήκαν τη λύση του προβλήματος, το θάψιμο των συνταξιούχων! Λες κι αυτοί δεν έχουν συνταξιούχους στην οικογένεια τους, προέρχονται από τον κρίνο!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Απλώς τώρα έχει αρχίσει και γίνεται κατανοητό σε όλους, το τι σημαίνει ανταποδοτική σύνταξη, παίδες.

Οκ, συν την εθνική.

Και με ποιο μέτρο κρίνεται η ...ανταποδοτική εισφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Garcia έγραψε: 02 Ιαν 2025, 17:11 Φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. :003:
Δεν φταίει ο Σύριζα, όλοι οι οργισμένοι πασών των κομμάτων, που κήρυξαν φετφά στις σατανικές προτάσεις των γιαννίτσηδων που τόλμησαν να πουν ότι η γη γυρίζει, φταίνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ας εφαρμοστεί σύστημα Αυστραλίας. Οι μπούμερς έχουν φάει καλά (έχουν και πολλά ακίνητα) και εξακολουθούν να τρώνε σαν συνταξιούχοι και εργολάβοι στον ίδιο φορέα, πράγμα που οργίασε με την ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

exiledd έγραψε: 02 Ιαν 2025, 17:09
Ναι ρε μαν καλά τα γράφεις αλλά μην ξεχνάς ότι σιμά κοντά τα Γιάνν εεε η σύνταξη.
Να σε δω να παλεύεις να ζεις, κι εγω μαζί με σένα, όπως όλη η γενιά μας, με 200-300 κατοστάρικα συνολική σύνταξη (γιατί με τους μνημονιακούς - μεταμνημονιακούς μισθούς μας δεν παίζει καλύτερο yield από τις εισφορές μας),και να υποστηρίζεις τα ίδια και θα σε παραδεχτώ...

Εμένα με τρομάζει τα μάλα αυτό το σενάριο καθώς τα bets δεν είναι off, ότι δε θα πεθάνω φτωχός με 200 κατοστάρικα σύνταξη που θα κράτα βία 5-7 μερες...

Εκτός αν τη δω crypto-bro τη φάση, κάνω την καλή και γίνω...
Πάσο τότε...
Μαν ποια συνταξη ? Ειναι χαζο να πιστευει πως καποιος κατω των 50 ετων σημερα εργαζομενος στον ΙΤ θα παρει κανονικη συνταξη ή και σκέτο σύνταξη.

Καταρχας ενα τεραστιο ποσοστο εργαζομενων στον ΙΤ δεν θα καταφερει να συμπληρωσει ΠΟΤΕ τα συνταξιμα χρονια, δηλ. πρακτικα πριν φτασει στα 70-75 του, αφου σε καθε υφεση-χρεοκοπια η ανεργια χτυπα ΜΟΝΟ τον ΙΤ και καθολου τον ΔΤ. Για 6-7 χρονια ή και παραπάνω ειχες καταγεγραμμενη ανεργια > 20% πραγματικη 30% ολοι στον ΙΤ, χωρια η απειρη μαυρη εργασια που παιζει.

Επιπλεον απο τη στιγμη που το ασφαλιστικο εδω και μισο αιωνα δεν ειναι ενας αυστηρος κουμπαρας, οπως θα πρεπε να ειναι, αλλά μια μπανκα εκπορνευσης στην οποια οι καθε προηγουμενοι θα εκμεταλλευονται τους καθε επομενους, αναλογως με το τι ταζει η καθε κυβερνηση, αυτο μαθηματικως συγκλινει στη συνταξη μηδεν ευρω = κατάρρευση !
Το δημογραφικο μας λεει οτι τα επομενα κοροϊδα μειώνονται ραγδαια, οποτε ειναι σαν τη πυραμιδα ποντζι για οσους ξερουν ! Σταματανε τα νεα μελη, αρα η πυραμιδα καταρρεει ! Το ασφαλιστικο στην ελλαδα ειναι πυραμιδα ποντζι εδω και μισο αιωνα, γιατι ετσι ψαρευουν ψηφους οι πολιτικοι και οι κατονομα πολιτες ειναι τα ψαρια.

Απλα καποιοι δεν πηραν χαμπαρι ουτε τη ληγουσα, δεν πηραν χαμπαρι πως αυτη η καταρρευση της πυραμιδας στη πραγματικοτητα ΕΙΝΑΙ τα μνημονια και αυτα που περασαν αλλα και αυτα που θα ερθουν γιατι προφανως και δεν εχουμε ξεμπερδεψει, αφου το ασφαλιστικο εξακολουθει και καταβροχθιζει λογω ελλειμματων.

Προσωπικα προφανως και εχω στησει δικο μου αυτοσχεδιο ασφαλιστικο για εκεινα τα χρονια, κι αν μου κοψουν συνταξη 50-100 ευρω στα 70 θα την δινω στα ανηψια μου να πληρωνουν το τηλεφωνο τους ξερω γω. Οσοι δεν την δουν ετσι και περιμενουν να ζησουν απο τη συνταξη, προφανως θα ψοφησουν. Ετσι ειναι στα σχηματα ποντζι, η καταρρευση ειναι ακαριαια.

Ας προσεχαμε τι ψηφιζαμε μισο αιωνα. Και ας προσεχαμε και τα διαχρονικα δεκανικια της εκαστοτε κυβερνητικης διαφθορας τυπου ΚΚΕ που μισο αιωνα τωρα υπερισπιζονται τα γεροντακια των 1300 ευρω συνταξη.
Να λεγανε ρε μλκα για τους χαμηλοσυνταξιουχους των 400 και 500 να το καταλαβω, ετσι κι αλλιως δεν εριξε η συνταξη των 500 εξω το ασφαλιστικο, οχι αυτοι οι πουστηδες θα οδυρονται γιατι η συνταξη 1300 δεν ειναι 1500 ...

Επισης οσα εγραψα παραπανω καταδεικνυουν τη μηδενικη κρητικη σκεψη που οφειλεται στην μηδενικη παιδεια του ελ ψηφοφορου, ο οποιος τελικα μαλλον δεν επαρκει για δημοκρατικο πολιτευμα και ψηφο. Αρνητικα επιτοκια -53212536% λεει ο μπογιοπουλος, ευαγγελιο ο,τι πει ο τσοπανης. Πολιτες - ψηφοφοροι με εγκεφαλο σε μεγεθος εγκεφαλου κοτας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 03 Ιαν 2025, 08:30, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”