Νομίζω ότι η επίθεση έγινε για την εισβολή στον Λίβανο, άσχετα με το τι είπαν που τα έβαλαν όλα μέσα.20--- έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:29 Εντωμεταξύ τι φάση το Ιράν; Αν εμείς εξοντώναμε έναν τρομοκράτη και η Τουρκία ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τι θα κάναμε; Δεν θα κηρύσαμε τον πόλεμο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προειδοπόηση του Ιραν : «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Προειδοπόηση του Ιραν : «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν είχε δημοκρατία η Αίγυπτος με τους αδελφούς μουσουλμάνους που ψήφισε ο αιγυπτιακός λαός στην εξουσία, φαντάζομαι θα ήταν πολύ καλύτερα για το Ισραήλ.Οργισμένος έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:54τι αλλο πια θα διαβασουμε δω μεσα...zteo έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:27 Το Ιράν δεν έχει δημοκρατία στην ουσία αλλά τώρα τουλάχιστον μπορεί ο λαός να πιέσει ώστε να αρπάξει κάποιες διεκδικήσεις.
Αυτό που θα φέρει η Δύση στην ουσία είναι χειρότερο. Πάρτε για παράδειγμα το Ιράκ. Στα χαρτιά μετά τον Σάνταμ μια χαρά δημοκρατία εχουν στην ουσία έχουν ένα μεσαιωνικό σύστημα που κάνει κουμαντο ο φεουδαρχης πολεμαρχος με τις παραστρατιωτικες του ομάδες. Όπως συμβαίνει στο ημιαυτονομο κρατος των Κούρδων η στις σιιτικες και σουνιτικες περιοχές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
Πάντως και εγώ πιστεύω ότι αν απλά ξηλώσουν τους μουλάδες οι δυτικοί, πουτάνα θα την κάνουν την χώρα όπως σε όλες τις άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, τόσα παραδείγματα έχουμε. Μόνο αν μπορούσε να γίνει οργανωμένα από μέσα (έστω και εκμεταλλευόμενη η όποια δύναμη ανατροπής την εχθρότητα της Δύσης προς το σημερινό ιρανικό καθεστώς αλλά όχι ως ενεργούμενο) ίσως να προέκυπτε κάτι καλύτερο για τους Ιρανούς.
Dwarven Blacksmith θέλω την θέση σου για το πως θα μπορούσαν να επωφεληθούν οι Ιρανοί (ως λαός).
Dwarven Blacksmith θέλω την θέση σου για το πως θα μπορούσαν να επωφεληθούν οι Ιρανοί (ως λαός).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 04 Οκτ 2024, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Απαξιώ
-
Εμπεδοκλής
Λες ε;Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 23:31Δεν είναι δημοκρατία το Ισραήλ ε;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 23:11Το ίδιο δικαίωμα έχουν οι περισσότεροι πρόεδροι και βασιλείς διαφόρων χωρών. Τώρα, τί θα πει ιστορικό κόμμα δεν ξέρω αλλά έχουμε και τέτοια που κατά καιρούς απαγορεύονται και αλλού. Να αναφέρω ονόματα;Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 23:05
Δημοκρατία έχει το Ισραήλ. Στο Ιράν ο Χαμενεΐ έχει το δικαίωμα να καταργήσει την κυβέρνηση αν δεν τους αρέσει.
Στο Ιράν το ισλαμιστικό καθεστώς απαγορεύει ακόμη και ιστορικά κόμματα.
Τώρα αν το καθεστώς στο Ισραήλ είναι δημοκρατία έχει συζητηθεί εκτενώς.![]()
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τους οποίους τους θέλεις γιατί πιστεύεις πως θα λύσεις έτσι το δημογραφικό και επειδή είσαι κατά των γηγενών ("αντινατιβιστής")dna replication έγραψε: 04 Οκτ 2024, 01:25και πρόσφυγες, πολλοί πρόσφυγεςzteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:11 Εάν πέσει το καθεστώς των μουλαδων ξεχάστε τον Σάκη. Η επιρροή του είναι μηδενική. Το σχέδιο της δυσης είναι επιστροφή στον Μεσσαιωνα με μια ανύπαρκτη κυβέρνηση στην Τεχεράνη και πολεμαρχους φεουδαρχες να κάνουν κουμαντο παντού.
Το είδατε σε Συρια-Ιρακ-Αφγανισταν-Λιβύη. Σταματηστε να πουλάτε αφελεια
![]()
Ούτε ο γκέμπελς να ήσουν, ανάμειξη πολλών ψεμάτων με μερικές αλήθειες για να φαίνεται το ψέμα κάπως πιο πιστευτό. Συγκριτικά με το Ιράν φυσικά και η Ελλάδα είναι πολύ πιο δημοκρατική χώρα όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και δεν υπάρχει καταπίεση των γυναικών.nyxtovios έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:02 Σου αρέσει δε σου αρέσει το καθεστώς του Ιραν δεν μπορείς να λες ότι δεν ειναι δημοκρατικο αλλά ειναι πχ η ψωροκωσταινα που βγαίνει κυβέρνηση με 20% των ψήφων.
Αν κατι δε μας αρέσει δεν σημαίνει ότι η ταμπέλα που έχουμε βάλει ισχύει κιολας.
- Green Dragon
Μη, θα βγάλει - Error 404 -Αλιόσα έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:09Τους οποίους τους θέλεις γιατί πιστεύεις πως θα λύσεις έτσι το δημογραφικό και επειδή είσαι κατά των γηγενών ("αντινατιβιστής")dna replication έγραψε: 04 Οκτ 2024, 01:25και πρόσφυγες, πολλοί πρόσφυγεςzteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:11 Εάν πέσει το καθεστώς των μουλαδων ξεχάστε τον Σάκη. Η επιρροή του είναι μηδενική. Το σχέδιο της δυσης είναι επιστροφή στον Μεσσαιωνα με μια ανύπαρκτη κυβέρνηση στην Τεχεράνη και πολεμαρχους φεουδαρχες να κάνουν κουμαντο παντού.
Το είδατε σε Συρια-Ιρακ-Αφγανισταν-Λιβύη. Σταματηστε να πουλάτε αφελεια
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά και η Τουρκία όταν εισέβαλε στην Κύπρο, δημοκρατία ήταν. Μάλιστα έλεγε πως κάνει αντιφασιστικό αγώνα. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Dwarven Blacksmith
Οι μουλάδες καλώς ή κακώς έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό πόλο δύναμης, μια από τις λίγες χώρες του πλανήτη που είναι ανεξάρτητες και παράγουν αυτόφωτη πολιτική. Σωστά λες ότι αν είναι να αλλάξουν τρόπο διοίκησης αυτό πρέπει να γίνει από μέσα, και χωρίς να χάσουν την κυριαρχία τους θα συμπληρώσω. Προφανώς η αποτίναξη των θεοκρατικών στοιχείων θα είναι ένα άλμα για το ήδη ανεπτυγμένο επιστημονικά Ιράν.Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:04 Πάντως και εγώ πιστεύω ότι αν απλά ξηλώσουν τους μουλάδες οι δυτικοί, πουτάνα θα την κάνουν την χώρα όπως σε όλες τις άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, τόσα παραδείγματα έχουμε. Μόνο αν μπορούσε να γίνει οργανωμένα από μέσα (έστω και εκμεταλλευόμενη η όποια δύναμη ανατροπής την εχθρότητα της Δύσης προς το σημερινό ιρανικό καθεστώς αλλά όχι ως ενεργούμενο) ίσως να προέκυπτε κάτι καλύτερο για τους Ιρανούς.
Αλλά φυσικά δεν πρόκειται να σπεκουλαρω για θετικές συνέπειες ως αποτέλεσμα επέμβασης από το Ισραήλ, λεηλασία θα είναι όπως το έχουμε ξαναδεί.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
υπάρχουν άλλες τακτικές, που δουλεύουν παντούnikos p 2020 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:21 Επίσης blitzkrieg τακτικές δεν δουλεύουν σε ορεινές χώρες όπως το Ιράν.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Θεωρείς ότι το Ιράκ η Λιβύη μετά την επέμβαση των Αμερικανών έχουν δημοκρατία?Οργισμένος έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:54τι αλλο πια θα διαβασουμε δω μεσα...zteo έγραψε: 04 Οκτ 2024, 08:27 Το Ιράν δεν έχει δημοκρατία στην ουσία αλλά τώρα τουλάχιστον μπορεί ο λαός να πιέσει ώστε να αρπάξει κάποιες διεκδικήσεις.
Αυτό που θα φέρει η Δύση στην ουσία είναι χειρότερο. Πάρτε για παράδειγμα το Ιράκ. Στα χαρτιά μετά τον Σάνταμ μια χαρά δημοκρατία εχουν στην ουσία έχουν ένα μεσαιωνικό σύστημα που κάνει κουμαντο ο φεουδαρχης πολεμαρχος με τις παραστρατιωτικες του ομάδες. Όπως συμβαίνει στο ημιαυτονομο κρατος των Κούρδων η στις σιιτικες και σουνιτικες περιοχές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αμαν ρε Χλαπάτσα.vantono έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:50 Ας ετοιμάζουν πλερέζες τωρα, και τα λεμε. Ξημερωματα προβλεπω χτυπημα, ή καποια στιγμη μεσα στην αυριανη μερα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
nikos p 2020
Χωρίς χερσαία εισβολή δεν πρόκειται να κάνεις σοβαρή ζημιά στο Ιράν. Επίσης όπως λέει και το βίντεο οι ΗΠΑ από την εποχή του Β παγκ. πολέμου δεν έχουν αλλάξει το δόγμα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:31υπάρχουν άλλες τακτικές, που δουλεύουν παντούnikos p 2020 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:21 Επίσης blitzkrieg τακτικές δεν δουλεύουν σε ορεινές χώρες όπως το Ιράν.
- Οργισμένος
Οι πυρηνικες εγκαταστασεις του Ιραν θα ισοπεδωθουν. Αυτος ειναι ο στοχος και πολυ πολυ σωστα.nikos p 2020 έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:46Χωρίς χερσαία εισβολή δεν πρόκειται να κάνεις σοβαρή ζημιά στο Ιράν. Επίσης όπως λέει και το βίντεο οι ΗΠΑ από την εποχή του Β παγκ. πολέμου δεν έχουν αλλάξει το δόγμα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:31υπάρχουν άλλες τακτικές, που δουλεύουν παντούnikos p 2020 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:21 Επίσης blitzkrieg τακτικές δεν δουλεύουν σε ορεινές χώρες όπως το Ιράν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πρεμουρα να προστατεψετε τους ανωμαλους γιδογαμηδες αγιατολαδες που εχουν σφαξει οτι κινειται στην ιδια τους τη χωρα. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2024, 09:04 Πάντως και εγώ πιστεύω ότι αν απλά ξηλώσουν τους μουλάδες οι δυτικοί, πουτάνα θα την κάνουν την χώρα όπως σε όλες τις άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, τόσα παραδείγματα έχουμε. Μόνο αν μπορούσε να γίνει οργανωμένα από μέσα (έστω και εκμεταλλευόμενη η όποια δύναμη ανατροπής την εχθρότητα της Δύσης προς το σημερινό ιρανικό καθεστώς αλλά όχι ως ενεργούμενο) ίσως να προέκυπτε κάτι καλύτερο για τους Ιρανούς.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 46 Απαντήσεις