αυτο που εννοω ειναι οτι το Ιραν δεν εχει και πολλους συμμαχους στη ΜΑ ... ο ρολος του φαινεται αρνητικος στους περισσοτερους Αραβες ... αν θα εχει βοηθεια αυτη θα ειναι ειτε απο Ρωσια ειτε απο Κινα ... αλλα τοτε παμε για αλλα επιπεδα οπως εγραψαν ηδη αρκετοι εδω μεσαnyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:16Ναι οκ, μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:13οι μουλαδες του Ιραν ειναι γαγκραινα για την περιοχη ... εθνολογικα δεν εχουν καμια σχεση με τους Αραβες στη Συρια και την Παλαιστινη η την Υεμενη αλλα εδω και χρονια το παιζουν προστατες γιατι θελουν εξοδο στη Μεσογειο ...nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:06 Η περίπτωση έκπληξη είναι να έχει στοκάρει οπλισμό και αντιαεροπορικά από 3ους το Ιράν, αν και το κόβω μάλλον δύσκολο.
Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλιως οι ηττημένοι δεν θα το έκαναν.
Τώρα για το ποιό το παίζουν πρόστάτες και γιατί, έχουμε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο τους Ιρανούς.
Αν δεν σου αρέσουν οι συγκεκριμένοι είναι άλλο θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή Μπάιντεν για κλιμάκωση του πολέμου στη μέση ανατολή
Re: Εντολή Μπάιντεν για κλιμάκωση του πολέμου στη μέση ανατολή
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
οι στοχοι ειναι τα προξυ του Ιραν ... δεν βλεπω εμπλοκη αλλων κρατωνzteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:21Δεν νομίζω ο Ισραηλινός στρατός πάντα πραγματοποιεί τις απειλές του.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:10zteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:08
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/375516/i ... i-sto-iran
Δεν σου μετέφερα δικιά μου άποψη αλλά την θέση του Ισραηλινού στρατού.
ΜΑ ειναι και η Κυπρος η ΣΑ , η Ιορδανια η Αιγυπτος κτλ ... λαθος τα μετεφεραν τα συντροφια στον 902
Λογικά να το δεις ο Μπιμπι έδειξε στον ΟΗΕ ποιοι είναι οι στόχοι και αυτοί είναι η μισή Μ.Ανατολη
nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:19δεν νομιζω να χρειαζεται επιχειρησιακα τις ΗΠΑ το Ισραηλ για να επιτεθει στο Ιραν ... το Ιραν δεν εχει αεραμυνα και εχει υποτυπωδη αεροπορια ... το Ιραν εχει πυραυλους αλλα η ζημια που θα παθει θα ειναι τεραστια σε σχεση με αυτη που θα παθει το Ισραηλ ... μην μπερδευεις τη συμπαθεια με την πραγματικοτητα
Καμία συμπάθεια. Απλά μην υπερεκτιμαμε ο,τιδηποτε. Iron dome και μπήκαν στα εδάφη του με ανεμόπτερα. Καλύτερη κατάσκοπια του κόσμου και δεν το είχαν προβλέψει. Κτλ κτλ.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
https://twitter.com/Babble____/status/1 ... 0009862256talaipwros έγραψε: 01 Οκτ 2024, 22:54
εν τω μεταξυ ο σιδερενιος θολος απο κατασκευης αφηνει βληματα που πανε στο γαμο του καραγκιοζη να περασουν, μια χαρα λειτουργησε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
talaipwros
Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:25https://twitter.com/Babble____/status/1 ... 0009862256talaipwros έγραψε: 01 Οκτ 2024, 22:54
εν τω μεταξυ ο σιδερενιος θολος απο κατασκευης αφηνει βληματα που πανε στο γαμο του καραγκιοζη να περασουν, μια χαρα λειτουργησε
οκ, καλο, μονο για καλαμπουρι ομως
https://twitter.com/Babble____/status/1 ... 3584477660
ε ναι ρε συ
απλά ταίριαζε με το σχόλιο ;D
απλά ταίριαζε με το σχόλιο ;D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 01 Οκτ 2024, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
ενταξει κανανε οτι κανανε περισυ τον Οκτωβριο ... καλα ξεμπερδεματα τωρα για τους τυπους που ανεφερεςAitwlos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:25nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:19δεν νομιζω να χρειαζεται επιχειρησιακα τις ΗΠΑ το Ισραηλ για να επιτεθει στο Ιραν ... το Ιραν δεν εχει αεραμυνα και εχει υποτυπωδη αεροπορια ... το Ιραν εχει πυραυλους αλλα η ζημια που θα παθει θα ειναι τεραστια σε σχεση με αυτη που θα παθει το Ισραηλ ... μην μπερδευεις τη συμπαθεια με την πραγματικοτητα
Καμία συμπάθεια. Απλά μην υπερεκτιμαμε ο,τιδηποτε. Iron dome και μπήκαν στα εδάφη του με ανεμόπτερα. Καλύτερη κατάσκοπια του κόσμου και δεν το είχαν προβλέψει. Κτλ κτλ.
Εδώ χρειάζεται τις ΗΠΑ για να αμυνθεί δεν θα χρειαστεί τις ΗΠΑ για να επιτεθεί.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:19δεν νομιζω να χρειαζεται επιχειρησιακα τις ΗΠΑ το Ισραηλ για να επιτεθει στο Ιραν ... το Ιραν δεν εχει αεραμυνα και εχει υποτυπωδη αεροπορια ... το Ιραν εχει πυραυλους αλλα η ζημια που θα παθει θα ειναι τεραστια σε σχεση με αυτη που θα παθει το Ισραηλ ... μην μπερδευεις τη συμπαθεια με την πραγματικοτητα
Το ζήτημα είναι ποια χώρα θα δώσει άδεια στην Ισραηλινή αεροπορία για να χτυπήσει το Ιραν
Όσο για την αεράμυνα του εχει κάποια απαρχαιωμενα ξένα συστήματα εχει όμως και δικά του πολλή ποιο σύγχρονα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θα χτυπήσουν Ιραν Ιράκ Συρία Λιβανο Υεμένη. Ε αυτή είναι η μισή Μ.Ανατοληnostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:24οι στοχοι ειναι τα προξυ του Ιραν ... δεν βλεπω εμπλοκη αλλων κρατωνzteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:21Δεν νομίζω ο Ισραηλινός στρατός πάντα πραγματοποιεί τις απειλές του.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:10
ΜΑ ειναι και η Κυπρος η ΣΑ , η Ιορδανια η Αιγυπτος κτλ ... λαθος τα μετεφεραν τα συντροφια στον 902
Λογικά να το δεις ο Μπιμπι έδειξε στον ΟΗΕ ποιοι είναι οι στόχοι και αυτοί είναι η μισή Μ.Ανατολη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
παντως δεν ειναι ολη η ΜΑ ...και ειναι κρατη η στρατιωτικοπολιτικοι οργανισμοι που δηλωνουν και ενεργουν με βαση την καταστροφη του Ισραηλ και οχι την ειρηνευση της περιοχης ...zteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:33Θα χτυπήσουν Ιραν Ιράκ Συρία Λιβανο Υεμένη. Ε αυτή είναι η μισή Μ.Ανατοληnostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:24οι στοχοι ειναι τα προξυ του Ιραν ... δεν βλεπω εμπλοκη αλλων κρατωνzteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:21
Δεν νομίζω ο Ισραηλινός στρατός πάντα πραγματοποιεί τις απειλές του.
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Golden Age
Έκανε το Ιράν επίθεση και οι κομμουνιστές κατηγορούν τις ΗΠΑ για θεωρητικές προθέσεις που δεν έχουν καν εκδηλωθεί. Αλλά θα μου πεις, τα ίδια δεν έλεγαν και με την Αλ Κάιντα το 2001;
δεν νομιζω οτι χρειαζεται πραγματικα τις ΗΠΑ περα βεβαια απο το κομματι της προμηθειας ... πιστευω οτι οι ΗΠΑ χωνονται απο μονες τους στο ρολο αυτο για να διατηρησουν τον ελεγχο οσο γινεται αυτη τη στιγμηzteo έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:31Εδώ χρειάζεται τις ΗΠΑ για να αμυνθεί δεν θα χρειαστεί τις ΗΠΑ για να επιτεθεί.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:19δεν νομιζω να χρειαζεται επιχειρησιακα τις ΗΠΑ το Ισραηλ για να επιτεθει στο Ιραν ... το Ιραν δεν εχει αεραμυνα και εχει υποτυπωδη αεροπορια ... το Ιραν εχει πυραυλους αλλα η ζημια που θα παθει θα ειναι τεραστια σε σχεση με αυτη που θα παθει το Ισραηλ ... μην μπερδευεις τη συμπαθεια με την πραγματικοτητα
Το ζήτημα είναι ποια χώρα θα δώσει άδεια στην Ισραηλινή αεροπορία για να χτυπήσει το Ιραν
Όσο για την αεράμυνα του εχει κάποια απαρχαιωμενα ξένα συστήματα εχει όμως και δικά του πολλή ποιο σύγχρονα.
-
talaipwros
Εσένα ακόμα σε ψάχνουν οι αληθινοί χρυσαυγιτες.Golden Age έγραψε: 01 Οκτ 2024, 23:41Έκανε το Ιράν επίθεση και οι κομμουνιστές κατηγορούν τις ΗΠΑ για θεωρητικές προθέσεις που δεν έχουν καν εκδηλωθεί. Αλλά θα μου πεις, τα ίδια δεν έλεγαν και με την Αλ Κάιντα το 2001;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 1248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 47 Απαντήσεις