Εδω δεν μιλαμε για παραπλευρες απωλειες αλλα για γενοκτονιαΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:55Και πολύ καλά έκαναν.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:49Μόνο που η ιστορία με τους αποκεφαλισμους ήταν το μεγάλο fake news του Ισραήλ.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38
Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.
Καλά το ότι συγκρίνεις Γρίβα με αποκεφαλισμους μωρών το αφήνω ασχολίαστο.
Ο σκοπός της Χαμας ήταν να πάρει όσους περισσότερους αμάχους ως ομηρους όχι να σκοτώσει αμάχους.
Καθώς και ο Γρίβας με τον Ντερντιλη μια χαρά σκότωσαν Τουρκοκυπριους αμάχους στα γεγονότα της Πάφου.
Το Ισραήλ ήξερε για την επίθεση της Χαμας αλλά δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει διότι τους βόλευε.
Το πρόβλημα σας δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Η επιλεκτική και ευαισθητοποιημένη αντιμετώπιση για τα μωρά και τους αμάχους;
Από ποιους μωρέ; Από τον κάθε παπάρα που στηρίζει στο χαλαρό τις παράπλευρες απώλειες όταν τον βολεύουν;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:26Τοτε που σας περναγε λεπιδι ο Κολοκοτρώνης στην τριπολιτσα μπαινει στην κλιμακα τυπε ?Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:51 https://en.wikipedia.org/wiki/Gaza_genocide
Εχει βγει και νημα στην wikipedia
Ο Κολοκοτρώνης πέρναγε λεπιδι τους προσκυνημένους τύπε. Μάντεψε ποιοι είναι σήμερα αυτοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 29 Σεπ 2024, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:34Ποιο πραγματικο κοσμο βρε καψαλισμενο μποτ που μπαινεις κυριακατικα να βαρεσεις κουπι στην κωματικη γαλερα . πανε για εναν καφε εξω .Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:30Βρε δε γαμιεστε λεω εγω που σας μιλαω για μια γενοκτονια που γινετε τωρα και εσεις απαντατε για αριστερους και μουσουλμανους? Πηγαιντε στα σιωνιστικα account που σας κανουν πυση εγκεφαλου να τραβηξετε καμια μαλακια και αφηστε τον πραγματικο κοσμο για μαςΝon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:26
Τοτε που σας περναγε λεπιδι ο Κολοκοτρώνης στην τριπολιτσα μπαινει στην κλιμακα τυπε ?
Ο ψεκασμενος γιατρός μετανάστης που επιμένει να μένει σε χώρα εκτός της ευλογημένης Ε.Ε διαφωνεί με τον όρο γαλέρα.
Επίσης, μην προτρέπει τον κόσμο σε άσκοπες σπατάλες. Άκου καφέ έξω. Δεν έχεις διαβάσει τα άρθρα που λένε ότι αν κόψεις τον καφέ έξω θα αγοράσεις σπίτι;
Υ.Γ Εσύ σήμερα δεν δουλεύεις; Τις 5 δουλειές που κάνεις ταυτόχρονα τις χώνεις στο 6ημερο;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω την κατάληξη που θα έχει το πράγμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σημερινοί ισραηλινοί δεν προσπαθούν να δραπετεύσουν από το κράτος τους και να πουλάνε αγώνα και κούνημα των κουδουνίστρων τους σε προστατευμένες περιοχές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, από επαναστατικές κουδουνίστρες άλλο τίποτα και στον δυτικό κόζμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τελικα πως ειναι γενοκτονια αφου ο πληθυσμος των Παλαιστινιων εχει 10πλασιαστει;
Ειλικρινα ρωταω, για να εχω αποψη
Ειλικρινα ρωταω, για να εχω αποψη
Αναφέρεσαι στους μαχητές υποστηρικτές της χεζμπολάχ εντός ή εκτός των δυτικών περιοχών;Blackdog έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:08 Τελικα πως ειναι γενοκτονια αφου ο πληθυσμος των Παλαιστινιων εχει 10πλασιαστει;
Ειλικρινα ρωταω, για να εχω αποψη![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στρακαστρουκας
10πλασιαστηκε σε ενα χρονο. ΠςςςςBlackdog έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:08 Τελικα πως ειναι γενοκτονια αφου ο πληθυσμος των Παλαιστινιων εχει 10πλασιαστει;
Όπως και να το κάνουμε, είναι επεισόδιο των μόντυ πάιθονς η φάση όπου ο ισλαμόπληκτος δεν καταφεύγει στα φίλια ισλαμιστικά κράτη αλλά προτιμά το σιγουράκι των άπιστων για να στηρίξει τον αγώνα του. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στρακαστρουκας
Ειπαμε, ηλιθια τελειως. Πεθαινουν γυναικες και παιδια αλλα ανηκει στην κατηγορια των συμφορουμιτων που νομιζουν οτι το να πουνε "χαχα μουσουλμανος", "χαχα αριστερος" ειναι σοβαρο επιχειρημαΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:14 Όπως και να το κάνουμε, είναι επεισόδιο των μόντυ πάιθονς η φάση όπου ο ισλαμόπληκτος δεν καταφεύγει στα φίλια ισλαμιστικά κράτη αλλά προτιμά το σιγουράκι των άπιστων για να στηρίξει τον αγώνα του.![]()
Ε ναι, μιλάμε για το απόλυτο δέος. Επικοί τύποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν καταλαβαινω τι λεςΣτρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:1210πλασιαστηκε σε ενα χρονο. ΠςςςςBlackdog έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:08 Τελικα πως ειναι γενοκτονια αφου ο πληθυσμος των Παλαιστινιων εχει 10πλασιαστει;
Απο προχειρη ματια ειδα οτι το 2017 πχ ηταν 4.5 εκατ ενω το 2023 ειναι λιγο πανω απο 5.5 εκατ.
Ο δεκαπλασιασμος ειναι απ την ιδρυση του Ισραηλ που ηταν γυρω στο 0,5 εκατ.
Μαλιστα εχουν λεει ρυθμο αναπτυξης 3,9%. Καλο φαινεται.
Πως γινεται γενοκτονια αφου οι Π αυξανονται; Ξαναλεω ειναι ειλικρινης ερωτηση.
Χαρά μου, πραγματικά βρίσκω σχεδόν κολακευτικό τον χαρακτηρισμό "ηλίθια" όταν μου απευθύνεται από το είδος σας, αλλά δεν είμαι επιρρεπής στις κολακείες, αντιθέτως.Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:17Ειπαμε, ηλιθια τελειως. Πεθαινουν γυναικες και παιδια αλλα ανηκει στην κατηγορια των συμφορουμιτων που νομιζουν οτι το να πουνε "χαχα μουσουλμανος", "χαχα αριστερος" ειναι σοβαρο επιχειρημαΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:14 Όπως και να το κάνουμε, είναι επεισόδιο των μόντυ πάιθονς η φάση όπου ο ισλαμόπληκτος δεν καταφεύγει στα φίλια ισλαμιστικά κράτη αλλά προτιμά το σιγουράκι των άπιστων για να στηρίξει τον αγώνα του.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αλλη μια ερωτηση
Αυτο με τις γυναικες και ειδικα τα παιδια παιζει παρα πολυ εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο.
Για τους ενηλικες αντρες γιατι δεν λεει κανεις τιποτα; στ αρχιδια μας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-