!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι καλύτερες συνοικίες για να ζεις!

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Οι καλύτερες συνοικίες για να ζεις!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Τι ειναι αυτα που φουσκωνουν μεσα απο την μπλουζα???
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Και μακρύ Γιάννη εγώ ..νιώθω :oops:
~~¥~~
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Το Παγκράτι και τα Εξάρχεια μου αρέσουν ως περιοχές.
Το μεγάλο μείον του Παγκρατίου είναι οι κακές συγκοινωνίες.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και σταθμός Μετρό σε αυτήν την συνοικία.
Άβαταρ μέλους
lyna

aspergillus έγραψε: 25 Μάιος 2018, 15:54 Το Παγκράτι και τα Εξάρχεια μου αρέσουν ως περιοχές.
Το μεγάλο μείον του Παγκρατίου είναι οι κακές συγκοινωνίες.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και σταθμός Μετρό σε αυτήν την συνοικία.
Το καλύτερο στο Παγκράτι είναι η Φιλολάου να γυρνάς σπίτι από παραλιακή . :lol:
~~¥~~
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

9.10.2008 Άρθρο πριν το Δεκέμβρη του 08! Έτσι πες μου...

http://www.lifo.gr/mag/features/923

Στα Εξάρχεια παρακαλάω κόσμο να πάμε βράδυ να δω τι παίζει, οριακά πηγαίνω μόνη μου όπως και άλλες γυναίκες πριν νυχτώσει...

Ο άντρας μου όταν του το ζήτησα επίμονα κανα δυο φορές, με κοίταξε με ένα βλέμμα, πάει τρελάθηκες εντελώς, έχω κάνει τα πάντα για σένα, τι μου ζητάς τώρα, δενπαμεκαθόλουκαλάαααα.... Και σε όποιον το πρότεινα πήρα το ίδιο βλέμμα. Ακόμα και σε μια ροκού που σαν και εμένα μεγάλωσε εκεί μέσα! Τι παίζει της λέω; Α, δεν ξέρεις, μου λέει, κάτι προβοκάτορες το χάλασαν το μέρος! Για όλα φταίνε οι προβοκάτορες που τα καημένα τα παιδγιά κάθονται ανήμπορα και τους κοιτάνε

:roll: :roll:

ΠΑΝΕ οι εποχές που τα Εξάρχεια είχαν τα καλύτερα ή μερικά από τα καλύτερα μαγαζγιά. Έμειναν στις αναμνήσεις.

Καθόλου τυχαίο που ένα πρόσφατο εβεντ στις ταράτσες το κάνανε ηλιοβασίλεμα καθώς φαίνεται... Πόσες γυναίκες να κυκλοφορούν εκεί βράδυ; Η φωλιά των μουγκάου θα έχει γίνει!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τα εξάρχεια δεν είναι για να ζείς. Ούτε για να βγεις πλέον, ούτε τα καλύτερα μαγαζιά έχει, ούτε τπτ. Πέρασα σχετικά πρόσφατα. Γεροντοχασίκλες, φοιτητές, παιδάκια που θέλουν να κάνουν την επανάστα τους, μετανάστες, μαυρομπογιάδες. Αυτά.
Συν οτι περιξ της πλατείας σε ψειρίζουν για πλάκα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Ερμής έγραψε: 05 Ιουν 2018, 10:39 Τα εξάρχεια δεν είναι για να ζείς. Ούτε για να βγεις πλέον, ούτε τα καλύτερα μαγαζιά έχει, ούτε τπτ. Πέρασα σχετικά πρόσφατα. Γεροντοχασίκλες, φοιτητές, παιδάκια που θέλουν να κάνουν την επανάστα τους, μετανάστες, μαυρομπογιάδες. Αυτά.
Συν οτι περιξ της πλατείας σε ψειρίζουν για πλάκα.
Έχει καλούτσικες καφετέριες κυρίως για πρωινό καφέ.
Οι γεροντοχασίκλες και το φοιτηταριό πάντα υπήρχαν.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τα Εξάρχεια (όπως πολλές γειτονιές) δεν είναι ένα πράγμα
Έχει σημεία που είναι από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας για να ζεις και σημεία που σιχαίνεσαι να περπατήσεις

Γενικά είναι πολύ όμορφο μέρος κι ας το αφήνει ο Καμίνης χωρίς καθαριότητα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2018, 15:39 Τα Εξάρχεια (όπως πολλές γειτονιές) δεν είναι ένα πράγμα
Έχει σημεία που είναι από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας για να ζεις και σημεία που σιχαίνεσαι να περπατήσεις

Γενικά είναι πολύ όμορφο μέρος κι ας το αφήνει ο Καμίνης χωρίς καθαριότητα
Πού σημαίνει τι πρακτικά; Οι κάτοικοί του και οι περαστικοί του το σέβονται καταρχήν;

Έχει πράγματι μερικά ωραία καφέ όχι πολύ κοντά στην πλατεία, αλλά αυτό είναι όλο. Θα μου πεις λίγο είναι και αυτό; Οι περισσότερες γειτονιές πλέον δεν έχουν ούτε και αυτό! Όπως επίσης στα θετικά του προσμετράται ότι έχει αρκετούς πεζόδρομους και λίγα αυτοκίνητα στα σημεία των πεζόδρομων.

Όσο πρόλαβα δηλαδή πριν μήνες που πέρασα τελευταία φορά. Και σχετικά νεανικό μέρος που πάντα είναι καλό αυτό και πάντα ήταν λίγο έτσι, αλλά δεν φτάνει και μόνο αυτό...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2018, 15:39 Τα Εξάρχεια (όπως πολλές γειτονιές) δεν είναι ένα πράγμα
Έχει σημεία που είναι από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας για να ζεις
Για πες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2018, 16:45
Έχει σημεία που είναι από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας για να ζεις
Για πες
Για μένα το πιο όμορφο είναι το no man's land μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων (Σίνα, Διδότου, Μασσαλίας)
Αλλά ωραία είναι και στη Νεάπολη και τον Στρέφη

Από την άλλη πέριξ της Πλατείας δεν θα έμενα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πρίν 20 χρόνια τα Εξάρχεια είχαν μαγεία. Η στουρνάρη γεμάτη τεχνολογία, το πανεπιστήμιο γεμάτο ζώη. Τώρα είναι φάντασμα της εποχής εκείνης, σαν παλιά χαλασμένη φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
lyna

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2018, 17:03 Πρίν 20 χρόνια τα Εξάρχεια είχαν μαγεία. Η στουρνάρη γεμάτη τεχνολογία, το πανεπιστήμιο γεμάτο ζώη. Τώρα είναι φάντασμα της εποχής εκείνης, σαν παλιά χαλασμένη φωτογραφία.
Καλά, άμα είναι να ζούμε την εποχή των παχεων αγελάδων για να φτάσει η τεχνολογία στα Εξάρχεια, γάμησε τα . :lol:
Δανεικη ήταν η ομορφιά της τεχνολογίας μέχρι που όλα τελείωσαν .

Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν . Από Νεάπολη μόνο Ιπποκράτους γ τη βιβλιοθήκη γουστάρω κ προς Κολωνάκι και από Αλεξάνδρας και πάνω που πάω σπίτι μου. Θυμάμαι κ 2008 που δούλευα Βικτώρια πόσο τέλεια ήταν μη χέσω . :lol:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

lyna έγραψε: 07 Ιουν 2018, 17:59
enaon έγραψε: 07 Ιουν 2018, 17:03 Πρίν 20 χρόνια τα Εξάρχεια είχαν μαγεία. Η στουρνάρη γεμάτη τεχνολογία, το πανεπιστήμιο γεμάτο ζώη. Τώρα είναι φάντασμα της εποχής εκείνης, σαν παλιά χαλασμένη φωτογραφία.
Καλά, άμα είναι να ζούμε την εποχή των παχεων αγελάδων για να φτάσει η τεχνολογία στα Εξάρχεια, γάμησε τα . :lol:
Δανεικη ήταν η ομορφιά της τεχνολογίας μέχρι που όλα τελείωσαν .

Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν . Από Νεάπολη μόνο Ιπποκράτους γ τη βιβλιοθήκη γουστάρω κ προς Κολωνάκι και από Αλεξάνδρας και πάνω που πάω σπίτι μου. Θυμάμαι κ 2008 που δούλευα Βικτώρια πόσο τέλεια ήταν μη χέσω . :lol:
δεν συμφωνώ, ίσως γιατί μου αρέσει η τεχνολογία. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας, του εκπαιδευτικού ιδρύματος και της ελευθεροαναρχίας της πλατείας, έκανε την περιοχή μοναδική. Δεν είχε ταυτότητα αναρχίας, η αναρχία ήταν απλά μέρος της εξέλιξης που έβγαζε ο τόπος, θα μπορούσε να είχε γίνει απίστευτο μέρος αν δεν έχανε το πανεπιστήμιο και την τεχνολογία νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

Υπάρχουν στιγμές που εξαιτίας της μεταποκαλυπτικής αισθητικής τους τα Εξάρχεια μου φαίνονται πολύ καταθλιπτικά, αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”