Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:12Ε κι εμείς λέμε πάμε μόνο για αοζ , ότι είπε ο δούκας. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα των νεόδημοκρατων δεν κατάλαβα.Ναύτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:07Κι όμως, οι βραχονησίδες έχουν μεγάλη σημασία, αυτές φτιάχνουν τις διαβόητες γκρίζες ζώνες. Τα Ίμια στήθηκαν για τα γιδοπρόβατα που έβοσκαν απάνω. Δεν υπογράφει συνυποσχετικό η Τουρκία για το ΔΔΧ χωρίς να τεθεί και αυτό το θέμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:01
Οι βραχονησίδες που διεκδικεί η Τουρκία δεν έχουν αοζ, και ούτε λέει πως τα νησιά του Αιγαίου είναι της Τουρκίας, νταξει, είπαμε. Η θέση τους είναι πως τα νησιά δεν έχουν αοζ, κάτι το εξωφρενικό, άρα η θέση μας είναι πάμε στη Χάγη για την αοζ του Καστελόριζου για να αποφασίσει επήρεια, γιατί έτσι συμβαίνει διεθνώς. Αυτό είπε και ο δούκας, τι διαφορετικό από την πάγια θέση της Ελλάδας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
A ρε Χάρη.... τόσο γλείψιμο στα ''παιδιά''
και αυτά να σε έχουν στο κλάσιμο....αχαριστία ρε παιδί μου... αχαριστία...

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Κάντε το σταυρό σας να έχει ο Θεός καλά τον Μητσοτάκη.
Αρκεί να δείτε έχει απέναντι του τοσο από αριστερά όσο και από "δεξιά".
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και ο Σπύρος με το πατριωτικό πασοκ;georgebi έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:39 A ρε Χάρη.... τόσο γλείψιμο στα ''παιδιά''και αυτά να σε έχουν στο κλάσιμο....αχαριστία ρε παιδί μου... αχαριστία...
![]()
![]()
![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Για ποιό πράγμα ακριβώς δεσμεύτηκε ο Κατρίνης; Έξοδο από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Πες μου έναν πολιτικό που να έχει κάνει ο,τι έλεγεΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:49Αλλα είπε παντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:48αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιωνΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:46
Γιατί γελάς το θέμα με καίει έμεινα άνεργος με τις μλκιες του Μητσοτάκη και δεν εχω να ταισω την οικογένεια. Αναμένω να αναδείξουν το θέμα όλοι οι υπόλοιποι![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι![]()
Δε το είδα, για ελαμπορέητCecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:56 Εγώ απορώ πως και δεν παίζει η απάντηση για το στεγαστικό με το 10% του Ελληνικού. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι τρώει μανιτάρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Να δωθεί το 10% του Ελληνικού για κοινωνική κατοικία. Και του ο,τι χτίζεται γενικά και αόριστα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:57Πες μου έναν πολιτικό που να έχει κάνει ο,τι έλεγεΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:49Αλλα είπε παντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:48
αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιων![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι![]()
Δε το είδα, για ελαμπορέητCecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:56 Εγώ απορώ πως και δεν παίζει η απάντηση για το στεγαστικό με το 10% του Ελληνικού. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι τρώει μανιτάρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί ρε Σέσι, σου είπα εγώ οτι θέλω Μητσοτάκη; Αυτό που λέω είναι πως δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα πει κάτι και θα το πράξει. Το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει άπειρα τέτοια δείγματα στο παρελθόν. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ σκατέ ολέ, επίσης. Όπερ σημαίνει πως όλοι είναι παρτον έναν βάρα τον άλλον.Cecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:43Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο από κέντρο ή αριστερά. Ο Πολλάκης έχει την ίδια ακριβώς λερωμένη ιστορία με αυτούς. Εάν βρεθεί εν τω μεταξύ κάποια άλλη πρόταση να τη συζητήσουμε, αλλά μέχρι τότε επίτρεψε μας να μη θελουμε σώνει και ντε Μητσοτάκη άλλες δυο τετραετίες.Πασιφάη έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:03 Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα; Εδώ βλέπουμε ένα κόμμα που χρεωκόπησε τη χώρα επί της ''βασιλείας'' του, το έφερε πάλι στο προσκήνιο η Φώφη, (νεκρανάσταση), και εξακολουθείτε να στηρίζετε ατομάκια που έφαγαν με χρυσά κουτάλια; Παλαιούς καρεκλοκένταυρους που αίφνης το παίζουν ειδήμονες και θέλουν να ''φτιάξουν'' τα κακώς κείμενα του τόπου; Αυτές τις μαλακίες που λένε τώρα, γιατί δεν τις έκαναν πράξη όταν είχαν την ευκαιρία;
Α, ρε Έλληνα..Μια ζωή ηλιθιος..Μια ζωή...
Ποιά είμαι εγώ όμως που θα σου απαγορεύσω να πράξεις ό,τι γουστάρεις; Δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το πεπόνι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Cecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:00Να δωθεί το 10% του Ελληνικού για κοινωνική κατοικία. Και του ο,τι χτίζεται γενικά και αόριστα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:57Πες μου έναν πολιτικό που να έχει κάνει ο,τι έλεγε
- Cecily Anne
Ο Δούκας. Μιλάγανε για το ταμείο ανεργίας, τα voucher κλπ. Η ερώτηση αν θυμάμαι καλά αφορούσε την ανεργία (;) με επιφύλαξη γιατί είχα πάθει μπλακ αουτ από αυτό που αμόλησε και έσβησα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:03Cecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:00Να δωθεί το 10% του Ελληνικού για κοινωνική κατοικία. Και του ο,τι χτίζεται γενικά και αόριστα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:57
Πες μου έναν πολιτικό που να έχει κάνει ο,τι έλεγε
Δε το είδα, για ελαμπορέητποιος το είπε αυτο το ωραίο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο Δούκας δεν θα το έκανε αυτό ούτε αν έβγαινε πρωθυπουργός με 90%. Το ΠΑΣΟΚ γενικά έχει πει πολλές μαλακίες, αλλά εκεί που έχουν παράδοση και δίνουν ρέστα είναι όταν φορολογούν και πολεμάνε το κεφάλαιο. Τουλάχιστον στη ΝΔ λίγο-πολύ το παραδέχονται ότι είναι υπάλληλοί τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Rocco Siffredi
Σιγά την διαφορά που θάχει αν βγει ο Δούκας ο Ανδρουλάκης ΠΘOtto Weininger έγραψε: 25 Σεπ 2024, 10:46 Κάντε το σταυρό σας να έχει ο Θεός καλά τον Μητσοτάκη.
ο λεφτα υπάρχουν 2.0.Cecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:05Ο Δούκας. Μιλάγανε για το ταμείο ανεργίας, τα voucher κλπ. Η ερώτηση αν θυμάμαι καλά αφορούσε την ανεργία (;) με επιφύλαξη γιατί είχα πάθει μπλακ αουτ από αυτό που αμόλησε και έσβησα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:03Cecily Anne έγραψε: 25 Σεπ 2024, 11:00
Να δωθεί το 10% του Ελληνικού για κοινωνική κατοικία. Και του ο,τι χτίζεται γενικά και αόριστα.ποιος το είπε αυτο το ωραίο;
καλά θα πάει και αυτό.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις