Να έχετε.Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:15 οχι.
αλλιως θα πρεπει να εχουμε και ενοτητες με μονο ζαιους, μονο βαζελους, μονο μουσατους, μονο οτιτουκαπνισεικαθενος.
Γω θέλω δικιά μας. Τράβα στην σκάφη σου μάνα μου.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Να έχετε.Ασέβαστος έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:15 οχι.
αλλιως θα πρεπει να εχουμε και ενοτητες με μονο ζαιους, μονο βαζελους, μονο μουσατους, μονο οτιτουκαπνισεικαθενος.
Εσύ πώς το εννοούσες δηλαδή; Να είναι δημόσια ενότητα (εμφανής σε όλους), αλλά να μπορούν να γράφουν μόνο γυναίκες; Ποιο το νόημα, τότε;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:19Ισχύει πως ηταν κρυφη ενοτητα; Κάτι τέτοιο έχει παρει τ'αυτί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Έμπαιναν οι γυναίκες και απλώς κουτσομπόλευαν τους άντρες. Ποιους χρήστες γουστάρουν, ποιους βρίσκους ξενέρωτους κλπ
Κάτι σαν το αmpa δηλαδή.
Είχα μπει για συμπαράσταση, είδα και απήλθα.
Εγω μιλαω για δημοσια φαση, όχι για συζητησεις περί άλλων χρηστών και γαμήσια μεταξύ μελών.
Για γενικοτερα θεματα. Κάτι πιο σοφτ.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:22 θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι γυναίκα έτσι ώστε να προσδιοριστεί ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση
Μα, θα είχε πλάκα. Κάποιοι καλοπροαίρετοι θα ήθελαν να σχολιάσουν και δεν θα μπορούσαν,Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 07:04Εσύ πώς το εννοούσες δηλαδή; Να είναι δημόσια ενότητα (εμφανής σε όλους), αλλά να μπορούν να γράφουν μόνο γυναίκες; Ποιο το νόημα, τότε;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:19Ισχύει πως ηταν κρυφη ενοτητα; Κάτι τέτοιο έχει παρει τ'αυτί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Έμπαιναν οι γυναίκες και απλώς κουτσομπόλευαν τους άντρες. Ποιους χρήστες γουστάρουν, ποιους βρίσκους ξενέρωτους κλπ
Κάτι σαν το αmpa δηλαδή.
Εγω μιλαω για δημοσια φαση, όχι για συζητησεις περί άλλων χρηστών και γαμήσια μεταξύ μελών.
Του παλιού ήταν κρυφό, κάτι σαν τη σπηλιά των μοντς δηλαδή, με πρόσβαση μόνο μετά από πρόσκληση ή πιστοποίηση (ή κάπως έτσι).
Αν θυμάμαι καλά, έπαιζε πρόσκληση. Δεν ήξερα τι έπαιζε, την αποδέχτηκα για να στηρίξω τη γυναικεία ενότητα, δεν ήταν του γούστου μου, αποχώρησα.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 07:04Εσύ πώς το εννοούσες δηλαδή; Να είναι δημόσια ενότητα (εμφανής σε όλους), αλλά να μπορούν να γράφουν μόνο γυναίκες; Ποιο το νόημα, τότε;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:19Ισχύει πως ηταν κρυφη ενοτητα; Κάτι τέτοιο έχει παρει τ'αυτί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Κάτι σαν το αmpa δηλαδή.
Του παλιού ήταν κρυφό, κάτι σαν τη σπηλιά των μοντς δηλαδή, με πρόσβαση μόνο μετά από πρόσκληση ή πιστοποίηση (ή κάπως έτσι).
Να το πούμε απλά, η Τζοάννα Γιαννοπούλου θα μπει ή όχι;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 07:04ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:22 θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι γυναίκα έτσι ώστε να προσδιοριστεί ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση![]()
![]()
![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2024, 12:55Να το πούμε απλά, η Τζοάννα Γιαννοπούλου θα μπει ή όχι;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 07:04ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:22 θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι γυναίκα έτσι ώστε να προσδιοριστεί ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση![]()
![]()
![]()
ναιΠασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Πηξαμε πχια στην τεστοστερονη.![]()
Αν δεν γίνει δεκτή, καταδικάζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Σεπ 2024, 12:55Να το πούμε απλά, η Τζοάννα Γιαννοπούλου θα μπει ή όχι;Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 07:04ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:22 θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι γυναίκα έτσι ώστε να προσδιοριστεί ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση![]()
![]()
![]()
αν ένας αρχιδάτος αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα? Θα είναι τρανσοφοβικό το θρεντ?Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Πηξαμε πχια στην τεστοστερονη.![]()