έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:50
Φυσικά και το είδα.
Δεν είδα χολή. Κριτική είδα.
το βιντεο επρεπε να μπει στην ψυχολογία, οι μορφασμοί του ειναι αθλιοι, αλλα αφου σου μοιαζει κριτική, πες σε παρακαλώ μιας που ρωτάω 10η φορά, ειναι αριστερό τοτεμ αυτος;
Φυσικά και το είδα.
το βιντεο επρεπε να μπει στην ψυχολογία, οι μορφασμοί του ειναι αθλιοι, αλλα αφου σου μοιαζει κριτική, πες σε παρακαλώ μιας που ρωτάω 10η φορά, ειναι αριστερό τοτεμ αυτος;
Γιατί επιμένεις να στέκεσαι σε όλα τσ υπόλοιπα εκτός από το περιεχόμενο αυτών που είπε;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Φυσικά και το είδα.
Γιατί επιμένεις να στέκεσαι σε όλα τσ υπόλοιπα εκτός από το περιεχόμενο αυτών που είπε;
Στο περιεχόμενο στάθηκε, ανόητο πλάσμα.
Ουσιαστικώς ήταν δριμεία αυτοκριτική για το είδος του και όχι για τον Γιανναρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Αύγ 2024, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο περιεχόμενο στάθηκε, ανόητο πλάσμα.
Ξτττ!!
Στο διάολο απο δω πέρα κωλόγατα....
- Yes I have!
Φυσικά και το είδα.
Αγαπητέ έχουμε απαντήσει, δεν είναι αριστερός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 30 Αύγ 2024, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:42
Μια χαρά τα λέει στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά μια που δεν ξέρεις τον Γιανναρά αναρωτιέμαι τι ακριβώς θες να κουβεντιάσουμε πάνω σ' αυτά που έλεγε ο Γιανναράς. Δεν σού αρέσουν αυτά που λέει στο βίντεο ο Κούτουλας, επειδή δεν έχει καλή άρθρωση ξερωγώ, μια χαρά.
σου εξηγησα, βλεπω ενα κομπλεξικό με λενε Ρίζο και όπως θελω τα γυρίζω, και διαβαζω οτι τα λεει καλα, εχω απορία γιατι. Απο την χαρά μας θαβει τον πεθαμένο, κατι αλλο, θα ηθελα να μαθω.
Μα εγώ δεν σε έψεξα για κάτι, όπως θες βλέπε τον. Εγώ είπα, για μένα, ότι αν εξαιρέσει κάποιος το κομπλεξάκι που βγάζει στην αρχή για τον Γιανναρά, τα υπόλοιπα τα λέει όμορφα.
Μια χαρά;
έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:55
στο περιεχόμενο στεκομαι, στην χολή, τον κομπλεξισμό, την ασέβεια, τα ετσι γιουβετσι, αυτη ειναι η ουσία, γιαυτο ρωτάω, τοτεμ αριστερό ειναι και δεν του πετάμε πετρες; Γιατι δεν μου λες οχι αν δεν ειναι να ξεμπεδρευουμε;
έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:55
στο περιεχόμενο στεκομαι, στην χολή, τον κομπλεξισμό, την ασέβεια, τα ετσι γιουβετσι, αυτη ειναι η ουσία, γιαυτο ρωτάω, τοτεμ αριστερό ειναι και δεν του πετάμε πετρες; Γιατι δεν μου λες οχι αν δεν ειναι να ξεμπεδρευουμε;
Πώπω ασέβεια...
Τόλμησε να ασκήσει κριτική στην ιερή σκέψη του Χρήστου του Μεγάλου.
Σου έχει απαντήσει δυό φορές ένας άλλος οτι δεν είναι αριστερός.
- Yes I have!