Μπορείς να μου πεις πως μου τα τρώνε όταν δεν πληρώνω τίποτα στο Research Gate ?Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:56οπουδηποτε εχεις απευθυνθει η γραψει, (και εχεις απευθυνθει παντου) εισαι στο τοπ 99% εισπραξης σαπιων ζαρζαβατικων. απο ανθρωπους που δεν εχουν κανενα συμφερον.seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:27Ναι δίκαιο έχεις.Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:24
δεν σε εκτιμα κανεις. πουθενα. και ειναι αδυνατον να κανεις ρεζιλι οποιονδηποτε εκτος απο τον εαυτο σου.
Your Research Interest Score is higher than 99% of ResearchGate members who first published in 2015.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
Δε μου λες αν αρχίσω εκεί μέσα και κάνω αναφορές αρνητικές στα άρθρα που γράφουν οι Έλληνες που κρύβουν την αλήθεια ξέρεις τι θα γίνει?
Ένας Έλληνας προσπάθησε να μου την πει ευγενικά ...δες τι έπαθε. https://www.researchgate.net/publicatio ... S/comments
εκει οπου σου τα τρωνε, σου λενε οτι εισαι κορυφη, για να σε κοροιδεψουν και να σου φανε κι αλλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού
Re: Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού
Αυτό είναι το πρόβλημά σου Γιάννη. Εσύ τα θεωρείς σωστα, αλλά δεν είναι! Και στο έχουν αποδείξει και 5-6 πολιτικοί μηχανικοί στο εδώ φόρουμ και στα δύο φόρα των πολιτικών μηχανικών.seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Εγώ λέω αυτά που θεωρώ σωστάΛοξίας έγραψε: 29 Αύγ 2024, 19:35 Μην τα λες σε εμάς αυτά...
Όσες φορές τα έχεις πει είτε στο εδώ φόρουμ είτε στα δύο φόρα των μηχανικών, οι πραγματικοί πολιτικοί μηχανικοί (όχι οι γιαλαντζί σαν και του λόγου σου), σε έχουν ξετινάξει. Αν είσαι αρχιδάτος, τράβα σε ένα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας να τα πεις. Αλλά δεν θα πας διότι αφ' ενός μεν είσαι ανάρχιδος, αφ' ετέρου και όπως έχεις παραδεχθεί εσύ ο ίδιος, σε έχουν απορρίψει κάμποσες φορές...αλλά δεν σε έχουν απορρίψει επειδή έχεις καταθέσει ανοησίες! Όοοοοχι!
Σε έχουν απορρίψει επειδή σε φοβούνται....
Το ότι προκαλείς το γέλιο ακόμα και στα μη πακτωμένα τοιχώματα, δεν το καταλαβαίνεις, ε;
Δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι αρχιδάτοι. Αλλά αφού εσύ δεν τολμάς να παρουσιαστείς μπροστά τους, είσαι μάλλον ανάρχιδος...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Αυτά που λένε οι αρχιδάτοι καθηγητές, αν δεν τα δέχομαι, δεν τους κάνω την χάρη να συμφωνήσω.
Κατώτερος από εσένα μπορεί να είναι κάποιος ανίδεος μάστορας. Αλλά δεν υπάρχει κατώτερος από εσένα πολιτικός μηχανικός. Αντιθέτως, εσύ είσαι ο κατώτερος απέναντι σε σπουδασμένους πολιτικούς μηχανικούς...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Το ποιος είμαι εγώ δεν θα το μάθω από κατώτερούς μου. Ξέρω που θα το μάθω.
Και άσε τις μαλακίες περί "ερευνητή", διότι σου έχω αποδείξει δέκα φορές πως ένας ερευνητής πρέπει να έχει πανεπιστημιακό τίτλο.
Μια διεθνής πατέντα, ΔΕΝ δίνει κανένα τίτλο.
Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις το ποιος είσαι, τράβα σε κάνα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας να παρουσιάσεις την ιδέα σου.
Άντε ντε...γιατί κοτάς ρε Γιάννη;
τι να παιζει αραγε απο αποψη κοστους/αντοχης για τα """πλαστικα""" οπως πολυεστερικα, ανθρακονηματα, πολυαιθυλενιο, πολυπροπυλενιο....vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:12Πόσο κοντά στις αντοχές είναι το πανάκριβο ατσάλι, με το πάμφθηνο ξύλο...Green Dragon έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:45Δεν μου κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα, αυτήν την σειρά κατάρρευσης περίμενα να πω την αλήθεια. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλα θέματα, π.χ. κόστος. Πόσο παραπάνω θα κόστιζε μια ατσάλινη τετραόροφη;Ίακχος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:07 Ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος. Το νόημα του νήματος είμαι η σύγκριση της αντισεισμικής συμπεριφοράς κατασκευών από διάφορα υλικά μέταλλο.ξυλο, σκυρόδεμα και τούβλα.
Υπάρχει όμως και ο χρόνος![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στο εξωτερικό κάνω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικά βιβλία ανώτερα των συνεδρίων με χιλιάδες εξεταστές καθηγητές να με διαβάζουν. Σε συνέδριο έχω πάει στο εξωτερικό. Εκεί με εκτιμούν εδώ με γράφουν και τους γράφω στα αρχίδ... μουΛοξίας έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:14Αυτό είναι το πρόβλημά σου Γιάννη. Εσύ τα θεωρείς σωστα, αλλά δεν είναι! Και στο έχουν αποδείξει και 5-6 πολιτικοί μηχανικοί στο εδώ φόρουμ και στα δύο φόρα των πολιτικών μηχανικών.seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Εγώ λέω αυτά που θεωρώ σωστάΛοξίας έγραψε: 29 Αύγ 2024, 19:35 Μην τα λες σε εμάς αυτά...
Όσες φορές τα έχεις πει είτε στο εδώ φόρουμ είτε στα δύο φόρα των μηχανικών, οι πραγματικοί πολιτικοί μηχανικοί (όχι οι γιαλαντζί σαν και του λόγου σου), σε έχουν ξετινάξει. Αν είσαι αρχιδάτος, τράβα σε ένα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας να τα πεις. Αλλά δεν θα πας διότι αφ' ενός μεν είσαι ανάρχιδος, αφ' ετέρου και όπως έχεις παραδεχθεί εσύ ο ίδιος, σε έχουν απορρίψει κάμποσες φορές...αλλά δεν σε έχουν απορρίψει επειδή έχεις καταθέσει ανοησίες! Όοοοοχι!
Σε έχουν απορρίψει επειδή σε φοβούνται....
Το ότι προκαλείς το γέλιο ακόμα και στα μη πακτωμένα τοιχώματα, δεν το καταλαβαίνεις, ε;
Δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι αρχιδάτοι. Αλλά αφού εσύ δεν τολμάς να παρουσιαστείς μπροστά τους, είσαι μάλλον ανάρχιδος...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Αυτά που λένε οι αρχιδάτοι καθηγητές, αν δεν τα δέχομαι, δεν τους κάνω την χάρη να συμφωνήσω.
Κατώτερος από εσένα μπορεί να είναι κάποιος ανίδεος μάστορας. Αλλά δεν υπάρχει κατώτερος από εσένα πολιτικός μηχανικός. Αντιθέτως, εσύ είσαι ο κατώτερος απέναντι σε σπουδασμένους πολιτικούς μηχανικούς...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Το ποιος είμαι εγώ δεν θα το μάθω από κατώτερούς μου. Ξέρω που θα το μάθω.
Και άσε τις μαλακίες περί "ερευνητή", διότι σου έχω αποδείξει δέκα φορές πως ένας ερευνητής πρέπει να έχει πανεπιστημιακό τίτλο.
Μια διεθνής πατέντα, ΔΕΝ δίνει κανένα τίτλο.
Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις το ποιος είσαι, τράβα σε κάνα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας να παρουσιάσεις την ιδέα σου.
Άντε ντε...γιατί κοτάς ρε Γιάννη;
Προτάσεις σαν την δική μου δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες Έχουν είδη κάνει λάθος που δεν την εξέτασαν γιατί την δημοσίευσα και αυτό σημαίνει αναγνώριση. Σημαίνει και κάτι άλλο. Αν υιοθετήσουν αργότερα την μέθοδό μου στο εξωτερικό τότε θα έχουν να κάνουν όχι με εμένα αλλά με τους ξένους που θα τους λένε βλάκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 29 Αύγ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αν πάρεις μεμονωμένα ένα υποστύλωμα χάλυβα και ένα υποστύλωμα ξύλου προφανώς η διαφορά στις αντοχές είναι χαώδης. Αλλά το δομικό ξύλο δεν είναι τόσο φτηνό θέλει ειδική κατεργασία γιατί η αντοχή παράλληλα στις ίνες του είναι διαφορετική από ότι κάθετα σε αυτές και χρειάζεται ομογενοποίηση. Αλλά οι ξύλινες κατασκευές είναι πολύ ελαφρές γιατί το ξύλο είναι ελαφρύ υλικό και τα δάπεδα επίσης είναι ελαφρά γιατί δε χρειάζεται σκυρόδεμα. Αυτό κάνει τις ξύλινες κατασκευές αντισεισμικές. Πάντως δεν ενδείκνυται το ξύλο για πολυόροφα κτίρια.vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:12Πόσο κοντά στις αντοχές είναι το πανάκριβο ατσάλι, με το πάμφθηνο ξύλο...Green Dragon έγραψε: 29 Αύγ 2024, 17:45Δεν μου κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα, αυτήν την σειρά κατάρρευσης περίμενα να πω την αλήθεια. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλα θέματα, π.χ. κόστος. Πόσο παραπάνω θα κόστιζε μια ατσάλινη τετραόροφη;Ίακχος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:07 Ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος. Το νόημα του νήματος είμαι η σύγκριση της αντισεισμικής συμπεριφοράς κατασκευών από διάφορα υλικά μέταλλο.ξυλο, σκυρόδεμα και τούβλα.
Υπάρχει όμως και ο χρόνος![]()
.
Στο βίδεο είναι Σκυρόδεμα σκέτο ή Οπλισμενο ;;; .
Γιατί δείχνει ωσαν σκέτο.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ενδιαφέρον. Τελικά δηλαδή κτίρια με 3 ορόφους και πάνω μάλλον καλό θα ήταν να είναι ατσάλινα.Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:36 Ό,τι θες το θέμα είναι το κόστος. Και για την Ελλάδα να βρεις συνεργείο να ξέρει να το δουλεύει, ενώ για το μπετον υπάρχει τεχνογνωσία. Γενικά είναι εν πολλοίς θέμα παράδοσης κάθε χώρας. Στην Αγγλία και 4 οροφα parkings πολλές φορές τα κάνουν σύμμεικτα, στην Ελλάδα δεν θα το δεις αυτό. Σε γενικές γραμμές είαι πιο ακριβός ο χάλυβας ως υλικό αλλά το χτίσιμο είναι πολύ πιο γρήγορο ενώ για το μπετόν πρέπει να περιμένεις να αποκτήσει κάποιες αντοχές αυτό που σκυροδέτησες για να πας στο επόμενο καθ ύψος (συμβατικά έχεις πλήρη θεωρητική αντχοή σε 4 βδομάδες, πρακτικά 1-2 βδομάδες μετά μπορείς αν συνεχίσεις αλλά θέλεις υποστηρίξεις για να μην παραφορτίσεις το μπετόν σε νεαρή ηλικία). Οπότε ένα μεταλλικό κτίριο τελειώνει πιο γρήγορα, δίνεις λιγότερα αλλά ακριβότερα μεροκάματα, πιο πολλά λεφτά σε υλικό αλλά αρχίζει να σου αποδίδει νωρίτερα το κτίριο. Οπότε μπορεί εν τέλει να είναι και φθηνότερο στο βαθμό που ο χρόνος είναι χρήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 29 Αύγ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όποιος έκανε μένσιον τον Σεισμίκ στο νήμα να μπαναριστεί άμεσα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Φαντάζομαι ένα κτίριο από τιτάνιο που είναι πολύ ελαφρύτερο από τον χάλυβα θα ήταν ακόμα καλύτερο. Και πολύ πιο ακριβό φυσικά...
Re: Δο τωμικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού
Αν αυτό με το οπλισμένο σκυρόδεμα εφάρμοζε την μέθοδό μου πιστεύεις ότι το μεταλλικό κτίριο θα διατηρούσε τα πρωτεία?
Διότι θα μας πρήξεις τα παπάρια για άλλες 650 σελίδες σε σπαμ ρε Γιάννη. Πόσα θες να μας τρελλάνεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποια σπαμ ρε Πασιφάη Ο μόνος που γράφω εφαρμοσμένη έρευνα σε επιστημονικά περιοδικά είμαι εγώ.
Εσύ πιστεύεις ότι αυτά που λέω εγώ είναι τρολιές χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο?
Ξέρετε αν δεν λέγατε βλακείες τι θα μπορούσατε να μάθετε από εμένα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις