Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:18Χέσε με ρε μαλάκα κι εσύ.Ακόμα τα θυμάμαι και αηδιάζω.Κοντά μία βαρβάτη σύριγγα μου έβγαζε κάθε φορά μ' ένα υποκίτρινο υγρό σαν ζελέ. Μπλιαχχ ..
Μπορείς να ξεράσεις ελεύθερα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γρομπάλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γρομπάλι
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Aν δε καθήσετε καλά ,έχω ριπάρει από το dvd ( πολύ προχώ το ΙΑΣΩ) και το βίντεο της αρθροσκόπησης ( την έβλεπα λάιβ, ήμαρτον
) για πιο εξτρημ καταστάσεις. 
-
Machine ghost
φοβήθηκα πως θα έλεγες καισαρική.και δεν σε είχα!Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:24 Aν δε καθήσετε καλά ,έχω ριπάρει από το dvd ( πολύ προχώ το ΙΑΣΩ) και το βίντεο της αρθροσκόπησης ( την έβλεπα λάιβ, ήμαρτον) για πιο εξτρημ καταστάσεις.
![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπου ρεMachine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:26φοβήθηκα πως θα έλεγες καισαρική.και δεν σε είχα!Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:24 Aν δε καθήσετε καλά ,έχω ριπάρει από το dvd ( πολύ προχώ το ΙΑΣΩ) και το βίντεο της αρθροσκόπησης ( την έβλεπα λάιβ, ήμαρτον) για πιο εξτρημ καταστάσεις.
![]()
Συν τοις άλλοις ο χειρουργός την είχε δει και Γιακούμπ και έπαιζε ροκιές .
Πώς φαινονται οι μαχιμοι!Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:24 Aν δε καθήσετε καλά ,έχω ριπάρει από το dvd ( πολύ προχώ το ΙΑΣΩ) και το βίντεο της αρθροσκόπησης ( την έβλεπα λάιβ, ήμαρτον) για πιο εξτρημ καταστάσεις.
![]()
-
Machine ghost
ναι hell bells or stairway to heaven or both.Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:31Μπου ρεMachine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:26φοβήθηκα πως θα έλεγες καισαρική.και δεν σε είχα!Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:24 Aν δε καθήσετε καλά ,έχω ριπάρει από το dvd ( πολύ προχώ το ΙΑΣΩ) και το βίντεο της αρθροσκόπησης ( την έβλεπα λάιβ, ήμαρτον) για πιο εξτρημ καταστάσεις.
![]()
![]()
Συν τοις άλλοις ο χειρουργός την είχε δει και Γιακούμπ και έπαιζε ροκιές .![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Τι μάχιμοι ρε μλκ , πιο πούστερμαν δεν έχω ξανανιώσει.
Ό,τι "κρέμεται", λογικά δεν είναι επικίνδυνο, είναι υγιής αποβολή από το σώμα. Μην αγχώνεσαι και πήγαινε να στο αφαιρέσουν.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ενταξει και συ, κι αλλοι τον εφαγαν και δεν εκαναν ετσι!Στύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:38Τι μάχιμοι ρε μλκ , πιο πούστερμαν δεν έχω ξανανιώσει.Ξύρισα πόδι , μου έβαλαν σκουφάκι, φορμίτσα ξεκωλέ , μόνο παργαλάτσο δεν έφαγα ο δόλιος.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:39Ό,τι "κρέμεται", λογικά δεν είναι επικίνδυνο, είναι υγιής αποβολή από το σώμα. Μην αγχώνεσαι και πήγαινε να στο αφαιρέσουν.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν ξέρω με τι άνδρες κάνεις παρέα, τύπισσα, αλλά κάποιοι τα χρησιμοποιούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:39Ό,τι "κρέμεται", λογικά δεν είναι επικίνδυνο, είναι υγιής αποβολή από το σώμα. Μην αγχώνεσαι και πήγαινε να στο αφαιρέσουν.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Eγω δεν κατάλαβα αυτό...AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
"Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει."
Πως θα μπορούσες βρε φίλε να παρατηρήσεις κάτι που δεν υπάρχει;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Αν χρησιμοποιείτε τα γρομπάλια ως εναλλακτικά των πολύτιμων, τί να πω;Feindflug έγραψε: 12 Αύγ 2024, 21:03Δεν ξέρω με τι άνδρες κάνεις παρέα, τύπισσα, αλλά κάποιοι τα χρησιμοποιούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:39Ό,τι "κρέμεται", λογικά δεν είναι επικίνδυνο, είναι υγιής αποβολή από το σώμα. Μην αγχώνεσαι και πήγαινε να στο αφαιρέσουν.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Καλή σας τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.