!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γνώμες sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Aitwlos

Re: Γνώμες sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:50 Καλα χαζο είναι το άτομο? Δύο ξενοδοχεία εχει η οικογένειά μου (και καποιες αλλες επιχειρήσεις, δωμάτια κλπ) τα οποια τώρα είναι κλειστά γιατί προσπαθούμε να τα χωρίσουμε (και προσπαθει να τα φάει η μητρια μου βασικα) προφανώς και οχι απλώς έχω δουλέψει, έχω μεγαλώσει στον τουρισμό άρα έχω εμπειρία. Αλλά εργοδότη δεν είχα ποτέ γιατί προφανώς ως δική μας επιχείρηση ήμουν πολύ πιο χαλαρός και δεν είχα όλο αυτό το μπουγιο και την αγένεια στο κεφάλι μου.

Ποιος ο λόγος να τρολαρω για αυτα; Είναι κουραστικό πια να πετάγεται ο κάθε βλακας και να λέει τα ίδια και τα ίδια. Σας βγάζω και φωτο από τη ρεσεψιόν αυτή τη στιγμή. Θα έβγαζα και την καμπούρα της άσχημης κόρης αλλά δεν θέλω να εκθέσω δεδομένα τρίτων.

Σήμερα έμαθα ότι κόλλησε και η κόρη που τα έχει με το μάγειρα κοβιντ. Αν κολλήσω πώς μπορώ να κάτσω σπίτι αλλά να πληρώνομαι; και κυκλοφορεί κανονικά ανάμεσα μας ρε φίλε, μόνο με μάσκα. Είναι εγκληματίες. Αν κολλήσει η μάνα μου θα τους πάρει ο διάολος.
Καινούργιο αυτό;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 02:02
Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:50 Καλα χαζο είναι το άτομο? Δύο ξενοδοχεία εχει η οικογένειά μου (και καποιες αλλες επιχειρήσεις, δωμάτια κλπ) τα οποια τώρα είναι κλειστά γιατί προσπαθούμε να τα χωρίσουμε (και προσπαθει να τα φάει η μητρια μου βασικα) προφανώς και οχι απλώς έχω δουλέψει, έχω μεγαλώσει στον τουρισμό άρα έχω εμπειρία. Αλλά εργοδότη δεν είχα ποτέ γιατί προφανώς ως δική μας επιχείρηση ήμουν πολύ πιο χαλαρός και δεν είχα όλο αυτό το μπουγιο και την αγένεια στο κεφάλι μου.

Ποιος ο λόγος να τρολαρω για αυτα; Είναι κουραστικό πια να πετάγεται ο κάθε βλακας και να λέει τα ίδια και τα ίδια. Σας βγάζω και φωτο από τη ρεσεψιόν αυτή τη στιγμή. Θα έβγαζα και την καμπούρα της άσχημης κόρης αλλά δεν θέλω να εκθέσω δεδομένα τρίτων.

Σήμερα έμαθα ότι κόλλησε και η κόρη που τα έχει με το μάγειρα κοβιντ. Αν κολλήσω πώς μπορώ να κάτσω σπίτι αλλά να πληρώνομαι; και κυκλοφορεί κανονικά ανάμεσα μας ρε φίλε, μόνο με μάσκα. Είναι εγκληματίες. Αν κολλήσει η μάνα μου θα τους πάρει ο διάολος.
Καινούργιο αυτό;
Οχι, το έχω ξαναπεί πολλές φορές και για τους χωρισμους και για το τσουλί που εχει μπλεξει ο πατερας μου. Και επειδή είμαι κουρασμένος δεν μπορώ πάλι να προσπαθώ να πείσω τον κάθε μπατιρη οτι υπάρχουν οικογενειες με λεφτά. Εδώ στο νησί μου μάλιστα είναι το σύνηθες. Υπάρχουν βέβαια οικογενειες και οικογενειες. Αυτοί στους οποίους δουλεύω ήταν χρεωμενοι, τώρα ξεπληρωσαν. Εμάς ανέκαθεν όλοι μάς ζήλευαν. Και ιδού τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για πυγμαχια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Kappa

Έγινε πριν λίγο κάτι πάλι. Αυτή τη φορά ίσως είναι μερικώς δικό μου φταίξιμο αλλά απο την αλλη είναι κουραστικό να αναλαμβάνω δουλειές που δεν σχετίζονται με το πόστο μου. Έχουν λοιπόν ένα μπιλιαρδο στο χώρο της ρεσεψιόν. Συνέχεια κολλάει η άσπρη μπάλα και φρακαρει με αποτέλεσμα να μου ζητάνε οι πελάτες να τους ανοίξω με τα κλειδιά για να τη βγάλουν. Έγινε περίπου τρεις φορές. Την τρίτη φορά επειδή βαρέθηκα να ζω αυτό το συσιφικο μαρτύριο, τους άφησα εκεί τα κλειδια, και τους είπα μόλις ξαναφρακαρει μπάλα να τη βγάλουν οι ίδιοι. Οι πελάτες ήταν ευγενικοί και μάλιστα αυτός με πλήρωσε και για δεύτερο παιχνίδι (κανονικά βάζουν το διευρο μέσα στο μπιλιαρδο αλλά εφόσον ήταν ανοιχτό δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει) και μετά από λίγο ήρθε ο ιδιοκτήτης και μου είπε σε αυστηρό τόνο "δεν θα ξαναδώσεις τα κλειδια ". Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι η μπάλα φρακαρει και ότι οι πελάτες έτσι κι αλλιώς πλήρωσαν και αυτός έλεγε με τρελό ύφος "όχι, λένε ψέματα το έκαναν για να πιάνουν τα λεφτά. Υπάρχει όντως πρόσβαση στα λεφτά του μπιλιάρδου όταν είναι ανοιχτή, αλλά όχι για κάποιον που δεν το ξέρει.

Τον βρήκα πολύ αγενή και δεν μου άρεσε το ύφος του. Από δω και πέρα θα αρχίσω να τους ενοχλώ στα τηλέφωνα φια κάθε τέτοια μαλακια, να τα κάνουν οι ίδιοι. Αντε στο διάολος πια. Αλλά δεν φταίει κανένας άλλο, το καθίκι ο πατέρας μου φταίει που αποφάσισε στα γεράματα να τα τινάξει όλα για την άσχημη αλλοδαπή.
Kappa

Από τη μεριά του εργοδότη πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι σε μένα είπαν χωρίς ρεπό ενώ η πενηνταρα έχει δύο ρεπό το μηνα; Εφόσον όμως εγώ ήμουν ηλιθιος και συμφώνησα (λεκτικά βέβαια, αφού πρακτικά είναι παρανομο; ) μπορώ να πω κάτι τωρα;
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

[Kappa]asper
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Kappa έγραψε: 06 Αύγ 2024, 19:56 Έγινε πριν λίγο κάτι πάλι. Αυτή τη φορά ίσως είναι μερικώς δικό μου φταίξιμο αλλά απο την αλλη είναι κουραστικό να αναλαμβάνω δουλειές που δεν σχετίζονται με το πόστο μου. Έχουν λοιπόν ένα μπιλιαρδο στο χώρο της ρεσεψιόν. Συνέχεια κολλάει η άσπρη μπάλα και φρακαρει με αποτέλεσμα να μου ζητάνε οι πελάτες να τους ανοίξω με τα κλειδιά για να τη βγάλουν. Έγινε περίπου τρεις φορές. Την τρίτη φορά επειδή βαρέθηκα να ζω αυτό το συσιφικο μαρτύριο, τους άφησα εκεί τα κλειδια, και τους είπα μόλις ξαναφρακαρει μπάλα να τη βγάλουν οι ίδιοι. Οι πελάτες ήταν ευγενικοί και μάλιστα αυτός με πλήρωσε και για δεύτερο παιχνίδι (κανονικά βάζουν το διευρο μέσα στο μπιλιαρδο αλλά εφόσον ήταν ανοιχτό δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει) και μετά από λίγο ήρθε ο ιδιοκτήτης και μου είπε σε αυστηρό τόνο "δεν θα ξαναδώσεις τα κλειδια ". Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι η μπάλα φρακαρει και ότι οι πελάτες έτσι κι αλλιώς πλήρωσαν και αυτός έλεγε με τρελό ύφος "όχι, λένε ψέματα το έκαναν για να πιάνουν τα λεφτά. Υπάρχει όντως πρόσβαση στα λεφτά του μπιλιάρδου όταν είναι ανοιχτή, αλλά όχι για κάποιον που δεν το ξέρει.

Τον βρήκα πολύ αγενή και δεν μου άρεσε το ύφος του. Από δω και πέρα θα αρχίσω να τους ενοχλώ στα τηλέφωνα φια κάθε τέτοια μαλακια, να τα κάνουν οι ίδιοι. Αντε στο διάολος πια. Αλλά δεν φταίει κανένας άλλο, το καθίκι ο πατέρας μου φταίει που αποφάσισε στα γεράματα να τα τινάξει όλα για την άσχημη αλλοδαπή.
Υπομονη Ορεστη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Kappa

Είναι κουραστικό να έχετε κυριολεκτικά παρανοϊκή σχιζοφρένεια με κάθε χρήστη που σας θυμίζει κάποιον άλλο. Έχω πει πολλές φορές να τσεκάρει οποιος διαχειριστής θέλει την ip μου. Είναι πραγματικά ιδρυματισμος αυτή η παράνοια. Και δεν βοηθάτε σε αυτά που ρωτάω.

Πάει να τους πω κάτι τώρα, αφού έχω συμφωνήσει; Γιατί δεν μπορώ να έχω την πενηνταρα να κωλοβαραει,να ρίχνουν όλα τη δουλειά πάνω μου, να παίρνει παραπάνω λεφτά ΚΑΙ ρεπό. Ας γαμηθουν τα ζώα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Kappa έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:18 Είναι κουραστικό να έχετε κυριολεκτικά παρανοϊκή σχιζοφρένεια με κάθε χρήστη που σας θυμίζει κάποιον άλλο. Έχω πει πολλές φορές να τσεκάρει οποιος διαχειριστής θέλει την ip μου. Είναι πραγματικά ιδρυματισμος αυτή η παράνοια. Και δεν βοηθάτε σε αυτά που ρωτάω.

Πάει να τους πω κάτι τώρα, αφού έχω συμφωνήσει; Γιατί δεν μπορώ να έχω την πενηνταρα να κωλοβαραει,να ρίχνουν όλα τη δουλειά πάνω μου, να παίρνει παραπάνω λεφτά ΚΑΙ ρεπό. Ας γαμηθουν τα ζώα.

Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν, φίλε Ορέστη
sure...
(γελώ)
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Kappa έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:18 Είναι κουραστικό να έχετε κυριολεκτικά παρανοϊκή σχιζοφρένεια με κάθε χρήστη που σας θυμίζει κάποιον άλλο. Έχω πει πολλές φορές να τσεκάρει οποιος διαχειριστής θέλει την ip μου. Είναι πραγματικά ιδρυματισμος αυτή η παράνοια. Και δεν βοηθάτε σε αυτά που ρωτάω.

έχω να πω πως το ύφος σου ειναι γυναικειο, γράφεις σαν γυναίκα, που λέει ο λόγος
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Machine ghost έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:33

έχω να πω πως το ύφος σου ειναι γυναικειο, γράφεις σαν γυναίκα, που λέει ο λόγος
Έχω να πω πως με αφήνει αδιάφορο η βλακώδης άποψη ενός αγνωστου. Κυρίως επειδή δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναικείο και ανδρικό ύφος στη γραφή. Και πες ότι όντως γραφω σαν γυναίκα, τι σχέση έχει σε αυτά που ρωταω; Εσυ γράφεις σαν σαλιγκάρι πάντως, χωρίς να είσαι σε θέση να πατήσεις ένα απλό caps για να βάλεις κεφάλαια στην αρχή της πρότασης όπως είναι και το ορθό. Το φαιδρο είναι πως πιστεύεις ότι η τεστοστερόνη ξεχειλιζει από τα δικά σου γραπτά; :lol:

Εξακολουθειτε βεβαια να μην απαντάτε. Κάποιοι πρέπει να κάνετε ονειρωξεις με τον Ορέστη και οποιο άλλο παλιό μέλος σας έχει γυαλισει. Δεν θέλω να σας προτρέψω έτσι κοφτά σε ψυχιατρο, αλλά μάλλον θα το κανω, γιατί φυσιολογικό δεν το λες.

Ξαναρωταω: πάει να πω κάτι αφού έχω κάνει συμφωνία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 11 Αύγ 2024, 18:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Machine ghost

το προβλημα σου ειναι πως σε αφηνει αδιαφορη και η βλακώδης άποψη των γνωστων σου.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Machine ghost έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:48 το προβλημα σου ειναι πως σε αφηνει αδιαφορη και η βλακώδης άποψη των γνωστων σου.
Το δικό σου πρόβλημα καλή μου κατιναρα είναι πως δεν είσαι σε θέση να γράψεις μια ορθή πρόταση λες και είσαι μια βαρεμένη συνταξιουχα με τσιγάρο στο χέρι που βαριέται να πατήσει το caps. Δοκίμασε το, θα δώσεις παραπάνω τεστοστερόνη στις ασυναρτησίες σου.
Machine ghost

:wink με τσάκωσες, αλλα οχι caps, αλλά casp.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Machine ghost έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:52 :wink με τσάκωσες, αλλα οχι caps, αλλά casp.
Πήγαινε σε ψυχιατρο όσο είναι καιρός. Εκτός κι αν είναι της κλιμακτηριου σου όλα αυτά. Και σίγουρα ούτε σε ξερω ούτε έχω καμιά διάθεση να σε μάθω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”