Προσωπικά τάσσομαι υπέρ του να γίνει μια προτομή και για τον Πήλιο Γούσηsouthern έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:28
Απο τη στιγμή που κάνουμε προτομή στον προδότη Πλουμπιδη γιατί δεν κάνουμε και στον Πήλιο Γουση; ίδιο ρόλο έπαιξαν και οι δύο στην ελληνική ιστορία![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
Re: Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώριAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36
Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου., απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
οκ τοτε δεν θα πω για την χουντικη προπαγανδα 30 χρονια αργοτερα απο την κομμουνιστικη
που εβαζαν τα παιδακια να τραγουδανε τον πατερουλη τον σταλιν
- Frappezitis
Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.

(Ν. Πλουμπίδης)Τιμή μου εγώ πάνω από όλα έχω την τιμή του Κόμματος...

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
απο ιδεοληπτικους φασιστες αλλο τιποτα σε αυτην την χωρα -παραηταν πονοψυχες οι χουντες στην ελλαδαFrappezitis έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.
![]()
Το να ταυτίζεις το κόμμα με τον κομμουνισμό είναι περίπου σα να ταυτίζεις την Εκκλησία με τον Χριστιανισμό.Frappezitis έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.
Λεπτομέρειες, βέβαια...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστηςGeorge_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
.
Αυτός δεν ζήτησε μόνος του να εκτελεστεί στη θέση του Μπελογιάννη ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Golden Age
Για τον Πλουμπίδη μιλάμε. Όχι για κάποιον που απλά ήταν ενάντια στον βασιλιά.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:22Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώριAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41
Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;, απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
![]()
Ναι ναι κακη "κομμουνιστικη" προπαγανδα. Πχ αν εισουν εναντια στον βασιλια σε βαφτιζαν κομμουνιστη
Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?
Επειδή προβάλεται ως ηρως
Επειδή προβάλεται ως ηρως
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
προδοτης και κατασκοπος.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι υποθέσεις Μπελογιάννη και Πλουμπίδη δεν έχουν σχέση με την κατοχή όπως πολλοί νομίζουν αλλά με τον πόλεμο της Κορέας και ποιός ήταν αρχηγός στο δίκτυο ασυρμάτων που ανακαλύφθηκε.Ασυρματιστής ήταν ο Βαβούδης που ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού και ήταν γεννημένος στη Ρωσία με Ρωσίδα μητέρα.Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:38 Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?
Επειδή προβάλεται ως ηρως![]()
Έχουμε δηλαδή ασύρματο εν καιρώ πολέμου από αξιωματικό χώρας που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο (με τον Κιμ
Κατά τα λοιπά.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE ... E%B7%CF%82
ακομη χειροτερο επρεπε να εκτελεστουν και καμια δεκαρια γυρω τουπατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:00Οι υποθέσεις Μπελογιάννη και Πλουμπίδη δεν έχουν σχέση με την κατοχή όπως πολλοί νομίζουν αλλά με τον πόλεμο της Κορέας και ποιός ήταν αρχηγός στο δίκτυο ασυρμάτων που ανακαλύφθηκε.Ασυρματιστής ήταν ο Βαβούδης που ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού και ήταν γεννημένος στη Ρωσία με Ρωσίδα μητέρα.Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:38 Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?
Έχουμε δηλαδή ασύρματο εν καιρώ πολέμου από αξιωματικό χώρας που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο (με τον Κιμ).
Κατά τα λοιπά.
σημειωνω...οχι μονο για προδοσια αλλα και για επικινδυνη ηλιθιοτητα και αγραμματοσύνη
ουτε του δημοτικου ... να πιστευουν οτι θα αλλαζαν κατι στον πολεμο της κορεας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρέπει να μεταφερθείς στην εποχή και στον επερχόμενο Γ΄παγκόσμιο πόλεμο που περίμεναν όλοι και δεν ήλθε.Η εντύπωση που επικρατούσε τότε ήταν ότι ο πόλεμος της Κορέας δεν ήταν παρά το προοίμιο και θα άνοιγε αργά ή γρήγορα το ευρωπαικό θέατρο επιχειρήσεων.Τα αμερικανικά B 29 πετούσαν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από την Ευρώπη με ατομικές βόμβες,έτοιμα να επιτεθούν μόλις αρχίσει η σοβιετική επίθεση.nemo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:10ακομη χειροτερο επρεπε να εκτελεστουν και καμια δεκαρια γυρω τουπατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:00Οι υποθέσεις Μπελογιάννη και Πλουμπίδη δεν έχουν σχέση με την κατοχή όπως πολλοί νομίζουν αλλά με τον πόλεμο της Κορέας και ποιός ήταν αρχηγός στο δίκτυο ασυρμάτων που ανακαλύφθηκε.Ασυρματιστής ήταν ο Βαβούδης που ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού και ήταν γεννημένος στη Ρωσία με Ρωσίδα μητέρα.Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:38 Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?
Έχουμε δηλαδή ασύρματο εν καιρώ πολέμου από αξιωματικό χώρας που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο (με τον Κιμ).
Κατά τα λοιπά.
σημειωνω...οχι μονο για προδοσια αλλα και για επικινδυνη ηλιθιοτητα και αγραμματοσύνη
ουτε του δημοτικου ... να πιστευουν οτι θα αλλαζαν κατι στον πολεμο της κορεας
Στα Βαλκάνια ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν εισβολή από τη Βουλγαρία με τη βοήθεια των πρώην ανταρτών που ήσαν "με το όπλο παρά πόδα" και με τις πληροφορίες από αυτό το δίκτυο ασυρμάτων.
Τελικά ο πόλεμος δεν έγινε.Ο πόλεμος της Κορέας τελείωσε με ισοπαλία και ο Στάλιν πέθανε και οι διάδοχοί του δεν είχαν διάθεση για περιπέτειες.Αλλά αυτό δεν το ήξεραν όσοι ζούσαν τότε,το μέλλον είναι αόρατον.
Πρόδωσε το χουντικό καθεστώς. Κοίτα να δεις ο αλητης
- Golden Age
Ναι, η δημοκρατία του '50 ήταν χούντα. Πραγματική δημοκρατία θα είχαμε εαν εισέβαλε και μας κατακτούσε η ΕΣΣΔ, μαζί με την Βουλγαρία και την Αλβανία (οι οποίες μπορεί και να έπαιρναν τα κατιτίς τους).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 34 Απαντήσεις