!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

southern έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:28
Απο τη στιγμή που κάνουμε προτομή στον προδότη Πλουμπιδη γιατί δεν κάνουμε και στον Πήλιο Γουση; ίδιο ρόλο έπαιξαν και οι δύο στην ελληνική ιστορία :102:
Προσωπικά τάσσομαι υπέρ του να γίνει μια προτομή και για τον Πήλιο Γούση
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43
Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41
Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36

Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;
Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώρι :lol: , απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
:lol: :lol: Ναι ναι κακη "κομμουνιστικη" προπαγανδα. Πχ αν εισουν εναντια στον βασιλια σε βαφτιζαν κομμουνιστη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:14
nemo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:45

Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;
εισαι χαζος ή τον παριστανεις ;

Είμαι χαζός
οκ τοτε δεν θα πω για την χουντικη προπαγανδα 30 χρονια αργοτερα απο την κομμουνιστικη
που εβαζαν τα παιδακια να τραγουδανε τον πατερουλη τον σταλιν
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.
Τιμή μου εγώ πάνω από όλα έχω την τιμή του Κόμματος...
(Ν. Πλουμπίδης)

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
nemo

Frappezitis έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.
(Ν. Πλουμπίδης)

Εικόνα
απο ιδεοληπτικους φασιστες αλλο τιποτα σε αυτην την χωρα -παραηταν πονοψυχες οι χουντες στην ελλαδα
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Frappezitis έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 Τα Λαγκάδια "κοκκίνισαν" σήμερα για να τιμήσουν τον κομμουνιστή δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη.
(Ν. Πλουμπίδης)
Το να ταυτίζεις το κόμμα με τον κομμουνισμό είναι περίπου σα να ταυτίζεις την Εκκλησία με τον Χριστιανισμό.

Λεπτομέρειες, βέβαια...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16
George_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.
Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστης

.

Αυτός δεν ζήτησε μόνος του να εκτελεστεί στη θέση του Μπελογιάννη ;;; . :smt017

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:22
Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43

Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώρι :lol: , απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
:lol: :lol: Ναι ναι κακη "κομμουνιστικη" προπαγανδα. Πχ αν εισουν εναντια στον βασιλια σε βαφτιζαν κομμουνιστη
Για τον Πλουμπίδη μιλάμε. Όχι για κάποιον που απλά ήταν ενάντια στον βασιλιά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?

Επειδή προβάλεται ως ηρως :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
προδοτης και κατασκοπος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:38 Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?

Οι υποθέσεις Μπελογιάννη και Πλουμπίδη δεν έχουν σχέση με την κατοχή όπως πολλοί νομίζουν αλλά με τον πόλεμο της Κορέας και ποιός ήταν αρχηγός στο δίκτυο ασυρμάτων που ανακαλύφθηκε.Ασυρματιστής ήταν ο Βαβούδης που ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού και ήταν γεννημένος στη Ρωσία με Ρωσίδα μητέρα.
Έχουμε δηλαδή ασύρματο εν καιρώ πολέμου από αξιωματικό χώρας που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο (με τον Κιμ :wink ).
Κατά τα λοιπά.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE ... E%B7%CF%82
nemo

πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:00
Μπίστης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:38 Ο Πλουμπίδης σκότωσε κανένα ιταλογερμανο ή κυνηγούσε εδεσιτες και τροτσκιστές ή χωριάτες που δεν θέλανε το κουκουε ?

Οι υποθέσεις Μπελογιάννη και Πλουμπίδη δεν έχουν σχέση με την κατοχή όπως πολλοί νομίζουν αλλά με τον πόλεμο της Κορέας και ποιός ήταν αρχηγός στο δίκτυο ασυρμάτων που ανακαλύφθηκε.Ασυρματιστής ήταν ο Βαβούδης που ήταν αξιωματικός του σοβιετικού στρατού και ήταν γεννημένος στη Ρωσία με Ρωσίδα μητέρα.
Έχουμε δηλαδή ασύρματο εν καιρώ πολέμου από αξιωματικό χώρας που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο (με τον Κιμ :wink ).
Κατά τα λοιπά.

ακομη χειροτερο επρεπε να εκτελεστουν και καμια δεκαρια γυρω του

σημειωνω...οχι μονο για προδοσια αλλα και για επικινδυνη ηλιθιοτητα και αγραμματοσύνη
ουτε του δημοτικου ... να πιστευουν οτι θα αλλαζαν κατι στον πολεμο της κορεας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nemo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:10
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:00

Κατά τα λοιπά.

ακομη χειροτερο επρεπε να εκτελεστουν και καμια δεκαρια γυρω του

σημειωνω...οχι μονο για προδοσια αλλα και για επικινδυνη ηλιθιοτητα και αγραμματοσύνη
ουτε του δημοτικου ... να πιστευουν οτι θα αλλαζαν κατι στον πολεμο της κορεας
Πρέπει να μεταφερθείς στην εποχή και στον επερχόμενο Γ΄παγκόσμιο πόλεμο που περίμεναν όλοι και δεν ήλθε.Η εντύπωση που επικρατούσε τότε ήταν ότι ο πόλεμος της Κορέας δεν ήταν παρά το προοίμιο και θα άνοιγε αργά ή γρήγορα το ευρωπαικό θέατρο επιχειρήσεων.Τα αμερικανικά B 29 πετούσαν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από την Ευρώπη με ατομικές βόμβες,έτοιμα να επιτεθούν μόλις αρχίσει η σοβιετική επίθεση.
Στα Βαλκάνια ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν εισβολή από τη Βουλγαρία με τη βοήθεια των πρώην ανταρτών που ήσαν "με το όπλο παρά πόδα" και με τις πληροφορίες από αυτό το δίκτυο ασυρμάτων.
Τελικά ο πόλεμος δεν έγινε.Ο πόλεμος της Κορέας τελείωσε με ισοπαλία και ο Στάλιν πέθανε και οι διάδοχοί του δεν είχαν διάθεση για περιπέτειες.Αλλά αυτό δεν το ήξεραν όσοι ζούσαν τότε,το μέλλον είναι αόρατον.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Πρόδωσε το χουντικό καθεστώς. Κοίτα να δεις ο αλητης
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:50 Πρόδωσε το χουντικό καθεστώς. Κοίτα να δεις ο αλητης
Ναι, η δημοκρατία του '50 ήταν χούντα. Πραγματική δημοκρατία θα είχαμε εαν εισέβαλε και μας κατακτούσε η ΕΣΣΔ, μαζί με την Βουλγαρία και την Αλβανία (οι οποίες μπορεί και να έπαιρναν τα κατιτίς τους).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”