Machine ghost έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 12:44
Σωστό και αυτό. Αργεντινή όταν παίζει η εθνική, είναι έρημη χώρα , τα πάντα σταματάνε! Μόνο όσοι ασχολούνται με την αναμετάδοση υπάρχουν! Νοσοκομεία αστυνομία στρατός για 90λεπτα δεν υπαρχουν
Το έζησα στην Βραζιλία. Αν το ματς για το μουντιάλ ήταν σε εργάσιμες ώρες, δουλεύαμε παραπάνω ώρες τις προηγούμενες μέρες και έκλειναν μέχρι και τα εργοστάσια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καραμελίτσα έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 17:42
Να ξοδέψεις 20+ ώρες να βλέπεις κουρασμένους εκατομμυριούχους να κυνηγούν μπάλα μέσα στο κατακαλόκαιρο; Και μετά 40+ ώρες να το συζητάς;
Αγνοώντας σε όλο αυτό το διάστημα τις σχέσεις σου, την οικογένειά σου, καν τη βιολογική ανάγκη να βγεις έξω από το σπίτι;
Σα να μην είχες ξοδέψει και άλλες 200+ ώρες το προηγούμενο έτος στο ίδιο χαΐρι.
.
Ποιές 200 ώρες ρε Καραμ ελίτσα.....
Εδώ μιλάμε τα Προπατζίδικα είναι γεμάτα μεχρι τη νύχτα.....στη γειτονιά μου έχουμε και ολονύκτιο.....
Ο περί ποδοσφαιρικών σφαιρικά χαμένος χρόνος πρέπει να ανέρχεται και σε μιά 10ετία ζωής λαίμαι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Να ξοδέψεις 20+ ώρες να βλέπεις κουρασμένους εκατομμυριούχους να κυνηγούν μπάλα μέσα στο κατακαλόκαιρο; Και μετά 40+ ώρες να το συζητάς;
Αγνοώντας σε όλο αυτό το διάστημα τις σχέσεις σου, την οικογένειά σου, καν τη βιολογική ανάγκη να βγεις έξω από το σπίτι;
.
Ποιές 200 ώρες ρε Καραμ ελίτσα.....
Εδώ μιλάμε τα Προπατζίδικα είναι γεμάτα μεχρι τη νύχτα.....στη γειτονιά μου έχουμε και ολονύκτιο.....
Ο περί ποδοσφαιρικών σφαιρικά χαμένος χρόνος πρέπει να ανέρχεται και σε μιά 10ετία ζωής λαίμαι.....
.
Είπα να είμαι ευγενική, και να μην ταυτίσω το αντρικό φύλο με τις εξαρτημένες περιπτώσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 22:38
Εγώ περιμένω από την φίλαθλη Καραμελίτσα, επαρκή ενημέρωση για τα καθημερινά αθλητικά δρώμενα των γυναικείων αθλημάτων, όταν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί.
Δεν βλέπω μόνο γυναικεία αθλήματα. Αθλήματα επαφής βλέπω ανεξάρτητα φύλου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 22:38
Εγώ περιμένω από την φίλαθλη Καραμελίτσα, επαρκή ενημέρωση για τα καθημερινά αθλητικά δρώμενα των γυναικείων αθλημάτων, όταν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί.
Δεν βλέπω μόνο γυναικεία αθλήματα. Αθλήματα επαφής βλέπω ανεξάρτητα φύλου.
Ναι βρε παιδί μου, από ό,τι βλέπεις. Δείχνεις πολύ ενημερωμένη.
Και είχαν αποκλειστεί και οι Ρώσοι, αυτό που το βάζεις ;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.