!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθανε η Σανεν Ντοχερτι, η Μπρεντα του Beverly Hills 90210

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πεθανε η Σανεν Ντοχερτι, η Μπρεντα του Beverly Hills 90210

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:55
Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12

αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελιν
ΓΑΛΗ με το χέρι στην (παγωμένη) καρδιά, παραδεξου ότι ήταν αστείο ποστ. Δηλαδή και μόνο από το πόσο αυθόρμητο είναι γελάς, ασχέτως αν προφανώς λόγω όρων χρήσης πρέπει να διαγραφεί/επεξεργαστεί. Επίσης μπορεί σε κάποια νήματα να έχει ενδιαφέρον η οπτική σου (αν δεν αφορά ΝΔ εννοείται) αλλά εδώ απλά έλεος. Μαζί σου ότι είναι ένα καλοπροαίρετο θέμα προς συζήτηση τι διαφορα έχει ο θάνατος των κοινών θνητών από των διασήμων. Νομίζω ότι κλαίμε τις αναμνήσεις μας εδώ περισσότερο αλλά καθόλου δεν αποκλείω να θέλει κάποιος να πει και κάτι ανθρωπιστικό, γιατί να το μαυρίσουμε ετσι. Σκέψου ότι πενθώντας έναν διάσημο ιδίως όταν μιλάμε για τον έξω από δω ως αιτία θανάτου, πενθούμε και οικείες μας περιπτώσεις μαζί που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ονοματα. Από εκεί και μετά, γιατί γίνεσαι Δον Κιχώτης αστραπιαία και καλπάζεις αλαλάζοντας, δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης δεν καταλάβω γιατί στην διένεξη με τον συς (που τον θεωρώ πέρα από ηλεκτρονικό φιλαράκι έναν πολύ σκληρό ομιλητή και εξίσου πληγωμένο με μένα και με σένα και με μας γενικώς) αναφέρεις τα πμς. Λοιπόν αν σου έστειλε πμ κάποιος αλλάζει τι; Αν γράφει μαλακίες τώρα εδώ δημόσια, γράφει μαλακίες. Αν γράφει σωστά πράγματα τεκμηριωμένα, γράφει τεκμηριωμένα. Αν γράφει αλλα δημόσια και άλλα ιδιωτικά και μιλάμε για το ίδιο θέμα το ίδιο πρόσωπο την ίδια περίοδο (γιατί αλλιώς χαίρω πολύ) είναι ανισόρροπος. Και; Μπορούμε να το κρίνουμε εμείς επειδή ανέφερες την λέξη πμ; Όχι. Λοιπόν για να χρησιμοποιήσω μια οικεία σου κατηγορία, γίνεσαι λίγο μιτούδα με αυτήν την αναφορά. Και θεωρώ το θέμα λίγο γελοίο. Εγώ πολύ θα ήθελα να δω τον Σενέκας να τα δίνει χέρια με την Δαπιτομάνα και τον Συς με τον nowhere. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτη η Κλινική μας χωράει όλους. Ιδίως αυτές τις εποχές, που έξω έγινε χειρότερη Κλινική.
Καλέ μου Μένιο, η απάντηση είναι πολύ απλή. Τόσο στα νιάτα μου, όσο και στα γηρατειά μου έπαιζα και παίζω ω άλφα φιμέιλ. Πράγμα που σημαίνει το ότι ο κάθε "ντουγιουλάικ μαμαζέλ δε γρις" του κάθε προχωκάγκουρα, εθνοκάγκουρα, χριστιανοκάγκουρα που πάντα έπαιζε στη βου ή γου σωματομετρική κατηγορία, τον θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Γενικώς, κόψτε τις παπαριές γιατί δεν είσαι ο μόνος που θα έπεφτες χαλαρά στα τέσσερα, προσφερόμενος στα σκιλς της δαπιτομάνας.

Και για να πάω πιο εμπΥρικά, η κατηγορία σας δεν ψάχνει για μουνί αλλά για πούτσο. Είναι η φύση σας τέτοια. Και τη στηρίζω ολοθέρμως στο πλαίσιο "μακριά κι αγαπημένοι". :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:46
nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:10 Ναι, και;

Καθημερινά πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι, με πολύ πιο διακριτικό τρόπο.

Τί το ιδιαίτερο είχε η Σάνεν Ντόχερτι;
+ 1
Έχει πλήρη συμβατότητα το συγκεκριμένο θέμα σε όλα τα επίπεδα.

Τυχαίο; Σαφώς όχι.

Παράξενο; Σαφώς όχι.

:lol:
Καταλάβαμε τίποτα; Ούτε κατά διάνοια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:22

+ 1

Τυχαίο; Σαφώς όχι.

Παράξενο; Σαφώς όχι.

Αφου σας λοβοτομησε ο Κουλης...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 17:52
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 16:18 Κουκλάρα. Και στο Μπέβερλι Χιλς και στο charmed και ήταν θεά. Την έφαγαν τα κυκλώματα και στα δύο. Στο τέλος την έφαγε και τι θηρίο.
H Alyssa Milano την έφαγε :102:
Ουτε καν, αυτη που την αντικατεστησε ηταν η Πειτζ.

Τι γαματη σειρα ηταν αυτη ρε μστ μου!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Τι παπαριές βλέπατε ρε ΓΊΔΙΑ;

Βλέπατε και Ζήνα;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bazoomba έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:28
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 16:18 Κουκλάρα. Και στο Μπέβερλι Χιλς και στο charmed και ήταν θεά. Την έφαγαν τα κυκλώματα και στα δύο. Στο τέλος την έφαγε και τι θηρίο.

Φιλε αφου δεν ξερεις απο γκοσιπ μην πεταγεσαι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:22

+ 1

Τυχαίο; Σαφώς όχι.

Παράξενο; Σαφώς όχι.

:smt005:
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μαδουραίος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:29 Τι παπαριές βλέπατε ρε ΓΊΔΙΑ;

Βλέπατε και Ζήνα;
ΝΑΙ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ξεφτίλα... μέχρι κι ο Βενεζολάνος κοροϊδεύει :e040:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

GoBack έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:29
Bazoomba έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:28

Φιλε αφου δεν ξερεις απο γκοσιπ μην πεταγεσαι
Α, εννοουσε οτι αυτη εφταιγε για την αντικατασταση;
Πασο, καλυτερη ηταν η αλλη παντως.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:21
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:55
ΓΑΛΗ με το χέρι στην (παγωμένη) καρδιά, παραδεξου ότι ήταν αστείο ποστ. Δηλαδή και μόνο από το πόσο αυθόρμητο είναι γελάς, ασχέτως αν προφανώς λόγω όρων χρήσης πρέπει να διαγραφεί/επεξεργαστεί. Επίσης μπορεί σε κάποια νήματα να έχει ενδιαφέρον η οπτική σου (αν δεν αφορά ΝΔ εννοείται) αλλά εδώ απλά έλεος. Μαζί σου ότι είναι ένα καλοπροαίρετο θέμα προς συζήτηση τι διαφορα έχει ο θάνατος των κοινών θνητών από των διασήμων. Νομίζω ότι κλαίμε τις αναμνήσεις μας εδώ περισσότερο αλλά καθόλου δεν αποκλείω να θέλει κάποιος να πει και κάτι ανθρωπιστικό, γιατί να το μαυρίσουμε ετσι. Σκέψου ότι πενθώντας έναν διάσημο ιδίως όταν μιλάμε για τον έξω από δω ως αιτία θανάτου, πενθούμε και οικείες μας περιπτώσεις μαζί που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ονοματα. Από εκεί και μετά, γιατί γίνεσαι Δον Κιχώτης αστραπιαία και καλπάζεις αλαλάζοντας, δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης δεν καταλάβω γιατί στην διένεξη με τον συς (που τον θεωρώ πέρα από ηλεκτρονικό φιλαράκι έναν πολύ σκληρό ομιλητή και εξίσου πληγωμένο με μένα και με σένα και με μας γενικώς) αναφέρεις τα πμς. Λοιπόν αν σου έστειλε πμ κάποιος αλλάζει τι; Αν γράφει μαλακίες τώρα εδώ δημόσια, γράφει μαλακίες. Αν γράφει σωστά πράγματα τεκμηριωμένα, γράφει τεκμηριωμένα. Αν γράφει αλλα δημόσια και άλλα ιδιωτικά και μιλάμε για το ίδιο θέμα το ίδιο πρόσωπο την ίδια περίοδο (γιατί αλλιώς χαίρω πολύ) είναι ανισόρροπος. Και; Μπορούμε να το κρίνουμε εμείς επειδή ανέφερες την λέξη πμ; Όχι. Λοιπόν για να χρησιμοποιήσω μια οικεία σου κατηγορία, γίνεσαι λίγο μιτούδα με αυτήν την αναφορά. Και θεωρώ το θέμα λίγο γελοίο. Εγώ πολύ θα ήθελα να δω τον Σενέκας να τα δίνει χέρια με την Δαπιτομάνα και τον Συς με τον nowhere. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτη η Κλινική μας χωράει όλους. Ιδίως αυτές τις εποχές, που έξω έγινε χειρότερη Κλινική.
Καλέ μου Μένιο, η απάντηση είναι πολύ απλή. Τόσο στα νιάτα μου, όσο και στα γηρατειά μου έπαιζα και παίζω ω άλφα φιμέιλ. Πράγμα που σημαίνει το ότι ο κάθε "ντουγιουλάικ μαμαζέλ δε γρις" του κάθε προχωκάγκουρα, εθνοκάγκουρα, χριστιανοκάγκουρα που πάντα έπαιζε στη βου ή γου σωματομετρική κατηγορία, τον θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Γενικώς, κόψτε τις παπαριές γιατί δεν είσαι ο μόνος που θα έπεφτες χαλαρά στα τέσσερα, προσφερόμενος στα σκιλς της δαπιτομάνας.

Και για να πάω πιο εμπΥρικά, η κατηγορία σας δεν ψάχνει για μουνί αλλά για πούτσο. Είναι η φύση σας τέτοια. Και τη στηρίζω ολοθέρμως στο πλαίσιο "μακριά κι αγαπημένοι". :g094:
Feindflug

sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Bazoomba έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:30
Μαδουραίος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:29 Τι παπαριές βλέπατε ρε ΓΊΔΙΑ;

Βλέπατε και Ζήνα;
ΝΑΙ.
Κι εγώ

https://gr.xhamster.com/videos/lucy-law ... NC4wLjAuMA..
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ήθελα πάρα πολύ να την γαμησω αυτή την κοπέλα.
Ήμασταν όλοι ερωτευμένοι μαζί της, αν και η αδυναμία μου εκείνη την εποχη ήταν εκείνη η ψηλή που τελικά αποδείχτηκε ξεκωλιαρα και γύρισε το Showgirls.

Η Μπρέντα και η παρέα της σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά, σε μια εποχή που δεν υπήρχε το ίντερνετ και τέτοιου είδους σειρές έκαναν πάταγο.
Σήμερα θα ήταν μια από τις 100αδες σειρες του νετφλιξ και λοιπών εφαρμογών και τίποτα παραπάνω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Υπάρχουν Άρλεκιν που παριστάνουν ότι είναι σειρές και υπάρχει και ο Σπάρτακος, ο οποίος είναι σειρά που προσπαθεί με μανία να πείσει ότι είναι Άρλεκιν.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:21 Καλέ μου Μένιο, η απάντηση είναι πολύ απλή. Τόσο στα νιάτα μου, όσο και στα γηρατειά μου έπαιζα και παίζω ω άλφα φιμέιλ. Πράγμα που σημαίνει το ότι ο κάθε "ντουγιουλάικ μαμαζέλ δε γρις" του κάθε προχωκάγκουρα, εθνοκάγκουρα, χριστιανοκάγκουρα που πάντα έπαιζε στη βου ή γου σωματομετρική κατηγορία, τον θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Δεν ξέρω τι μανία έχεις με τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά :_: αλλά δεν έχω ιδέα πώς σχετίζεται με την "συζήτηση". Δηλαδή αν ο συς και ο κάθε συς είναι διμετρος, καλως σε βρίζει τώρα ή καλώς σου έστελνε πμ (σύμφωνα πάντα με την δική σου αναφορά); Ή υπονοεις ότι σε βριζει τώρα επειδή είσαι ψηλότερη; Θα ορκιζοσουν ότι όλοι αυτοί που σε βρίζουν ή γελάνε με τα ποστ σου τον τελευταίο καιρό γνωρίζουν ή τους αφορά το ύψος σου ή οι κοιλιακοί σου; Οκ γενικά ο κοντός έχει συχνά την ανασφάλεια του κοντού. Εσύ γιατί έχεις την εμμονή της ψηλής; Επίσης που ξέρεις ότι όλοι θα έπεφταν στα 4; :p2: Αυτό με τον πουτσο, να το δεχτώ συμβολικά σαν παρομοίωση υποταγής. Εννοώ να το δεχτώ σαν ειρηνικό ποστ και να μην σου κάνω αναφορα. Μπορείς όμως να το εξηγήσεις με απλά λογακια; Είμαι περίεργος τι υπάρχει στο κεφάλι σου, πέρα από μεζούρα.
sure...
(γελώ)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”