Ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός '21-'27 της ΕΕ είναι 2 τρισ ευρώ. Ας κόψουν απ' τις μαλακίες, τύπου πράσινη ανάπτυξη ας πούμε, κι ας τα δώσουν σε εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών, αφού δεν λένε να προχωρήσουν σε ομοσπονδοποίηση, κοινά εξωτερικά σύνορα και ευρωπαϊκό στρατό, εφόσον η ΕΕ θέλει πλέον να παίξει ως γεωπολιτικός παίκτης στον δεύτερο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία. Σ' αυτό έχει δίκιο ο Τραμπ, μαγκιές αποκλειστικά με τις πλάτες και το πορτοφόλι των ΗΠΑ δεν μπορεί να παίξει άλλο.Aitwlos έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:25Ναύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 21:27Κάτι σαπάκια στείλαμε, κακώς βέβαια. Κατά τ' άλλα έχει δίκιο. Αν η ΕΕ θέλει να γίνει γεωπολιτικός παίκτης και να παίζει μπάτσες -λέμε τώρα- με τη Ρωσία, πρέπει να βάλει και το χέρι στην τσέπη.Aitwlos έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 17:33
Ναι αλλά είναι φαύλος κύκλος. Πρωτα στέλνει οπλικά συστήματα. Μετά ζητάει λεφτά από την Ε.Ε για να καλύψει κενά. Η Ε.Ε από πού θα τα βρει;
Σαπακια και ξεσαπακια τα στείλαμε. Εγώ άλλο ρωτησα. Που θα βρει τα λεφτά η Ε.Ε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία προδοσίας απ' τη Δεξιά:"Τα όπλα στην Ουκρανία δημιουργούν κενά στις δικές μας αμυντικές δυνατότητες"
Re: Ομολογία προδοσίας απ' τη Δεξιά:"Τα όπλα στην Ουκρανία δημιουργούν κενά στις δικές μας αμυντικές δυνατότητες"
Re: Ομολογία προδοσίας απ' τη Δεξιά:"Τα όπλα στην Ουκρανία δημιουργούν κενά στις δικές μας αμυντικές δυνατότητες"
Σόρρυ αλλά είναι λίγο αφελές αυτό, το ότι οι ΗΠΑ μας παρέχουν τζάμπα προστασία, γιατί μας αγαπάνε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:51Ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός '21-'27 της ΕΕ είναι 2 τρισ ευρώ. Ας κόψουν απ' τις μαλακίες, τύπου πράσινη ανάπτυξη ας πούμε, κι ας τα δώσουν σε εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών, αφού δεν λένε να προχωρήσουν σε ομοσπονδοποίηση, κοινά εξωτερικά σύνορα και ευρωπαϊκό στρατό, εφόσον η ΕΕ θέλει πλέον να παίξει ως γεωπολιτικός παίκτης στον δεύτερο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία. Σ' αυτό έχει δίκιο ο Τραμπ, μαγκιές αποκλειστικά με τις πλάτες και το πορτοφόλι των ΗΠΑ δεν μπορεί να παίξει άλλο.Aitwlos έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:25Ναύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 21:27
Κάτι σαπάκια στείλαμε, κακώς βέβαια. Κατά τ' άλλα έχει δίκιο. Αν η ΕΕ θέλει να γίνει γεωπολιτικός παίκτης και να παίζει μπάτσες -λέμε τώρα- με τη Ρωσία, πρέπει να βάλει και το χέρι στην τσέπη.
Τα έχουν βγάλει τριπλά μόνο από τα καύσιμα και τα αέρια.
1,2 τρισ δολλάρια ήταν μέσα το αμερικανικό δημόσιο μέχρι τον 06/2024. Οι Αμερικανοί, ή μάλλον ο Τραμπ, λένε πλέον στους Ευρωπαίους ότι αν θέλουν προστασία απέναντι στη Ρωσία (και όχι μόνο) πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Και λογικά να το δεις, αφού μπήκε σε φάση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία , η ΕΕ είτε θα πρέπει να ομοσπονδοποιηθεί είτε να συγχρηματοδοτήσει τις εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών.nyxtovios έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:53Σόρρυ αλλά είναι λίγο αφελές αυτό, το ότι οι ΗΠΑ μας παρέχουν τζάμπα προστασία, γιατί μας αγαπάνε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:51Ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός '21-'27 της ΕΕ είναι 2 τρισ ευρώ. Ας κόψουν απ' τις μαλακίες, τύπου πράσινη ανάπτυξη ας πούμε, κι ας τα δώσουν σε εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών, αφού δεν λένε να προχωρήσουν σε ομοσπονδοποίηση, κοινά εξωτερικά σύνορα και ευρωπαϊκό στρατό, εφόσον η ΕΕ θέλει πλέον να παίξει ως γεωπολιτικός παίκτης στον δεύτερο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία. Σ' αυτό έχει δίκιο ο Τραμπ, μαγκιές αποκλειστικά με τις πλάτες και το πορτοφόλι των ΗΠΑ δεν μπορεί να παίξει άλλο.Aitwlos έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:25
Ναι άλλο λέω εγώ. Ότι δεν μας παρέχουν δωρεάν προστασία οι ΗΠΑ. Επωφελήθηκαν από σύγκρουση σε πολλαπλά επίπεδα. Το αν ζητάν επιπλέον λεφτά είναι επίσης στο πλαίσιο της μπίζνας. Γιατί από αυτούς θα αγοραστούν πάλι τα όπλα.Ναύτης έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 00:031,2 τρισ δολλάρια ήταν μέσα το αμερικανικό δημόσιο μέχρι τον 06/2024. Οι Αμερικανοί, ή μάλλον ο Τραμπ, λένε πλέον στους Ευρωπαίους ότι αν θέλουν προστασία απέναντι στη Ρωσία (και όχι μόνο) πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Και λογικά να το δεις, αφού μπήκε σε φάση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία , η ΕΕ είτε θα πρέπει να ομοσπονδοποιηθεί είτε να συγχρηματοδοτήσει τις εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών.nyxtovios έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:53Σόρρυ αλλά είναι λίγο αφελές αυτό, το ότι οι ΗΠΑ μας παρέχουν τζάμπα προστασία, γιατί μας αγαπάνε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:51
Ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός '21-'27 της ΕΕ είναι 2 τρισ ευρώ. Ας κόψουν απ' τις μαλακίες, τύπου πράσινη ανάπτυξη ας πούμε, κι ας τα δώσουν σε εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών, αφού δεν λένε να προχωρήσουν σε ομοσπονδοποίηση, κοινά εξωτερικά σύνορα και ευρωπαϊκό στρατό, εφόσον η ΕΕ θέλει πλέον να παίξει ως γεωπολιτικός παίκτης στον δεύτερο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία. Σ' αυτό έχει δίκιο ο Τραμπ, μαγκιές αποκλειστικά με τις πλάτες και το πορτοφόλι των ΗΠΑ δεν μπορεί να παίξει άλλο.
Η διαφορά είναι ότι η μία περίπτωση έχει να κάνει με τον αστικό κώδικα και η άλλη με τον ποινικό.Αρίστος έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:01 Aν παει ο ΧΕλωνος στη ΔΗΕ να με ενημερωσει να στειλω ΟΛΕΣ τις βρισιες του Σενεκα σε μενα επισης στη ΔΗΕ. Τις εχω ολες κρατημενες.
Χελωνε σου στελνω το μειλ μου.
.
Τεσπά, καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε ότι κατεβάσει η κλούβα μας.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και σου απάντησα από δανεισμό μια και έχει αξιολόγηση ΑΑΑ και σχεδόν μηδενικό χρέος.Αλλά αυτό δεν το θέλουν οι χώρες που δεν θέλουν να υπάρχει κοινό ευρωπαικό χρέος.Aitwlos έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:25 Σαπακια και ξεσαπακια τα στείλαμε. Εγώ άλλο ρωτησα. Που θα βρει τα λεφτά η Ε.Ε
-
πατησιωτης
Εγγύηση ο λόγος του. Να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Θα πάει στην κουμπάρα του τη Λεπέν αν χρειαστεί έτσι και αλλιώς.
Τίποτα δεν παρέχεται δωρεάν σ' αυτόν τον κόσμο. Απλώς η Ρωσία είναι πολλή μεγάλη δύναμη για να τα βγάλουν πέρα μαζί της μόνον οι ΗΠΑ κι η ΕΕ να ασχολείται με πίπες τύπου πράσινη ανάπτυξη. Το ίδιο ισχύει και για το βιλαέτι μας, είπε ο Μητσοτάκης ότι είμαστε πολλή μικρή χώρα για να μας φορτώσετε επιπλέον εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες απέναντι στη Ρωσία.nyxtovios έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 00:05Ναι άλλο λέω εγώ. Ότι δεν μας παρέχουν δωρεάν προστασία οι ΗΠΑ. Επωφελήθηκαν από σύγκρουση σε πολλαπλά επίπεδα. Το αν ζητάν επιπλέον λεφτά είναι επίσης στο πλαίσιο της μπίζνας. Γιατί από αυτούς θα αγοραστούν πάλι τα όπλα.Ναύτης έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 00:031,2 τρισ δολλάρια ήταν μέσα το αμερικανικό δημόσιο μέχρι τον 06/2024. Οι Αμερικανοί, ή μάλλον ο Τραμπ, λένε πλέον στους Ευρωπαίους ότι αν θέλουν προστασία απέναντι στη Ρωσία (και όχι μόνο) πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Και λογικά να το δεις, αφού μπήκε σε φάση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία , η ΕΕ είτε θα πρέπει να ομοσπονδοποιηθεί είτε να συγχρηματοδοτήσει τις εξοπλιστικές και αμυντικές δαπάνες των κρατών-μελών.nyxtovios έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 23:53
Σόρρυ αλλά είναι λίγο αφελές αυτό, το ότι οι ΗΠΑ μας παρέχουν τζάμπα προστασία, γιατί μας αγαπάνε.
- Υδράργυρος
Η Δανία έστειλε όλο το πυροβολικό της στην Ουκρανία, τώρα θα στείλει και την υπόλοιπη αντιαεροπορική της άμυνα. Και άλλα μέλη εξασθενίζουν την άμυνα τους. Η Ελλάδα ακολουθεί. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ευρωστρατού που θα καλύπτει τα κενά.
Λύστε μου την απορία τους δίνουμε ληγμένα πυρομαχικά η πυρομαχικά που θα πάνε για απόσυρση όπως λέει η κυβέρνηση. Δηλαδή τους δίνουμε άχρηστα όπλα και περιμένουν να νικήσουν τους Ρώσους.?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι μου το βαλες αυτο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 15:08https://flight.com.gr/opla-poy-exoume-d ... -oukrania/Thor έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 15:03Εννοεις τα ΒΜΡ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 14:55
μπα, το συμπέρασμα είναι να μην πληρώνει ο ελ λαός οπλισμό ο οποίος στη συνέχεια θα χαρίζεται και θα ξαναξοδεύονται λεφτά του ελ λαού για να τον αντικαταστήσουν![]()
Λεει, τι θα ηθελε η Ουκρανια να της στειλουμε, οχι τι στειλαμε.
Και γω θελω τη Σκαρλετ για το Σ/Κ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει μια λίστα με τίτλο "τι έχουμε ήδη δώσει"Thor έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:18Τι μου το βαλες αυτο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν αλλαζει κατι στο αφηγημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:25έχει μια λίστα με τίτλο "τι έχουμε ήδη δώσει"Thor έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:18Τι μου το βαλες αυτο;
Το προβλημα θα ηταν να στειλουμε τους Σ-300, τα λεοπαρντ και τα Φ-16 χωρις αυτα να εχουν αντικατασταθει με νεοτερα, οχι απο μας βεβαια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
πατησιωτης
Στέλνουμε βασικά οπλισμό σοβιετικής κατασκευής που αποκτήσαμε από τα ανατολικογερμανικά αποθέματα όταν έγινε η ενοποίηση των δύο Γερμανιών και ο Κολ ήθελε να τον ξεφορτωθεί και είπε στον Μητσοτάκη Α΄δεν τα παίρνεις εσύ που λες ότι έχεις αμυντικές ανάγκες;zteo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 08:32 Λύστε μου την απορία τους δίνουμε ληγμένα πυρομαχικά η πυρομαχικά που θα πάνε για απόσυρση όπως λέει η κυβέρνηση. Δηλαδή τους δίνουμε άχρηστα όπλα και περιμένουν να νικήσουν τους Ρώσους.?
Όλα αυτά βέβαια οι Ουκρανοί τα ξέρουν,δεν χρειάζονται εκπαίδευση,μερικά μπορεί να έχουν κατασκευασθεί και σε ουκρανικά εργοστάσια.Φυσικά είναι παλιατζούρες αλλά μη νομίζεις ότι και οι Ρώσοι δεν έχουν ρίξει στη μάχη παρόμοιες παλιατζούρες,στον πόλεμο ρίχνεις ότι έχεις και δεν έχεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 64 Απαντήσεις