!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Φαντάσου όμως, τύπισσα, να ανοίξεις το κελάρι μετά από 18 χρόνια και να έχει ωριμάσει όπως πρέπει...Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:39Κοιτά μεταξύ μας, αυτή στοιχηματίζω είναι καλά καλά σμπαραρισμενη. Δεν παίζει φυσιολογικός νους να κλείνει 2-3χρονο σε αποθήκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:37Ένας λόγος παραπάνω για να παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης, με την αντίστοιχη βαθμολογική ανταποδοτικότητα.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:34
Πάντως σκέφτομαι ότι μπορεί να μην είναι καν καταρτισμένη για να έχει τη φύλαξη βρεφών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τελικά έπιασε η θεραπεία, τύπε ή ακόμα με το αριστερό γράφει;Beria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:19Και ο διπλανός μου στην 1η Δημοτικού έτρωγε ασταμάτητο βρωμόξυλο από την δασκάλα γιατί ήταν αριστερόχειρας κι έπρεπε να μάθει να γράφει με το καλό χέριmetaxoskolikas έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:59 παλιά αυτές οι τιμωρίες ήταν συνήθεις.πολυ πιο επιτυχημένα μεγάλωναν τα παιδιά τότε σε σχέση με σήμερα.απλα πλέον δεν υπάρχουν τιμωρίες και όρια με αποτέλεσμα τα παιδιά να γίνονται ανεξέλεγκτα και να παρουσιάζονται τα προβλήματα συμπεριφοράς σαν ένα καρό δήθεν ψυχολογικών ασθενειών από υπερκινητικότητα έως δεν ξέρω και εγώ τι περίτεχνη ορολογία.
Ε, δεν μεγάλωσε καθόλου καλύτερα από τα τωρινά παιδιά
Dein Herz, meine Gier
Την μύτη σου με ποιο χέρι την σκαλίζεις, τύπε;vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:21Εγώ το αντιστροφο. Με το αριστερό σχεδόν μονο γράφω, μαστορικά ειμαι αμφιδέξιος εκτός απο βίδωμα, που το κανω μόνο με το δεξί. Μαλακία απο μικρος, μονο με το δεξί. Κιθάρα (λιγο που ασχολήθηκα κάποτε) επισης μόνο με δεξί.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Μονο γράψιμο και βουρτσισμα δοντιών κανω με το αριστερό, ουσιαστικα.
Dein Herz, meine Gier
Θα έπαιζε ως τοπ στο viewtopic.php?f=20&t=55431Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 21:55Φαντάσου όμως, τύπισσα, να ανοίξεις το κελάρι μετά από 18 χρόνια και να έχει ωριμάσει όπως πρέπει...Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:39Κοιτά μεταξύ μας, αυτή στοιχηματίζω είναι καλά καλά σμπαραρισμενη. Δεν παίζει φυσιολογικός νους να κλείνει 2-3χρονο σε αποθήκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:37
Ένας λόγος παραπάνω για να παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης, με την αντίστοιχη βαθμολογική ανταποδοτικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Είσαι μάλλον ημι-αμφιδέξιος.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:44 Κι εγώ μπορεί να γράφω με το δεξί ,αλλά το αριστερό έχω για "καλό" χέρι όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Βάλε με να βιδώσω π.χ κάτι με το δεξί και θα δεινοπαθήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
οχι. κοιτα γυρω σου.metaxoskolikas έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:59 παλιά αυτές οι τιμωρίες ήταν συνήθεις.πολυ πιο επιτυχημένα μεγάλωναν τα παιδιά τότε σε σχέση με σήμερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 19:56οχι. κοιτα γυρω σου.metaxoskolikas έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 15:59 παλιά αυτές οι τιμωρίες ήταν συνήθεις.πολυ πιο επιτυχημένα μεγάλωναν τα παιδιά τότε σε σχέση με σήμερα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 497 Απαντήσεις
- 7763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις