Το ερώτημα είναι ποια εξήγηση για εξωκοινοβουλευτική συμπεριφορά θα γίνει αποδεκτή από τον Τασούλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Re: O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Α οκ.stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:23Εχει σημασια;
Μαλλον οχι.Πιο πολυ φαινεται να του αρπαζει το ακουστικο αλλα δεν μας ενδιαφερει.
Είμαστε σε ένα νήμα με τίτλο "χαστούκισε" και κάπως μπερδεύτηκα.
Επίσης αδιανόητο που ρωτάς αν έχει σημασία.
Σε φαντάζομαι να έχεις κατηγορήσει κάποιον ότι σε χτύπησε, να σε ρωτάει ο δικαστής αν σε χτύπησε και να απαντάς "μπορεί και όχι, έχει σημασία;".
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε, ακριβώς γι' αυτό αναφέρομαι σε "δαιμόνιους" ρεπόρτερς και κυρίως αρχισυντάκτες.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:20Άλλο "παρουσιάζω" και άλλο λέω ο,τι μου κατέβει.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 08:58Otto, είναι γεγονός το ότι συνήθως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη και έναν απλό διαπληκτισμό ως μακελειό.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 08:43 Γιατί όταν μια είδηση βγαίνει από ζαίους και Χίο πρέπει να αφαιρέσεις το 90% όσων λένε και ταυτόχρονα να ρωτήσεις και τους εμπλεκόμενους.
Αλλά ποιοι δαιμονιοι ρεπορτερς; Δε βλέπεις εδώ μεσα τι γίνεται ;
Με το βίντεο μπροστά τους και μιλάνε για ξύλο.
Αν δεν ταιριάζανε με το κοινό τους δεν θα συμπεθεριάζανε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Όταν αποφασίσετε τι ακριβώς συγκάλυψαν με την συγκάλυψη μας λέτε και μας όμως.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:25 Να τους βρίζουμε αλλά για τους σωστούς λόγους.
Πχ: Στο ζήτημα των Τεμπών υπάρχει συγκάλυψη και επικοινωνιακή διαχείριση ανάλογη του θεάτρου των ζαίων στο μάτι.
Πάντως ο κ.Αυγενακης ειχε κάνει πολλούς εχθρούς προσπαθώντας να εξυγιάνει την αγορά

Μπορεί κάποιοι να του την είχαν στημένη
Και παρ όλο που καταδικάζω τη προχθεσινή συμπεριφορά του
δεν είδα αυτούς που τώρα σκούζουν να καταδικάζουν για κάποιες άλλες συμπεριφορές

Μπορεί κάποιοι να του την είχαν στημένη
Και παρ όλο που καταδικάζω τη προχθεσινή συμπεριφορά του
δεν είδα αυτούς που τώρα σκούζουν να καταδικάζουν για κάποιες άλλες συμπεριφορές

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μεγαλύτερος ξευτίλας από σένα δεν υπάρχει. Δεν υπήρξε κανένα χαστούκι, ούτε φυσικά... λιποθυμία (!!!) όπως διάβασα αλλού.
Το μόνο που είδαμε για άλλη μια φορά είναι την σκατίλα της δημοσιογραφίας.
Δεν πας καλά.stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:23Εχει σημασια;
Μαλλον οχι.Πιο πολυ φαινεται να του αρπαζει το ακουστικο αλλα δεν μας ενδιαφερει.
- Otto Weininger
Θυμάμαι να αρπάζει ο Τζημερος αφίσες και να του χρεώνουν ψευδώς ότι "χτύπησε την γυναίκα".
Φυσικά κάποιοι το είπαμε αμέσως ότι δεν συνέβη, δεν λέγαμε "τι σημασία έχει".
Φυσικά κάποιοι το είπαμε αμέσως ότι δεν συνέβη, δεν λέγαμε "τι σημασία έχει".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οπως και να χει ειναι μαλακια του Αυγενακη.
Εμ μπερδεψε τις πυλες, εμ τον ψάχνανε και 3 φορες φωναξανε ονομα και περιμενανε οι ανθρωποι υπομονετικα τον 1 μαλακα που τους καθυστερει την πτηση και αυτος ερχεται με τουπε και υφακι και τη λεει και στους υπαλληλους απο πανω? (χαστουκι δεν βλεπω αν και παει να του αρπαξει το ακουστικο αν ειδα καλα).
Ε οχι ρε φιλαρακι. Αυτα τα "ξερεις ποιος ειμαι γω" και "γω ειμαι Υπουργος" να τα βαλει στον κωλο του. Αν ειναι frequent flyer μονο αυτος φταιει για τη μαλακια που τον δερνει.
Μονο και μονο για το attitude εγω δεν θα τον εβαζα στην πτηση.
Παλιοτερα οταν δουλευα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα στο κεντρο της Αθηνας ηρθε ο Γραμματέας του Σαμαρα και ζητησε 2 λαπτοπ γιατι ο Υπουργος επρεπε να φυγει ταξιδι και ηθελε 2 λαπτοπ επειγοντως. Το ενα θα ηταν για τον γιο του οπως ειπε ο τυπος.
Δεν ειχαμε το δευτερο και για να τους βοηθησω προσφέρθηκε να παει συναδελφος στο αλλο μαγαζι με τη μηχανη του και να το φέρει αλλα ο Γραμματέας με υφάκι ειπε "ο κ. Υπουργος δεν μπορει να περιμενει να κανετε τη δουλεια σας. Αν δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε τον κ. Υπουργο ΑΜΕΣΑ τοτε δεν κανετε καλα τη δουλεια σας και θα παμε αλλου που εξυπηρετουν καλυτερα".
Ε και εκει του λεει ο Προιστάμενος εκνευρισμένος "Ε να παει αλλου ο κ. Υπουργος. Εδω μας τελειωσαν τα λαπτοπ!"
Εμ μπερδεψε τις πυλες, εμ τον ψάχνανε και 3 φορες φωναξανε ονομα και περιμενανε οι ανθρωποι υπομονετικα τον 1 μαλακα που τους καθυστερει την πτηση και αυτος ερχεται με τουπε και υφακι και τη λεει και στους υπαλληλους απο πανω? (χαστουκι δεν βλεπω αν και παει να του αρπαξει το ακουστικο αν ειδα καλα).
Ε οχι ρε φιλαρακι. Αυτα τα "ξερεις ποιος ειμαι γω" και "γω ειμαι Υπουργος" να τα βαλει στον κωλο του. Αν ειναι frequent flyer μονο αυτος φταιει για τη μαλακια που τον δερνει.
Παλιοτερα οταν δουλευα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα στο κεντρο της Αθηνας ηρθε ο Γραμματέας του Σαμαρα και ζητησε 2 λαπτοπ γιατι ο Υπουργος επρεπε να φυγει ταξιδι και ηθελε 2 λαπτοπ επειγοντως. Το ενα θα ηταν για τον γιο του οπως ειπε ο τυπος.
Δεν ειχαμε το δευτερο και για να τους βοηθησω προσφέρθηκε να παει συναδελφος στο αλλο μαγαζι με τη μηχανη του και να το φέρει αλλα ο Γραμματέας με υφάκι ειπε "ο κ. Υπουργος δεν μπορει να περιμενει να κανετε τη δουλεια σας. Αν δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε τον κ. Υπουργο ΑΜΕΣΑ τοτε δεν κανετε καλα τη δουλεια σας και θα παμε αλλου που εξυπηρετουν καλυτερα".
Ε και εκει του λεει ο Προιστάμενος εκνευρισμένος "Ε να παει αλλου ο κ. Υπουργος. Εδω μας τελειωσαν τα λαπτοπ!"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μα τί λέτε ρε παιδιά; Ίσα που τον ακούμπησε τον υπάλληλο. Είναι λόγος αυτός να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα; Αν είναι δυνατόν. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω γω που σχολιάζουμε έτσι ξεδιάντροπα τον κύριο Αυγενάκη. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό θα το έκανε σε αεροδρόμιο του εξωτερικού; Ή θα έτρωγε ακινητοποίηση μετά γαμώξυλου και μετά βραχιολάκια και μπουζούριασμα;Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 08:30Ξέρεις ότι δεν διαφωνώ επί της αρχής, αλλά αν σπάσεις το σαγόνι κάποιου επειδή σου τράβηξε το τηλέφωνο και σε έβρισε, θα έχεις μεγαλύτερα μπλεξίματα από αυτόν.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 07:19 Έπρεπε να πέσει σε γνώστη πολεμικών τεχνών ,να τρέφεται μετά με καλαμάκι το αρχιδάκι ( υποκοριστικό).
Δακτυλοσκόπηση και τα σχετικά κι ας επικαλούνταν im-muni-ty.
-
stergiosbik
Αρχισες παλι τα μα και μου.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:29Α οκ.stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:23Εχει σημασια;
Είμαστε σε ένα νήμα με τίτλο "χαστούκισε" και κάπως μπερδεύτηκα.
Επίσης αδιανόητο που ρωτάς αν έχει σημασία.
Σε φαντάζομαι να έχεις κατηγορήσει κάποιον ότι σε χτύπησε, να σε ρωτάει ο δικαστής αν σε χτύπησε και να απαντάς "μπορεί και όχι, έχει σημασία;".
Με μενα μιλας.
Δεν ανοιξα κανενα νημα ουτε ισχυριστηκα οτι τον χτυπησε.
Λεω το αυτονοητο.
Οτι αν μια τετοια συμπεριφορα ειναι καταδικαστεα για εσενα κι εμενα,για εναν βουλευτη ειναι διπλά καταδικαστεα και πρεπει να παρει πουλο.
ΥΓ.
Επισης ειμαι της αποψης οτι εφοσον αποφασισε να ασκησει βια,γιατι η συμπεριφορα αυτη ηταν βια ακομα και αν δεν τον χτυπησε αμεσα,θα ηταν απολυτα δικαιολογημενος ο υπαλληλος αν του κατεβαζε την μουρη.
Γιατι οταν αποφασιζεις να το παιξεις νταης να ξερεις οτι ο αλλος απεναντι σου μπορει να ειναι ακομα πιο νταης και να τις αρπαξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 03 Ιούλ 2024, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:41 Οπως και να χει ειναι μαλακια του Αυγενακη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Ανάγωγος ήταν, αλλά εν προκειμένω μπορεί να τους κάνει μήνυση για συκοφαντία και διασπορά ψευδών ειδήσεων.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:42Ίσα που τον ακούμπησε τον υπάλληλο. Είναι λόγος αυτός να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα; Αν είναι δυνατόν. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω γω που σχολιάζουμε έτσι ξεδιάντροπα τον κύριο Αυγενάκη.
Λάθος. Πρέπει να δεχτείς άμεσα επίθεση για να κατεβάσεις μούρη.stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:44Ειισης ειμαι της αποψης οτι εφοσον αποφασισε να ασκησει βια,γιατι η συμπεριφορα αυτη ηταν βια ακομα και αν δεν τον χτυπησε αμεσα,θα ηταν απολυτα δικαιολογημενος ο υπαλληλος αν του κατεβαζε την μουρη.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Με τοσο κόσμο στα κάγκελα, αν ήταν καθαρός ο Καραμανλής θα μπορούσε να δεχτεί να δικαστει, για να τους βουλωσει και να κερδίσει πολιτικά. Άρα, το ότι επέλεξαν να κάνουν μια επιτροπή την όποια έκλεισαν στα γρήγορα, εμένα μου λέει πως έχουν λερωμενη τη φωλιά τους. Έστω σε κάποιο μικρό βαθμό.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:32Όταν αποφασίσετε τι ακριβώς συγκάλυψαν με την συγκάλυψη μας λέτε και μας όμως.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:25 Να τους βρίζουμε αλλά για τους σωστούς λόγους.
Πχ: Στο ζήτημα των Τεμπών υπάρχει συγκάλυψη και επικοινωνιακή διαχείριση ανάλογη του θεάτρου των ζαίων στο μάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 03 Ιούλ 2024, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σιγα μην τα κανε αυτα εκει.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:43Αυτό θα το έκανε σε αεροδρόμιο του εξωτερικού; Ή θα έτρωγε ακινητοποίηση μετά γαμώξυλου και μετά βραχιολάκια και μπουζούριασμα;Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 08:30Ξέρεις ότι δεν διαφωνώ επί της αρχής, αλλά αν σπάσεις το σαγόνι κάποιου επειδή σου τράβηξε το τηλέφωνο και σε έβρισε, θα έχεις μεγαλύτερα μπλεξίματα από αυτόν.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 07:19 Έπρεπε να πέσει σε γνώστη πολεμικών τεχνών ,να τρέφεται μετά με καλαμάκι το αρχιδάκι ( υποκοριστικό).
Δακτυλοσκόπηση και τα σχετικά κι ας επικαλούνταν im-muni-ty.![]()
Στην Ατλάντα επειδη μου ειχαν κανει λαθος στο εισιτηριο υψωσα λιγο τη φωνη και οχι για να βρισω τον υπαλληλο αλλα του στυλ παραπονο "Jesus you fucked me both sides now!" και ειδα απο την γωνια να ερχονται δυο marshals προς το μερος μου.
Ρωτησαν αν ειναι ολα οκ και τους απαντησα ηρεμα οτι εχει γινει ενα λαθος και απλα εκνευριστηκα λιγο. Ζητησα συγνωμη και εφυγαν.
Για την ιστορια διορθωθηκε το λαθος αλλα εφυγα με την επομενη πτηση 5 ωρες μετα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις