Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:46
Ακριβώς, σε φυστικοβουτυρο μαλιστα
Μα πως με ξερεις!
εθνοζαιοι και προχωκαγκουρες μοιραζομαστε πολλα κοινα ντανε μου (τον ελαχιστο κοινο παρανομαστη αλλα και παλι)
δεν διαβαζεις την γατουλα?
Η γατούλα γουστάρει και το ντόγκυ στάιλ, γλυκά μου. Αλλά σε εναλλαγή με το ιεραποστολικό όπεν άις κόντακτ.
Και μια τελευταία συμβουλή από την αγάμητη γραία του πχώρου. Μόνον όταν δεις τον εαυτό σου ως υποκείμενο, μπορείς να τον διαθέσεις χαλαρά και ως αντικείμενο, χωρίς να πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο.
εθνοζαιοι και προχωκαγκουρες μοιραζομαστε πολλα κοινα ντανε μου (τον ελαχιστο κοινο παρανομαστη αλλα και παλι)
δεν διαβαζεις την γατουλα?
Η γατούλα γουστάρει και το ντόγκυ στάιλ, γλυκά μου. Αλλά σε εναλλαγή με το ιεραποστολικό όπεν άις κόντακτ.
Και μια τελευταία συμβουλή από την αγάμητη γραία του πχώρου. Μόνον όταν δεις τον εαυτό σου ως υποκείμενο, μπορείς να τον διαθέσεις χαλαρά και ως αντικείμενο, χωρίς να πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο.
Έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις πολυ ή μου φαίνεται?
σιγα ρε μλκ τι ειπε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
omg kai 3 lol έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:27
μια παλια πρωην παραγγελνε/εφτιαχνε φρουτοσαλατα με αβοκαντο για να δωσει εξτρα γευση στα θρεπτικα συστατικα
τελος παντων όλα αυτά είναι αχρηστες πληροφοριες
το μονο που εχει σημασια στο πατριαρχικο ορθοδοξο σεξ είναι η χρονικη διεισδυση του αντρος, ολα τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα
Τι να πω για τα δικά μου, τύπε, που πίνω πρωτεϊνες με γεύση cream and cookies, κρεατίνη με γεύση πορτοκάλι και ασπράδια αυγών με γεύση φράουλα...
omg kai 3 lol έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:27
μια παλια πρωην παραγγελνε/εφτιαχνε φρουτοσαλατα με αβοκαντο για να δωσει εξτρα γευση στα θρεπτικα συστατικα
τελος παντων όλα αυτά είναι αχρηστες πληροφοριες
το μονο που εχει σημασια στο πατριαρχικο ορθοδοξο σεξ είναι η χρονικη διεισδυση του αντρος, ολα τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα
Τι να πω για τα δικά μου, τύπε, που πίνω πρωτεϊνες με γεύση cream and cookies, κρεατίνη με γεύση πορτοκάλι και ασπράδια αυγών με γεύση φράουλα...
HRWAC για το ασπράδι. Δεν κατεβαίνει με τίποτα, ο,τι γεύση κι αν του έχουν προσθέσει.