Αυτό έπρεπε να το πουν στους γονείς του Otto Warmbier, στην κηδεία του. "Συλλυπητήρια, τουλάχιστον δεν πέθανε σαν NPC, είχε περιέργεια"Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:48Δεν θα κάνει αλλά είπαμε, και μόνο αν έχει την περιέργεια το σέβομαι. Τα NPCs εδώ με τρομάζουν.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:38Και μετά θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ανακαλύψει τον κοσμ...oh, waitDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:29 Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ΒΚορεατης παίζει κάποια στιγμή όταν μεγαλώνει να του δημιουργείται και μια περιέργεια να δει πως βλέπουν και οι άλλοι λαοί τα πράγματα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινό σύμφωνο αμύνης Ρωσίας-ΒΚ
Re: Κοινό σύμφωνο αμύνης Ρωσίας-ΒΚ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aπό την επόμενη εβδομάδα σε συνέχεια των εκπομπών για τους δύο παγκοσμίους πολέμους αρχίζουν επεισόδια για το πως άρχισαν όλα στην Κορέα.
- Dwarven Blacksmith
Cheap shot, αλλά αν νιώθεις καλύτερα που το είπες, οκ.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52Αυτό έπρεπε να το πουν στους γονείς του Otto Warmbier, στην κηδεία του. "Συλλυπητήρια, τουλάχιστον δεν πέθανε σαν NPC, είχε περιέργεια"Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:48Δεν θα κάνει αλλά είπαμε, και μόνο αν έχει την περιέργεια το σέβομαι. Τα NPCs εδώ με τρομάζουν.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:38
Και μετά θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ανακαλύψει τον κοσμ...oh, wait![]()
- Dwarven Blacksmith
πατησιωτης έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:55 Aπό την επόμενη εβδομάδα σε συνέχεια των εκπομπών για τους δύο παγκοσμίους πολέμους αρχίζουν επεισόδια για το πως άρχισαν όλα στην Κορέα.
"I can almost hear the ticking of the second hand of destiny. We must act now or we will die. . . . We shall land at Inchon, and I shall crush them."
General Douglas MacArthur, USA, at a meeting with his commanders, Tokyo, August 23, 1950.
Αν και διαφωνώ, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι πρόκειται για based schizoposting. Έχει ένα appeal.
Πάλι καλά έχουν πρόσβαση σε μη τοξικό Ίντερνετ και μπορούν εύκολα να δουν πως βλέπουν και οι άλλοι λαοί τα πράγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:29Κάτι μου λέει ότι και στη ΒΚ τα ίδια μαθαίνουνε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:23Σαπιλα ρε συ νανε. Απο μικρα παιδια στο σχολειο μας μαθαινουν οτι οι δικτατοριες ειναι κακες. Τι περιμενεις να καταντησουμε οταν μεγαλωσουμε...Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:08 Κατά τα λοιπά όλοι κοροϊδεύουν τη ΒΚ γιατί έτσι τους είπανε.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ΒΚορεατης παίζει κάποια στιγμή όταν μεγαλώνει να του δημιουργείται και μια περιέργεια να δει πως βλέπουν και οι άλλοι λαοί τα πράγματα.
Article 4
If one of the Parties is subjected to an armed attack by any state or several states and thus finds itself in a state of war, the other Party will immediately provide military and other assistance with all means at its disposal in accordance with Article 51 of the UN Charter and in accordance with legislation of the Democratic People's Republic of Korea and the Russian Federation.
If one of the Parties is subjected to an armed attack by any state or several states and thus finds itself in a state of war, the other Party will immediately provide military and other assistance with all means at its disposal in accordance with Article 51 of the UN Charter and in accordance with legislation of the Democratic People's Republic of Korea and the Russian Federation.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
τσίμπησε τίποτα εκεί ο Πούτιν ή φοβάται να φάει και να πιεί;
Ε καλα. Απλα επισημοποιησαν τη σχεση τους.student έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:24 Article 4
Σαν να παει ο Πουτιν στον Μπαιντεν για να ζητησει το χερι του Ραΐσι (oops, I forgot).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 20 Ιουν 2024, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να'χαμε να λέγαμε. Υποτίθεται και ο CSTO το ίδιο πράγμα είναι, αλλά δεν βλέπω τα μέλη να είναι και πολύ χαρούμενα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ούτε παίζει να πάνε σε πόλεμο για την Ρωσία. Ίσως και για αυτό να έγινε η συμφωνία με την Β. Κορέα.student έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:24 Article 4
Similar to Article 5 of the North Atlantic Treaty and the Inter-American Treaty of Reciprocal Assistance, Article 4 of the Collective Security Treaty (CST) establishes that an aggression against one signatory would be perceived as an aggression against all. The 2002 CSTO charter reaffirmed the desire of all participating states to abstain from the use or threat of force. Signatories are prohibited from joining other military alliances.
Ρε φίλε το γάμησες και έγειρε. Πες μας τουλάχιστον ότι έχουν απομονωθεί εξαετίας των ΗΠΑ και το έχουν γυρίσει αναγκάστηκα στον αυταρχισμό για να επιβιώσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:58Cheap shot, αλλά αν νιώθεις καλύτερα που το είπες, οκ.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52Αυτό έπρεπε να το πουν στους γονείς του Otto Warmbier, στην κηδεία του. "Συλλυπητήρια, τουλάχιστον δεν πέθανε σαν NPC, είχε περιέργεια"Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:48
Δεν θα κάνει αλλά είπαμε, και μόνο αν έχει την περιέργεια το σέβομαι. Τα NPCs εδώ με τρομάζουν.
- Dwarven Blacksmith
Μα δεν είπα κάτι γι αυτούς ουσιαστικά, εγώ γελάω με αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:35Ρε φίλε το γάμησες και έγειρε. Πες μας τουλάχιστον ότι έχουν απομονωθεί εξαετίας των ΗΠΑ και το έχουν γυρίσει αναγκάστηκα στον αυταρχισμό για να επιβιώσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:58Cheap shot, αλλά αν νιώθεις καλύτερα που το είπες, οκ.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:52
Αυτό έπρεπε να το πουν στους γονείς του Otto Warmbier, στην κηδεία του. "Συλλυπητήρια, τουλάχιστον δεν πέθανε σαν NPC, είχε περιέργεια"
ΓΑΛΗζεις επικίνδυναDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:41Μα δεν είπα κάτι γι αυτούς ουσιαστικά, εγώ γελάω με αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:35Ρε φίλε το γάμησες και έγειρε. Πες μας τουλάχιστον ότι έχουν απομονωθεί εξαετίας των ΗΠΑ και το έχουν γυρίσει αναγκάστηκα στον αυταρχισμό για να επιβιώσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:58
Cheap shot, αλλά αν νιώθεις καλύτερα που το είπες, οκ.
- Dwarven Blacksmith
Στο δίνω, στο δίνω.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:43ΓΑΛΗζεις επικίνδυναDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:41Μα δεν είπα κάτι γι αυτούς ουσιαστικά, εγώ γελάω με αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:35
Ρε φίλε το γάμησες και έγειρε. Πες μας τουλάχιστον ότι έχουν απομονωθεί εξαετίας των ΗΠΑ και το έχουν γυρίσει αναγκάστηκα στον αυταρχισμό για να επιβιώσουν.
But still. Ο άλλος μου λέει κυριολεκτικά ότι του είπαν στο δημοτικό ότι οι δικτατορίες είναι κακές. Έχω κι εγώ τα όρια μου.
Εσενα δεν σου το ειπαν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 18:08Στο δίνω, στο δίνω.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:43ΓΑΛΗζεις επικίνδυναDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2024, 17:41
Μα δεν είπα κάτι γι αυτούς ουσιαστικά, εγώ γελάω με αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
But still. Ο άλλος μου λέει κυριολεκτικά ότι του είπαν στο δημοτικό ότι οι δικτατορίες είναι κακές. Έχω κι εγώ τα όρια μου.
4D chess ο Πουτιν
Την απαγόρευση προμήθειας όπλων στην Ουκρανία σκοπεύει να επανεξετάσει η Νότια Κορέα, σύμφωνα με έναν σύμβουλο του Νοτιοκορεάτη προέδρου, μετά την υπογραφή χθες μιας αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Βόρειας Κορέας και Ρωσίας.
«Σκοπεύουμε να επανεξετάσουμε το ζήτημα της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου Γιουν Σουκ-γέολ, Τσανγκ Χο-τζιν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 6 Απαντήσεις