Να δώσει ο διαχειριστής τα ονόματα στη δημοσιότητα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
Re: Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
ΓΑΛΗ ψήφισαν όλοι όσοι την βρίζουν.
Ουδείς λόγος ανησυχίας, κάποια στιγμή θα ανέβεις λέβελ από τους τοξοβόλους ρομά που ξηλώνουν ό,τι είναι πιασάρικο σε μάντρες ανακύκλωσης.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:47Εγώ καμία, παρότι βγάζω τα βυζιά μου και τα τραβάω πιο συχνά κι από χαμασατζη που ξηλωνει σωλήνα ύδρευσης για να τον κάνει ρουκέτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι ήδη γνωστά από παρεμφερή θέματα. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.sharp έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:50 ΓΑΛΗ ψήφισαν όλοι όσοι την βρίζουν.
Να δώσει ο διαχειριστής τα ονόματα στη δημοσιότητα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Δεν είναι δυνατόν να έχω μόνο μία ψήφο, η οποία δεν είναι δική μου γιατί ψήφισα "άλλο". Ψηφίστε με, να δείτε προκοπή και όφελος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Αν με βγάλετε πρώτο σε ψήφους, υπόσχομαι να δημοσιεύσω εδώ ένα καταπληκτικό ερωτικό και κωμικό σήριαλ, που θα σπάσει κούπες. Θα γελάτε και θα αυνανίζεστε ταυτόχρονα κρατώντας πιτόγυρα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ο ΣΕ γαμιέται και δε σε έβαλε καν. 'Εχεις την ψήφο μου.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:47Εγώ καμία, παρότι βγάζω τα βυζιά μου και τα τραβάω πιο συχνά κι από χαμασατζη που ξηλωνει σωλήνα ύδρευσης για να τον κάνει ρουκέτα.
Κατά τα άλλα, τί να πω βρε παιδιά; Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.
Προσωπικώς, μέχρι στιγμής βρίσκω ως πιο ερωτικό αρσενικό αντικείμενο τον ανεμιστήρα.
Με τα κλιματιστικά, ομολογώ ότι δεν το 'χω. Μου προκαλούν μια εκνευριστική αίσθηση αναπηρίας.
Προσωπικώς, μέχρι στιγμής βρίσκω ως πιο ερωτικό αρσενικό αντικείμενο τον ανεμιστήρα.
Με τα κλιματιστικά, ομολογώ ότι δεν το 'χω. Μου προκαλούν μια εκνευριστική αίσθηση αναπηρίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σωστό, δεν τον εβαλε. Δεν το εννοει ερωτικώς προφανως.
Τα κλιματιστικά είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση της ανθρωπότητας μετά το πχωρουμΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 22:02 Κατά τα άλλα, τί να πω βρε παιδιά; Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.
Προσωπικώς, μέχρι στιγμής βρίσκω ως πιο ερωτικό αρσενικό αντικείμενο τον ανεμιστήρα.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσύ θυμίζεις μπαλέτο του Σειληνού σε μιούζικαλ των σέβεντις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το παίρνω σαν κομπλιμέντο. Αν έλεγες του Μεταξόπουλου θα σου κρατούσα μούτρα
εγω εχω ηδη πλυνει τοχαρτινο πιατο.Fata_Morgana έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:17Εγώ οφείλω να πω ότι δε κατάλαβα τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:08Έτσι.
Και τα θερμά μου χαιρετίσματα σε όσες νυχούδες έχουν μπερδέψει τα εριστικά πατουσάκιαμε τις νυχιές. Ό,τι παίζει εδώ παίζει και στο άλλο θέμα. Θέλει αρετή και τόλμη τόσο ο έρως όσο και η έρις.
Και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται ας πάνε να πλύνουν κανένα χάρτινο πιάτο.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Communio Sancta έγραψε: 13 Ιουν 2024, 20:49Υπόγραψε κει πως είμαι ο πιο sexy, τυπικά ειν΄αυτά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
δηλαδή λερωμένα αμφότερα τα χέρια στα άσπραCommunio Sancta έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:59 Αν με βγάλετε πρώτο σε ψήφους, υπόσχομαι να δημοσιεύσω εδώ ένα καταπληκτικό ερωτικό και κωμικό σήριαλ, που θα σπάσει κούπες. Θα γελάτε και θα αυνανίζεστε ταυτόχρονα κρατώντας πιτόγυρα.
εμένα με γιαούρτι, περικαλώ, όχι τίποτε σατζίκια καραμπάμπικα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση