Έβγαλε το πρώτο θέμα σοκαριστική αποκάλυψη γι αυτό πάντως.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:47 Ένα πράμα με ενοχλεί με τον Κασσελάκη τώρα που ξέρω με σαφήνεια τις πολιτικές του θέσεις. Γιατί δεν φοράει πιο σφιχτά πουκάμισα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αληθινά κίνητρα του Κασσελάκη
- Τοξοβόλος_UK
Re: Τα αληθινά κίνητρα του Κασσελάκη
- Τοξοβόλος_UK
ε ακόμα καλύτερα αν δεν είσαι κουλικός. Έχει δύναμη να εξάπτει τα πάθη ο Κασσελάκης.George_V έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:47
Όποιος κάνει μια εκτίμηση που δεν σας αρέσει είναι νεοδημοκρατης?
Ο πολύς φανατισμός τυφλώνει.
Κάθε κομπλάρα, βλαχάρα, χωριάτα, ομοφοβικιά κ γενικά των σπηλαίων είναι επόμενο να έχει θέμα με τον Κας.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτό τθεμα να τονίζετε την σεξουαλικότητα του λες και είναι κάτι που είναι πολιτική αρετή ξέρω γω με ξεπερνά.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:51ε ακόμα καλύτερα αν δεν είσαι κουλικός. Έχει δύναμη να εξάπτει τα πάθη ο Κασσελάκης.George_V έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:47
Όποιος κάνει μια εκτίμηση που δεν σας αρέσει είναι νεοδημοκρατης?
Ο πολύς φανατισμός τυφλώνει.
Κάθε κομπλάρα, βλαχάρα, χωριάτα, ομοφοβικιά κ γενικά των σπηλαίων είναι επόμενο να έχει θέμα με τον Κας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τοξοβόλος_UK
Αφού αυτοί έχουν πρόβλημα που ζει ανοιχτά κ γνήσια τη ζωή τους σαν ένας φυσιολογικός νέος άνθρωπος. Τους καίει τους λινάτσες, καταπιεσμένους κ γενικά κομπλάρες του ντουνιά.George_V έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:53
Αυτό τθεμα να τονίζετε την σεξουαλικότητα του λες και είναι κάτι που είναι πολιτική αρετή ξέρω γω με ξεπερνά.
Όχι θα έχει την κάθε μικροαστή κυράτσα να του κάνει υποδείξεις για το πως θα ζει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
πηγή;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:49Έβγαλε το πρώτο θέμα σοκαριστική αποκάλυψη γι αυτό πάντως.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:47 Ένα πράμα με ενοχλεί με τον Κασσελάκη τώρα που ξέρω με σαφήνεια τις πολιτικές του θέσεις. Γιατί δεν φοράει πιο σφιχτά πουκάμισα;
- Τοξοβόλος_UK
ο φούφουτος που έχει παράγκα στο μαξίμου νομίζω
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
ok. δεκτό.
- Τοξοβόλος_UK
Η σημειολογία αυτή της φώτο είναι ότι τρέμει η μέση μικροαστή βλαχάρα στην Ελλάδα για τον Κασσελάκη
Ο μελλοντικός πρωθυπουργός σας στα χρώματα του πράιντ. Λυσσάξτε τσαούσες

Ο μελλοντικός πρωθυπουργός σας στα χρώματα του πράιντ. Λυσσάξτε τσαούσες

Εσύ ενυδρείο έχεις;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- omg kai 3 lol
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 23:54 Δείτε την τελευταία φράση του που βγαίνει από την ψυχή του. Για όσους αμφισβητούν ότι είναι ένα πραγματικά γνήσιο παλικάρι.
Που έμπλεξες ρε Κασσελάκη με τη βρώμα της προπαγάνδας στην Ελλάδα.
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... 2660108611
ενα χρονο ειναι στην ελλαδα καθε πρωι τον εχει ρεπορταζ ο Λιαγκας και επ ωμου ολα τα πρωινατζιδικα κι ακομα δεν εχει καταφερει να αποδειξει οτι ειναι δεν ελεφαντας;
ας προσπαθησει να κανει μια σοβαρη αρθρογραφια σε μια εφημεριδα ετσι για αλλαγη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 08 Ιουν 2024, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:48Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:43
Η ψέκα που βλέπω εγώ είναι πως το «σύστημα» πολεμάει το Κασσελακη και κινδυνεύει μάλιστα! Επειδή είναι ένας επαναστατικός πούστης αντισυστημικός
Έλα να πούμε. Εδώ γράφουν οι πένες του κούλη οτι είναι πιο επικίνδυνος από Τσίπρα. Η εσωτερικής κατανάλωσης προπαγάνδα του Μαξίμου τον έχει αναγάγει σε εξωγήινο φάση. Μέσα στα πλαίσια της απόλυτης ψέκας και προπαγάνδας είναι οι παπάτζες περι φυτευτών κτλ. Σε λίγο θα μας πουν οτι ο Κασσελάκης κυβερνούσε το 2015-2019.
Έλα τα τσόλια. Τον τρέμουν. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία να τον έχουν καταστήσει αυτή τη στιγμή το κύριο αντίπαλο δέος τους.
Θα τους βγει ''τραμπ'' αλλά αυτοί θα τον έχουν καταστήσει τέτοιον.
Σαν τον Τσίπρα ένα πράγμα. Και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάποια στιγμή
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Unique έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:50 Στον Λιάγκα: "Έχω αστακοκάραβα"
Στον Χατζητέτοιο: "Ποτέ δεν είπα οτι έχω αστακοκάραβα"
Καταλάβαμε.
Σαν να βλέπεις έναν άλλο απατεωνισκο.
Στο βιογραφικό του : Απόφοιτος ΑΣΣΟΕ
Όταν τον ρωτούσαν : Πότε δεν είπα ότι τελείωσα ΑΣΣΟΕ
XAXAXAXAX. Ποτέ βέβαια δεν είπε οτι ήταν "αποφοιτος ΑΣΣΟΕ". Αυτά ήταν τα γνωστά ψέματα που κυκλοφορούσαν πρωκτούληδες και λοιπές μπετονιέρες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Unique έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:14XAXAXAXAX. Ποτέ βέβαια δεν είπε οτι ήταν "αποφοιτος ΑΣΣΟΕ". Αυτά ήταν τα γνωστά ψέματα που κυκλοφορούσαν πρωκτούληδες και λοιπές μπετονιέρες.![]()
![]()
Υπήρχε στο βιογραφικό του
- Τοξοβόλος_UK
Μα μόνοι τους κάθονται και τον συγκρίνουν και δαιμονοποιούν με χειρότερο τρόπο από τον Τσίπρα.Aitwlos έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:55
Σαν τον Τσίπρα ένα πράγμα. Και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάποια στιγμή
Αυτοί θα έχουν την ευθύνη της γιγάντωσης του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 33 Απαντήσεις