Εδώ μέσα ωραίος ο φίλος μου ο ενας ον. Όταν αφήνει στην άκρη το φιλοχαμασατζιδικο τρολαρισμα, γενικά τα λέει πολύ σωστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Τα' χουμε γραψει και πέρυσι σε νήμα πολλών σελίδων.
Εδώ μέσα ωραίος ο φίλος μου ο ενας ον. Όταν αφήνει στην άκρη το φιλοχαμασατζιδικο τρολαρισμα, γενικά τα λέει πολύ σωστά.
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Α, τώρα κατάλαβες ότι οι νόμοι ορίζονται από τα παραθυράκια;
Και ότι αυτά τα παραθυράκια δεν καλύπτουν μόνον αυτούς που λαδώνουν αλλά και αυτούς που αποδέχονται το λάδωμα, αβρόχοις ποσί
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
όχι δεν έχω να πώ κάτι για λαδώματα γιατί α) δεν είναι το θέμα που συζητάμε και β) είσαι λίγο σπασαρχίδας σήμεραenaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:04 Αν ειναι παράνομο, εχεις να σχολιάσεις κατι για εκεινον που λαδώθηκε, η δεν εχει και μεγαλη σημασια;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
α εγω φταιω ε; Οχι ο φραπεζίτης, σίγουρα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:17
όχι δεν έχω να πώ κάτι για λαδώματα γιατί α) δεν είναι το θέμα που συζητάμε και β) είσαι λίγο σπασαρχίδας σήμερα![]()
- Chilloutbuddy
μια χαρά παιδί είναι ο φραπεζίτης
Δεν είναι. Είναι το γνωστό αγαπημένο εναόνι, το μελανοφόρο χέλι δροσουλίτης, αμιγώς ελληνικό είδος της κομματικής βιοπολυποικιλότητας.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:17όχι δεν έχω να πώ κάτι για λαδώματα γιατί α) δεν είναι το θέμα που συζητάμε και β) είσαι λίγο σπασαρχίδας σήμεραenaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:04 Αν ειναι παράνομο, εχεις να σχολιάσεις κατι για εκεινον που λαδώθηκε, η δεν εχει και μεγαλη σημασια;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
δεν ξέρω, το μανιτάρι είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:03Και από ποιούς ορίζονται τα ...αντικειμενικά κριτήρια; Από τον λαό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.
Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
Όταν κάποια απροσδιόριστη στιγμή αποφασίζουν οι χρήστες των πάντα αφηρημένων όρων "λαός", "λαϊκές ανάγκες" κλπ με τους όρους "πολίτες", "ανάγκες των πολιτών" κλπ συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, τότε θα γίνει πιο σαφές το πράγμα.
Γιατί προς το παρόν, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί πλήρως ποια η διαφορά μεταξύ λαϊκότητας και λαϊκισμού, που είναι αντίπαλες έννοιες.![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
καλα, συγνώμη που σας χάλασα το όμορφο νημα, δεν το εννοούσα οτι εισαστε εντελώς κόπανοι, αφου ξερετε ποσο σας αγαπώ.
Αλλα ρε τσιλ, οκ η γαλή, και εσυ αθώος και ανηξερος; ελεος.
Αλλα ρε τσιλ, οκ η γαλή, και εσυ αθώος και ανηξερος; ελεος.
Εξαρτάται από το μανιτάρι. Τα μανιτάρια κονσέρβας είναι πάντα αντικειμενικά, κάποια άλλα όχι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:24δεν ξέρω, το μανιτάρι είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:03Και από ποιούς ορίζονται τα ...αντικειμενικά κριτήρια; Από τον λαό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56
δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.
Όταν κάποια απροσδιόριστη στιγμή αποφασίζουν οι χρήστες των πάντα αφηρημένων όρων "λαός", "λαϊκές ανάγκες" κλπ με τους όρους "πολίτες", "ανάγκες των πολιτών" κλπ συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, τότε θα γίνει πιο σαφές το πράγμα.
Γιατί προς το παρόν, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί πλήρως ποια η διαφορά μεταξύ λαϊκότητας και λαϊκισμού, που είναι αντίπαλες έννοιες.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
ε αυτό λέω ρε φίλε, υπάρχει σύνταγμα που καθορίζει μίνιμουμ δικαιώματα, και υπάρχει εμπορικό και εργατικό δίκαιο που λέει ότι καταχρηστικοί όροι ακυρώνουν συμβόλαια. Αυτά είναι τα αντικειμενικά κριτήρια, έξω από αυτά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56 δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.
αν θες να αλλάξουμε τα αντικειμενικά κριτήρια και να προσθέσουμε ότι απαγορεύεται να μεταφέρεις ποτά μέσα στη θάλασσα οκ, μπορούμε θεωρητικά να το κάνουμε. Αλλά ροωτήσουμε πρώτα αυτούς που δουλεύουνε κιόλας γιατί παίζει και να μας βρίσουνε.
Σχωρεμένος.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:24 καλα, συγνώμη που σας χάλασα το όμορφο νημα, δεν το εννοούσα οτι εισαστε εντελώς κόπανοι, αφου ξερετε ποσο σας αγαπώ.
Αλλα ρε τσιλ, οκ η γαλή, και εσυ αθώος και ανηξερος; ελεος.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
όσον αφορά το δίκαιο και την ηθική:Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:28ε αυτό λέω ρε φίλε, υπάρχει σύνταγμα που καθορίζει μίνιμουμ δικαιώματα, και υπάρχει εμπορικό και εργατικό δίκαιο που λέει ότι καταχρηστικοί όροι ακυρώνουν συμβόλαια. Αυτά είναι τα αντικειμενικά κριτήρια, έξω από αυτά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:56 δεν είναι ζήτημα βουλησιαρχικό ή ατομική ευθύνη. Μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του μανιτάρι. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.
αν θες να αλλάξουμε τα αντικειμενικά κριτήρια και να προσθέσουμε ότι απαγορεύεται να μεταφέρεις ποτά μέσα στη θάλασσα οκ, μπορούμε θεωρητικά να το κάνουμε. Αλλά ροωτήσουμε πρώτα αυτούς που δουλεύουνε κιόλας γιατί παίζει και να μας βρίσουνε.
viewtopic.php?f=9&t=39472
viewtopic.php?f=9&t=26629
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Chilloutbuddy
που να ξέρω ρε συ τι ισχύει για τα τραπεζοκαθίσματα στην ελλάδα; έλεος, δεν είμαι η πολεοδομία, μια δουλειά έχω μάθει στη ζωή μου κι αυτή με το ζόριenaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:24 καλα, συγνώμη που σας χάλασα το όμορφο νημα, δεν το εννοούσα οτι εισαστε εντελώς κόπανοι, αφου ξερετε ποσο σας αγαπώ.
Αλλα ρε τσιλ, οκ η γαλή, και εσυ αθώος και ανηξερος; ελεος.![]()
Εγώ απλώς αναρωτιέμαι πόσοι από τους πχορουμίστας, που τραβάνε τρελλά ζόρια με τους σερβιτόρους, τα λαδώματα κλπ έχουν ξαπλάρει διακοπεύοντας ή σε καθημερινές αποδράσεις σε μπιτσόμπαρα που έχουν ξαπλώστρες στην άμμο και ουχί στη θάλασσα.
Υποθέτω ότι όλοι τούτοι, ζητάνε νόμιμα διαπιστευτήρια για τη φιλολαϊκή/νόμιμη χρήση του χώρου της δικής τους ξαπλώστρας.
Υποθέτω ότι όλοι τούτοι, ζητάνε νόμιμα διαπιστευτήρια για τη φιλολαϊκή/νόμιμη χρήση του χώρου της δικής τους ξαπλώστρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Btw είναι νόμιμο τα "μπιτσομπαρα" να φυτεύουνε φυτά στην άμμο, φοίνικες και τέτοια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις