!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:16
Κόκκορας έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:19
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:00 Σερβία, Νορβηγία-Σουηδία, οι λευκοί της Ν. Αφρικής.
υποκειμενικα

ρωτα τις σερβιδες θα σου πουν Ελληνες με τα χιλια :lol:

επισης για σκανδιναβους μπορω να σε βεβαιωσω πως ενας μεσος ελ αν αφησει λιγο μουσακι και καμια..μπουκλα
και περπατησει σε ενα νησι,στο οποιοι αυτες παραθεριζουν θα δει ουκ ολιγα επιμονα βλεμματα και θα αναρωτιεται αν ξερω γω εχει καμια λερα στο προσωπο απο το πρωινο :lol:
Καλά, εσύ αν θες πάρε τον κοντό με μουσι και μπούκλες κι άσε για μένα τους ψηλούς, με τα γαλανά μάτια.
εγω ειμαι ο ..(Σχετικα)ψηλος,διχως μουσι(αυτη την περιοδο) :lol:
και εχω παρει ηδη την μπελουτσι μου :smt023 :D την φαση ξανθογαλαζοματες ουαου την εχω περασει καπου στα 20 μου :lol:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εμείς οι Αρβανίτες έχουμε την ομορφότερη κρανιακή κατατομη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

sharp έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:08
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:00 Σερβία, Νορβηγία-Σουηδία, οι λευκοί της Ν. Αφρικής.
Πωπω ρατσίστρια! Όχι μαύροι, ούτε καν λίγο σκούροι. Σε κόβω για οπαδό ΧΑ (στην ψυχή).
Θα πρέπει να μου αρέσουν οι άσχημοι για να μην είμαι ρατσίστρια; Οι μόνοι ωραιοι μαύροι είναι στη Δ. Αφρική, αλλά δεν μπαίνουν στο τοπ5 μου.
Z
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Οι Ιταλοί είναι πιο κοντοί από τους Έλληνες, λιγότερο γεροδεμένοι, αλλά ντύνονται καλύτερα, και έχουν καλύτερους τρόπους. Το χιούμορ τους βέβαια είναι ανύπαρκτο.
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:37 Οι Ιταλοί είναι πιο κοντοί από τους Έλληνες, λιγότερο γεροδεμένοι, αλλά ντύνονται καλύτερα, και έχουν καλύτερους τρόπους. Το χιούμορ τους βέβαια είναι ανύπαρκτο.
Το θέμα είναι τι βάζεις εσύ πάνω στο τραπέζι, Λίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Κρήτη φυσικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Beria έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:22 Εμείς οι Αρβανίτες έχουμε την ομορφότερη κρανιακή κατατομη
Ισχυει για τους Αρβανιτες της Πελοποννησου, οι Παναυλακιωτες ομως δε βλεπονται :-(.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Antares έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:29 Οι Ιταλοί είναι καλοντυμένοι και περιποιημένοι δηλαδή; Δεν έχω ταξιδέψει πολύ στην Ιταλία. Πολύ θετικό.
είναι καλοντυμένοι, λεπτοί,
περιποιημένοι και έχουν στυλ,
είτε είναι νέοι είτε γέροι είτε φτωχοί είτε πλούσιοι
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 19:37 Οι Ιταλοί είναι πιο κοντοί από τους Έλληνες, λιγότερο γεροδεμένοι, αλλά ντύνονται καλύτερα, και έχουν καλύτερους τρόπους. Το χιούμορ τους βέβαια είναι ανύπαρκτο.
Καλύτερους τρόπους μέχρι να τον ρίξουν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Οι σλαβικοι λαοί και τα εθνη της βαλτικης έχουν τους πιο όμορφους λευκούς ανθρώπους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kαι οι Ισπανοί και οι Γάλλοι και οι Άγγλοι είναι σαφώς πιο κοντοί. Και οι Βόρειοι Έλληνες, πιο ψηλοί από τους νότιους.

Κατά τα άλλα, καλό είναι να μην ξεχνάμε και την αναλογία των πληθυσμών. Οπότε, θα επιμείνω. Είτε καστανοί είτε μελαχρινοί είτε ξανθοί, οι ωραίοι Έλληνες (σε διεθνές και όχι τοπικιστικό επίπεδο) παίζουν στο τοπ.

Και αναφέρομαι σε συνδυασμό κατατομής προσώπου και σώματος και όχι σε στυλ, ντύσιμο, μπλαμπλά κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:59
hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:48
Green Dragon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:38

Κάνεις λάθος για το ύψος, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται είμαστε στην ομάδα των σκανδιναβών υψομετρικά.

Μην κρίνεις από την γενιά του '40 που στερήθηκε όσο καμία άλλη το φαγητό σε μικρή ηλικία.
Δεν είμαστε, είμαστε αρκετά μακριά. Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές στο ύψος των ανδρών όσο είναι στο ύψος των γυναικών μεταξύ χωρών, αλλά ο μέσος Έλληνας είναι 1,75. Ο μέσος Σκανδιναβός είναι 1,80.
Τι ύψος έχει ο μέσος Ευρωπαίος; Ποιος είναι ο μέσος όρος ύψους στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση με μέσο ύψος του συνολικού πληθυσμού στα 172.5 εκατοστά. Ο μέσος όρος ύψους των ανδρών είναι 179.3, ενώ των γυναικών 165.8.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

https://www.saronicmagazine.gr/eidiseis ... tin-ellada

Ο μέσος όρος των ανδρών στην Ελλάδα είναι 1,75. Αυτό το 1,80 που βλέπεις σε άλλες πηγές είναι αναξιόπιστο. Σκέψου ότι θα σήμαινε ότι βλέπεις άτομα που είναι 1,90 περίπου το ίδιο συχνά με άτομα που είναι 1,70, πράγμα που φυσικά και δεν συμβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2024, 22:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:59

Δεν είμαστε, είμαστε αρκετά μακριά. Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές στο ύψος των ανδρών όσο είναι στο ύψος των γυναικών μεταξύ χωρών, αλλά ο μέσος Έλληνας είναι 1,75. Ο μέσος Σκανδιναβός είναι 1,80.
Τι ύψος έχει ο μέσος Ευρωπαίος; Ποιος είναι ο μέσος όρος ύψους στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση με μέσο ύψος του συνολικού πληθυσμού στα 172.5 εκατοστά. Ο μέσος όρος ύψους των ανδρών είναι 179.3, ενώ των γυναικών 165.8.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

https://www.saronicmagazine.gr/eidiseis ... tin-ellada
Ο μέσος όρος των ανδρών στην Ελλάδα είναι 1,75. Αυτό το 1,80 που βλέπεις σε άλλες πηγές είναι αναξιόπιστο. Σκέψου ότι θα σήμαινε ότι βλέπεις άτομα που είναι 1,90 περίπου το ίδιο συχνά με άτομα που είναι 1,70, πράγμα που φυσικά και δεν συμβαίνει.
Εγώ απλώς παρέθεσα έναν πίνακα. Κατά τα άλλα, χέλη μου αν έκρινα από τις δικές μου συναναστροφές, θα ανέβαζα πολύ τον πήχυ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Green Dragon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:30
Green Dragon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:38

Κάνεις λάθος για το ύψος, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται είμαστε στην ομάδα των σκανδιναβών υψομετρικά.

Μην κρίνεις από την γενιά του '40 που στερήθηκε όσο καμία άλλη το φαγητό σε μικρή ηλικία.
Έχεις δίκιο, θυμόμουν το ύψος των νέων ανδρών που εκεί όντως δεν έχουμε διαφορά.
Αν βάλεις μόνο τους νέους, που έχουμε μετρήσεις από τον στρατό, βγαίνουν κάτι κουλά κοντά 1,80, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού. Αντίστοιχα οι Σουηδοί 20-30 είναι περίπου 1,82 κατά μέσο όρο.

Κάποιες πηγές επίσης είναι αναξιόπιστες γιατί είναι από έρευνες με αυτοαναφορά και όχι από αληθινή μέτρηση. Για να δεις τι διαφορά κάνει αυτό, η τελευταία μέτρηση από Γερμανία δίνει 1,75 στους 18+ ενώ η αυτοναφορά δίνει 1,80.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

δεν εχει νόημα αν ο άντρας δεν εχει χιουμορ!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”