Κάτσε 'δω βρε, πού να βρείς άλλο πχόρουμ τέτΧοια ώρα?
τί λες Κωλδρόνε παιδί μου, μικρό πράγμα το 'χεις να καταφέρουμε να χύσει έστω κι ένας πχορουμίτης και μάλιστα εξαιτίας μου;!!!!!
Τί να χύσει μωρέ κι αυτός, ακόμα και για να κάνει αυτό, πιστοποίηση πρέπει να πάρει.
Παίζει να' δωσε και κάνα κατοστάρικο για να πάρει τη πιστοποίηση χρήστη στο πχόρουμ.
Κάτσε 'δω βρε, πού να βρείς άλλο πχόρουμ τέτΧοια ώρα?
τί λες Κωλδρόνε παιδί μου, μικρό πράγμα το 'χεις να καταφέρουμε να χύσει έστω κι ένας πχορουμίτης και μάλιστα εξαιτίας μου;!!!!!
Τί να χύσει μωρέ κι αυτός, ακόμα και για να κάνει αυτό, πιστοποίηση πρέπει να πάρει. Παίζει να' δωσε και κάνα κατοστάρικο για να πάρει τη πιστοποίηση χρήστη στο πχόρουμ.
Καλά εντάξει, μπορεί να μην είναι ο Όργιος, μπορεί να είνα κάποιος άλλος, και πάλι...θα λες, άξιζε τον κόπο!
Τί να χύσει μωρέ κι αυτός, ακόμα και για να κάνει αυτό, πιστοποίηση πρέπει να πάρει. Παίζει να' δωσε και κάνα κατοστάρικο για να πάρει τη πιστοποίηση χρήστη στο πχόρουμ.
Καλά εντάξει, μπορεί να μην είναι ο Όργιος, μπορεί να είνα κάποιος άλλος, και πάλι...θα λες, άξιζε τον κόπο!
πολύ απελευθερωμένη σε βλέπω ... μόνο στο δικό μου αστείο παρεξηγήθηκες.... το τονίζω ΑΣΤΕΙΟ....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Μπά, αυτός είναι. Όλο κάνει προβλέψεις και πάει κουβά, σα τον παλιό.