!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:40 Είπαμε, ριμέικ μόντυ πάιθονς. :lol:
Φίχεδ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Aitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:58
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:20
Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:17

τον κασσελάκη θελει να τον αβαντάρει για να παραμείνει ο συριζα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Πού θα βρουν πιο βολικό αντίπαλο?
ακριβώς

Πρόσεξε. Νούμερο ο Κασσελακης, βολικος αντίπαλο κτλ
Αλλά και οι ζαιοι αυτά έλεγαν για τον Κούλη και κατάφεραν να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετα από χρόνια
Ναι με μια διαφορά.
Ο κούλης 6 μήνες αφότου ανέλαβε προηγουνταν στις δημοσκοπήσεις και το προβάδισμα δεν το έχασε ποτέ. Ο κασσελάκης με το που βγήκε οδήγησε σε μία τεράστια διάσπαση προς το παρόν, μία υποβόσκουσα που ενδέχεται να εκδηλωθεί μετά τις ευρωεκλογές και καταρρέι στις δημοσκοπήσεις.
Έχει και το αρνητικό ότι είναι πούστης πράγμα που πολλοί δεν το σηκώνουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:19
Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:57
Aitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:55

Μα και τον Κατσιβαρδας, πολεμιο του Μητσοτάκη δεν τον λες
Ο στίγκας πρόλαβε στην αρχή και έκανε καλύτερο deal. O κατσιβαρδας έσπευσε στο τέλος και παρακαλά για ψίχουλα.
O Στίγκας έκανε την καταγγελία.Είπε δηλαδή ότι είχε βάλει κάποιους υποψήφιους βουλευτές στο κόμμα του και μετά διεπίστωσε ότι δεν έπαιρναν οδηγίες από αυτόν αλλά από τον Κασιδιάρη.
Δηλαδή κατήγγειλε ότι είναι ανίκανος και χαζός?
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28
Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.

Το κάνει η φιλελεύθερη ΝΔ!
Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;

Στην περίοδο της μετεμφυλιακής δεξιάς υπήρξε καταγγελία από μεριάς ΕΔΑ αντίστοιχη με αυτήν του Στίγκα ή καταγγελία από το ΚΚΕ και η τότε κυβέρνηση (/οι τότε κυβερνήσεις) την αγνόησαν;

Δεν ξέρω, ρωτάω για να μαθαίνω.
Ότι δηλαδή και τότε και τώρα η δικαιοσύνη κινούνταν ανεξάρτητα και δεν μπορούσε να μεθοδευτεί καταγγελία για να δράσει?
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:54
Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28
Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.

Το κάνει η φιλελεύθερη ΝΔ!
Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;

Στην περίοδο της μετεμφυλιακής δεξιάς υπήρξε καταγγελία από μεριάς ΕΔΑ αντίστοιχη με αυτήν του Στίγκα ή καταγγελία από το ΚΚΕ και η τότε κυβέρνηση (/οι τότε κυβερνήσεις) την αγνόησαν;

Δεν ξέρω, ρωτάω για να μαθαίνω.
Ότι δηλαδή και τότε και τώρα η δικαιοσύνη κινούνταν ανεξάρτητα και δεν μπορούσε να μεθοδευτεί καταγγελία για να δράσει?
Κρίνουμε βάσει γεγονότων και διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν σύμφωνα με αυτά. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες ή/και ευσεβείς πόθοι. Αν ξες κάτι συγκεκριμένο βέβαια, πες το και το συζητάμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Τι θα γίνει με τις έδρες τους τώρα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Φανταζομαι τι συνομιλιες θα υπηρχαν με την "Ανεξαρτητη δικαιοσυνη"

Θα ειχαμε παλι τα "Πες τον ψηλο τον παναθηναικακια"
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:53
Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:57
Ο στίγκας πρόλαβε στην αρχή και έκανε καλύτερο deal. O κατσιβαρδας έσπευσε στο τέλος και παρακαλά για ψίχουλα.
O Στίγκας έκανε την καταγγελία.Είπε δηλαδή ότι είχε βάλει κάποιους υποψήφιους βουλευτές στο κόμμα του και μετά διεπίστωσε ότι δεν έπαιρναν οδηγίες από αυτόν αλλά από τον Κασιδιάρη.
Αυτό δεν είναι αδίκημα. :D

zteo έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:58 Τι θα γίνει με τις έδρες τους τώρα?
Θα αποφασίσει το Εκλογοδικείο μετά την απόφαση του ΑΕΔ (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).Πάντως οι ίδιοι δεν θα πάθουν τίποτε - δηλαδή φυλακή και τέτοια.Το αδίκημα έχει αναστολή όπως η παράβαση καθήκοντος στην οποία καταδικάσθηκε ο Παππάς 13-0 και λέει τιμή μου και καμάρι μου. :D
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 14:03

Αυτό δεν είναι αδίκημα.

Θα αποφασίσει το Εκλογοδικείο
μετά την απόφαση του ΑΕΔ (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).Πάντως οι ίδιοι δεν θα πάθουν τίποτε - δηλαδή φυλακή και τέτοια.Το αδίκημα έχει αναστολή όπως η παράβαση καθήκοντος στην οποία καταδικάσθηκε ο Παππάς 13-0 και λέει τιμή μου και καμάρι μου. :D

Θα αποφασισει το κουλοδικειο
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Θα αποφασίσει το Εκλογοδικείο μετά την απόφαση του ΑΕΔ (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).Πάντως οι ίδιοι δεν θα πάθουν τίποτε - δηλαδή φυλακή και τέτοια.Το αδίκημα έχει αναστολή όπως η παράβαση καθήκοντος στην οποία καταδικάσθηκε ο Παππάς 13-0 και λέει τιμή μου και καμάρι μου. :D
Δεν με ενδιαφέρει η καταδίκη τους οι έδρες τους πως θα μοιραστουν. Τώρα κοιτούσα τους επιλαχωντες των άλλων κομμάτων εκεί που εκλέχτηκαν Σπαρτιάτες. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπει ο Λοβέρδος στην Βουλή. :lol:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

zteo έγραψε: 04 Απρ 2024, 14:08

Δεν με ενδιαφέρει η καταδίκη τους οι έδρες τους πως θα μοιραστουν. Τώρα κοιτούσα τους επιλαχωντες των άλλων κομμάτων εκεί που εκλέχτηκαν Σπαρτιάτες. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπει ο Λοβέρδος στην Βουλή. :lol:
δύσκολο να μοιραστούν οι έδρες. Πιθανότερο να το τρενάρουν το πράγμα και να βγει απόφαση μετά τις επόμενες εκλογές οπότε δεν αλλάζει κάτι. κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση. Εφόσον η δικαιοσύνη ασχολείται μόνο με τους εκλεγέντες σπαρτιάτες βουλευτες, οι επόμενοι στη λίστα δεν πρέπει κανονικά να πάρουν τις έδρες τους εφόσον αυτοί εκπέσουν? Αν και αυτοί είναι ύποπτοι του ίδιου αδικήματος δεν θα έρπεπε να τους ψάξει τώρα η δικαιοσύνη? Άρα μήπως θα δούμε νέα φουρνιά σπαρτιατών? Η υπόθεση θυμίζει τη γελοιότητα με το διευθυντήριο εγκληματικής οργάνωσης που ταυτίζεται με τους βουλευτές της ΧΑ επειδή ως γνωστόν οι εγκληματικές οργανώσεις λειτουργούν δημοκρατίκα και οι διευθυντικές θέσεις τους είναι αιρετές.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Lord Brum έγραψε: 04 Απρ 2024, 14:15
zteo έγραψε: 04 Απρ 2024, 14:08

δύσκολο να μοιραστούν οι έδρες. Πιθανότερο να το τρενάρουν το πράγμα και να βγει απόφαση μετά τις επόμενες εκλογές οπότε δεν αλλάζει κάτι. κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση. Εφόσον η δικαιοσύνη ασχολείται μόνο με τους εκλεγέντες σπαρτιάτες βουλευτες, οι επόμενοι στη λίστα δεν πρέπει κανονικά να πάρουν τις έδρες τους εφόσον αυτοί εκπέσουν? Αν και αυτοί είναι ύποπτοι του ίδιου αδικήματος δεν θα έρπεπε να τους ψάξει τώρα η δικαιοσύνη? Άρα μήπως θα δούμε νέα φουρνιά σπαρτιατών? Η υπόθεση θυμίζει τη γελοιότητα με το διευθυντήριο εγκληματικής οργάνωσης που ταυτίζεται με τους βουλευτές της ΧΑ επειδή ως γνωστόν οι εγκληματικές οργανώσεις λειτουργούν δημοκρατίκα και οι διευθυντικές θέσεις τους είναι αιρετές.
Δεν υπάρχουν επιλαχόντες. Αν εξαιρέσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις υπόλοιπες περιφέρειες είχαν απο έναν υποψήφιο. Αλλά και να είχαν δεν θα το άφηνε το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Αν βγει η Σούπερ Κική και πει να ψηφίσουμε Πλεύση θα ψηφίσουμε Πλεύση ή Κική; Τα μεγάλα ερωτήματα της δημοκρατίας :smt100 :vp16:
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Κρίμα για τον Χάρη Κατσιβαρδα. Είχε σχέσεις με τον καπερναρο και το διεσυ. Λαικοδεξιος είναι
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”