!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παπιά

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Παπιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:57 Το θέλω για να μη πηγαίνω στο περίπτερο για τσιγάρα και στο Σ/Μ που είναι στο χιλιόμετρο. Κρίμα είναι να κουράζω το μεγάλο έτσι.
θές να σου βγάλω το ιδιο ακριβώς σε βιντεάκι; Μπαίνω και μέσα στο σουπερμάρκετ, στον διάδρομο κατεβαίνω και το βάζω δίπλα στο ψυγείο με το γάλα. :smt005:

έτοιμος είσαι σου λέω, και θα το φορτώνεις και στην βαραντέρο για εκεί που εκείνη δεν θα μπορεί να πάει. :003:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Πάνα πουλα αμάξι και βαραντερο και πάρε tracer 900 gt 2018 :romance-hearteyes:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
enaon

πάνα 12.900 και αστακός ή κάτω απο 300 και αέρας μέχρι το περίπτερο, σκέψου το. :)

Μπορείς και να στρίβεις καθώς γυρνάς αν παίρνεις καπνό, εγώ πίνω και καφεδάκι και αργώ λίγο να γυρίσω. :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:59
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 19:57 Το θέλω για να μη πηγαίνω στο περίπτερο για τσιγάρα και στο Σ/Μ που είναι στο χιλιόμετρο. Κρίμα είναι να κουράζω το μεγάλο έτσι.
θές να σου βγάλω το ιδιο ακριβώς σε βιντεάκι; Μπαίνω και μέσα στο σουπερμάρκετ, στον διάδρομο κατεβαίνω και το βάζω δίπλα στο ψυγείο με το γάλα. :smt005:

έτοιμος είσαι σου λέω, και θα το φορτώνεις και στην βαραντέρο για εκεί που εκείνη δεν θα μπορεί να πάει. :003:
Πολλές οι σακούλες Άρη!
enterprise-psi έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:02 Πάνα πουλα αμάξι και βαραντερο και πάρε tracer 900 gt 2018 :romance-hearteyes:
Ωχ... υπάρχει αγγελία στο καρ για cbx500; :003:
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:07 πάνα 12.900 και αστακός ή κάτω απο 300 και αέρας μέχρι το περίπτερο, σκέψου το. :)

Μπορείς και να στρίβεις καθώς γυρνάς αν παίρνεις καπνό, εγώ πίνω και καφεδάκι και αργώ λίγο να γυρίσω. :003:
Εσύ θες να ποστάρω φώτο από το νοσοκομείο με γύψο..
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:09 Πολλές οι σακούλες Άρη!
ευναιρία να κάνεις πιο πολλες βόλτες, ένα χιλιόμετρο είναι λίγο. Να τα βάζεις ισοβαρώς σε κάθε χέρι για να κάνεις επαναλήψεις όταν γυρνάς σαν βαράκια, πλάκα έχει. :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

εγώ πίνω και καφεδάκι και αργώ λίγο να γυρίσω.
ευναιρία να κάνεις πιο πολλες βόλτες,
Ρε, δεν έχω τέτοια προβλήματα. :D
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:22 Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να δω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή όχι.

Για ποιο λόγο τα παπιά κάνουν θραύση σε υπανάπτυκτες χώρες όπως της νοτιας Ασίας, Ινδιας, Πακισταν, Βαλκανικής και Λ. Αμερικής, ενώ δε τα συναντάς σχεδόν καθόλου σε κεντρ. ή Βόρ.Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά.
Σωστή η παρατήρηση και απολύτως διασταυρωμένο με αυτοψίες σε ινδία, ινδονησία, κορέα, ταϊβάν και αλλαχού. Σαν την πιθανότητα να θεωρεί κανείς τη δικιά του κουλτούρα ανώτερη από τις άλλες, οι εξάπλωση των παπιόρων είναι ασφαλής ένδειξη καλπάζοντος κατσιβελισμού. Τώρα, για αυτά που γράφτηκαν για τις μηχανές στις βόρειες χώρες, ισχύει ότι υπάρχουν πολύ λιγότερες σε σχέση με το νότο, αλλά ισχύει επίσης ότι στον βορρά βρίσκεις πραγματικούς μηχανόβιους που το λέει η περδικούλα τους. Γιατί δεν παλεύονται αλλιώς οι συνθήκες. Το μοτοσακό που με ακολούθησε πιστά σε τρεις χώρες, αναγκάστηκα να το πουλήσω όταν ήλθα εδώ, γιατί από ένα σημείο και μετά απλά δε παλευόταν. Με φουλ κιτ που θες δύο ιπποκόμους για το βάλεις - βγάλεις, τα δάκτυλα εμούδιαζαν κανονικά από κρύο - υγρασία. Και είναι κάτι ατομάρες που το κάνουν αυτό κάθε μέρα με ότι καιρό και να κάνει :o
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Πάνας

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:21
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:22 Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να δω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή όχι.

Για ποιο λόγο τα παπιά κάνουν θραύση σε υπανάπτυκτες χώρες όπως της νοτιας Ασίας, Ινδιας, Πακισταν, Βαλκανικής και Λ. Αμερικής, ενώ δε τα συναντάς σχεδόν καθόλου σε κεντρ. ή Βόρ.Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά.
Σωστή η παρατήρηση και απολύτως διασταυρωμένο με αυτοψίες σε ινδία, ινδονησία, κορέα, ταϊβάν και αλλαχού. Σαν την πιθανότητα να θεωρεί κανείς τη δικιά του κουλτούρα ανώτερη από τις άλλες, οι εξάπλωση των παπιόρων είναι ασφαλής ένδειξη καλπάζοντος κατσιβελισμού. Τώρα, για αυτά που γράφτηκαν για τις μηχανές στις βόρειες χώρες, ισχύει ότι υπάρχουν πολύ λιγότερες σε σχέση με το νότο, αλλά ισχύει επίσης ότι στον βορρά βρίσκεις πραγματικούς μηχανόβιους που το λέει η περδικούλα τους. Γιατί δεν παλεύονται αλλιώς οι συνθήκες. Το μοτοσακό που με ακολούθησε πιστά σε τρεις χώρες, αναγκάστηκα να το πουλήσω όταν ήλθα εδώ, γιατί από ένα σημείο και μετά απλά δε παλευόταν. Με φουλ κιτ που θες δύο ιπποκόμους για το βάλεις - βγάλεις, τα δάκτυλα εμούδιαζαν κανονικά από κρύο - υγρασία. Και είναι κάτι ατομάρες που το κάνουν αυτό κάθε μέρα με ότι καιρό και να κάνει :o
Εννοείται πολύ κρύο. Οι ντελιβεράδες εκεί με τι κυκλοφορούν;
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:18
εγώ πίνω και καφεδάκι και αργώ λίγο να γυρίσω.
ευναιρία να κάνεις πιο πολλες βόλτες,
Ρε, δεν έχω τέτοια προβλήματα. :D
ουτε εγώ νόμιζα οτι ειχα, νόμιζα οτι απλά δεν μου αρέσει να κάνω βόλτες. Τελικά βλακείες, μου αρέσει πάρα πολύ, το λαχάνιασμα και ο θόρυβος απο τα μοτέρ με ενοχλούσαν. :003:

τεσπα σταματάω την πλακα οκ, ειναι ωραίο όμως αλήθεια για αυτό που λες, για 1 χιλ ειναι αυτονόητο σχεδόν, πας χωρίς να σκεφτείς.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:24
Εννοείται πολύ κρύο. Οι ντελιβεράδες εκεί με τι κυκλοφορούν;
Ναι καλή ερώτηση, ήθελα να το γράψω γιατί τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός με uber eats, foodora και άλλες 2-3 τέτοιες εταιρείες: σκουτεράκια έχουν όλοι, όχι παπιά, με ποδιές-κουβέρτες και όλα τα συμπράκαλα. Βέβαια στο κέντρο-κέντρο, έχουν ποδήλατα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

ειναι ανεπτυγμένα εκεί, safety first. :003:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Με το ποδήλατο ζεσταίνεσαι κιόλας και διατηρείσαι σε φόρμα.
the end
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 20:09
Ωχ... υπάρχει αγγελία στο καρ για cbx500; :003:
Δεν εγκρίνονται τα κονδύλια :cry
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

βασικα επειδη ειναι φτηνα,οικονομικα στο καυσιμο, αθραυστα, και ευκολοσυντηρητα.

και λιγο επειδη σε β ευρωπη κλπ δεν κυκλοφορουν γενικως πολλα μικρα δικυκλα, οχι μονο παπια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”