!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι δουλειά θεωρείτε οτι κάνει ο Γιαννης Γιαννόπουλος?
Re: Tι δουλειά θεωρείτε οτι κάνει ο Γιαννης Γιαννόπουλος?
Λειπει η επιλογη "υποτακτικος του Σαουριδη" γι αυτο και δεν ψηφισα τιποτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει παπάς που δεν έχεις φάειFata_Morgana έγραψε: 02 Δεκ 2024, 00:37 Αυτοδημιούργητος έμπορος νέος στον χώρο των εμπόρων αλλά με πολλά χρόνια προυπηρεσίας που έχει καταπιαστει με πολλά.
- Fata_Morgana
Καημένε Νικήτα.Νικήτας έγραψε: 04 Δεκ 2024, 07:57Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει παπάς που δεν έχεις φάειFata_Morgana έγραψε: 02 Δεκ 2024, 00:37 Αυτοδημιούργητος έμπορος νέος στον χώρο των εμπόρων αλλά με πολλά χρόνια προυπηρεσίας που έχει καταπιαστει με πολλά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το επάγγελμά μου είναι η πώληση προϊόντων. Η επαγγελματική μου άποψη αφορά ανάλυση καταναλωτικών συνηθειών, τιμών, καναλιών διακίνησης, οικονομική στατιστική και διάφορα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο. Τα περισσότερα πράγματα που άπτονται του επαγγέλματός μου είναι οικονομικά και στατιστικά
Οποτε ειναι ξεκαθαρο το τι επαγγελμα κανω.Μην με ρωτησει ξανα κανενας.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tι δουλεια κανει ο ΓΓ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επιτυχημένος Επιχειρηματίας (ΕΕ).
Fata_Morgana έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:25Καημένε Νικήτα.Νικήτας έγραψε: 04 Δεκ 2024, 07:57Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει παπάς που δεν έχεις φάειFata_Morgana έγραψε: 02 Δεκ 2024, 00:37 Αυτοδημιούργητος έμπορος νέος στον χώρο των εμπόρων αλλά με πολλά χρόνια προυπηρεσίας που έχει καταπιαστει με πολλά.
Σταθμάρχης στο μετρό Θεσσαλονίκης
Aka τηλεφωνατζης σε εταιρίεςSeaHawk έγραψε: 09 Ιαν 2025, 01:04 Το επάγγελμά μου είναι η πώληση προϊόντων. Η επαγγελματική μου άποψη αφορά ανάλυση καταναλωτικών συνηθειών, τιμών, καναλιών διακίνησης, οικονομική στατιστική και διάφορα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο. Τα περισσότερα πράγματα που άπτονται του επαγγέλματός μου είναι οικονομικά και στατιστικά
Σε βρήκα;SeaHawk έγραψε: 09 Ιαν 2025, 01:04 Το επάγγελμά μου είναι η πώληση προϊόντων. Η επαγγελματική μου άποψη αφορά ανάλυση καταναλωτικών συνηθειών, τιμών, καναλιών διακίνησης, οικονομική στατιστική και διάφορα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο. Τα περισσότερα πράγματα που άπτονται του επαγγέλματός μου είναι οικονομικά και στατιστικά
παρακαλώ να διαβαζουμε λιγο πιο προσεκτικά τον γγ, τον δυσκολεύουμε να καταλαβει οτι ειναι εντελώς ηλίθιος οταν τρωμε τα τυρακια που βάζει. 
hades έγραψε: 06 Μαρ 2024, 10:28 και έσενα τι σε νοιάζει;Σε πονάει ο ΓΓ για αυτό ;Eσύ εφόσον τρώγεσαι γιατί δεν λες τι δουλειά κάνεις ;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κανενας δεν το πετυχε.
Διαβαστε προσεκτικα.
Ειναι τελειως ξεκαθαρο τι δουλεια κανω.
Αρχιζω και εχω αμφιβολιες για την αντιληπτικη σας ικανοτητα.
Διαβαστε προσεκτικα.
Ειναι τελειως ξεκαθαρο τι δουλεια κανω.
Αρχιζω και εχω αμφιβολιες για την αντιληπτικη σας ικανοτητα.
Τον τρέφουν οι δικοί του
Ερασιτεχνικά υπερασπίζεται την κυβέρνηση αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει το λεγόμενο ο,6
Ερασιτεχνικά υπερασπίζεται την κυβέρνηση αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει το λεγόμενο ο,6
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση